Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

slm canlar.. Disim apse yapti discideyim suan. Aysecigi neneye biraktim. Ben de oraya gecicem. Herkese 3Gli bi haftasonu diliyorum..

slm canlar.. Disim apse yapti discideyim suan. Aysecigi neneye biraktim. Ben de oraya gecicem. Herkese 3Gli bi haftasonu diliyorum..

Geçmiş olsun canım.

Selamlar herkese,

Katılamıyorum foruma bu günler yoğun geçiyor.
Inşallah herkesler iyidir.
Biz de iyiyiz hamdolsun.

Ne yoğunluğu kız?!? Özlüyoz ama biz seniiiiii (

Nfkcım geçmiş olsun canım. Dişçiden nefret ediyommmmmmmm :/

Elifnazım vitaminden bişi olmaz kullan dicektim ki başlayacakmışsın zaten.

Oğluşum kalkmadı daha o yüzden gelin adayı ile gidip buluşamadım henüz :)

Ben niye bu kadan unutkan bi insanım yahuuuuuu?!?! Çılgın oğluşumun bayadır yaptığı bişi anlatamadım hatırlayıp da...! Emzirirken saçımdan çekiyo ve kendini öptürüyo :) çılgın değil de ne ?!?!

Geçmiş olsun canım.

Geçmiş olsun canım.

Selamlar herkese,

Katılamıyorum foruma bu günler yoğun geçiyor.
Inşallah herkesler iyidir.
Biz de iyiyiz hamdolsun.
ama biz özlüyoruz.Günde bir kez de olsa yaz.

Emerken saç çekme işine uyuzum.Canım yanıyor.Niyet üzüm yemek mi bağcıyı dövmek mi belli değil.

slmm kızlar uzun zamndır yazmıyorum beni hatırladınızmı bilmiyorum. ara sıra yazıyodum. busmai hayırlı olsun yeni bebişin. bende hamileyi 6 haftalık ve yeni öğrendim .kızım hala emiyodu. emmeden uyumuyorr.sen emziriyomuydun hamile kaldıgında.emiyosa nasıl emzirmeyi bıraktınız. ben nasıl yapcam bilemedim.

aa al bi hamile daha :13: tebrikler
ben hamile kaldigimda 3 aylıkti ogrendigimde zaten benim süt azalmaya başlamıştı. mama takviyesine gecmistik. öğrendikten sonrada zor olmadı ama kerem küçüktü tabi .

kız. enim canım kiymetlidir cektirmem saçımi ama öpücüğe Hayır demem bizimki opmuyor daha bazen yaliyor gibi yapıyor

aslinda senin yazından sonra dedim sonuçta üç çocukla gerçekten normal bu yorgunluk.. internetten de arastirinca gitmedim. zaten gözüm yemiyordu çocuklarla hastaneye gitmeyi..

Tebrik ederim :) 12 haftalık olana kadar emzirebileceğimi söyledi doktor. Hamileliğin son ayına kadar emzirenler de varmış; Ama annenin iyi beslenmesi ve dinlenmesi lazım. Yani çocukları etkilemiyor sadece annenin deposundan gidiyor.
Yavaş yavaş emme sayısını seyrekleştiriyorum, ben de emzirerek uyutuyordum şimdi bazen ayağımda sallayarak uyutuyorum.
Yalnız sütün içeriği değiştiği için oğlum ishal olmaya başladı

Waoow haşin erkek:)) kız ben seni bulmaz mıyamm , saçlarını yolmaz mıyammm :)) çok tatlıı

eveeeet, bi hamile daha istiyor muydunuz, surpriz mi oldu? hayirli olsun. Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin ins

erkek iste, sevilme istegini nasil belli ediyor

Pazartesiye arkadaşımı çağırdım. Buzlukta peynirli böreğim vardı. Onun dışında kolay olarak ne yapsam acabaaaa; patates püresi ve haşlanmış tavuğu karıştırıp kaşarla fırına versem, yeşil salata bir de çikolata soslu ıslak kek yapsam yeter gibi geliyor.

Bu arada aklıma bişey takıldı, ikinci sezeryanda aynı yerden mi kesiyorlar? Benim iz kalmadı gibi bişey ; estetik dikiş yapmışlardı.. umarım daha kötü olmaz bu sefer başka doktor çünkü

ayni yerden kesiyorlar canım. . dikistede dr önemli .. gittiğin dr da doğum yapanları araştır diycem ama nasıl:44:

pazartesi benim de arkadasim gelecek, ne yapicam blmyrm.

2. Sezaryende azcik ustunden kesiyorlar biliyordum o da yanlismis

seker pembem, nasil ankara, tanistiniz mi mustakbel gelinle?

bu arada bizim ailede de bi hareketlilik var. Abim birini tanistiracakmis bize. heyecan yaptik annemle, hayirlisi bakalim nelerr olcek

oglan biiiiizim kiz biziiim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…