evet evet bizimki de katlanmıyor,şişme mont değil ama kumaşı kalın. kim yapabilir acaba?:44:
Bence kestirme; katla.
Busmaican geçen tabuk ve püreli bişi tarif etmiştin yine eder misin???
şimdi baktım da, zor görünüyor :100:
dediğim gibi malzemesi farklı. astar fln sökülecek ya yapılamazsa o zaman mont giyilemez hale de gelebilir :26:
ayşeciğin kolları mı çok kısaaa, montunkini mi dengesiz uzun yapmışlar üfff!
montlar dengesizzzz
terzi yaparım derse yapar heralde
di mii? artık nasıl bi kalıp kullanıyorlarsaa?
şimdi baktım da, zor görünüyor :100:
dediğim gibi malzemesi farklı. astar fln sökülecek ya yapılamazsa o zaman mont giyilemez hale de gelebilir :26:
ayşeciğin kolları mı çok kısaaa, montunkini mi dengesiz uzun yapmışlar üfff!
Efeye bak sen kalabalığa alışmış:)
evet canım maalesef katlanmıyor kaba duruyor hareketini kısıtlıyor o zaman; kısaltırsam çok rahat edicek zaten vücudu rahat.
şöyle oluyor canım patatesi haşlayıp tereyağ ve azcık sütle püre haline getiriyorsun. tuz karabiber ekleyip.
haşlanmış tavuğu (göğüs yerine büyük butlardan olursa daha lezzetli olur) didikleyip üstüne seriyorsun, pürenin arasına da serebilirsin. üstüne de kaşar rendesi ve birkaç parça tereyağ serpiştir. fırına sür. kaşarlar kızarınca al; sıcak sıcak ye.
bilen annebusmainin aldığı montsa o mothercare'den.. onlar ingiliz veletlerine göre olduğu için kalıpları biraz büyük oluyor. deneyimlerime göre lcv'ninde kalıbı biraz büyük
Bunu bi ara kesin denemek istiyorum. Teşekkür ederim canım.
Bnde tam yogurtlu bi corba tarifi isteyecektm son zmnlarda yogurtlu corblrm hc gxl olmuyo bgn de cok yogurdum var tarifi olan piliiisayşeciği yatırdım, ben de uzandım.
yeni dalmıştım ki, telefon tir tir titremeye başladı. bir bakmadım, iki bakmadım, üçüncü de elime aldım.
topu topu 1 saatte 3 cevapsız arama, sanki şirket telefonuaramak için yatmamı mı bekliyorlar Allahımm!
kalktım artık nasılsa, ayşeciğe yayla çorbası yapayım.
geçen ıspanaklı yumurta yapmıştım ayşeciğe çok severek yedi, deneyebilirsiniz
sabah ipeg'i dr götürdük. ne yazikki bur sürü ilaçla döndük. . teşekkür ederim bu arada geçmiş olsun dilekleriniz için. .
Bnde tam yogurtlu bi corba tarifi isteyecektm son zmnlarda yogurtlu corblrm hc gxl olmuyo bgn de cok yogurdum var tarifi olan piliiis
bizde ayran çorbası derler ve çok sık yaparlar.
terbiyesinde yumurta olmaz, bir de annem sarımsak katıyor içine. çok güzel yaaaa
ama benimki ona benzemiyor ne hikmetse
gözkararı yapıyorum ben. denenmiş garanti tarifi olan yazsın
bilen anne
bendeki mont mammaramma. ne menşeili bilmiyorum lakin kolları abartısız on cm uzun
mont azcık büyük olacak tabi, özellikle beden kısmı falan. alttan da kalın giyiliyor çünkü
ama kolların bu denli uzun olması aptallıkF
evet, tarifi bile çok lezzetli
yengem benzer bi yemek yapmıştı bize. tavuğu bütün haşladı. sonra irice diddi.
patatesleri de iri küpler halinde haşladı. bunları karıştırıp büyük bi kaba döktü.
üzerine beşamel sos gezdirdi ve rende kaşarla süsleyip fırına verdi. yediğim en güzel tavuk yemeklerindendi.
hala tadı damağımda yaa
kızlar, dudağımda uçuk çıktı.
acaba merhem sürsem daha çabuk geçer mi? yoksa gerek yok mu?
dün gece bi gerginlik ve hassasiyet vardı dudağımda.
şimdi meydana çıkmaya başladı uçuk. bir de bulaşır mı acaba? ayşeciği öpmeyeyim di mi?:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?