• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Günaydın kızlar ben soğuğu kapmışım boğaz ağrısı nezle öksürük baş ağrısı.. Umarım Kereme geçmez
Hadi bakalım iyi haberlerle gel

Bu okulda kalırsa haftada 30 saat dersi olacakmış arkadaşı ayrıldığı için. Asıl sorun o , o yüzden alan ve okul değiştirmeyi düşünüyo

Geçmişler olsun canım ya. İlaç da kullanmayınca çok zorrrrr :/

Canikom isterse 21 saat üzeri girmek istemiyorum diye dilekçe vereblir. 30 saat zor tabi ama inan lisedeki uyuz sayısallara edebiyat anlatmak daha zor. Adamlar sınavda çıkan konularını bile dinlemek istemiyolar...

Gunaydin canlar.. Aysecigi dr a getirdim. Sira bekliyoruz.
Gece de pek uyuyamadim. Dua edin iyi haberler alalim. 12de disci randevum var. Bugunum hastanelerde gececek anlayacaginiz :100: ins guzel huzurlu bi gun olur, opuyorum
Iyi haberlerini bekliyoruz.

Günaydın kızlar ben soğuğu kapmışım boğaz ağrısı nezle öksürük baş ağrısı.. Umarım Kereme geçmez
Hadi bakalım iyi haberlerle gel

Bu okulda kalırsa haftada 30 saat dersi olacakmış arkadaşı ayrıldığı için. Asıl sorun o , o yüzden alan ve okul değiştirmeyi düşünüyo
Aynen öyle.ama gideceğim yerde de aynısı olabilir.

Geçmişler olsun canım ya. İlaç da kullanmayınca çok zorrrrr :/

Canikom isterse 21 saat üzeri girmek istemiyorum diye dilekçe vereblir. 30 saat zor tabi ama inan lisedeki uyuz sayısallara edebiyat anlatmak daha zor. Adamlar sınavda çıkan konularını bile dinlemek istemiyolar...
Ortamımın iyi olması çok önemli. Geçmeyeceğim büyük ihtimalle.

21 saat görelendirme icin gecerli okulundaki derslere girmek zorindasin diye biliyorum ben nfk gecmis olsun iyi sonuclar almissinizdir insallah.
Benimde ders bos oturuyorum ögretmenler odasinda..

Oruc tutuyorum ve bugün sekiz ders var :(((

Sizin borclar ne alemde nfk sen bitirmistin di mi ne guzel yaa darisi basima

slm kizlar.

Cocuk ortopedistine gittik. Bugun baska filmler cekildi.
İlk cekilen standart rontgenlerde gorulemeyecek cok ince bi catlak varmis bacak kemiginde. Kaynamaya baslamis zaten. Alciya gerek yok dedi. Bir de benim babasini kv yi uyardigim konuda dikkat edin dedi. Ayagi yaralandigi icin aciyacak diye ustune tam basmiyor olabilir. Uzerinde durmayin, unutturun dedi. Bizimkiler de tam aksine neren uf oldu diye gunde on defa soruyorlar.:19: cocugun psikolojisi bile degisti. Bana yapmiyor. Ama babasini gorunce daha ilk saniyede basina vuruyor eliyle, uf uff diyir dikkat cekmek icin..

Neyseki elhamdulillah korktugum gibi bisey cikmadi.
Kac gundur kabuslar goruyorum. Hastane de zaten tam ibretlik. :25: ana baba gunu.. Hemen yan oda da onkoloji bolumu.:5: cikana kadar fenalik geldi. Hemen sadaka vericem. Rabbim gorunur gorunmez kazalardan korusun bebeklerimizi.. Gecmise bakamadim; gecmis olsun diyen arkadaslarim saolun..

naragaci, canim benim de hala 2 gun borcum var. Tembellik edip erteledim. Dun bugun de disciye gidicem diye tutmadim. Dr da aradi. Acil isi cikmis yarina erteledi randevuyu.:37:

Ama borclar icin en musait zaman. Beraber tutup bitirelim ins
:31:

Nfk en kusa surede gecer insallah aysecigin ayagi kiyamam yaa..benim bugun biterse 23 gun var subat tatilinden once bitirebilirim insallah. Tv nasil dustu aysecige yaa

Gündüz yazacaktım ama unutmuşum nice yaşlara...mutlu, huzurlu yaşların olsun. Tombiş tombiş bebişlerin olsun. Topikte bize hep mutlu haberler ver.100 yaşına gelsen de topiğe yazmaya ve bizi topiğe bağlamaya devam et.
ay Allah iyiligini versin e mi?:9:

Yuz yasimizi bakalim gorecek myz? Topik mopik hagetire:27:

Dualarina amiiiiin diyorum. Rabbim bizi ayirmasin :16:

busmai dilanaz gecmis olsun.

Nfk en kusa surede gecer insallah aysecigin ayagi kiyamam yaa..benim bugun biterse 23 gun var subat tatilinden once bitirebilirim insallah. Tv nasil dustu aysecige yaa
basladiysan bitirirsin bacim. Allah kolaylik versin:16:

Mutfakta yemek yedik. Mama sandalyesinden kaldirdim elini agzini yikadim. Kostu salona gitti. 10 saniye sonra buyuk bi gurultuyle cigligini duydum iste. Ama aklim basimdan gitti anlatamam:14: kostumki tv yere dusmus o da yaninda boylu boyunca yatiyor. Duserken ayagina carpti saniyorum. Cunku altinda kalmamisti kizim. Tv eski tuplu modellerden. Uniteye tirmanirken dengesi bozuldu ikisi birden dustu zannediyorum. Tv yi izlemiyorduk bile. Kaldirdik. Salonu da tekrar duzenledim. Tv unitesine tirmanmasin diye onune koltuk cektim.

basladiysan bitirirsin bacim. Allah kolaylik versin:16:

Mutfakta yemek yedik. Mama sandalyesinden kaldirdim elini agzini yikadim. Kostu salona gitti. 10 saniye sonra buyuk bi gurultuyle cigligini duydum iste. Ama aklim basimdan gitti anlatamam:14: kostumki tv yere dusmus o da yaninda boylu boyunca yatiyor. Duserken ayagina carpti saniyorum. Cunku altinda kalmamisti kizim. Tv eski tuplu modellerden. Uniteye tirmanirken dengesi bozuldu ikisi birden dustu zannediyorum. Tv yi izlemiyorduk bile. Kaldirdik. Salonu da tekrar duzenledim. Tv unitesine tirmanmasin diye onune koltuk cektim.

Tekrar gecmis olsun en kisa surede iyilesir insallah

bugün annem geldi çorba yaptı kek yaptı falan..
şimdi de eşim oğluşu alıp kv lere gitti:) ancak dinlenebildim bugün
hastalık sayesinde dinlenmek buna deniyo demek ki:)

ama hastayken de hiç keyif yapılmıyo yaa:5: hasta numarası yapmak en iyisi:36:

Tecrübeli annelere yeni bi soru :)
Oğlumda krem kullanmıştım karnımda hiç çatlak olmadı :nazar: Acaba krem sayesinde mi yoksa yapımdan mı oldu? Yine kullanayım mı sizce; 2.hamilelik daha kötü mü yapıyo yoksa aynı mı?

Oğlumda krem kullanmıştım karnımda hiç çatlak olmadı :nazar: Acaba krem sayesinde mi yoksa yapımdan mı oldu? Yine kullanayım mı sizce; 2.hamilelik daha kötü mü yapıyo yoksa aynı mı?

kullanmalısın bence ben ikincidede 4.aydan itibaren badem yağı ve bebe yağı sürdüm...

cildin gerildiği için rahatlatıyorda.....

ilkinde son ayda kullandım olmadi diğer ikisinde hiç kullanmadım yine olmadı bence yapiyla alakalı. .
arkadaşım ilk ayindan beri hem krem hemde badem yağı kullandı yinede oldu

slm kizlar.

İlk cekilen standart rontgenlerde gorulemeyecek cok ince bi catlak varmis bacak kemiginde. Kaynamaya baslamis zaten. Alciya gerek yok dedi. Bir de benim babasini kv yi uyardigim konuda dikkat edin dedi. Ayagi yaralandigi icin aciyacak diye ustune tam basmiyor olabilir. Uzerinde durmayin, unutturun dedi. Bizimkiler de tam aksine neren uf oldu diye gunde on defa soruyorlar.:19: cocugun psikolojisi bile degisti. Bana yapmiyor. Ama babasini gorunce daha ilk saniyede basina vuruyor eliyle, uf uff diyir dikkat cekmek icin..

Kac gundur kabuslar goruyorum. Hastane de zaten tam ibretlik. :25: ana baba gunu.. Hemen yan oda da onkoloji bolumu.:5: cikana kadar fenalik geldi. Hemen sadaka vericem. Rabbim gorunur gorunmez kazalardan korusun bebeklerimizi.. Gecmise bakamadim; gecmis olsun diyen arkadaslarim saolun..

alciya gerek olmamasina sevindim:3: inşallah cabucakta iyileşir unutur o günleri

benim tek bi hamilelik tecrubem var ama yine de konusucam ahahaaah :9:

Ben ozel kremler, yaglar bi yana nemlendirici bile surmedim. Ama sifir catlak:ssz:

Benim baselerin yan kisimlarinda birkac catlak oldu ama.. Bence de bu genetikle alakali. Dr'um da oyle demisti.

slm kizlar.

Çok sevindim mühim bişey olmadığına , kaynamaya başladığına göre tez Zamanda birşeyciği kalmaz kuzunun inşaAllah , âmin Allah korusun miniklerimizi :nazar:

Maşa'Allah hiç çatlamamış olmana imrendim doğrusu :nazar: çatlayacak olsan ilkinde çatlardın bence canım neticede karın ilk kez o kadar ileriye gidiyor :72: ikincide vücut idmanlı olduğundan birşey fark etmiyor , meselâ ben ilkinde son ay acayip çatladığım içim ikincide ilâve bi çatlak oluşmadı :emir_bebek: ve nasılsa ilkinde onca kreme rağmen onca çatladım diye düşünerek hiçbirşey kullanmadım ama sen yine de tedbiri elden bırakma, ne olur ne olmaz .. (;

21 saat görelendirme icin gecerli okulundaki derslere girmek zorindasin diye biliyorum ben nfk gecmis olsun iyi sonuclar almissinizdir insallah.
Benimde ders bos oturuyorum ögretmenler odasinda..

Oruc tutuyorum ve bugün sekiz ders var :(((

Sizin borclar ne alemde nfk sen bitirmistin di mi ne guzel yaa darisi basima

Allah kabul eylesin günlerin kısa olması bakımından oruç daha kolay oluyor benim de çok borcum var birer ikişer tutmaya çalışıyorum

Back
X