- 8 Ağustos 2011
- 12.205
- 12.158
- 498
sana katılıyorum. artık bir buçuk yaşına geldi.canım haksızlık niye olsun sadece anne sütü alan bi bebeği keyfi bırakıp mama versen haksızlık olur ama bizimkiler oldular dana
seni bilmem ama benim öyle sutumde kalmamıştı sadece oyun için emiyordu çoğu zaman. bunun kararını sen vereceksin.. çocuğunu en iyi tanıyan sensin
ve bu denli zorlamayla nereye kadar?..
daha önce de anlattım, yeğenim gecede defalarca kalkıyor, ağlıyor, uzun süre uyanık kalıyordu.
yengem bir daha uyutana kadar bir saat geçiyor diyordu. ne sıkıntı çekiyordu kadıncağız.
sütten kesti, o da bir buçuk yaşındaydı. bir haftada düzene girdi. artık gece yatıp sabah kalkmaya başladı.
peşinden kaşıkla koşulan bebe, tabakla yemek yemeye başladı..
geçen de söyledim, bir arkadaş 2 aylık bebeğini sütten kesmeyi düşünüyor.
sebebi memede uzun zaman geçirmesi, ona o vakit kayıp gibi geliyormuş !!!
şimdi sen ne zorlukla onu bu zamana getirdin bi düşün.. dr a sor ve bi şeyler yap..
Günaydınnn.... Bizde bol uyanmalı bi gece geçirdik. 2 gündür doğru düzgün bişi de yemiyor, gecesi ise tam bir faciaa! Calpol alıcam bugün olmazssa. Dişe yoruyorum, sırada köpek dişleri var ama onlarda da pek bi hareket yok gb. Neyse anlayamıyoruz zati bunların derdini dimi????
Allah kolaylık versin bacım..Oğluşa calpol verdim. Ateşi yok ama bana kafayı yedirtecek kadar çok kalkıyo demekki bi sıkıntısı var diye düşündüm. Ortalığı yıktı tabi. Uyu Efe artık uyuuuuuuu :/
calpol gece rahat yatması için yardımcı olur. sonuçta ağır bi ilaç değil, antibiyotik değil.
uykusunu alamayınca da zıvanadan çıkıyor bu bebeler.
busmaii, uykusuz anneler kulübüne hoşgeldin!Günaydın benim de çok uykum var
Kızımmm sen bir dönemde kaç TL harç parası verdiğimi biliyo musun?? Kuruşu kuruşuna 513 tl.
Yoksa hiç umrumda olmayacak.
Beni bu işe bulaştıran arkadaşıma hergün selam(!) gönderiyorum..

evet o harç parası yok mu, insanın böğrüne öküz gibi oturuyo