• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

çok kötüyüm!!!

yufkacıya girdiğimde bi adam alışveriş yapmış çıkıyordu. 40-45 yaşlarında.
1-2 sene önce otobüs durağında karşılaşmıştım. akıl hastası. garip gurup konuşuyordu.
biz dükkana girince ayşeciğe baktı. şuna bakın falan dedi. hiç başımı çevirmedim.
ayşeciği de kendime doğru çektim. kız mı diye sordu, hı hı dedim.
yufkacı yufka vermek için içeri bölüme gidince adam ayşeciğe bakıp bi hareket yaptı ve sapıkça bi şey söyledi, 3 kez!:14:
ilk bi şok yaşadım. sonra bi şey söyleyeyim, bağırayım diye düşündüm.
hemen çocuğu kucağıma aldım, o sırada yufkacı geldi. adam da çıktı.
ama ben tir tir titriyorum. ne aldım, ne kadar verdim bilmiyorum. yufkacı eksik para verdin dedi.
baktım adam tekrar dükkana geldi. ben de eksiği sonra tamamlarım dedim çıktım.
adam bi de bana kapı açtı, iyi günler hanımefendi dedi yaaa:43:
çocuk kucağımda koştur koştur eve geldim. sürekli arkama baktım geliyor mu diye.

bu nasıl bi his? nasıl bi korku? o an hem dünyadaki en güçlü kadındım hem de en acizi..
acziyetim kızımdan ileri geliyor..

biz sıcakkanlı milletiz. bebekleri çocukları severiz. kendi çocuğumuz sevilince hoşumuza gider.
bu tanımadığımız biri bile olsa.. oysaki sınırlar var ve olmalı. ama çok rahat gelip dokunurlar, makas alırlar..

neyse diyeceğim o ki; dışarısı meczup, manyak ve sapıkla dolu bi dünya.
gözü dört açmak gerek. Rabbim çocuklarımızı korusun, Allahım onları korusunn!:14:
ayy bidaha karsilasmassin inşallah:50: korkulmayacak gibimi:53:. insan kizsa bağırsa karşı tarafın ne yapacağı belli değil. . geçmiş olsun

Bismillahirrahmanirrahim deyip yazmaya başlamak istiyorum çünkü kötü bişiler çıkmasın agzımdan inşallah ama inanın neredeyse ilk dayagımı atacaktım yasire ya o kadar gerginim ki anlatamam hiçbir ama hiçbir lokma yemek yemiyor yemediği için sürekli mızmız oluyor ve meme diyor meme verince emmiyor..heralde bunaldı çocuk banyo yapalım rahatlayalım desem sanki elimde korkunç bişey var gibi köşe bucak kaçıyor banyo sevmiyor hiçbir oyuncakla yarım dakikadan fazla ilgilenmiyor..yemek yemiyosa meyve veriyim diyorum ııhhh...o zaman amaan veriyim bisküvi ekmek mideden bişey insin diyorum o da yok çok karmasık yazıyorum farkındayım ama yani 1.5 yıldır değişmeyen durumun bana 40 çıktıgında düzeleceği söylenmişti !!!
Ya elhamdülillah hep şükürdeyim herkesin oldugu gibi bana da yavrum dünya tatlısı geliyor çok şükür birtane bile sağlık sorunu yok aklı selim ama yani deliricem yaa yemek yemeyen çocuk çok zor derler o var..uyumayan çocuk cok zor derler ben kaç kez kalkıyo napıyo ne ediyo artık sayamıyorum...
ama büyüdükçe aryanın dediği gibi artık kıllıktan yapıyo gibi geliyo çok saçma gelebilir ama bana kastediyo gibi geliyo aklımı mı yitiriyorum acaba.. ya bi çocuk hiç mi mutlu olmaz...
dün gece kvlerdeyiz kp eline bi baston vermiş ona vur buna patlat öğretiyo cocuga namazdayım nerdeyse bozacaktım daha ben selam veremeden küçük bebege bi geçirdi cocuk cıyaaaak cıyaga annnesi sinirlendi tabi o ortamda eşim de var herkes kızdı ama takdiri ilahi olacagı vars olur diyo dedim ben çocugu bu sartlarda nasıl egiticem dün gün alan eden bakan yok sürekli vur kır dök anan arkandan toplar sonra herkes kendi odasına çekiliyo off bi de bu var amma dolmuşum yaa kendimi durduramıyorumm daha da yazıcaktım ama sinirlendim işte :47::47::47:

valla ilk kez duyuyorum umarım eşim de duymaz :1::1::1:

elifnazın dediği gibi yasir o havanı kafamda parçalar hele makaralar on saniyede mahveder erkek çocugu ile kız baya farklı demek :)

güle güle oturun canım hayırlı olsun :16:

ellerine saglık ben baya bi yazdım :126:
Canım epey dolmuşsun, çok da haklısın. İnşsllah yaza her şey düzelir. Sonuçta biraz daha büyüyecekler. Çalışmaya başlamayı düşünmüyor musun? Zor ama biraz kafan dağılır. İnan ki ben bazen okulda dinlendiğimi hissediyorum.

çok kötüyüm!!!

1-2 sene önce otobüs durağında karşılaşmıştım. akıl hastası. garip gurup konuşuyordu.
biz dükkana girince ayşeciğe baktı. şuna bakın falan dedi. hiç başımı çevirmedim.
yufkacı yufka vermek için içeri bölüme gidince adam ayşeciğe bakıp bi hareket yaptı ve sapıkça bi şey söyledi, 3 kez!:14:
ama ben tir tir titriyorum. ne aldım, ne kadar verdim bilmiyorum. yufkacı eksik para verdin dedi.
çocuk kucağımda koştur koştur eve geldim. sürekli arkama baktım geliyor mu diye.

bu nasıl bi his? nasıl bi korku? o an hem dünyadaki en güçlü kadındım hem de en acizi..

biz sıcakkanlı milletiz. bebekleri çocukları severiz. kendi çocuğumuz sevilince hoşumuza gider.
bu tanımadığımız biri bile olsa.. oysaki sınırlar var ve olmalı. ama çok rahat gelip dokunurlar, makas alırlar..

gözü dört açmak gerek. Rabbim çocuklarımızı korusun, Allahım onları korusunn!:14:
Pis sapık. Okurken kanım dondu.

eminim hamuru yoğurmaktan keyif alıyordur.
bebeğin gözlerine öyle ne yaptı, merak ediyorumm:1:

geçen gün eğitici kule parçalarını küçükten büyüğe sıralamıştım.
bizimki de iki gündür bi şeyleri dizmeye başladı.

Eki Görüntüle 917704 Eki Görüntüle 917706
Gözlerine gözlük yapmıştık :9: sürekli top top sıkılmıştı çocukcağız top kafa yaptı sonunda
Maşaallah ya ne kadar muntazam dizmiş :nazar::emir_bebek: çok güzel oluyor böyle birşeylere yoğunlaşmaları

Hayırlı cumalar arkadaşlar
Bakıcı teyzemiz bugün izinliydi ben de işten izin aldım:)
Kızım uyuyunca sizlere bakayım dedim
Umarım herkes ve yavruları iyidir
Nfkcım inşallah gönlüne göre olur herşey
Ayşecikle, eşinle huzurla sağlıkla oturabileceğiniz bir ev nasip olur
Biz de 3 hafta önce taşındık Rabbim nasip etti ev aldık
280 metre kare bürüt, dubleks
Yeni binaların mantolamaları var , ısı yalıtımları iyi
Isı yalıtımı varsa dubleks de ısınır, her şey gönlünce olsun
Evde internet yok. Telefonda da yazmayı hiç beceremiyorum
Telefonla yazan arkadaşlar ellerinizden öpüyorum:)
Hayırlı uğurlu olsun sağlıkla oturun inşaallah , hangi şehirdesiniz , eşimin memleketinde ye evler böyle kocaman , istanbulda tıkılıyoruz kuş kafesi kadar evlere maalesef :50:
pırasayı yaptım. ayşeciğe balık pişiricem şimdi. sonra da markete gider yufka alırız..
siz napıyorsunuz, okumaya mı geldik buraya? hadi eller klavyelere :1:
:9: oturmaya mı geldik haydi sahneye :21:
Evi silip süpür, yemek yap, yemek yedir derken ancak oturabildim arada okusam da yazamadım :36:

şeker pembem, nerelerdesin huuuu?
sabahtan bi günaydın dedin kayboldun..
Evet ya bugün hiç görünmedi pembişcan
oyy yerim onun pofidik pabuclarini (nerden aldın bu arada)
el becerilerini kazanması açısından en güzelini yapıyorsun aslında.. ikinci resimde baya yuvarlamiş maşallah
bi ara dadi programı vardi ya.. orda bi çocuk 3 yaşında kağıt yirtamiyordu
Sağol canım onları kızıma almıştım çok önce ayağına küçük geldi hiç giyemedi selime kısmetmiş Nevzat bebe ydi, şu anda da penti de var benzerleri bizimkiler için, bir tane de oradan beyaz aldım ben, kırmızısı çıngıraklı bi de çok seviyor onu Selim, pentidekiler çıngıraksız maalesef
Evet kendi eline vermedikçe çocuk köreliyor, yemek yemeleri de öyle, meselâ bakıyorum kızımın yaşıtı çocuk hâlâ annesi yediriyor, makası da çok erken vermiştim ben, tavşanlı , ucu yuvarlak makaslardan; kendi kesip biçerdi ya da yapmaya çabalardı en azından :9:
Iyi oyalanırdı bu sayede , böyle birşeyler başarabildikleri uğraşları seviyor bıcırıklar:49:

Bismillahirrahmanirrahim deyip yazmaya başlamak istiyorum çünkü kötü bişiler çıkmasın agzımdan inşallah ama inanın neredeyse ilk dayagımı atacaktım yasire ya o kadar gerginim ki anlatamam hiçbir ama hiçbir lokma yemek yemiyor yemediği için sürekli mızmız oluyor ve meme diyor meme verince emmiyor..heralde bunaldı çocuk banyo yapalım rahatlayalım desem sanki elimde korkunç bişey var gibi köşe bucak kaçıyor banyo sevmiyor hiçbir oyuncakla yarım dakikadan fazla ilgilenmiyor..yemek yemiyosa meyve veriyim diyorum ııhhh...o zaman amaan veriyim bisküvi ekmek mideden bişey insin diyorum o da yok çok karmasık yazıyorum farkındayım ama yani 1.5 yıldır değişmeyen durumun bana 40 çıktıgında düzeleceği söylenmişti !!!
Ya elhamdülillah hep şükürdeyim herkesin oldugu gibi bana da yavrum dünya tatlısı geliyor çok şükür birtane bile sağlık sorunu yok aklı selim ama yani deliricem yaa yemek yemeyen çocuk çok zor derler o var..uyumayan çocuk cok zor derler ben kaç kez kalkıyo napıyo ne ediyo artık sayamıyorum...
ama büyüdükçe aryanın dediği gibi artık kıllıktan yapıyo gibi geliyo çok saçma gelebilir ama bana kastediyo gibi geliyo aklımı mı yitiriyorum acaba.. ya bi çocuk hiç mi mutlu olmaz...
dün gece kvlerdeyiz kp eline bi baston vermiş ona vur buna patlat öğretiyo cocuga namazdayım nerdeyse bozacaktım daha ben selam veremeden küçük bebege bi geçirdi cocuk cıyaaaak cıyaga annnesi sinirlendi tabi o ortamda eşim de var herkes kızdı ama takdiri ilahi olacagı vars olur diyo dedim ben çocugu bu sartlarda nasıl egiticem dün gün alan eden bakan yok sürekli vur kır dök anan arkandan toplar sonra herkes kendi odasına çekiliyo off bi de bu var amma dolmuşum yaa kendimi durduramıyorumm daha da yazıcaktım ama sinirlendim işte :47::47::47:

valla ilk kez duyuyorum umarım eşim de duymaz :1::1::1:

elifnazın dediği gibi yasir o havanı kafamda parçalar hele makaralar on saniyede mahveder erkek çocugu ile kız baya farklı demek :)

güle güle oturun canım hayırlı olsun :16:

ellerine saglık ben baya bi yazdım :126:
Allah kolaylık versin canım, İnan çok az kaldı 6 ay sonra memeden kesince uykuları da yemesi de düzene girecektir , benim kızım da aynı şekildeydi artık koca çocuğa meme vermekten göğsüm paramparça olmuştu Mastit oldum o yaralar sebebi ile. geceleri uyanmaktan göz altlarım eroninmanlar gibi morarmıştı, sütü kestik gece uyanmaları kesildi, yemesi daha iyi duruma geldi, iştahsız çocuk hep iştahsız gerçi o konuda fazla mucize beklemeyelim, şu anda 5 yaş 3 aylık 17 kilo, kardeşi 14 kilo düşün:28: hala iştahsız okuldan geldi kuru ekmek yedi oturuyor , hasta diye ilaç içireceğim diye ye ye diyorum yook istemiyor çocuk
Kv kp konusunda Allah çok kolaylık versin , aile büyükleriyle bir arada Olan çocuklar bu yaşlarda anne sözü tutmuyor maalesef , biraz daha büyüsün senin sözünü tutması gerektiğini öğrenecek inşaallah ..
çok kötüyüm!!!

Âmin :14: ayy canım benim ya okurken içim ürperdi, işte kız çocuğu annesi olmanın en kötü yanı, yarın bu cocukları nasıl okula arkadaş evine göndericez çok endişeleniyor insan düşündükçe,
Artık öyle kötü şeyler duyuyoruz ki, yolda giderken kızıma bakanlara bile sapık mı acaba diye tereddütle bakıyorum :14:
Allah kötülerden ve onların kötülüklerinden korusun bütün masum çocukları ..
Söylediğinde çok haklısın , sevmek maksatlı da olsa izin verilmemeli yabancı insanlara , hatta evde anne&baba dahi onu öperken izin almalı ki çocuk bunun özel bir durum olduğunu , her önüne gelenin kendini öpemeyeceğini kucağına alamayacağını idrak edebilmeli,
Çocuk istismarı ile alakalı iyice bilgilenmek lazım , hiç beklemediğimiz kişilerden bile neler görebiliriz Allah korusun
Şahsen ben 9-10 yaşındaki erkek kuzeni ile odada yalnız bırakmıyordum 2-3 yaşındayken kızımı, kucağına falan oturtmak istiyor zorla öpüyor falan, karşısındaki çocuk da olsa , çocuk mahrem alanlarını bilmeli

terrible two çok yakında :36:

çocuğumun huyu değişiyor resmen. telefonumu istedi ayşecik vermedim. kendini yere attı.
ben de mutfağa gittim. peşimden geldi, kendini orada yere attı ağlamaya devam.
döndüm salona geldim. o da peşime gelip kendini salonda yere attı..
bunca numara bi telefon için.. aynı şu videodaki gibi ya.. üçkağıtçı veletler :53:

[video=youtube;BaSWb47KYGM]http://www.youtube.com/watch?v=BaSWb47KYGM[/video]

Son düzenleme:
Ama ben bugün çok özledim siziiiiiii :(((( cumaları yoğun oluyor okulda da gün tantanası olunca. Sonra da kuaföre gittim. Eve gelince Ede manyaklığın doruklarından inemedi ki iki çift laf yazayım. Şimdi de içerden azıcık kaçtım ki yazayım diye. Yorumlar az sonra...

Canımıniçi. Büyükleri değiştiremeyiz. Anca eşimizin beynini yiyebiliriz. Yemek konusunda ise benim aklıma hemen Yasirimin hoşuna gidecek üç seçenek geldi. Patates kızartması, nutella, pınar peynirli çikolata. Bunları bi denesen?? Bi de mesela Efe balı çok seviyor. Bala bulayıp birçok şeyi yediriyoruz. Bi de baharatsız yapıyosan baharatlı, baharatlı yapıyosan baharatsız denesen??? Ah canım benim kıyamam sana. Bi de özlemin dediği gibi çalışmayı düşünmelisin bence. Resmen insan okulda dinleniyor...!

İnan korktum yazdıklarını okurken. Neyseki sonunda birşey olmamış. Ama bikaç gün sarsıntın sürer. Deli olayı çok zor. Çünkü çoğunlukla cinsel anlamda tehlikeli olabiliyorlar. Bişi yapmasalar da taciz manasında kötü oluyor.
Doğuda çalışırken okulumun olduğu mahallede bi genç çocuk vardı deli. Bigün okulun önüne bi geldi ereksiyon olmuş ve üstünde sadece incecik bi pijama var!! Okulun kapısını nasıl kapatıp çocukları uzaklaştırdım bilmiyorum. Ama ne o görüntüyü ne de hissettiğimi unutmuyorum....

Bi de sapıklık olayı kıza erkeğe bakmıyo Allah korusun. Ufacık veletlere neler düşünüyo manyaklar..!! Allah'ım sen çocuklarımızı koru...

Ev isteyen herkese Allah'ım nasip etsin gönüllerine göre; 3-4-5 odalı, 1-2-3 katlı, teraslı- bahçeli :)

İnstagramda vefat eden yeni anneyi okuyunca çok moralim bozuldu :(( patikleri bile hazır :((( şu çocukların bize yaşattığı uykusuzluk, yeme sorunu ve yaramazlıklar bile ne büyük lütuf...

Canlarim hepinizin yorumlarinizi tek tek okudum iyki siz varsiniz ne yapardim bilmiyorm burasi da olmasa..alintilayamadim cunku inanilmaz bi bogaz agrim var kaba etlerim de agriyo sizlere yazip hemen yatmayi planliyorum
Esim artik eskisi gb degil laf da soyluyo kiziyo da ama anlamiyolar yani boyle gelms gider ama bahsedilen bnm evladim ayrica ben ztn asla sessiz kalmam kalmiyorum da dun de bi ton sey soyledim ama yok yok yok...
Memeden kesmeyi onermis elifnaz ama haksizlik mi olur gibi dusunuyorum ://
Doktorumuz yemezse yemesin birak edepsizi olmez diyo ama mizmizligi ben cekiyorum iste pofff...
Pembis onerdiklerini denicem bakalim sevicekmi..
Banyo konusunda da kendi kuvetinde yaptiriyodk kendi buyuk banyoyu istedi en baslarda az tedirgindi ama simdi kapidan bile iceri girmiyo kendi kuvetine de donus yaptik ama icine de atmadgmz kalmadi ama yok ciglik cigliga....

Nfkcim bnde yazdiklarini soluksuz okudum heryerim urperdi bende akil hastalarindan cok korkarim cok yakinimin o hallerine sahit oldum cok kucukken o yuzden icimde korku var kaldiki cocukla bide sacma sapan seyler soylemis cok sukur ki eve hizlica gitmissin...

Pembisss bnde kac saattir kendime gelemiyorum zaten ne zmn yasirden yakinsam Allah karsima boyle bisey cikariyo cok etkileniyorum ne kdr salagim diyorum kizdigim sorun ettiklerim icin bnde cok cok uzuldum bide ing ogretmeni :((((

Canlarim hepinizin yorumlarinizi tek tek okudum iyki siz varsiniz ne yapardim bilmiyorm burasi da olmasa..alintilayamadim cunku inanilmaz bi bogaz agrim var kaba etlerim de agriyo sizlere yazip hemen yatmayi planliyorum
Esim artik eskisi gb degil laf da soyluyo kiziyo da ama anlamiyolar yani boyle gelms gider ama bahsedilen bnm evladim ayrica ben ztn asla sessiz kalmam kalmiyorum da dun de bi ton sey soyledim ama yok yok yok...
Memeden kesmeyi onermis elifnaz ama haksizlik mi olur gibi dusunuyorum ://
Doktorumuz yemezse yemesin birak edepsizi olmez diyo ama mizmizligi ben cekiyorum iste pofff...
Pembis onerdiklerini denicem bakalim sevicekmi..
Banyo konusunda da kendi kuvetinde yaptiriyodk kendi buyuk banyoyu istedi en baslarda az tedirgindi ama simdi kapidan bile iceri girmiyo kendi kuvetine de donus yaptik ama icine de atmadgmz kalmadi ama yok ciglik cigliga....

Nfkcim bnde yazdiklarini soluksuz okudum heryerim urperdi bende akil hastalarindan cok korkarim cok yakinimin o hallerine sahit oldum cok kucukken o yuzden icimde korku var kaldiki cocukla bide sacma sapan seyler soylemis cok sukur ki eve hizlica gitmissin...

Pembisss bnde kac saattir kendime gelemiyorum zaten ne zmn yasirden yakinsam Allah karsima boyle bisey cikariyo cok etkileniyorum ne kdr salagim diyorum kizdigim sorun ettiklerim icin bnde cok cok uzuldum bide ing ogretmeni :((((

Allah'ım okadar ömür biçmiş işte... Biraz da minik yavruyu düşünüp daha da üzülüyoruz sanırım. Ama inşallah ona anne şefkati gösterecek kişiler olur hep etrafında. Tabiki kimse anne gibi olamaz ama az da olsa çok iyi insanlar olmak için büyük çaba sarfedebiliyorlar. Allah'ım onun karşısına da öylesini çıkarır inşallah...

Banyo konusunda da manyakça bi fikrim var. Aslında iki :) babası küvete girse (mayo ile tabi), köpükler vs çok eğlense ve Yasir de eğlenme amaçlı girse küvete belki hoşuna gider??? Evin başka bi yerine küveti koysanız ve yıkanmasını önerseniz? Eskiden veletleri odalarında küvetlerinde yıkıyoduk ya onun gibi....? Mutfakta da olur bak ne de olsa yerler ıslansa da bişi olmaz :)

Eğer su ve banyo fobisi çok ilerleyecek gibi ise ozaman çocuğu yağmur yağarken dışarda yürüyüşe çıkaracakmışsın. Kafasına su damlaları gelip alışacakmış... Nerde okudum hatırlamıyorum...

İnstagramda vefat eden yeni anneyi okuyunca çok moralim bozuldu :(( patikleri bile hazır :((( şu çocukların bize yaşattığı uykusuzluk, yeme sorunu ve yaramazlıklar bile ne büyük lütuf...

sorma canım ya resimlerin altına yazdığı yorumları bile okudum çok etkilendim. . Allah rahmet eylesin..
bide bir kaç ay önce instagramda birinin 5 aylık bebegi vefat etmisti ondanda çok etkilenmistim hala aklımda unutamiyorum..
hatta şimdi ipegin resmini ekledigime pişman oldum o kişide beni takip ediyor ister istemez gelmiştir aklına

sorma canım ya resimlerin altına yazdığı yorumları bile okudum çok etkilendim. . Allah rahmet eylesin..
bide bir kaç ay önce instagramda birinin 5 aylık bebegi vefat etmisti ondanda çok etkilenmistim hala aklımda unutamiyorum..
hatta şimdi ipegin resmini ekledigime pişman oldum o kişide beni takip ediyor ister istemez gelmiştir aklına

Sen foto eklemesen de onun her yerde karşısına çıkacaktır... Allah'ım ne büyük bir sınav :(

Born cum söylediğin halde anlamıyorlarsa; bu işi bir "cinnet" halleder ben sana diyeyim.. Hepsinin gözü önünde sinir krizine girip sağa sola saldıracaksın sonra gör bakalım sesleri çıkıyo mu:)
Emzirmeyi bırakırsam haksızlık olur diyosun ama bence ona yeme alışkanlığı kazandırarak ve kendi sinir sisteminin bozulmasını da engelleyerek iyilik de yapmış olursun. Kararını sen ver tabi.
Allah'ım okadar ömür biçmiş işte... Biraz da minik yavruyu düşünüp daha da üzülüyoruz sanırım. Ama inşallah ona anne şefkati gösterecek kişiler olur hep etrafında. Tabiki kimse anne gibi olamaz ama az da olsa çok iyi insanlar olmak için büyük çaba sarfedebiliyorlar. Allah'ım onun karşısına da öylesini çıkarır inşallah...

Banyo konusunda da manyakça bi fikrim var. Aslında iki :) babası küvete girse (mayo ile tabi), köpükler vs çok eğlense ve Yasir de eğlenme amaçlı girse küvete belki hoşuna gider??? Evin başka bi yerine küveti koysanız ve yıkanmasını önerseniz? Eskiden veletleri odalarında küvetlerinde yıkıyoduk ya onun gibi....? Mutfakta da olur bak ne de olsa yerler ıslansa da bişi olmaz :)

Eğer su ve banyo fobisi çok ilerleyecek gibi ise ozaman çocuğu yağmur yağarken dışarda yürüyüşe çıkaracakmışsın. Kafasına su damlaları gelip alışacakmış... Nerde okudum hatırlamıyorum...

Canım, ölen bebek benim anladığım kadarıyla. anne değil. doğumdan hemen sonra ölmüş bebek.
Allah o anneye sabır versin çok çok korkunç bir acı..
9 ay karnında taşıdığın hayalini kurduğun yavrunu toprağa vermek.. kaç yaşında olursa olsun Allah evlat acısı yaşatmasın:(

Born cum söylediğin halde anlamıyorlarsa; bu işi bir "cinnet" halleder ben sana diyeyim.. Hepsinin gözü önünde sinir krizine girip sağa sola saldıracaksın sonra gör bakalım sesleri çıkıyo mu:)
Emzirmeyi bırakırsam haksızlık olur diyosun ama bence ona yeme alışkanlığı kazandırarak ve kendi sinir sisteminin bozulmasını da engelleyerek iyilik de yapmış olursun. Kararını sen ver tabi.

Canım, ölen bebek benim anladığım kadarıyla. anne değil. doğumdan hemen sonra ölmüş bebek.
9 ay karnında taşıdığın hayalini kurduğun yavrunu toprağa vermek.. kaç yaşında olursa olsun Allah evlat acısı yaşatmasın:(

Yok kız ölen anne :( ama sen kötü haberler okuyup durma iki canlısın. O yüzden konuyu değiştirmek istiyorumm.

Hepsini denedik desem ? :///o zmn yagmur kaldi bitek geriye pofff
Aminnnnnnnn.

Neyse konuyu değiştirelimmmmmm. Eşimin doğum günü menüsü

Domates çorbası

Krepli başemel soslu tavuk

Makarna salatası
KereviZ salatası
Marul salatası

Nasıl???
Daha ne olsuuunn..
Yalniz anlamadigim kv ve kp hala ordalar mi evetse niye :///

Kiz busmai sana bosuna cadi demiyolar bu halimle guldurdun beni :))) seninkini de denicem söz :))
Ewt ölen anne ama sen hele hic dusunme boyle seyler degissin konu...

Yok kız ölen anne :( ama sen kötü haberler okuyup durma iki canlısın. O yüzden konuyu değiştirmek istiyorumm.

hayır değilllll

Neyse ,menün gayet güzel, bazen eşini kıskanıyorum ne yalan söyleyeyim.. hahha
bu arada son şarlamandan itibaren değişen birşeyler oldu mu
yalnız balonları, mumları, eşinin fotoğraflarını birleştirerek de yaşını yazmayı unutmaaa:)

Back
X