- 29 Aralık 2007
- 3.405
- 1.124
- 698
Benim kızım da dişlerini önce soldan çıkardı. Genellikle de sol elini kullanıyor. Kaşığı sağ ile tutuyor. Kalem, boya gibi şeyleri ise sol ile. Biz de acaba sokak mı olacak diyorduk. Diş konusunu ilk kez duydum.
Herkese günaydın. Çay keyfi yapıyorum.
geçmiş olsun canım. bebeler çarpı iki olduğu için biri biter öteki başlarselamlar herkese..tüm hastalara geçmiş olsun anneler ve bebişler...bizde uzun zamandır nezle var 2 gün kayboluyor 1 gün geliyor sonra yine gidiyo...ilaç vermiyorum burun çekmiyorum saldım çayıra mevlam kayıra:) uyku geçiş dönemindeyiz tek uyku yapmaya çalışıyorlar ama 11 de 1 saat uyuyunca akşam bizi haşat ediyorlar..bugün zorla uyuttum 16 da akşama kafamız rahat. herşeyleri olay bu bebelerin artık kendilerine bakmayı öğrensinler yaw ben bu kadar uzun süre bebek bakamam( yorgunum çay fincanıyla kahve içiyorum. pazartesileri tekim annemlerin yolunu gözlüyorum sırtımın tam ortasında uzun zamandır geeçmeyen batma var...ne gelişmez sırt kasıymış bu
teyze mi bakıyor şuan efeye. kv ler git gel :44:Uyu Efe uyuuuuuuuu. Oğlum bugün huysuzluğun doruklarında. Benim de hiç sabrım yok. Pek iyi bir ikili olmadık yani. Bi de okulda ders programlarına bir baktım ki matçilerde en iğrenç program bende. Çok yorucu ve delik deşik. En fena sınıfımla dersim hep son iki saat haftanın üç günü!! Evde yemek yok çünkü markete uğrayıp bişi alamadım. Cuma günü kvler gelyo ne pişiricem hiç bilmiyorum. Daha nolsun?!?!((
çiş ayarı mı bozulmuş, ahahahahahŞaka bir yana, sol alttan bir azı dişi çıkarmış kuzum , bugün kucağımda güldürürken fark edebildim , geceleri sürekli uyanmasının ve bol bol çiş yapmasının nedeni anlaşıldı , diğer bebelerin poposunun ayarı bozulur diş çıkartırken, bizimkinin de çiş ayarı bozuldu anlaşılan
topikte bana da sürekli kondisyon bisikleti reklamları çıkıyorFace i bilmiyorum hiç dikkat etmedim ama burada ihtiyaca uygun reklamlar çıkıyor galiba; sabahtan beri bana molfix reklamının görünmesi gibi meselâ
ne mutlu.. benim de liseden 3-4 samimi arkadaşım var, iyiki varlarTeknoloji bu kadar gelişti diye zaman zaman çocuklar adına kaygılansam da ; güzel yanları da yok değil , yıllar yıllar evvelki telefon numaralarını kaybettiğim lise arkadaşlarım whatsApp tan ulaşıyorlar ikidir, çok garip bir duygu onca yıl sonra görüşüyor olmak
geçmiş olsun canım ya,, yavrum ipekçik de çok küçük :26:ipek grip oldu:2: abladan geçti sanırsam. .
nfk, pamukhelva; diş döneminde çok normal memeye dusmeleri..
gözün aydııııınBu arada Cumartesi annem gelecek. Çok mutluyum. 20 gün kadar bizde.
Geçmiş olsun canım, biz bi tanesinde mahvoluyoruz, senin derdin 2 kat. Ne deyim allah güç kuvvet versin. Sana şunu sorayım ikiz tavsiye eder misin?selamlar herkese..tüm hastalara geçmiş olsun anneler ve bebişler...bizde uzun zamandır nezle var 2 gün kayboluyor 1 gün geliyor sonra yine gidiyo...ilaç vermiyorum burun çekmiyorum saldım çayıra mevlam kayıra:) uyku geçiş dönemindeyiz tek uyku yapmaya çalışıyorlar ama 11 de 1 saat uyuyunca akşam bizi haşat ediyorlar..bugün zorla uyuttum 16 da akşama kafamız rahat. herşeyleri olay bu bebelerin artık kendilerine bakmayı öğrensinler yaw ben bu kadar uzun süre bebek bakamam( yorgunum çay fincanıyla kahve içiyorum. pazartesileri tekim annemlerin yolunu gözlüyorum sırtımın tam ortasında uzun zamandır geeçmeyen batma var...ne gelişmez sırt kasıymış bu
Kv ler nerdeydi ki? Bizim de haftaya gelecekler kv ler. Benim yemek derdim de o zaman başlayacak.Uyu Efe uyuuuuuuuu. Oğlum bugün huysuzluğun doruklarında. Benim de hiç sabrım yok. Pek iyi bir ikili olmadık yani. Bi de okulda ders programlarına bir baktım ki matçilerde en iğrenç program bende. Çok yorucu ve delik deşik. En fena sınıfımla dersim hep son iki saat haftanın üç günü!! Evde yemek yok çünkü markete uğrayıp bişi alamadım. Cuma günü kvler gelyo ne pişiricem hiç bilmiyorum. Daha nolsun?!?!((
Molfix ile sızdırmasız bir gece geçirdik , ama bu gece önceki geceler gibi fazla sık uyanmadı, birkaç gece daha deneyelim bakalım
Sana şunu sorayım ikiz tavsiye eder misin?
bizimki de kızartılmamışsa yemeğin içinde yemiyor :100:Bu arada günaydınn...
Özlemccim gözün aydın bu arada
Akşama ne yemek yapsam yaa?? Dondurucuda yeşil fasülye ve patlıcan var onları yaıcam galiba. Eşim patlıcam yemiyorda:/
ikiz tavsiye eder misin miiii?
bulaşık makinenden memnun musun, tavsiye eder misin gibi oldu yaaa
tavsiye ediyorsa, biz de yapalım ikiz. biz ikinciyi düşünenleri cesur görürken, birimiz üçüncüden bahsediyor
bizimki de kızartılmamışsa yemeğin içinde yemiyor :100:
köz yemez mi? közlenmiş patlıcanı herkes sever
busmai bi tarif önermişti, benim eşim çok beğenmişti.
patlıcanı közledim, tuz ve azcık yağla karıştırdım. üstüne yoğurt (sarımsaklı yakışır)
yoğurdun üzerine de kavrulmuş kıymalı sos.. ooof ağzım sulandı sabah sabah
hadi hayırlısı..He yaa komik olmuşya hep ikiz isterdim de ondan sordum. Üçüncü den diye değil de iğnesi falan varmış ya ikiz istersen, eaglenin fikrini merak ettim. Yapacağımdan değil yani. Daha 2. Konusunda karara bağlamadık
Hiç yemiyor zevksiz!
hadi hayırlısı..
ikiz için gerçekten iğne mi varmış, ilk kez duyuyorum :44:
kın kın kınıyorumm!
dün arkadaş yine bi poşet hediyeyle geldi.
ayşeciğe hırka, çoraplar ve taytlar almış. ama bi hırka oldu, diğerlerini 9-12 almış.
lcw ye gidip bakıcam, iyi bi şey bulursam 3 yaş montu almayı düşünüyorum.
dün arkadaş yine bi poşet hediyeyle geldi.
ayşeciğe hırka, çoraplar ve taytlar almış. ama bi hırka oldu, diğerlerini 9-12 almış.
lcw ye gidip bakıcam, iyi bi şey bulursam 3 yaş montu almayı düşünüyorum.
tabi, keremin boyu uzun.ya benim aldığım mont 2-3 yaş. bedeni tam oldu ama kolları uzun oldu. şimdi bi yerde yaptırsam diyorum acaba iyi bi terzi bulabilir miyim, veya büyüyünce kolları kısa gelir mi
tabi, keremin boyu uzun.
kollarını kısaltmak iyi bi fikir olabilir, çünkü bedeni şuan tam oluyorsa, seneye aynı montu giyme ihtimali yok.
ama yapılabilir mi?
aynı sorunu biz de yaşıyoruz. aldığım mont 2 yaş. ama kolları epey uzun geliyor.
katlanmıyor da, şişme mont. ben de terziye götürüp göstersem mi diye düşündüm :44:
ben de gelen hediyeleri işime yarayan bişeyle değiştiririm hep gönlüne göre bulabilirsin inş canım...şu daha ısıtır gibi görünmüyor mu diğeri hep kapişon yok hem de ısıtmaz gibi geldi bana görüntüsü çok hoş ama
LCWaikiki.com - LC WAIKIKI Mont - Red Fushia
Geç bi günaydın da olsa selamlar herkese hava çok soğuk yasirle petekte el ısıtmaca oynuyoruz :)
sırtı kaşınıyor bu veletin ya hep soyunmak istiyo
evet evet bizimki de katlanmıyor,şişme mont değil ama kumaşı kalın. kim yapabilir acaba?:44:
İtalyan usulüdeğişik bir tad olmalı , afiyet şeker olsun sizlere
Gerçekten üst üste gelmiş ya , inşaallah bir dahaki değişmesinde güzel denk gelir program ,
Yemek işini hiç düşünme bile , sen halledersin Allah'ın izni ile, efeciğin de yeni bir dişi çıkıyordur belki huzursuzluk ondn kaynaklanıyordur
Teknoloji bu kadar gelişti diye zaman zaman çocuklar adına kaygılansam da ; güzel yanları da yok değil , yıllar yıllar evvelki telefon numaralarını kaybettiğim lise arkadaşlarım whatsApp tan ulaşıyorlar ikidir, çok garip bir duygu onca yıl sonra görüşüyor olmak
oyy kıyamam ben sana yaa okurken bile daraldım umarım efe uyumustur bişeyler yiyebilmiş ve kafan az da olsa rahatlayabilmiştir...Program olayına ben inanılmaz takığım onla ilgili yorum bile yapamıyorum kaç kez müdürüm ve sevgili yardımcılarıyla bu konudan tartıştıgımı hatırlayamıyorum bile !!!
Hımmm, tecrübeli anneler de kış bebesi diyor yani.
Kv memlekete dönmedi mi? Efe'ye kim bakıyor.
ipek grip oldu:2: abladan geçti sanırsam. .
nfk, pamukhelva; diş döneminde çok normal memeye dusmeleri..
Bu arada Cumartesi annem gelecek. Çok mutluyum. 20 gün kadar bizde.
günaydın canlar..
bu gece ayşecik kaç kez kalktı bilmiyorum, sürekli mızıldadı durdu, emmek istedi.
bölük pörçük uyku. hiçbir şey anlamadım, kendimi yorgun hissediyorum ve başım ağrıyor
ayşeciğin çamaşırlarını makineye attım, sonra iki posta daha var.
akşama yemek derdim yok Allahtan, balık yapıcaz.
geçmiş olsun canım. bebeler çarpı iki olduğu için biri biter öteki başlar
bizimki öğleyin yatıyor, 2 saat. sabah erken kalkmışsa da o gün mızıltılı geçiyor çünkü yetmiyor o öğlen uykusu.
ben bir süredir kaşığı çatalı eline veriyorum, kendi yiyor. daha doğrusu yemeye çalışıyor
dün epeyce kısır yedi, ama cm kareye düşen bulgur sayısını bi bilsenizardını temizlemek bazen bunaltıyor ama napalımm..
sırt ağrısı için de bi dr a git. belki çocukları kaldır indir, zedeledin.
kas gevşetici krem kullanabilirsin, iğnesi daha etkili tabi.
benim de ayşecik küçükken bi tutulmuştu, Allahım hatırlamak istemiyorum çok fenaydı
sadece emdiği için ilaç da kullanamamıştım, sıcak su banyoları iyi geliyor.
dayanabileceğin kadar sıcak suyu ayarla, sırtına duşu tut. rahatlayacaksın inş..
teyze mi bakıyor şuan efeye. kv ler git gel :44:
yemek işine takılma bacım ya, sen halledersin. olmazsa yap listeyi kocan alsın...
çiş ayarı mı bozulmuş, ahahahahah
solaklarla alakalı bu ayrıntıyı bilmiyordum, çok ilginç
topikte bana da sürekli kondisyon bisikleti reklamları çıkıyor
inş molfix derman olur..
ne mutlu.. benim de liseden 3-4 samimi arkadaşım var, iyiki varlar
geçmiş olsun canım ya,, yavrum ipekçik de çok küçük :26:
bizimki son bir haftada üç gece, sabaha karşı 4te uyanıyor. bi daha da dalamıyor.
6ya 7ye kadar. ama benim de canımı çıkarıyorkalkıp salona gitmek oynamak istiyor.
ben de gece olduğunu anlasın diye ışığı açmıyorum, yatakta oyalamaya çalışıyorum.
dün uyku sersemiyken, göğsümün ucunu ısırdı. epey kanadı
hala da acıyor durduğu yerde, zaten emziremiyorum
gözün aydııııınuzakta mı oturuyor annenler?
Geçmiş olsun canım, biz bi tanesinde mahvoluyoruz, senin derdin 2 kat. Ne deyim allah güç kuvvet versin. Sana şunu sorayım ikiz tavsiye eder misin?
Kv ler nerdeydi ki? Bizim de haftaya gelecekler kv ler. Benim yemek derdim de o zaman başlayacak.
İşe yaramasına sevindim reklam doğru desene
ikiz tavsiye eder misin miiii?
bulaşık makinenden memnun musun, tavsiye eder misin gibi oldu yaaa
tavsiye ediyorsa, biz de yapalım ikiz. biz ikinciyi düşünenleri cesur görürken, birimiz üçüncüden bahsediyor
ya benim aldığım mont 2-3 yaş. bedeni tam oldu ama kolları uzun oldu. şimdi bi yerde yaptırsam diyorum acaba iyi bi terzi bulabilir miyim, veya büyüyünce kolları kısa gelir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?