• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Ahhh ahh okudum ve ne hissedecegimi.bilemedim ;/

Bu kdr olur ayni bnm kocam ama ben guvenemiyorum kendime

Su tatliyi bi ben sevemedim.eline saglik bacim da bi bnm incirli tatliyi yapmadin kiniyorum

Degisik degisik giyersin bosver iyi gunlerde kullan bacimm

Cok gecmis olsun cnm ins en kisa zmnda iyilesir
Pembisim sizede gecmis olsn bizde gozkapagimizi kizarttik masanin kosesine carpip Rabbim evlatlarimizi korusun
Çok sağol canım , inşaallah ...
Cok yorgunum, uykum var. Aysecik kalkiyor yatiyor.:36: bi manyaq sinek de delikdesik etti beni. :47:isigi actim ariyorum yok. İsigi kapiyorum basliyor vizildamaya. Hayalet gibi yatirmadi yaaaa. Aysecigin yataginin sinekligini gecirdim o guvende uyusun bari. Esimi de manuel savunuyom:27:
Hâlâ sivriler ölmemiş mi , bizde yazları daha çok oluyor,
Benim şansıma da oğlan hala uyuyor, ablasını servise indirirsen onu evde bıraktım, ama aklım onda kaldı, Allah'tan uyanmamış ...

Sonunu düşünen kahraman olamaz hahaha.
Şeker oranı yüksek olunca ben de daha çok seviyorum, bakma sen kıs dediğime :1:
Günaydınlar herkeseeeeeeeee. Çok uykum varrrrrrrr. Efeciğim dün akşam kestirmesini yapmamıştı ve iyice yoldan çıktı gece. Okula gitmek istemiyorummmmmmm :( neyseki haftanın ortası geldi... Bugün yarım gün okulum. Öğleden sonra kuaför planım var inşallah. Herkese güzel bir gün diliyorum :)
Allah kolaylık versin canım :54:
günaydın canlar :3:
eşimi işe gönderdik, ayşecikle mesaiye başladık.
kendisi şuan boyama kitabının sayfalarını parçalayıp karalamakla meşgul :35:

Eki Görüntüle 866782

kan grubuyla alakalı diye duymuştum.
ama 3ümüz de aynı gruptanız, buna rağmen en az eşime yaklaşıyor sinekler :37:
en çok da ayşeciğe tabi:47:

hadi bakalım, şurda öğlene ne kaldı?:34:
evden bi çık açılırsın. öğleye de kuaför ooooh!!!:21:

Bizde de en çok selime sonra kızıma sonra bana saldırırlar, ben de taze kana meyil ediyorlar zannediyordum :9:

günaydın hayırlı sabahlar olsun inşallah:16:

nfk ellerine sağlık canım eminim çokda güzel olmuştur kayınvaliden bir iltifatta bulunmadımı sana kek için :34:

pempişallah korumuş canım gözüne gelmemiş canım sonuçta onlarda vurmasını istememiştir bu yüzden birşey söylemediğin iyi olmuş :34: bugünde güzellik günü demekki :21:

pamuk helva
geçmiş olsun canım kızına:26:

bugün bir balık günü yapsak iyi olacak sanırım annemi arayayımda balık yiyek :1:
annmede işin kolayını bulmuş valla babam balık kokusunda pek hazetmiyor annemde çok sever ama ister istemez evin içi kokuyor
annemlerin evine yakın bir balıkçı var oraya söylüyor kızartıp veriyorlar valla hem mısır unu ile yapıyorlar hemde çok güzel oluyor birde 1,5 kilo balık için kızartma parası 5 tl alıyorlar valla süper kolaylık paket siparişleri olsa bende eve istiycem ama yok

Günaydınlar herkeseeeeeeeee. Çok uykum varrrrrrrr. Efeciğim dün akşam kestirmesini yapmamıştı ve iyice yoldan çıktı gece. Okula gitmek istemiyorummmmmmm :( neyseki haftanın ortası geldi... Bugün yarım gün okulum. Öğleden sonra kuaför planım var inşallah. Herkese güzel bir gün diliyorum :)
Herkese günaydın.benim de bugün ve yarın boş günlerim.

bugün bir balık günü yapsak iyi olacak sanırım annemi arayayımda balık yiyek :1:
annmede işin kolayını bulmuş valla babam balık kokusunda pek hazetmiyor annemde çok sever ama ister istemez evin içi kokuyor
annemlerin evine yakın bir balıkçı var oraya söylüyor kızartıp veriyorlar valla hem mısır unu ile yapıyorlar hemde çok güzel oluyor birde 1,5 kilo balık için kızartma parası 5 tl alıyorlar valla süper kolaylık paket siparişleri olsa bende eve istiycem ama yok
Hay aklımda bin yaşa tatlım. Ne yapsam diyordum.balığa bayılırım.

evet o şekilde büyük kolaylık oluyor.
yakın değil mi balıkçı, ordan geçip alıver.

biz de haftada 1-2 gün balık yapıyoruz. ev kokuyor ama alışığuk :ssz:

Son düzenleme:
evet o şekilde büyük kolaylık oluyor.
yakın değil mi balıkçı, ordan geçip alıver.

biz de haftada 1-2 gün balık yapıyoruz. ev kokuyor ama alışığuk :ssz:
Balığı kızartarak mı yapıyorsunuz?Ben ya zeytin yağı,baharat ve kekik ile terbiyeleyip fırında yapıyorum ya da kızartıyorum. Eşim de Levrek olursa sarımsaklı yapıyor. Bildiğiniz başka yöntemler var mı ?

Son düzenleme:

Benim şansıma da oğlan hala uyuyor, ablasını servise indirirsen onu evde bıraktım, ama aklım onda kaldı, Allah'tan uyanmamış ...

Bizde de en çok selime sonra kızıma sonra bana saldırırlar, ben de taze kana meyil ediyorlar zannediyordum :9:

ben gecen yıl genelde keremi uyutup çıkıyordum servise soğuk havalarda indirmek sıkıntı oluyordu. benim evin 1. katta olmasida avantaj tabi.
tunigimi denedim canım 38 olsaymis daha iyi olurdu ama 36 da bana dar olurdu. benim kalça varda biraz:1: omuzdan düşük olmadı. sanirim benim kol boyum uzun, yanlardan biraz daraltabilirim.

valla uğraştığına değmez.

Ben böyle durumlarda battaniye alıp koltuğa koşuyorum.:9:

Arya da erken yatıyor annesi. Benimki tam gececi. En erken 22.30'da yatıyor. :27:

:9::9::9: neyseki kv ve kp var. Sıkılmazlar. Tek biri olsa daha zor olurdu.
Doğru söylüyorsun, erken yatıyor, erken kalkıyor. Amaa ben geç yatıp erken kalkmak zorunda kalıyorummm!!!
Kp çok pasif vala üzüldüm kadıncağza :)
Bi de oğluşum vurmuş gözünün altını sehpaya; bi kızarıklık, bi morluk çok fena. Bişi demedim çünkü onlar da gayet üzgünler :/

Verdiğim linki mi yaptın?? Güzel olduysa söyle bak ben de okula yapıcam :)
Geçmiş olsun canım, olabiliyor kazalar. Biraz da alışamamışlardır henüz keremin hareketliliğine, artık daha dikkatli olurlar.
Sağolasın canım , âmin ... evet , kulağına dokununca ve sert yemekleri çiğnerken acıyormuş , bir de bayağı bir akıyor ..
Ilaca başlayalı 2 gün oldu , şikayetler 72 saate kadar normalmiş dr unu arayıp sordum; ilk defa böyle çok akan bir kulak gördüğüm için panik olmuştum biraz, ama normalmiş...

Geçmiş olsun kuzucuğa, kazalar yanıbaşımızdayken bile olabiliyor , Allah korusun meleklerimizi..

Ellerine sağlık canım, sen tecrübe ettiğine göre ben de deneyebilirim :56:

:90:

Hayırlı olsun , ayağını rahatsız etmiyorsa sıkıntı olmaz inşaallah canım , sağlıkla giyin inşaallah ...

Kıs kıs biraz kıs, o beyaz beyaz şeker taneciklerinin verdiği kalorileri düşün :82:

:48:
Hayırlı huzurlu geceler hepinize.. Yarın kızımı okula yollayacağım için daha sık yazabilirim inşaallah ,
Allah rahatlık versin hepinize :71:
Geçmiş olsun canım ya, ne zor iş ya çok üzülüyorum valla hastalanan bebişlere.
Balığı kızartarak mı yapıyorsunuz?Ben ya zeytin yağı,baharat ve kekik ile terbiyeleyip fırında yapıyorum ya da kızartıyorum. Eşim de Levrek olursa sarımsaklı yapıyor. Bildiğiniz başka yöntemler var mı ?
Bizim evde pişmez, eşim kokusuna ve balığın kendisine tahammül edemez. Bende bayılmam, hele de ben yapacaksam:/ ama yaptığımda somon alıyorum genelde ( kokusu az diye) ve üzerine halka soğan dilim limon dilim domates dilim biber karabiber tuz defne yaprağı zeytinyağ atıp yağlı kağıda sarıp fırınlıyorum. Ben seviyorum böyle. Birde zaten kızartınca omegası gidiyormuş çocuklar için bi anlamı kalmıyormuş öyle diyorlar ben onların yalancısıyım. Fırın yada ızgara öneriyorlar.

Akşama fırında şakşuka ve bi çorba yapiciiim. Ama ne çorbası olduğu meçhul hala. Mercimek olabilir.

günaydın canlar :3:
eşimi işe gönderdik, ayşecikle mesaiye başladık.
kendisi şuan boyama kitabının sayfalarını parçalayıp karalamakla meşgul :35:

Eki Görüntüle 866782

kan grubuyla alakalı diye duymuştum.
ama 3ümüz de aynı gruptanız, buna rağmen en az eşime yaklaşıyor sinekler :37:
en çok da ayşeciğe tabi:47:

hadi bakalım, şurda öğlene ne kaldı?:34:
evden bi çık açılırsın. öğleye de kuaför ooooh!!!:21:

Ay ne tatlı bişi yaaaaa :) tabi ben temzlik kısmını düşünmediğim için tatlı geldi :)

Valla inşallah öğleden sonraki bakımlarla kendime gelirim :) aslında 4te de okul günü var ama hiçççç gidesim yok valla. Duruma bakicim..

Şekeri az olunca zaten yemiyorum direkt. Tadını sevmeden kalori almamak için hahaha

günaydın hayırlı sabahlar olsun inşallah:16:

nfk ellerine sağlık canım eminim çokda güzel olmuştur kayınvaliden bir iltifatta bulunmadımı sana kek için :34:

pempişallah korumuş canım gözüne gelmemiş canım sonuçta onlarda vurmasını istememiştir bu yüzden birşey söylemediğin iyi olmuş :34: bugünde güzellik günü demekki :21:

pamuk helva
geçmiş olsun canım kızına:26:

Ya tabi; onlar benden çok üzüldü. Ama eşime ders olsun da bakıcıya kızmasın en ufak bişide ;)

Balık çok severim ben de. Burda da öyle yapan yerler var ama kocacan hiç yemeyince almıyoruz :((

Doğru söylüyorsun, erken yatıyor, erken kalkıyor. Amaa ben geç yatıp erken kalkmak zorunda kalıyorummm!!!

Geçmiş olsun canım, olabiliyor kazalar. Biraz da alışamamışlardır henüz keremin hareketliliğine, artık daha dikkatli olurlar.

Bizim evde pişmez, eşim kokusuna ve balığın kendisine tahammül edemez. Bende bayılmam, hele de ben yapacaksam:/ ama yaptığımda somon alıyorum genelde ( kokusu az diye) ve üzerine halka soğan dilim limon dilim domates dilim biber karabiber tuz defne yaprağı zeytinyağ atıp yağlı kağıda sarıp fırınlıyorum. Ben seviyorum böyle. Birde zaten kızartınca omegası gidiyormuş çocuklar için bi anlamı kalmıyormuş öyle diyorlar ben onların yalancısıyım. Fırın yada ızgara öneriyorlar.

Kerem kim kızımmmm?!?! :)) kıyamam sana isimleri bile karıştırır oldun canımcım :)

Kız, Allah iyiliğin versin. Kerem değil Efecik.:9::9:ben de somonu fırında yapıyorum ama somonu pek sevmiyorum.:19:tabi Norveç somonu olursa O ayrı. Çinekop'u kesin kızartıyoruz. Izgara yapacak yerimiz yok maalesef. Benim için ızgara, fırın fark etmez, balık olsun da.:56:

Ay ne tatlı bişi yaaaaa :) tabi ben temzlik kısmını düşünmediğim için tatlı geldi :)

Valla inşallah öğleden sonraki bakımlarla kendime gelirim :) aslında 4te de okul günü var ama hiçççç gidesim yok valla. Duruma bakicim..

Şekeri az olunca zaten yemiyorum direkt. Tadını sevmeden kalori almamak için hahaha

Ya tabi; onlar benden çok üzüldü. Ama eşime ders olsun da bakıcıya kızmasın en ufak bişide ;)

Balık çok severim ben de. Burda da öyle yapan yerler var ama kocacan hiç yemeyince almıyoruz :((

Kerem kim kızımmmm?!?! :)) kıyamam sana isimleri bile karıştırır oldun canımcım :)

Tavuklar şehriyeeeeeeeee.en sevdiğim çorba.:56:
:9::9::9: kafa uçmuş benim:) iki gün sonra da süleyman dersem şaşırma:9:

Kız, Allah iyiliğin versin. Kerem değil Efecik.:9::9:ben de somonu fırında yapıyorum ama somonu pek sevmiyorum.:19:tabi Norveç somonu olursa O ayrı. Çinekop'u kesin kızartıyoruz. Izgara yapacak yerimiz yok maalesef. Benim için ızgara, fırın fark etmez, balık olsun da.:56:

Kızımmm çok canımı çektirdin. Haftasonuna bi operayon yapıyım :)))

Pembiş, Ahmet Ümit'in yeni kitabını okudun mu? Cehennem'i sonunda bitirdim. 20 günde ancak. Kendimi kınıyorum. :20:

Canikom daha grangeın Kaikenini bitiremedim 1 ay oldu rahat. Ahmet ümiti bayadır okumuyorum sanırım son okuduğum kitabını bilem unuttum :/...
:9::9::9: kafa uçmuş benim:) iki gün sonra da süleyman dersem şaşırma:9:

Muhteşem sülüman Efe!!! Hahaha

Kızımmm çok canımı çektirdin. Haftasonuna bi operayon yapıyım :)))

Canikom daha grangeın Kaikenini bitiremedim 1 ay oldu rahat. Ahmet ümiti bayadır okumuyorum sanırım son okuduğum kitabını bilem unuttum :/...

Muhteşem sülüman Efe!!! Hahaha

Hamileler okumasın o zaman. Ben de pek iştahlı yazmışım ha.

Son düzenleme:
Back
X