• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

dilanaz, ses ver bacımm!!:74:

geldim bacım.geçmiş doğum günün kutlu olsun:71::70:

yeni yaşında her şey dilediğin gibi our inşallah.

bizde durumlar karda oynamayı abartan kızım hasta oldu.

ondan oğluşuma geçti.şuan burnu akıyor inşalah çabuk atlatır...

fırsat buup girmeye çalışıyorum...nar ağacı hoşgeldin....

Sevgili busmai, nfk, pembişim akşam yemeğimdeki katkılarınızdan dolayı teşekkürler. Hem çorba hemde karnıbaharı çok beğendük:)

Benim arkadaşım sınıf öğretmenliğinden zihinsel engelliler öğretmenliğine geçti çok rahatmış ;ama tabi mesleğine veda etmek koymuyorsa
Benimki kendi alanıma geçmek olacak ama kararsızım. Bakalım hayırlısı olsun.

Hiç pişman değilim :9: hâlâ gerçekten haberleri yok yalnız , sınavdan zaten bir saat kadar erken çıkmıştım o yüzden çok fark edemediler nerede olduğumu :1: ama böylesi daha heyecanlı oldu ya hu , lisede okulu kırdığımız günler gibi aynı :10:
Özlemcim polisi arar deyince aklıma ne geldi, çocuklardan evvel tatildeyiz bir keresinde, havuzdan geç geldim diye oteli ayağa kaldırmıştı deli :27: nooluyosa sanki
Elifnazcım sağolasın canım 4 tanesi iyi idi, 3 tanesi ki onlar hiç bakamadıkların ve sırf ezber olanlar kötüydü, bakalım finallere kısmet :5:

Ben de aynı metodla yaparım bulguru mercimeği şeriyesi daha çok koca tencere çıkıyor, en üste de tereyağında nane :56:

Allah hayırlı huzurlu yaşlar göstersin canım , ben de hâlâ 30 demeye dilim varmadan 30 U geçiyorum Nisan'da :14: amaa uzun bi müddet 28 diyicem soranlara :9:
Tamam mıyız a gittim kız , daha çok salyasümük ağlamalıydı benim için, o yüzden yalnız olmak iyi oldu o açıdan, rahat rahat ağlayabildim :42:

Hahahaaas gerçekten de okulu kırmak gibi olmuş. Iyi yapmışsın.:46:

Gündüz yazacaktım ama unutmuşum nice yaşlara...mutlu, huzurlu yaşların olsun. Tombiş tombiş bebişlerin olsun. Topikte bize hep mutlu haberler ver.100 yaşına gelsen de topiğe yazmaya ve bizi topiğe bağlamaya devam et.

Son düzenleme:
Sevgili busmai, nfk, pembişim akşam yemeğimdeki katkılarınızdan dolayı teşekkürler. Hem çorba hemde karnıbaharı çok beğendük:)

Afiyet olsun. Eminim senin marifetli ellerin çooook lezzetli eserler çıkarmıştır ortaya!! ;)

Gündüz yazacaktım ama unutmuşum nice yaşlara...mutlu, huzurlu yaşların olsun. Tombiş tombiş bebişlerin olsun. Topikte bize hep mutlu haberler ver.100 yaşına gelsen de topiğe yazmaya ve bizi topiğe bağlamaya devam et.

Wuhuuuu süper :)

Özlemim ben kaçırdım ya :/ niye branş ve okul değişikliği yapasım var???

Nfk,

Ayşeciğe çok geçmiş olsun. Üzüldüm kuzuya, inşallah ayağında da bir sıkıntı yoktur. Çok hareketliler artık, Rabbim korusun yavrularımızı..

Busmai, hayırlı olsun :)

Neyneyse gelmişşşşş hoş gelmişşşşşş. Daha çok uğra olmaz mı?? Grip konusunda da geçmişler olsun canım :/

Nfkcım salıya topallaması geçse de git bence. İnşallah önemli bi durum yoktur.

Busmaicim Allah kavuştursun canım. Yediğin narlar da bol bol vitamin olsun inşallah minik kuşa :)

Elifnaz valla bravo. Ben hobiti kayıtlı olduğu cdden izleyemedim aylardır; sinemaya ikincisi geldi.. Makus kader kör talih...
Hoşbuldum canım..
Daha çok uğrama gayretinde olacağım inşallah..
Hoş geldin. Bizi bir daha bırakma lütfennnnnnnnn.

Oh ne güzel, değişiklik olmuş. Burada o güneşten eser yok.

Diyecek kelime bulamıyorum.:42::42::42::42::42:
Hoşbuldum:16:

Afiyet olsun. Eminim senin marifetli ellerin çooook lezzetli eserler çıkarmıştır ortaya!! ;)

Wuhuuuu süper :)

Özlemim ben kaçırdım ya :/ niye branş ve okul değişikliği yapasım var???
Herkese günaydın.
Kız benimki lafta işte. :9:ben aslında edebiyat öğretmenliği mezunumun ama bir süredir ortaokulda Türkçe öğretmeni olarak çalışıyorum.şimdi alan değişikliği başlamış. Zümrelerimden biri başvuracak. Hep de iyi okullar açık. O giderse dersler bana kalacak. Boş günler de yalan olacak. Eşim de liseye geçmemi istiyor ama benim hiç niyetim yok. Idarem, arkadaşlarım çok iyi.:nazar:öğrencilerim de Allah' a şükür pek sıkıntılı değil.:nazar:eşim de o zaman niye edebiyat okudun diye baskı yapıyor ama ben yerimden memnunum.:35:

Gunaydin canlar.. Aysecigi dr a getirdim. Sira bekliyoruz.
Gece de pek uyuyamadim. Dua edin iyi haberler alalim. 12de disci randevum var. Bugunum hastanelerde gececek anlayacaginiz :100: ins guzel huzurlu bi gun olur, opuyorum

Gece de pek uyuyamadim. Dua edin iyi haberler alalim. 12de disci randevum var. Bugunum hastanelerde gececek anlayacaginiz :100: ins guzel huzurlu bi gun olur, opuyorum

güzel haberlerle gel inşallah canim. .:94:

Herkese günaydın.
Kız benimki lafta işte. :9:ben aslında edebiyat öğretmenliği mezunumun ama bir süredir ortaokulda Türkçe öğretmeni olarak çalışıyorum.şimdi alan değişikliği başlamış. Zümrelerimden biri başvuracak. Hep de iyi okullar açık. O giderse dersler bana kalacak. Boş günler de yalan olacak. Eşim de liseye geçmemi istiyor ama benim hiç niyetim yok. Idarem, arkadaşlarım çok iyi.:nazar:öğrencilerim de Allah' a şükür pek sıkıntılı değil.:nazar:eşim de o zaman niye edebiyat okudun diye baskı yapıyor ama ben yerimden memnunum.:35:

Bence en önemlisi çalıştığın yerde huzurlu olman. Ne okuuğunun ne önemi var?? Sanki lisede gidip sayısal öğrencilerine edebiyat anlatsan mezun olduğun okulun hakkını mı vermiş olacaksın??

Canım inşallah çok güzel haberlerle dolu bir gün olur. Hastane ortamında asabını bozmamaya çalış :/

Dilanazım sizlere de geçmiş olsun canım söylemeyi unutmuşum...

Günaydın kızlar ben soğuğu kapmışım boğaz ağrısı nezle öksürük baş ağrısı.. Umarım Kereme geçmez
Hadi bakalım iyi haberlerle gel
Bence en önemlisi çalıştığın yerde huzurlu olman. Ne okuuğunun ne önemi var?? Sanki lisede gidip sayısal öğrencilerine edebiyat anlatsan mezun olduğun okulun hakkını mı vermiş olacaksın??

Canım inşallah çok güzel haberlerle dolu bir gün olur. Hastane ortamında asabını bozmamaya çalış :/

Dilanazım sizlere de geçmiş olsun canım söylemeyi unutmuşum...

Bu okulda kalırsa haftada 30 saat dersi olacakmış arkadaşı ayrıldığı için. Asıl sorun o , o yüzden alan ve okul değiştirmeyi düşünüyo

Ayağı için değil mi? Umarım iyi sonuçlar alırsınız.

Back
X