Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet ya kaç tane alınti olmuş , bir taşla iki kuş olsun istedim de (;pamuk helvacım, bi alıntı okyanusu yapmışın, hala kendime gelemedim. :111:
tatlıyı eşim çok seviyor. bu ara kv akşam çaya geliyor, bi şey yapsam diye düşünüyorum.
o zaman pembiş de beğenmişti tatlıyı. gürcü tatlısı yapmıştım, ona benziyormuş.
ama pembişten ses yok, bugün yetiştemeyecek galiba
Sağol cnm tarif bilgisi için, tam da canımın çok tatlı istediği şu günlerde kekli baklava ve incirli nescafeli tarifi görmeseydim iyiydi );Kıbrıs Tatlısı - Nefis Yemek Tarifleri
Bunun gibiydi sanki. Ben bunu kaydedicem; yapanlar da beğenmiş.
Ellerine sağlık nefis menü, bana tek başına ıspanak yeter diğerlerinden yemesem de olur (;Akşama bonfile, pilav ve kıymalı ıspanak yapıcam. Çok zor olan közlenmiş biber yoğurt karışımı yapayım bi de yeter yani... Yemek yarına da kalsın istiyorum çünkü kv sadece kuzumla ilgilensinnnn :/
Nfk cım salıya mı geliyo hakkaten az kalmış neyse iyi bari :) bu arada kereme yemek yapmak ve o kokulu bezlerini değiştirmek çok kötüüüü :)
Hoşgeldin canım, evet biraz yakınım yürüyerek 15- 20 dk sürer , ah ah bu iki afacanla her gün nereye gidiyorum (; bu arada kızım orta kulak iltihabı olmuş , sabah ateşliydi, okula göndermedim , Dr'a gittik .. Şimdi de koltukta sızmış garibim hiç alışık değilim bu hâllerine );merhabalarrrr
yoğunluktan anca yazabiliyorum
pempiş canım başınız sağolsun :26: kv lerde geliyromuş allahtan sen zor durumda kalmadın
cinconaman allahım bende korkmaya başladım yaa bu ne 2. çocuk haberleri sırayla geliyor
sanırım benden de bir süpriz gelecek bende adet olamadım bu ay
born hoşgeldin canım
pamuk helva aaa sen kapalıçarşıya yakın mı oturuyorsun eee hergün ordamısın yani
nfk karnıbahar mevsimi açıldı yani sizde afiyet olsun![]()
Nfk cım salıya mı geliyo hakkaten az kalmış neyse iyi bari :) bu arada kereme yemek yapmak ve o kokulu bezlerini değiştirmek çok kötüüüü :)
merhabalarrrr
pempiş canım başınız sağolsun :26: kv lerde geliyromuş allahtan sen zor durumda kalmadın
cinconaman allahım bende korkmaya başladım yaa bu ne 2. çocuk haberleri sırayla geliyor
born hoşgeldin canım
pamuk helva aaa sen kapalıçarşıya yakın mı oturuyorsun eee hergün ordamısın yani
kız az iş mi bu işleri yasirle yapıyorum şuna bak kendi işlerine çok diyo benim işlerimi begenmiyo
annen sandım ben neden öyle anladım bilmiyorum teyzede kafayı toplayıp gelsin haklısın canım...
e ikinciyi benim kocam inanılmaz istiyo anlatmıştım onun derdi ikinciden çok korunma olayı aslında da neyse...
ama farkediyorum ki bi tek ben bu kadar manyagım yakında herkes 2. yapmış olacak ben de koyversemmm mii
Benimkinin kolik zamanlarını unutamıyorum ki küçüklüğü doğum falan bana korku filmi gibi geliyor hala unutamadım eşinle ortak noktada olmanız çok güzel bizimkinin de yaşı az değil ama napim tek sıkkınıtı çalışmak değil tekrar alırım ücretsiz izin ama yaş farkı az olunca sıyırır mııyım diye dşünüyorum...
şeker portakalım hoşbulduk canım benim sen de patlat bir haber tam olsunbenim de bu ay gecikti ama olunca öyle bi rahatladım ki...
Bu arada memleketteyken kaçamaklar yaparak benim dünyam ile su ve ateşe gittik su ve atesı cok begendık uzun bı aradan sonra sarılarak aglasarak fılm izledık yazıyım dedım![]()
Evet ya kaç tane alınti olmuş , bir taşla iki kuş olsun istedim de (;
Afiyot olsun hepinize (; ben de denemek istiyorum ama üzerindeki kremasını yapmam, zaten kendisi yeterince bomba kalorili görünüyor (;
Sağol cnm tarif bilgisi için, tam da canımın çok tatlı istediği şu günlerde kekli baklava ve incirli nescafeli tarifi görmeseydim iyiydi );
Ellerine sağlık nefis menü, bana tek başına ıspanak yeter diğerlerinden yemesem de olur (;
Ayy hakikatten o kısım en zoru olmalı, Allah kolaylık versin ,
Ben de parfüm ve roll on kokularına hiç dayanamıyordum, normalde bayıldığım parfüm ne kötü geliyordu o zamanlar ..
Hoşgeldin canım, evet biraz yakınım yürüyerek 15- 20 dk sürer , ah ah bu iki afacanla her gün nereye gidiyorum (; bu arada kızım orta kulak iltihabı olmuş , sabah ateşliydi, okula göndermedim , Dr'a gittik .. Şimdi de koltukta sızmış garibim hiç alışık değilim bu hâllerine );
HTML:mrb hanımlar, ben kışlık uyku Tulumu aldım, baby boum 1.7tog ama içinden ne giydireyim bilemedim. Uyku Tulumu kullananlar varsa ne giydiriyorsunuz :44: Bu arada ev 22-23 derece civarı oluyo[/QUOTE] Uyku tulumu kullanmıyorum. Bahsettiğin şu içi elyaf gibi olanlardansa sadece badi giydir bence.
Ah kıyamammmm. Ay ben çamaşır zor yıkıyordum ve yumuşatıcı kesinlikle kullanamıyordum. Duş jeli bile kullanamıyordum!! Anam ne günlerdi. Milletin kafası bile kokuyodu bana...
Canım sağolasın. Allah'tan istanbula gelmişlerdi bugün. Yoksa antalyadan bu kadar kısa sürede gelmeleri çok zor...
Kız hiç az iş olur mu? Ben de şunu demeye çalıştım ki sen buna çok iş diyosun ya ikinci kısa zamanda olursa gör işleri... Kardeş şart ama kafayı yememiş bir anne daha önemli
Sinemaya gitmek istiyorummmmmmm. Sinemayı geçtim; evde kayıtlı dizileri izlesem yeter :/
Adamı sinir etme ve kremasını mutlaka yap!! :)))
Oy kızına kıyamamorta kulak iltihabı büyükleri ne hale getiriyo; o da küçücük. Havuza falan mı gitti nerde oldu???
Uyku tulumu kullanmıyorum. Bahsettiğin şu içi elyaf gibi olanlardansa sadece badi giydir bence.
You cnm elyafli diil,, polar bu tulum, Body üzerine penye pijama giydirdim ilk iyiydi ama gece Göğsü serin geldi
merhabalarrrr
born hoşgeldin canım
Evet ya kaç tane alınti olmuş , bir taşla iki kuş olsun istedim de (;
Afiyot olsun hepinize (; ben de denemek istiyorum ama üzerindeki kremasını yapmam, zaten kendisi yeterince bomba kalorili görünüyor (;
Sağol cnm tarif bilgisi için, tam da canımın çok tatlı istediği şu günlerde kekli baklava ve incirli nescafeli tarifi görmeseydim iyiydi );
Ellerine sağlık nefis menü, bana tek başına ıspanak yeter diğerlerinden yemesem de olur (;
Ayy hakikatten o kısım en zoru olmalı, Allah kolaylık versin ,
Ben de parfüm ve roll on kokularına hiç dayanamıyordum, normalde bayıldığım parfüm ne kötü geliyordu o zamanlar ..
Hoşgeldin canım, evet biraz yakınım yürüyerek 15- 20 dk sürer , ah ah bu iki afacanla her gün nereye gidiyorum (; bu arada kızım orta kulak iltihabı olmuş , sabah ateşliydi, okula göndermedim , Dr'a gittik .. Şimdi de koltukta sızmış garibim hiç alışık değilim bu hâllerine );
Bu arada memleketteyken kaçamaklar yaparak benim dünyam ile su ve ateşe gittik su ve atesı cok begendık uzun bı aradan sonra sarılarak aglasarak fılm izledık yazıyım dedım![]()
oooo romantizm diyorsun yaniaglak filmleri pek sevmiyorum ama benim dunyami çok ovuyorlar.. sinema bizim icin simdilik zor. hobbiti bekliyorum ben subatta gelecek sinemalara ozaman kizda biraz buyurse inşallah bizde gideriz sinemaya
![]()
Yok sadece uyku Tulumu, üzerine bişi ortmedim, benimki acaba terliyo ben farketmeden de teri mi soguyo ondan mı bana soğuk geldi acaba, bu gece bi dikkat edeyim terliyo muÜstüne birşey örtüyor musun?? Ben genelde kısa kollu body üstüne orta kalınlıkta pijama takımı ile yatırıyorum ve çorap giydirmiyorum. Üstüne polar küçük battaniye örtüyorum çünkü büyük ve kalın birşey örtünce dönüp duramıyor ve sıkılıyor. Gece tabi üstünü açtığı için ayakları buz gibi oluyor ama benim oğluş çok sık kalktığı için bişi olmaz diye düşünüyorum. Ne yazdım bea :) bu arada odası 22,5-23 civarında oluyo.
Yok sadece uyku Tulumu, üzerine bişi ortmedim, benimki acaba terliyo ben farketmeden de teri mi soguyo ondan mı bana soğuk geldi acaba, bu gece bi dikkat edeyim terliyo mubuyusede dese anne usudum yada sıcak oldu diye böyle çok zor yaaa
Ayy aynen o milletin kafa kokusu neydi öyleAh kıyamammmm. Ay ben çamaşır zor yıkıyordum ve yumuşatıcı kesinlikle kullanamıyordum. Duş jeli bile kullanamıyordum!! Anam ne günlerdi. Milletin kafası bile kokuyodu bana...
Canım sağolasın. Allah'tan istanbula gelmişlerdi bugün. Yoksa antalyadan bu kadar kısa sürede gelmeleri çok zor...
Kız hiç az iş olur mu? Ben de şunu demeye çalıştım ki sen buna çok iş diyosun ya ikinci kısa zamanda olursa gör işleri... Kardeş şart ama kafayı yememiş bir anne daha önemli
Sinemaya gitmek istiyorummmmmmm. Sinemayı geçtim; evde kayıtlı dizileri izlesem yeter :/
Adamı sinir etme ve kremasını mutlaka yap!! :)))
Oy kızına kıyamamorta kulak iltihabı büyükleri ne hale getiriyo; o da küçücük. Havuza falan mı gitti nerde oldu???
Uyku tulumu kullanmıyorum. Bahsettiğin şu içi elyaf gibi olanlardansa sadece badi giydir bence.
Polar tulum bizde de var , geçen yıl bir iki kez giydirdim fena terletiyor, o kumaşın cinsinden midir nedir? Ben ikisine de bellerini örtecek uzunlukta Yelek giydiriyorum anne mahsulü el yapımı, üstlerini örmedikleri için sıcacık yatıyorlar yelek içi orta kalınlıkta penye pijama ile..You cnm elyafli diil,, polar bu tulum, Body üzerine penye pijama giydirdim ilk iyiydi ama gece Göğsü serin geldi
Sağolasın canım , ilaçlarını düzgün içip yemeklerini de güzel yeseler stres kalmayacak da işteoo geçmiş olsunbu çocukların hastalığı beni iyice strese sokuyor. çabucak iyilessin inşallah fıstık
Sorma, gözlerini açar açmaz konuşmaya başlayıp mütemadiyen susmuyorlar, ta ki uyuyana dekEminim hepimiz dört gözle o günleri bekliyoruz. Ama büyütenler de diyor ki konuşunca da hiç susmuyorlarmış :))
Yok sadece uyku Tulumu, üzerine bişi ortmedim, benimki acaba terliyo ben farketmeden de teri mi soguyo ondan mı bana soğuk geldi acaba, bu gece bi dikkat edeyim terliyo mubuyusede dese anne usudum yada sıcak oldu diye böyle çok zor yaaa
kızlar, birkaç gündür çooook yoğunum.yOKSA BURALARI BIRAKMAM.yARIN TEKRAR ARANIZDAYIM İNŞALLAH.
kızlar, birkaç gündür çooook yoğunum.yOKSA BURALARI BIRAKMAM.yARIN TEKRAR ARANIZDAYIM İNŞALLAH.
Ayy aynen o milletin kafa kokusu neydi öylebeni de mahvederdi..
İşin sırrı kremasında mı yanineyneysenin kulakları çınlasın, tarif değiştirme deyince o geliyor aklıma
Sağolasın canım birkaç gündür grip gibiydi , Dr un dediğine göre grip kulağına da vurmuş );
Polar tulum bizde de var , geçen yıl bir iki kez giydirdim fena terletiyor, o kumaşın cinsinden midir nedir? Ben ikisine de bellerini örtecek uzunlukta Yelek giydiriyorum anne mahsulü el yapımı, üstlerini örmedikleri için sıcacık yatıyorlar yelek içi orta kalınlıkta penye pijama ile..
Sağolasın canım , ilaçlarını düzgün içip yemeklerini de güzel yeseler stres kalmayacak da işte
Sorma, gözlerini açar açmaz konuşmaya başlayıp mütemadiyen susmuyorlar, ta ki uyuyana dek![]()
Pembisim, kv ler geldi sanirsam. Guzel mamalari da yediniiz nimm nimmmm, sohbet muhabbettesiniz... :97:
Benim kv de icerde. Simdi aysecigi yatirdim, ben de yaticam.. Onlar ana ogul otursunlarhepinize hayirli geceler dadlu hatunlar:80: