Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

eneeem otobüsle mi gittiniz kaç saatti yol ? ben otobüsle bi kez gittim onda da mahvoldum iyi bari sağ salim vardıysanız şükür :) gelinle ilgili gözlemlerin nasıl olucak acaba yaa keşke ben de görümce olsaydım çok isterdim çook
kocamla ilgili açıklama yukarda efenim

ohhh ben hayirli yolculuklar diyene kadar siz varmissiniz bile

Anlaşmanıza çok sevindim bence de en iyisi bu
İşine dön biraz
Otobüs yolculuğunuz iyi geçti yani ;dua et ki sosyal bir çocuğun var :)
Kaldım artık evde yarın gündüz aryayla bişiler yaparız artık. Akşama da arya uyuyunca eşimle yemek+sinema planımız var, bakalım....

İnsanın kanına giriyorsunuz yahu....

Plan süpermiş..

Benim babaannem öğretmendi ve 7 çocuğu vardı desem.. :) düşünüyorum bi çıkış yolu bulamıyorum o kadar çocuğa ütü çamaşır yemek, hazır bez de yok.. Bazen öğrencileri sallarmış beşikleri, tabi büyüyen çocuklar da küçüklere bakmış. ama yine de Nasıl büyütmüş bu çocukları? hepsi de birbirinden kıymetli insanlar.

Okudum okudum açıklamayı :))

Yol 2 saat 15 dakka sürdü. Kv ve kp de vardı. Dönüşte olmayacaklar ve ben korkuyorummmmmmm

Evet canım otobüsle gittik. Babamız işleri dolayısı ile gelmedi.
ohhh ben hayirli yolculuklar diyene kadar siz varmissiniz bile

Sağol canımıniçi :)

Tam bir sosyal böcük :) anası kılıklı
Babaannene de bravo valla. Ama bi de dönem faktörü var. Hatırlarım biz lisedeyken bazı arkadaşlarımız öğretmenlerimizin faturasını yatırmaya giderdi. Şimdi değil beşik sallatmak hiçbişi rica edemezsin... Fakat bez olayı sakat kızımmmmmmmm; kabus gibi eski bezler :/

Borncum daha önce yazmayı unuttum. Yarın için ben de çok heyecanlıyım. Bakalım görüşmemiz nasıl geçecek....? :)

Günaydınlar herkeseeeeeeeeeee :) tüm planlarımızın gerçekleştiği güzel bir gün olsun :) bizim planlarımız şu şekilde: sabahtan saça fön çektirme, anaanne ziyareti ve evini dağıtma, öğlen uykusu, müstakbel gelinle tanışma, bebek görmeye gitme :) görüşmek üzereeeeeeeee.

Erkenden uyandi yasir pasa yine sabah sabah cok zor oluyo aryanin dedigi gibi gece uyumadigi her ana uzuluyo insan...
Umarim guzel bi haftasonu olur hepimiz icin

bi vitamin buldum onu alacağım bi deneyeyim.. Bugün dr öğlene kadar ordaymis. tahlilde aksama anca cikiyirmus.. dr olmadiktan sonra tahlil sonucunu ne yapayım.

Babaanneni tebrik ediyorum.

Yoğun bir gün desene.

Benim de bugün kuaföre gitmem lazım.
Süslüler

Bu arada herkese günaydın. Adiş ve babası ekmek almaya gitti. Ben de süt kaynaştığı bir taraftan da kahvaltı hazırlıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…