- 29 Aralık 2007
- 3.403
- 1.114
- 698
Çok sağol canım , inşaallah ...Ahhh ahh okudum ve ne hissedecegimi.bilemedim ;/
Bu kdr olur ayni bnm kocam ama ben guvenemiyorum kendime
Su tatliyi bi ben sevemedim.eline saglik bacim da bi bnm incirli tatliyi yapmadin kiniyorum
Degisik degisik giyersin bosver iyi gunlerde kullan bacimm
Cok gecmis olsun cnm ins en kisa zmnda iyilesir
Pembisim sizede gecmis olsn bizde gozkapagimizi kizarttik masanin kosesine carpip Rabbim evlatlarimizi korusun
Hâlâ sivriler ölmemiş mi , bizde yazları daha çok oluyor,Cok yorgunum, uykum var. Aysecik kalkiyor yatiyor.bi manyaq sinek de delikdesik etti beni.
isigi actim ariyorum yok. İsigi kapiyorum basliyor vizildamaya. Hayalet gibi yatirmadi yaaaa. Aysecigin yataginin sinekligini gecirdim o guvende uyusun bari. Esimi de manuel savunuyom
![]()
Benim şansıma da oğlan hala uyuyor, ablasını servise indirirsen onu evde bıraktım, ama aklım onda kaldı, Allah'tan uyanmamış ...
Şeker oranı yüksek olunca ben de daha çok seviyorum, bakma sen kıs dediğimeSonunu düşünen kahraman olamaz hahaha.

Allah kolaylık versin canımGünaydınlar herkeseeeeeeeee. Çok uykum varrrrrrrr. Efeciğim dün akşam kestirmesini yapmamıştı ve iyice yoldan çıktı gece. Okula gitmek istemiyorummmmmmmneyseki haftanın ortası geldi... Bugün yarım gün okulum. Öğleden sonra kuaför planım var inşallah. Herkese güzel bir gün diliyorum :)

günaydın canlar
eşimi işe gönderdik, ayşecikle mesaiye başladık.
kendisi şuan boyama kitabının sayfalarını parçalayıp karalamakla meşgul
Eki Görüntüle 866782
kan grubuyla alakalı diye duymuştum.
ama 3ümüz de aynı gruptanız, buna rağmen en az eşime yaklaşıyor sinekler
en çok da ayşeciğe tabi
hadi bakalım, şurda öğlene ne kaldı?
evden bi çık açılırsın. öğleye de kuaför ooooh!!!![]()
Bizde de en çok selime sonra kızıma sonra bana saldırırlar, ben de taze kana meyil ediyorlar zannediyordum