• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Günaydın
oğlum bu sabah 7 de kaktı babası ile ablasını yolcu etti:34:
şu anda tuşlara vuruyor.
nfk show tv gibi tekrara geçmiş mesajların :1:
birde soğuk havada sinekler nereden çıkıyor bacım?
günaydın bacım.. evet gerçekten görüntü kirliliği olmuş..
3-5 değil, mübarek 10 kez falan yayınlanmış. süresi doldu, silemedim de kaldı çoğu.
kusura bakmayın

sinekler nerden çıkıyor ben de bilmiyorum.
bizim camlarda falan sineklik var. zaten cam bile açmıyoruz hava soğuk.
banyo camından geliyor sanıyorum. başka hiç ihtimal yok çünkü.
bi tanesi bile bütün bi geceyi mahvedebiliyor. sinekliğini ört çıkar, hangi ara bulaşmışsa
ayşeciğin alnı da delik deşik:47:

günaydın canlar..
gece 2,5 saatlik uyuyamamaya rağmen fena değilim.
ayşecik de bir elinde simit döke saça yerken diğer eliyle itinayla oyuncak selesini boşaltıyor :35:

hayırlı olsun, güzel günlerde giysin efecik :31:

bence deeee:37:

bizimki zaten karnı tok olarak yatıyor.
yatmadan önce de emziriyorum. buna rağmen gece kalkıyor. 3-4-5 kez.
çoğusunda emmekten ziyade meme ağzında öylece duruyor. beni aradığı için uyandığını sanıyorum.

kolay gelsin bacım.. boş günün bi farkı yok, sinir olmakta haklısınız :100:
ne sınavı bu?

Sağolasın canikom.

Ortak yapılıyor tüm sınavlar onun komisyonu :/

3-5 değil, mübarek 10 kez falan yayınlanmış. süresi doldu, silemedim de kaldı çoğu.
kusura bakmayın

bi tanesi bile bütün bi geceyi mahvedebiliyor. sinekliğini ört çıkar, hangi ara bulaşmışsa

Kapıdan giriyorlardır bence...

Tekrar mesajlarına da koptum :)

bugün bi yerlere gidesim var ama gidecek yer yok iyi mi?:37:

Boluya gelllll :)

günaydın canlar..
ayşecik de bir elinde simit döke saça yerken diğer eliyle itinayla oyuncak selesini boşaltıyor :35:

çoğusunda emmekten ziyade meme ağzında öylece duruyor. beni aradığı için uyandığını sanıyorum.

ne sınavı bu?

Sağolasın canikom.

Ortak yapılıyor tüm sınavlar onun komisyonu :/

kusura bakmayın

Kapıdan giriyorlardır bence...

Tekrar mesajlarına da koptum :)

Boluya gelllll :)

ee niye yazmıyorsunuz?
site hala yavaş diye mi?

bugün erişte mi yapsam acaba?
:ssz:

Geç kalmış bir günaydın da benden....
Sayfaları kaplamışsın yine nfk:)
Eaglee bizde gece besleniyoruz canım emmiyor ama biberonla süt veriyorum. Vermesem istemez de süt içmiş olsun diye veriyorum, uyanıkken içmiyor da:/

Borntobemother internette araştırdım ; hamileliğin son haftasına kadar emzirmekte sakınca yokmuş ,anne halsiz düşmedikçe. Dr umla konuşup ben de devam etmeyi düşünüyorum emzirmeye.

Borntobemother internette araştırdım ; hamileliğin son haftasına kadar emzirmekte sakınca yokmuş ,anne halsiz düşmedikçe. Dr umla konuşup ben de devam etmeyi düşünüyorum emzirmeye.

banada dr emzirebilirsin ama sen çok halsiz dusersin demişti zaten benimde kendiliğinden bitti. bende emziremezdim zaten. 16 aylik oldu kerem kendini zorlama bence.

Aaa ben hmn birakilcak saniyodum hep oyle duymustum ama kulaktan dolma tabi doktorun ne dicek bakalim bize de soyle onagore hareket edelim ;))

Biz de simdik doktordan geldk cok sukur duz ayak dgl dedi takipte fayda var dedi ayak kavisine dikkat edin iki ayaktada var mi ayni oranda mi fln diye baya ilgilendi cocuk ortopedisi olmasi guzel bisey simdi bizde ayakkabi alicaz ins yeni bi tane

olabilir, eşim bina icinde var diyordu:44:

2900. sayfa kutlaması yaptım..:35:
ama sende de tekrar olmuş :1:

bolu muuu? dur bi ufak bavul yapam...:52:

Evet tekrar oldu ve "gülme komşuna gelir başına" bile diyemeden okula gittim :) sayfada sorun vardı ama sabah...

Aaa ben hmn birakilcak saniyodum hep oyle duymustum ama kulaktan dolma tabi doktorun ne dicek bakalim bize de soyle onagore hareket edelim ;))

Biz de simdik doktordan geldk cok sukur duz ayak dgl dedi takipte fayda var dedi ayak kavisine dikkat edin iki ayaktada var mi ayni oranda mi fln diye baya ilgilendi cocuk ortopedisi olmasi guzel bisey simdi bizde ayakkabi alicaz ins yeni bi tane

Eyvah eyvah born niyeti bozduuuuuu :)

Bişi çıkmamasına sevindim canım. Zaten düz tabanlık için de birşey yapmaya gerek yokmuş. Hani eskiden ağır ve tuhaf ayakkabılar giydirirlermiş ya...

born, bacim sen niyeti bozmusun, hadi hayirlisi:30::1:

Uzman dr da gordu, artik rahatladiniz. Simdi alisveris zamaniiiii
:52:

Son düzenleme:
Evde bir yemek bitmeden diğerini yapmaya kılım. Çünkü mutlaka ziyan oluyo ve atılıyo. Ama kv ve kp bu konuda çooook rahatlar. Çaktırsan da anlamıyorlar....

born, bacim sen niyeti bozmusun, hadi hayirlisi:30::1:

Uzman dr da gordu, artik rahatladiniz. Simdi alisveris zamaniiiii
:52:

Evet tekrar oldu ve "gülme komşuna gelir başına" bile diyemeden okula gittim :) sayfada sorun vardı ama sabah...

Eyvah eyvah born niyeti bozduuuuuu :)

Bişi çıkmamasına sevindim canım. Zaten düz tabanlık için de birşey yapmaya gerek yokmuş. Hani eskiden ağır ve tuhaf ayakkabılar giydirirlermiş ya...

Yok yaww takiliyorum benim asil niyetim 2 yasi gectikten sonra emme tuvalet egitimi mevzulari bitip fln niyetlenmek zaten hmn de olmuyo artik ne zmn olursa etrafimdaki herkes yas buyuyunce zor ilk cocugun fln diye gaz veriyo eee esimin de durumu malum iste asiri israrci ama bnm fikrim sabit Allah'im aratmasin isteyene de versin ins...
Asil bombayi patlatiyorumm ben ikinci kez teyze oluyorummmmm hemde 2014 temmuzda dogucak ins bebisimizzzz ♡♥♡♥♡♥♡

born gozunuz aydin canim. İns saglikla kolaylikla gelir yegen:16:

gecenin bu vakti yine sineklerle basimiz dertte. Esim bulup oldurdu. İsigi acinca aysecigin duzeni bozuldu. Az once yatti. Ufacik bi sinek yuzunden 1 saat gitti.:kkk: İsin kotusu baba kiz uyumaya devam ederken benim uykum kacti. Salonda uzum yiyom:37:

Hani baattin diyor ya"sabah alarm calinca aksam uyuyamadigim o her dk icin kendimi picaklayasim gelir" diye. Onu dusunuyorum iste ben de..:27:

Bu mevsimde hala sivrisinek var mı? O sinek ölümü haketmiş.:9:
gez bacim gez:51: ama gezerken topigi de iyi takip et, evet cincon hamile :1:

Nereden haberiniz oluyor? Sizden bir şey kaçmıyor.:9:herkes birer birer hamile kalıyor. Onunki de mi isteyerek?

Siz de güle güle kullanın :) gece beslenmesinin dibiyiz kız biz. Yani hem beslenip hem uyumuyo sıpacan.

Nfk demiş ben de diyim :) evet o da hamile.

Kızımmmmmmm kocan yemek yapmış daha ne istiyonnnnnn?!?!? Hanım hanımmmmmm sinir etme beni :) şaka bi yana ben de karnıbahara o tarz sosları yakıştıramıyorum :/

Flodan aldım canım. Tüm markalardan 2-3 model vardı. 70 liraya aldım.

Doktora gidin de içiniz rahatlasın canım. İnşallah da bişi çıkmayacak.

Sana kıyamammmmmm. Gece gece.....

Arada yapar değişik yemekler. Kitchen24 diye bir kanal var. Oraya izleyip yapıyor bazen.:56:

günaydın canlar..

ne sınavı bu?

Bence açlıkla ilgisi yok. Ben de tok yatırıyorum, yine de kalkıyor.

Nfk sen de bunu diyorsan...:9:neneye gidin.

Sorun olmamasına sevindim. Bu arada sende ışık var kuzum. Hamileyimmmm diyebilirsin her an.

Son düzenleme:
Back
X