günaydın
herkese güzel bi hafta diliyorum
oğlum nezle oldu.sürekli burnu akıyor ve üstten iki dişi daha çıktı sıkıntılıyız anlıycanız
nkf ve pembe görümce oluyormuşsunuz gelinler çok şanslı sizin gibi şeker görümceleri olacak.
busmaiye bak sen çocukda yaparım ,misafirde ağırlarım diyor
pembe gibi bende uykusuzum.şu dişler tamamen çıksın artık.nfk beni de kahvaltıya çağır
bebek iriyse normal doğum sakıncalı bencede iki arkadaşımdan biliyorum. . ikisinin de fazla dikişi oldu. altta dikiş daha sıkıntılı bence:18:
bazen bizde de geçiyor prima kullanıyorum. bi ara huggies aldım ama onun bantlarıni beğenmedim. . varsa tavsiyesi olan bende değiştirebilirim. .
gece emzirmeniz devam ediyormu canım
günaydın
oğlum nezle oldu.sürekli burnu akıyor ve üstten iki dişi daha çıktı sıkıntılıyız anlıycanız
nkf ve pembe görümce oluyormuşsunuz gelinler çok şanslı sizin gibi şeker görümceleri olacak.
pembe gibi bende uykusuzum.şu dişler tamamen çıksın artık.nfk beni de kahvaltıya çağır
Hıııı yok o zaman:) ben bildiğimiz mantıdan bahsediyorum. Çerkez mantısı diye de geçiyor.Aynı tariften mi bahsediyoruz benimki oktay ustanın tarifi. Patatesleri halka halka kesip un yumurta kabartma tozu vs karıştırıp pişiriyorsun üstüne de yoğurt nane pulbiber
Günaydın güzel anneler, hayırlı huzurlu bir gün diliyorum hepimiz için
Pembecim kolaylıklar , yoğun bir gün geçireceksin, Allah yardımcısı olsun çalışan annelerin ..
Özlemcr ; kış bebeği güzel oluyor gercekten. Bahar geldiğinde bebek de büyümüş parka bahçeye çıkacak kıvama geliyor tam, fakat kışın bebek görmeye hasta hasta gelen pek çok düşünceli insan sayesinde; bebek grip olup duruyorAllah hayırlısını versin inşaallah
Busmai ; ilk doğumlarımızın sezeryana dönmesinin nedeni aynıymış, ikincide normale cesaret edemedim ben de , zaten Dr um da kesinlikle olmaz demiştii..bebek iri sezeryana, eskiden nenelerimiz 5kg çocuğu nasıl normal dünyaya getirdiler acaba :44:
Nfkcım; Allah'tan eşim erken geldi de , mimnoşları oynatabildik biraz ..
Kızlar evde 4 çeşit bez var, hepsinde de sabah sızdırmış olarak uyanıyoruz , üstten ve yanlardan, belden.... gece boyu meme istediği için fazla oluyor çişi galiba. Reklamdaki ; çok sıvı tüketen Mert'in bezinden mi denesem , bi o kaldı denenmeyen, primaya verilen paralara acıyorum ya , en çok da o sızdırıyor beyaz olanı özellikle ...
Hıııı yok o zaman:) ben bildiğimiz mantıdan bahsediyorum. Çerkez mantısı diye de geçiyor.
Valla ben molfiks te kullandım şu ara huggies kullanıyorum, hiç taşma olmuyor. Bez numarasını mı farklı alsan acaba? Büyültsen yada küçültsen?
Evet onu düşünüp bir paket 5, bir paket 4+ aldım, gündüzleri sıkıntı yok da geceki miktar fazla geliyor , sabah namazı vaktinde değiştiriyorum meselâ, gece 10dan sabah 6.30 a , sizde kaç saat kalıyor bez ve taşmıyor
Canim yasir 4.2 dogdu 6 dikisim vardi ve dogum sonrasi bagdas kurup oturabiliyodum normal dogum sonrasi en kucuk sikintim olmadi tum olay oncesindeki sanciya katlanmak bence tabi kisiden ksiye degisebilir ama doktorlar bebek az buyuk olunca hmn sezeryan diyo bnm doktorum aileme cok zor fln demis ben sanci cekerken ama ebeden Allah razi olsn inanilmaz destek oldubebek iriyse normal doğum sakıncalı bencede iki arkadaşımdan biliyorum. . ikisinin de fazla dikişi oldu. altta dikiş daha sıkıntılı bence:18:
bazen bizde de geçiyor prima kullanıyorum. bi ara huggies aldım ama onun bantlarıni beğenmedim. . varsa tavsiyesi olan bende değiştirebilirim. .
gece emzirmeniz devam ediyormu canım
Evet onu düşünüp bir paket 5, bir paket 4+ aldım, gündüzleri sıkıntı yok da geceki miktar fazla geliyor , sabah namazı vaktinde değiştiriyorum meselâ, gece 10dan sabah 6.30 a , sizde kaç saat kalıyor bez ve taşmıyor
Canim yasir 4.2 dogdu 6 dikisim vardi ve dogum sonrasi bagdas kurup oturabiliyodum normal dogum sonrasi en kucuk sikintim olmadi tum olay oncesindeki sanciya katlanmak bence tabi kisiden ksiye degisebilir ama doktorlar bebek az buyuk olunca hmn sezeryan diyo bnm doktorum aileme cok zor fln demis ben sanci cekerken ama ebeden Allah razi olsn inanilmaz destek oldu
Ben prime premium care kullaniyorm gunduz 5 gece 4 numara aksam 9dan sabah 7ye ustunde kaliyo hic sizinti olmuyo cok cok nadir geciyo ama cok tepindiginde falan
Amiin canim Allah razi olsn ama 2.ye normal deneyebilcekmiyim hic bilmiyorum :/maşallah senin dikisin azmis.. tabi yapiylada alakali.. benim bi arkadaşım 3 çocuğunu da normal yaptı. 3. de çok zorlandı bebegin kilosundan dolayi, 4, 5 falandi bebegin kilosu. arkadaşımın baya bi kanaması olmuş cikartmamaslar dogumhaneden bi kac saat. senin yapin musait demekki inşallah ikincide daha rahat bi doğum yaparsın.
Eline koluna saglik bacim ama kahvaltiya gecikilmesini sevmem oturur yerim :))))))
Valla bizimki daha az işiyor demekki. Akşam 6 buçuk gb takıyorum, sabah 5 buçuk gb çıkarıyorum. Molfiksi de denemedim diyorsun, onu da bi deneyebilirsin. Reklamları size uygun
Premium Care'den biz de çok memnunduk taa ki şu son günlere kadar, özellikle yeni doğanda sıvı kakayı emmesi falan süperdiCanim yasir 4.2 dogdu 6 dikisim vardi ve dogum sonrasi bagdas kurup oturabiliyodum normal dogum sonrasi en kucuk sikintim olmadi tum olay oncesindeki sanciya katlanmak bence tabi kisiden ksiye degisebilir ama doktorlar bebek az buyuk olunca hmn sezeryan diyo bnm doktorum aileme cok zor fln demis ben sanci cekerken ama ebeden Allah razi olsn inanilmaz destek oldu
Ben prime premium care kullaniyorm gunduz 5 gece 4 numara aksam 9dan sabah 7ye ustunde kaliyo hic sizinti olmuyo cok cok nadir geciyo ama cok tepindiginde falan
Ellerine sağlık canım , nefis görünüyor hepsi
Amiin canim Allah razi olsn ama 2.ye normal deneyebilcekmiyim hic bilmiyorum :/
Eline koluna saglik bacim ama kahvaltiya gecikilmesini sevmem oturur yerim :))))))
Yok patates mantısı zor değil ya, hem doyurucu olsun, közlenmiş biberi şehriye salatasına karıştırcam. Evime ilk defa geliyor o yüzden strese girdim.
Off bugün işin zor , tam sendromluk bi pazartesi, kolaylıklar diliyorum canım benim
daha ne olsun bacım??
mönü gayet güzel dolu dolu.
ne yapsam arkadaşımı da alıp size mi gelsek acaba?
benim arkadaşım kahvaltıya geliyor, bir iki saat sonra burada olur.
kahvaltıya geliyor ama akşama kadar otururuz.
tahinli susamlı kek attım fırana. birazdan kalkıp peynirli böreği hazırlıcam.
bi de kısır yapıcam. kahvaltılıkların yanına bi de biber kızartıcamm
ikindide acıkınca patates köfte yapar yirik
akşam eşim de bizden kalanları yer ahahahahah
ahahahahah
ay sabah sabah beni güldürdün, Allah da seni güldürsün e mi?
bak onca zorluğa rağmen ne kadar pozitif ve neşelisin, bu durumla bile dalga geçiyorsun..
adam senle yaşlanmaz kııız! eşin çok şanslıtabi biz de
mutfak savaş alanı gibi, daha salanu sil süpür yapıcam, banyoyu temizlicem.. işim var da var yani..
bakalım ayşecik ne kadar müsade edecek bunlara
direkt lafa daldım, söylemeyi unuttum gü-nay-dııııın!
Günaydın güzel anneler, hayırlı huzurlu bir gün diliyorum hepimiz için
Pembecim kolaylıklar , yoğun bir gün geçireceksin, Allah yardımcısı olsun çalışan annelerin ..
Özlemcr ; kış bebeği güzel oluyor gercekten. Bahar geldiğinde bebek de büyümüş parka bahçeye çıkacak kıvama geliyor tam, fakat kışın bebek görmeye hasta hasta gelen pek çok düşünceli insan sayesinde; bebek grip olup duruyorAllah hayırlısını versin inşaallah
Busmai ; ilk doğumlarımızın sezeryana dönmesinin nedeni aynıymış, ikincide normale cesaret edemedim ben de , zaten Dr um da kesinlikle olmaz demiştii..bebek iri sezeryana, eskiden nenelerimiz 5kg çocuğu nasıl normal dünyaya getirdiler acaba :44:
Nfkcım; Allah'tan eşim erken geldi de , mimnoşları oynatabildik biraz ..
Kızlar evde 4 çeşit bez var, hepsinde de sabah sızdırmış olarak uyanıyoruz , üstten ve yanlardan, belden.... gece boyu meme istediği için fazla oluyor çişi galiba. Reklamdaki ; çok sıvı tüketen Mert'in bezinden mi denesem , bi o kaldı denenmeyen, primaya verilen paralara acıyorum ya , en çok da o sızdırıyor beyaz olanı özellikle ...
günaydın
Of of offff!! Bizde geçiştirip duralım kahvaltıyı:/
Annem de bana çerkez mantısı yapıyor hıh!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?