Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

şimdi baktım da, zor görünüyor :100:
dediğim gibi malzemesi farklı. astar fln sökülecek ya yapılamazsa o zaman mont giyilemez hale de gelebilir :26:
ayşeciğin kolları mı çok kısaaa, montunkini mi dengesiz uzun yapmışlar üfff!

Bence kestirme; katla.

Busmaican geçen tabuk ve püreli bişi tarif etmiştin yine eder misin???

Efeye bak sen kalabalığa alışmış:)
evet canım maalesef katlanmıyor kaba duruyor hareketini kısıtlıyor o zaman; kısaltırsam çok rahat edicek zaten vücudu rahat.

şöyle oluyor canım patatesi haşlayıp tereyağ ve azcık sütle püre haline getiriyorsun. tuz karabiber ekleyip.
haşlanmış tavuğu (göğüs yerine büyük butlardan olursa daha lezzetli olur) didikleyip üstüne seriyorsun, pürenin arasına da serebilirsin. üstüne de kaşar rendesi ve birkaç parça tereyağ serpiştir. fırına sür. kaşarlar kızarınca al; sıcak sıcak ye.

Son düzenleme:
şimdi tekrar baktım daaaa

kol girintisinden sökmek değil de, bilek kısmından belki kısaltılabilir. en iyisi uzmanına göstermek..

montlar dengesizzzz
terzi yaparım derse yapar heralde

Kalıplar tuhaf bence de...

Bunu bi ara kesin denemek istiyorum. Teşekkür ederim canım.

busmainin aldığı montsa o mothercare'den.. onlar ingiliz veletlerine göre olduğu için kalıpları biraz büyük oluyor. deneyimlerime göre lcv'ninde kalıbı biraz büyük
bilen anne
bendeki mont mammaramma. ne menşeili bilmiyorum lakin kolları abartısız on cm uzun
mont azcık büyük olacak tabi, özellikle beden kısmı falan. alttan da kalın giyiliyor çünkü
ama kolların bu denli uzun olması aptallıkF

Bunu bi ara kesin denemek istiyorum. Teşekkür ederim canım.

evet, tarifi bile çok lezzetli

yengem benzer bi yemek yapmıştı bize. tavuğu bütün haşladı. sonra irice diddi.
patatesleri de iri küpler halinde haşladı. bunları karıştırıp büyük bi kaba döktü.
üzerine beşamel sos gezdirdi ve rende kaşarla süsleyip fırına verdi. yediğim en güzel tavuk yemeklerindendi.
hala tadı damağımda yaa

ayşeciği yatırdım, ben de uzandım.
yeni dalmıştım ki, telefon tir tir titremeye başladı. bir bakmadım, iki bakmadım, üçüncü de elime aldım.
topu topu 1 saatte 3 cevapsız arama, sanki şirket telefonu aramak için yatmamı mı bekliyorlar Allahımm!

kalktım artık nasılsa, ayşeciğe yayla çorbası yapayım.
geçen ıspanaklı yumurta yapmıştım ayşeciğe çok severek yedi, deneyebilirsiniz

sabah ipeg'i dr götürdük. ne yazikki bur sürü ilaçla döndük. . teşekkür ederim bu arada geçmiş olsun dilekleriniz için. .

Bnde tam yogurtlu bi corba tarifi isteyecektm son zmnlarda yogurtlu corblrm hc gxl olmuyo bgn de cok yogurdum var tarifi olan piliiis
sabah ipeg'i dr götürdük. ne yazikki bur sürü ilaçla döndük. . teşekkür ederim bu arada geçmiş olsun dilekleriniz için. .

Oyy kurban olurum Rabbim acil sifalar versin kuzuya

Bnde tam yogurtlu bi corba tarifi isteyecektm son zmnlarda yogurtlu corblrm hc gxl olmuyo bgn de cok yogurdum var tarifi olan piliiis

bizde ayran çorbası derler ve çok sık yaparlar.
terbiyesinde yumurta olmaz, bir de annem sarımsak katıyor içine. çok güzel yaaaa
ama benimki ona benzemiyor ne hikmetse
gözkararı yapıyorum ben. denenmiş garanti tarifi olan yazsın

Benimki hic guzel olmuyo yaa sen kafandan mi yapiyosun belli bi tarifi yok mu o zmn tarifleri bekleyelim bnde uyuyoken yapicaktm kaljinca yaparm artik bnde uzaniyim biraz basim catliyo

konya'da süzme yogurttan yapılıyor. tencereye yoğurdu, yumurta sarisini, unu katıp orta ateşte pisiriyorsun. kaynayinca sıcak su ve princi koyuyorsun. uzerine tereyağı, nane, pulbiber hatta onlar Salça kavurup koyuyorlar.
karadenizli olarak biz yayla çorbası diyoruz. suyu princle kaynatiyorum. başka bir kapta yoğurdu, unu, yumurta sarisini karıştırıp.. pricler pisince yogurtlu karisimi ekliyorum. kesilmemesi için kaynayan sudan yogurtlu karışıma alıp biraz ilitip oyle döküyorum, kaynayana kadar karıştırıyorum. belki sende böyle yapiyorsundur ama yogurt, princ ayarı onemli bende göz kararı yapıyorum onun için ölçü veremeyecegim:44:

Son düzenleme:

benim sık yaptığım bi tarif .beşamel sos ve kaşar işi bitiriyor

elifnaz çok geçmiş olsun canım....

kızlar, dudağımda uçuk çıktı.
acaba merhem sürsem daha çabuk geçer mi? yoksa gerek yok mu?

dün gece bi gerginlik ve hassasiyet vardı dudağımda.
şimdi meydana çıkmaya başladı uçuk. bir de bulaşır mı acaba? ayşeciği öpmeyeyim di mi?:26:

kızlar, dudağımda uçuk çıktı.
acaba merhem sürsem daha çabuk geçer mi? yoksa gerek yok mu?

ayşeyi öpme. merhem olarak zovirax kullanabilirsin.kullanmadan da geçer ,ama süre uzar mı bilmiyorum.
ruj sürmenin de iyi geldiğini duymuştum

dün gece bi gerginlik ve hassasiyet vardı dudağımda.
şimdi meydana çıkmaya başladı uçuk. bir de bulaşır mı acaba? ayşeciği öpmeyeyim di mi?:26:

İlk çıkmaya başladığında aseton sürersen geçiyo canım. Onun dışında zovirax olur ama kremler çok cıvık tutuyo uçuğu o yüzden ben bayadır kullanmıyorum artık. Bende eskiden çok çıkardı. Rekorum aynı anda 7 tane çıkarmak...

Yoğurt çorbasını ben de göz kararı yapıyorum malesef :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…