Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Kahvaltıya dışarı gittik. Oğluşumun rahat koşturabileceği bir mekan seçtik. Etrafta da bir sürü velet vardı. Bi ara kv götürdü gezdirmeye. 1 yaşında bi minik canavarla bizimki tek kişilik koltukta otururken minik canavar sen bunu bi cırmala!! İlk sokak kavgamızı verdik yani :) sonuöta öbürü de çocuk. İş bakan büyüklerde bitiyo. Ben oğlum kimseye zarar vermesin diye , bi çocukla ileşime geçse, dik durmuyorum; onların hizasında eğiliyorum ki olaya hemen hakim olayım ve kimse zarar görmesin.. Neyse sonuçta böyle şeyler daha çokkk olacak :)

Dün Sihirbazlar Çetesinin ilk 45 dakikasını izledim. Sonra gece mesaim var diye uyudum. Ama izlediğim kadarı ile çok güzel görünüyor. Merakla devamını bekliyorum

Merhabalar anneler ve kuzucukları , babamız dün akşam iş seyahatine gittiği için evde yalnız takılıyoruz kuzucuklarımla, hava da güzel görünüyor şansımıza sizler bizim yerimize de gezin
Yeni ciciler hayırlı olsun Elifnaz ve nfk, zaraya gidene kadar hiçbirşey kalmayacak selime önümüzdeki yıl için mont almayı düşünüyordum... nfkcım eşarpları merak ettim , eski nevresim deseni demişsin ya çok güldüm (; o kadar para sırf etiket parası zaten, mübarekler altın suyuna batırıyor sanki . Senin aldıkların deseni nasıl, bazen özgün desenler ve hoş renkler de olabiliyor... Sağlıkla kullanın hepiniz
Hayırlı huzurlu bir gün diliyorum hepimize

Pamukhelvacım bugün yalnızsın demek Allah kavuştursun.. Ben de sınavları bitirdim, 1 tanesi kötü geçti ona çalışamamıştım zaten. Geçemezsem artık büt lere inşallah 2 hafta sonra.

Az önce bir yazı okudum.Hollandada ev rahatlığında doğum yapmayı destekliyormuş devlet ,bir sorun olmadıkça. Eve ebe ve sağlıkçı geliyormuş doğuma. Sonra da görevli bayan 10 gün senin yanına gidip gelip :bebek bakımını gösteriyormuş, evini temizliyormuş, yemek yapıyormuş, misafirini ağırlıyormuş ücretsiz olarak.
Hatta istersen doğum oteli varmış gidip orda kalıyormuşsun orda hizmet ediyorlarmış sana konforlu bir şekilde.

Yanlış zamanda dünyaya gelmişiz anam beee 😭

Son düzenleme:

Evde doğum=freddynin kabusu sonrasındaki destek süper o ayrı

Kıyamam sana canımcım. Ben kendimi iki çocukla evde hayal edemiyorum...

Evde doğum=freddynin kabusu sonrasındaki destek süper o ayrı

Öyle deme kızım araştırmalar göstermiş ki anneler kendi evlerinde daha kolay ve stressiz doğuruyormuş. İstersen hastanede de doğurabiliyorsun ama o paralıymış.
Kesinlikle doğum sonrası destek süper

Bu arada o karpuz ne karpuzu ve o Efe paşada nasıl bir kuvvet var? yakında sizi kaldırıp atacak karpuz niyetine hahhaha

Valla ben normal doğumu nerde yaparsam yapayım stressiz olamam :)))
Hahaha o karpuz maket karpuz. Daha biçok sebze meyve vardı da bizimki onu beğendi :) maşallah bi deli gücü var o ayrı... Ben ona minik herkül yada hulk diyorum

Cok moralim.bozuk termodoline diye bi ilaci eline surmus kp o ellerini yikamadan da oglumun yuzune ((
Bir.yuzu.tamamen yanmis gibi anlatamam goruntu o kdr korkuncki doktor arkadas zamanle gecicegini.korkulacak bisey olmadigini soyledi banyo yaptircktk bizde yaptrinca kaldirdim kolunun alti da.yanik gibi ben neyden oldugunu anlamak emin olmak icin kendi bilegime surmustum ama gayet de gusel yikadim.sonra.ellrimi ama onu gorunce esim basladi.bagirmaya iki kez aynihata yapilir mi falan diye.daha da kotu seyler oldu da.su an aglamaktan yazamicam.cok kotuyum yuzu gecsin baskabisey istemiyorum nolur.dua.edin

born çok geçmiş olsun canım.o ilacı bende bi keresinde boynum tutulmuştu kullanmıştım

sürdükte sonra acayip yanma hissediyorsun boynum kıpkırmızı olmuştu.dr. size ilaç vs. vermedimi?

tekrar geçmiş olsun...

Cok saolasin Doktora.goturmedilerki.cocugumu doktor.bi arklarini aradilar ozur.dileyeceklerinw yaa ne olucak yaa dediler peki o kizariklik ne zaman geciyo prospektusunde cocuklarda asla kullanalilmamali yaziyo su an uyudu zaten karanlikta bakiyorum azalmis gibi ama yanmismidir yaa sinirden uzuntuden kaygidan aglamaktan helak oldum renk baya acildi ama.kalici.olursa diye odum kopuyo

Ah canımm şok oldum. Neyseki kalıcı bişi değilmiş. Bi süre o görüntü içini parçalayacak ama yapacak birşey yok. Allah korusun ya gerçekten yansaydı??

Bence kalıcı değildir. Çocuklarda kullanmama sebebi yakması değil içindeki maddelerdir ki kp elini yıkamamış bile olsa geçmemiştir Yasirciğe. Ağlama sen de canım benim. Allah ım beterini göstermesin...

Ah canımm şok oldum. Neyseki kalıcı bişi değilmiş. Bi süre o görüntü içini parçalayacak ama yapacak birşey yok. Allah korusun ya gerçekten yansaydı??

Bende bu sekilde avutuyorum.kendimi su an digerlerini dusunmek istemiyorum karanlikta bin kez isigi acip acip bakiyorum.yuzune uyandiricam ama uyuyamiyorum catlicam sinirdennn

Bende bu sekilde avutuyorum.kendimi su an digerlerini dusunmek istemiyorum karanlikta bin kez isigi acip acip bakiyorum.yuzune uyandiricam ama uyuyamiyorum catlicam sinirdennn

Kız zaten uykusu sorunlu veledi iyice zıvanadan çıkarma. Bi de bu ilaç leke bırakıcı bi ilaç olsa sence yasaklanmaz mıydı?? Millet kan çıkarırdı kız. İçini ferah tut.

born, cnm cok gecmis olsun.. Cildi hassas old icin cok etkilendi sanirim.:26: acaba yanma hissediyir mu, huysuzlugu var mi? İns yarina hafifler. Ama bence sabah al bi dr a git.

Senin kp e cok kiziyorum. Esine daha cok kiziyorum.
Bu kadar da olmaz yani. El kadar savunmasiz bebe. İnan evde tek basina olsa basina bu kadar dert acilmaz.
Hem sana niye kiziyor? Herkesten cok sen uzuluyorsun zaten. Babasi bilememis yapmis bi hata, insanlik hali de sanki sana cikisarak onu ve kendini mi akliyor? Dr a bile goturmemisler.. Bi de sana yukleniyor. Valla oklava az gelir kizilcik sopasiyla girisirim haaa!:95:

Son düzenleme:

Canim hersey Allah tan benim asil sinirimi bozan bu rahatlik ne olmuski ne olacakkiii tavirlari bigun kanser olursam nedeni belliiiii

Canim hersey Allah tan benim asil sinirimi bozan bu rahatlik ne olmuski ne olacakkiii tavirlari bigun kanser olursam nedeni belliiiii

İşte sırf bu yüzden kanser olma. Onların hiçbirini değiştiremezsin eşin de dahil. Ancak kendini frenlemeye çalışacaksın üzülme ve takma konusunda. Bi de inşallah şu yıl da geçsin çocuklarımız daha da akıllanacak ve böyle manyaklıklar yaşanmayacak inşallahhhhh.

pembis hakli. Uyuyorsa sikinti yok. Yoksa uyuyamaz kalkardi. Kendini harap etme. İns bi sey olmadi. Rabbim gonlunu ferahlatsin. Sabaha daha iyi olacak. Belki de tamamen duzelir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…