- 29 Aralık 2007
- 3.417
- 1.156
- 698
İnsanlık kadar eski:))))
Titizlik demişken; Kerem bardaktan su içiyor biraz, kalanına da ellerini sokmak istiyor ama önce kollarını uzatıp penyesinin kollarını yukarı çekmemi işaret ediyor:) Çıkka diyor, ben kollarını sıyırıyorum sonra ellerini suya batırıyor. Hayret ettim, bu çocuk titiz olacak galiba hiç anasına çekmemiş
Botun hayırlı olsun güle güle giy canım topuklu mu aldın?
İnşallah ben de iyi çizgi filmler diye biraz kendimi rahatlatıyorum. "Başardım" demeyi öğrendi bizimki ,çizgi filmden :)
Kadn Bot
bunu aldım
Çok kullanışlı oluyor düzler, sade ve şık, hayırlı olsun (;
Ayy ne güzel inşallah böyle titiz devam eder, ileride kolaylık olur sana, 4-5 yaşlarında çok inatçı oluyorlar , okul dönüşü hergün el yüz yıkama, temiz kıyafet giyme savası var bizde, bizim kız biraz pasaklı da
maşa'Allah dillerine keremciğin
Çizgi filmlerden çok şey öğreniyorlar , meselâ kayyudan kolunun üstüne ağzını silmeyi öğrenmişti kızımşimdi aynı şeyi Selim de yapıyor ablasından öğrenmiş o da
Güzelmiş gerçekten ben bu yakadayım güya ama haberim yokmarmara forumda oyun alanı varmış. çocuğu birakiyorsun ordaki ablalar ilgileniyor sende rahat rahat alışverişini yapiyormussun.. kardesim her hafta sonu götürüyor 2 yasindaki kızını onlarda bu arada islerini hallediyor. burda niye yok böyle avmler.
Evet , ben niçin böyle yapıyorsun kızım , yapılmaz öyle falan deyince ama kayyu da öyle siliyor öyle silmek çok iyi birşey demişti bir iki yıl önceaa onu ordan mı öğrendiler? ? bizim kızda yapıyordu bi ara neyseki unuttu şimdi
Herkese günaydıuuuuuunnnn
Hahha kahkaha attım "her su içişinde bunla mı uğraşıcam" :)) çok hoşuna gidiyor ben de bazen izin veriyorum aslında kurallar koymak lazım tabi mesela annem mama sandalyesinde oturmadığında sofra bezi ser üzerinde yesin ne yiyecekse diyor; kerem zaten üstünde durmaz ben de umursamıyorum şimdilik. Alıştır herşeyi diyor.hay ben onun çıkka diyen dillerini, kollarını sıvatan aklını seveyim e miiii???
ben o işi sevmiyorum. kv yaptırıyor. su içiriyor sonra da, yönlendirip o suyla oynatıyor.
bizimki tabi elleri bardağın içinde döke saça şıp şıp oynuyor ama bir iki kez ciddi uyardım
ne olacak oynasın diyor. ama aldım bardağı ellerinden. anladı.
oynayacağı su başka bu başka. her su içişinde bu şeyle mi uğraşıcam ?
topuklu mu aldın diye soruyor hatun?
yavrum kendi botunu kullanamadı ya içinde kaldı
başardım mı diyooorKurban Verene! acep neyi başarmış, bi sor bakalım?
:) kötü şeyler de öğreniyorlar yani hayret bişeyAyy ne güzel inşallah böyle titiz devam eder, ileride kolaylık olur sana, 4-5 yaşlarında çok inatçı oluyorlar , okul dönüşü hergün el yüz yıkama, temiz kıyafet giyme savası var bizde, bizim kız biraz pasaklı da
maşa'Allah dillerine keremciğin
Çizgi filmlerden çok şey öğreniyorlar , meselâ kayyudan kolunun üstüne ağzını silmeyi öğrenmişti kızımşimdi aynı şeyi Selim de yapıyor ablasından öğrenmiş o da
sagol canim bencede anlasirlar gibi geliyor. . bizim kız hele dışarıya karşı çok mulayimdir.. evde bize yapıyor cadiligini..
Çok şükür, iyiyiz bacım. Toparladık baya.Güzelmiş gerçekten ben bu yakadayım güya ama haberim yok
Evet , ben niçin böyle yapıyorsun kızım , yapılmaz öyle falan deyince ama kayyu da öyle siliyor öyle silmek çok iyi birşey demişti bir iki yıl öncesonra ben de dikkat ettim ; birşeyler yiyip içinde ağzını koluna sürüyor pis kayyu (; meselâ Pepe'den de küsmeyi öğrenmişti (;
Günaydın nasıl oldunuz
masallahNfk cım Başardım kelimesini tam yerinde kullanıyor ..mesela birşeyi almaya çalıştı ve aldı; bir yere çıkmaya çalıştı ve çıktı o zaman basaadııı diyor:))
size yeni film tavsiyesi "sihirbazlar çetesi"
aryanin corba sorunsali.
Hava gunesli, isitiyorken ayscigi parka getirdim. Ama uzun duramam halim yok. Allahtan aksama yemegim var rahatim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?