• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Pembiş, ikincinin ismini Süleyman koysun o zaman.:9:

Hahaha hayır olmaz; adı Mete olacak eğer olursa ve erkek olursa :)

Hamileler okumasın o zaman. Ben de pek iştahlı yazmışım ha.

Amannnn hamilelerden cincon zaten sanmıyorum ki okusun, busmai desen ona herşey kokuyo canı çekmez :)

Şaka bi yana ben hiç aşermedim. Bi tek bi ara canım kaymak çekti okadar. Aha ah ikinci hamileleğimde jip aşericem inşallah hahhahah

İkinci çocuk muhabbeti yapınca aklıma geldi. Dün kp diyoki Efeye "oğlum büyüdün kardeş mi istiyosun sen???" Ben de dedim ki "evet dedemler boluya taşınsın kardeşim olacak de oğlum". 1,5 yaşında hala uyumayan bir oğlum var ve millet bana ikinci çocuk diyo valla şaka gibi.

Bu parklarda sigara icenlere cok kiziyorum ya. Guya yasaklandi. Ama yaslisindan tut liselisine, daha kotusu cocugunu parka getiren ebevenyn bile iciyor.:47: hangibirini uyaracaksin? Belediyenin sitesine yazicam. Levha assinlar hic olmazsa:kkk:

İkinci çocuk muhabbeti yapınca aklıma geldi. Dün kp diyoki Efeye "oğlum büyüdün kardeş mi istiyosun sen???" Ben de dedim ki "evet dedemler boluya taşınsın kardeşim olacak de oğlum". 1,5 yaşında hala uyumayan bir oğlum var ve millet bana ikinci çocuk diyo valla şaka gibi.

Ay bu da millete malzeme. Gencsin ne zaman evlilik der. Evlenirsin cocuk yok mu? Cocugun vardir kardesi olsun.. Peki.. Maddi manevi yukumlulugu, kisinin durumunu psikolojisini dusunmek yok.:19: seninkiler daha hos.. Size ne vesileyle geldiklerini tamamen unutmuslar:30:

merhabalar

alışverişden geldik benim haylaz oğlum uyudu.

hemen buraya girdim geçmişide fazla okuyamadım.geçmişi okumaya başlayınca yazma fırsatım olmuyor.

geçen nfk mahmut kerim çokmu yaramz fazka yazmıyosun demişti.cevap yazacakken internet kablosunu çekti bizimki

ve internet gitti:50:çok hareketli yetişemiyorum artık.en son dün geceki yaramazlığını yazayım.yemekten sonra artan tenceredeki

yemeği daha küçük bi tencereye aldım.ben tezgahta uğraşırken bizimki nasıl uzandıysa tezgahın üstünden tencereyi çekmiş

ve hoop yemek halının üstüne halıyıda daha yeni yıkatmıştım:36::36::36:

nasıl sinir oldum anlatamam yağlı ve salçalı yemek silerken sinirimden ağladım:43:

aman neyse okurken sizede fenalık gelmesin.

hava güzeldi dışarı çıktık bayağı dolaştık evde yaramazlık yapmasından iyidir.

ŞOK ,tan kızıma barbi bebek seti aldım.bu akşam bizdede balık var .

Bugün öğlene karnabahar graten yaptım.karnabahar sevenler mutlaka denesin...

merhabalar

hemen buraya girdim geçmişide fazla okuyamadım.geçmişi okumaya başlayınca yazma fırsatım olmuyor.

geçen nfk mahmut kerim çokmu yaramz fazka yazmıyosun demişti.cevap yazacakken internet kablosunu çekti bizimki

ve internet gitti:50:çok hareketli yetişemiyorum artık.en son dün geceki yaramazlığını yazayım.yemekten sonra artan tenceredeki

yemeği daha küçük bi tencereye aldım.ben tezgahta uğraşırken bizimki nasıl uzandıysa tezgahın üstünden tencereyi çekmiş

nasıl sinir oldum anlatamam yağlı ve salçalı yemek silerken sinirimden ağladım:43:

valla bana fenalık geldide seninkinden değil. kerem'de aynı bi kere demiştim ya bir tencere visne kompostosunu döktü. bayram onceside yağı döktü halıya. mutfaga beraber kesinlikle giremiyoruz. bırakayim diyorum bi çekmece boşaltsin. onunla yetinmiyor ki, tenceresine kadar herseyi indiriyor. kilit aldık onlarida açıyor. başka kilit bakcaz artık :ssz: bizdede durum bu

Slm kızlar
bugün; keremden 1 ay küçük oğlu olan arkadaşımla büyük bi parka gittik baya koşturdu çocuklar şimdi de onda yemek yedik hergün başka bi yerde yemek yiyorum yeter ki kendi mutfağım olmasın :)

Born cum yalnız benim eşim olsa o zili çoktan sökmüştü :)) ben dellendim mi fena olur; ona güveniyorum :) sen de ölç biç ; anlaşma imzala :)

ben gecen yıl genelde keremi uyutup çıkıyordum servise soğuk havalarda indirmek sıkıntı oluyordu. benim evin 1. katta olmasida avantaj tabi.
tunigimi denedim canım 38 olsaymis daha iyi olurdu ama 36 da bana dar olurdu. benim kalça varda biraz:1: omuzdan düşük olmadı. sanirim benim kol boyum uzun, yanlardan biraz daraltabilirim.
Olmasına sevindm güle güle giy cnm
bugün bir balık günü yapsak iyi olacak sanırım annemi arayayımda balık yiyek :1:
annmede işin kolayını bulmuş valla babam balık kokusunda pek hazetmiyor annemde çok sever ama ister istemez evin içi kokuyor
annemlerin evine yakın bir balıkçı var oraya söylüyor kızartıp veriyorlar valla hem mısır unu ile yapıyorlar hemde çok güzel oluyor birde 1,5 kilo balık için kızartma parası 5 tl alıyorlar valla süper kolaylık paket siparişleri olsa bende eve istiycem ama yok
Biz de ızgara yaptırıyoruz aldığımız yere süper oluyo
Hahaha hayır olmaz; adı Mete olacak eğer olursa ve erkek olursa :)

Amannnn hamilelerden cincon zaten sanmıyorum ki okusun, busmai desen ona herşey kokuyo canı çekmez :)

Şaka bi yana ben hiç aşermedim. Bi tek bi ara canım kaymak çekti okadar. Aha ah ikinci hamileleğimde jip aşericem inşallah hahhahah
Süper cevap vermişsin kv lere :) yalnız sen kaşınıyosun Efe Mete koyarsan isimlerini tabi ki hareketli çocukların olur az sakin isimler bulsana çocuuum

valla bana fenalık geldide seninkinden değil. kerem'de aynı bi kere demiştim ya bir tencere visne kompostosunu döktü. bayram onceside yağı döktü halıya. mutfaga beraber kesinlikle giremiyoruz. bırakayim diyorum bi çekmece boşaltsin. onunla yetinmiyor ki, tenceresine kadar herseyi indiriyor. kilit aldık onlarida açıyor. başka kilit bakcaz artık :ssz: bizdede durum bu

hepimizin durumu aynı desene:43::43::43:

hepsi mi aynı bu bebelerin yaa?!
yemek yaparken bizimki de giriyor ayaklarımın altına. çekmece dolap boşaltıyor.
masaya ulaşıyor, ordakileri aşağı çekiyor.. geçen kek yaparken masanın üstündeki yumurta kutusunu aşağı çekti.
Allahtan 3 tane kalmıştı içinde, ikisi halının üstüne kırıldı, biri kırılmamış şansıma..
ama fena sinirlendim, temizlerken cılkım çıktı :25:
küçük hanımı da mutfaktan dışarı attım. bi ağlama bi ağlama. :53:
kapıdan geçip sesi duyan biri dövdüm sanır yani. ama kucağıma alınca anında sustu..

merhabalar
ablasıyla oynamıyor mu?
onunla takılır, oynar, peşine gider. yine kardeşi olanlar yalnız olanlardan daha şanslı. :31:

bi de sanıyorum, erkek bebekler daha yaramaz oluyor.
mesela yeğenim, sürekli hareket. ve sonucu sürekli zarar. bi şeyler kırılıyor, bozuluyor.. :30:

ablasıyla oynamıyor mu?
onunla takılır, oynar, peşine gider. yine kardeşi olanlar yalnız olanlardan daha şanslı. :31:

bi de sanıyorum, erkek bebekler daha yaramaz oluyor.
mesela yeğenim, sürekli hareket. ve sonucu sürekli zarar. bi şeyler kırılıyor, bozuluyor.. :30:

oynuyor ama ablasınıda bıktırıyor.ödevlerini yaparken hiç rahat vermiyor.garibim yinede oynatıyor.

geçen akşam üçümüz kutu,kutu pense oynadık:52: o yüzden ablası okuldan gelince sevinçten uçuyor:1:

Son düzenleme:
Bu parklarda sigara icenlere cok kiziyorum ya. Guya yasaklandi. Ama yaslisindan tut liselisine, daha kotusu cocugunu parka getiren ebevenyn bile iciyor.:47: hangibirini uyaracaksin? Belediyenin sitesine yazicam. Levha assinlar hic olmazsa:kkk:

Levha assalar da içiyorlar. İnsanlar çok düşüncesiz...
Ay bu da millete malzeme. Gencsin ne zaman evlilik der. Evlenirsin cocuk yok mu? Cocugun vardir kardesi olsun.. Peki.. Maddi manevi yukumlulugu, kisinin durumunu psikolojisini dusunmek yok.:19: seninkiler daha hos.. Size ne vesileyle geldiklerini tamamen unutmuslar:30:

Sorma ya!! Eşim zaten hiç cevap bile vermiyo :)

merhabalar

Mahmut Kerim napıyon yavrummmmmm??? İnsan bira daha az leke bırakacak şeyler döker kuzum :)
O
Slm kızlar
bugün; keremden 1 ay küçük oğlu olan arkadaşımla büyük bi parka gittik baya koşturdu çocuklar şimdi de onda yemek yedik hergün başka bi yerde yemek yiyorum yeter ki kendi mutfağım olmasın :)

Born cum yalnız benim eşim olsa o zili çoktan sökmüştü :)) ben dellendim mi fena olur; ona güveniyorum :) sen de ölç biç ; anlaşma imzala :)

Olmasına sevindm güle güle giy cnm

Biz de ızgara yaptırıyoruz aldığımız yere süper oluyo

Süper cevap vermişsin kv lere :) yalnız sen kaşınıyosun Efe Mete koyarsan isimlerini tabi ki hareketli çocukların olur az sakin isimler bulsana çocuuum

Evet biri halim biri selim olsun :P

hepsi mi aynı bu bebelerin yaa?!
yemek yaparken bizimki de giriyor ayaklarımın altına. çekmece dolap boşaltıyor.
masaya ulaşıyor, ordakileri aşağı çekiyor.. geçen kek yaparken masanın üstündeki yumurta kutusunu aşağı çekti.
Allahtan 3 tane kalmıştı içinde, ikisi halının üstüne kırıldı, biri kırılmamış şansıma..
ama fena sinirlendim, temizlerken cılkım çıktı :25:
küçük hanımı da mutfaktan dışarı attım. bi ağlama bi ağlama. :53:
kapıdan geçip sesi duyan biri dövdüm sanır yani. ama kucağıma alınca anında sustu..

Ayşecim hiç oldu mu bu yavrum :)???

huuuu, aksam tayfasi n'apiyosunuz bakim?:68:

Çocuk yıka uyut mode on :)

Biz bugün botumuzu aldıkkkkkk. Kinetixten aldık. En hafifi o geldi bana. Aslında polarislerin içi kürklüydü ama daha zor giydirip çıkardım o yüzden vazgeçtim.

bizim oğlana da kinetix bej aldık...bu arada biz hala gece besleniyoruz yıksa iyi uyumuyorlar ...sizde durum nedir...bırakmalımıyız...

Back
X