Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

geçmiş olsun.. bizde de iki dıs geliyor çok istahsiz

Haklısın esasında Dr lar da risk almak istemiyor , iri bebek doğumda oksijensiz kaldı engelli oldu vs.. gibi şeyleri duyunca insan iyi ki diyor..
Evet canım hâlâ hem de yeni doğan gibi sürekli istiyor alışkanlık oldu artık
Huggies, beyaz ve yeşil prima ve baby star; dördü de sızdırdı, baby star kızımda kullanıyordum asla sızdırma yapmadı ki onda koca dana olana kadar bezliydi 2 yaş 7 ay ama şimdi formunu değiştirmişler inceltmişler , kötü olmuş ..

Günaydın canım size de güzel günler ..
Geçmiş olsun kuzucuğuna, yeni dişleriniz hayırlı olsun

Aynı tariften mi bahsediyoruz benimki oktay ustanın tarifi. Patatesleri halka halka kesip un yumurta kabartma tozu vs karıştırıp pişiriyorsun üstüne de yoğurt nane pulbiber
Hıııı yok o zaman:) ben bildiğimiz mantıdan bahsediyorum. Çerkez mantısı diye de geçiyor.

Valla ben molfiks te kullandım şu ara huggies kullanıyorum, hiç taşma olmuyor. Bez numarasını mı farklı alsan acaba? Büyültsen yada küçültsen?

Evet onu düşünüp bir paket 5, bir paket 4+ aldım, gündüzleri sıkıntı yok da geceki miktar fazla geliyor , sabah namazı vaktinde değiştiriyorum meselâ, gece 10dan sabah 6.30 a , sizde kaç saat kalıyor bez ve taşmıyor

Valla bizimki daha az işiyor demekki. Akşam 6 buçuk gb takıyorum, sabah 5 buçuk gb çıkarıyorum. Molfiksi de denemedim diyorsun, onu da bi deneyebilirsin. Reklamları size uygun

Canim yasir 4.2 dogdu 6 dikisim vardi ve dogum sonrasi bagdas kurup oturabiliyodum normal dogum sonrasi en kucuk sikintim olmadi tum olay oncesindeki sanciya katlanmak bence tabi kisiden ksiye degisebilir ama doktorlar bebek az buyuk olunca hmn sezeryan diyo bnm doktorum aileme cok zor fln demis ben sanci cekerken ama ebeden Allah razi olsn inanilmaz destek oldu

Ben prime premium care kullaniyorm gunduz 5 gece 4 numara aksam 9dan sabah 7ye ustunde kaliyo hic sizinti olmuyo cok cok nadir geciyo ama cok tepindiginde falan

Valla]Bebeklerde Gece Uyanmaları Nasıl Bitecek? | Annelik,Çocuk Büyütmek,Blog,Okul Sorunları,İletişim bizimki daha az işiyor demekki. Akşam 6 buçuk gb takıyorum, sabah 5 buçuk gb çıkarıyorum. Molfiksi de denemedim diyorsun, onu da bi deneyebilirsin. Reklamları size uygun[/QUOTE]

bizim oglanlar biraz sidikli galiba
pamuk helva selim meme almıyormu? aslinda gece emzirmesi hiç olmaması gerekiyor en azindan bire düşür bence.. erkek çocukları memeye düşkün olur demişlerdi.

maşallah senin dikisin azmis.. tabi yapiylada alakali.. benim bi arkadaşım 3 çocuğunu da normal yaptı. 3. de çok zorlandı bebegin kilosundan dolayi, 4, 5 falandi bebegin kilosu. arkadaşımın baya bi kanaması olmuş cikartmamaslar dogumhaneden bi kac saat. senin yapin musait demekki inşallah ikincide daha rahat bi doğum yaparsın.

Amiin canim Allah razi olsn ama 2.ye normal deneyebilcekmiyim hic bilmiyorum :/
arkadaş gecikti. buyrun, biz başlayalımm

Eki Görüntüle 880296
Eline koluna saglik bacim ama kahvaltiya gecikilmesini sevmem oturur yerim :))))))

Valla bizimki daha az işiyor demekki. Akşam 6 buçuk gb takıyorum, sabah 5 buçuk gb çıkarıyorum. Molfiksi de denemedim diyorsun, onu da bi deneyebilirsin. Reklamları size uygun
evet reklamı görünce sinirim bozuluyor zaten bi de onu deneyelim bakalım doğru muymuş söylenenler
Premium Care'den biz de çok memnunduk taa ki şu son günlere kadar, özellikle yeni doğanda sıvı kakayı emmesi falan süperdi

sorma hem de nasıl gülle gibi ağır çıkıyor sabahları
Yok canım maalesef emzik emmedi bizimki , bir kere mi ,oo kaç kere uyanıyor , memeyi alana kadar da ortalığı yıkıyor

Eki Görüntüle 880296
Ellerine sağlık canım , nefis görünüyor hepsi

Amiin canim Allah razi olsn ama 2.ye normal deneyebilcekmiyim hic bilmiyorum :/

Eline koluna saglik bacim ama kahvaltiya gecikilmesini sevmem oturur yerim :))))))

4.2 ilk doğumda ise, ikinci daha kolay olur inşaallah canım neticede iki tarafın da kesilip biçilmesi daha kötü, yine normal olsun inşaallah kolayca,
Benim de kızım 4.1 doğdu 55 cm , ama ben normal yapamazdım kesin, çocuk bir doğdu suratının yarısı kıpkırmızı, sıvısı iyice azalmıştı garibim sıkışmış içeride

Sağol canikom. Bu arada senin patates mantısı da güzel görünüyor. Tam tarifini paylaş bi ara fırsatın olursa olur mu?? Menün gayet güzel valla bak yeter yani :)

Bence ben bi sana uçayım bi busmaiye ve karnımı doyurup döneyim :) bi ışınlanmayı bulamadılar beaaa

Bi de kocama sor bakalım; saçındaki beyazlar benden kaynaklıymış :) bu vesile ile busmaiciğime de teşekkür ederim :)

Ben beyaz primanın kokusunu beğenmehip kullanmamıştım. Yeşil prima kullanıyoruz. Akşam 8-9 gibi takıyorum, 7:30a kadar duruyo.

Geçmişler olsun canım yaaaa. Valla çıksalar da kurtulsak dediğin gibi :/
Sendin şeker bu arada :)

Eki Görüntüle 880296

Hanım hanımmmmmm napıyon sennnn :)?!?!? Eline koluna sağlık. Afiyet olsun ve kıllığına löp löp et olsun :)))

Dilanaz hoşgelmişş sorma kadınlık zor bacım sen daha iyi bilirsin :)
Şeker portakalım baban nasıl şimdi?
Nfk sofra süper görünüyor ellerine sağlık!
Pamuk helvacım bizim de prima beyaz çok sızdırıyordu, mavisi sızdırmıyor. Bir de bebeğin şeyi tam aşağı bakar şekildeyken bağla bezini, sağa sola veya yukarıya bakıyorsa sızdırıyor:))

Son düzenleme:
Arkadaşım erken geldi mutfağı daha toplayamamıştım rezaleeet
Neyse ki o keremle oynarken çabucak hallettim. Börek çok güzel oldu, mantar, domates biber ve kuşbaşı eti pişirdim, yufkaya yoğurt ve sıvıyağ sürerek bohça şeklinde sardım. Üzerine yumurta sarısı sürüp pişirdim.

Patates mantısının tarifi de şöyle kızlar;
6 patatesi soyup ince ince dilimleyin,3 yumurta, 3 yemek kaşığı un, 1 su bar yoğurt,1 paket kabartma tozu, 2kaşık tereyağ 2 kaşık sıvıyağ, pulbiber karabiber tuz. Karıştırıp ,dikdörtgen borcama yayın, kek gibi pişirin.

Fırından çıkınca 10 dk sonra üzerine sarımsaklı yoğurt dökün ve tereyağında toz kırmızıbiberi kızdırıp dökün, biraz da nane. Bu kadar

akşam 8 den sabah 8 e hiç sızıntı yok..oğlan sünnetli 12 kg 5 numara kullanıyor kızım 10 kg 4 numara kullanıyor .gece bağlarken ön kapağı biraz göbüşe doğru yükseltiyorum ve gündüze göre biraz daha sıkı bağlıyorum prima yeşil paket kullanıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…