Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Ben de kıymayı ve kuşbaşı eti kavurup atıyorum buzluğa çok kurtarıcı oluyor..
Ben de çok severim içine haşlanmış tavuğu minik minik atınca da çok güzel oluyor
Uykusuz öğrenciler kulübü diyelim herşeyi son akşama bırakınca..
Vakko bu konuda çok uyuz.
Biz de gelen hediyelerden ne zaman götürsek "indirim zamanı alınmış" deyip ucuz şeylerle değiştirmeye mahkum ettiler. Hayatta ordan bişeyi
para verip almam
İyi fikirmiş

Uyuzcanım uyusun ben de yatıcam inşallah. Kvye saç boyamada yardım edecektim ama üzgünüm valla.

Bende zorla uyuttum, iyice cozuttu birkaç gündür. Kucağımda sallayarak uyutmamı istedi bide deli!
Bi markete gidip bişiler alıcam, bide oyun hamurunu alayım bakim. Onla uğraşırken yer belkim bişiler.

Ha bide borncum idrar tahlilinde bişi çıkmıyo genelde idrar kültürü yaptır onu diyecektim.

Ha bide borncum idrar tahlilinde bişi çıkmıyo genelde idrar kültürü yaptır onu diyecektim.

Ewt hic bu tarz seylere.bakilmadi cok saol tavsiyen icin...

Kizzllarrrr cok mutluyummm doktor net degil ama kiza benziyooor demis ablamin bebegineeeee cok istiyodk yaa ins hayirlisiyla saglikla..on gun sonra bidaha gel net olsun demis ama olsa gozukurdu yaaa :))

Uyuttum ve kvnin saçını boyadım 10-15 dk sürdü. Derken bi geldim yatmayaki benimki kıpırdama modunda hamak sallıyom kısacası ....

Bence de kız bebeği erkek gibi görmezler yahu... Hadi hayırlı olsun canımcım :)

Vakko bu konuda çok uyuz.
Biz de gelen hediyelerden ne zaman götürsek "indirim zamanı alınmış" deyip ucuz şeylerle değiştirmeye mahkum ettiler. Hayatta ordan bişeyi
para verip almam
evet, bu uyuz bi kuralmış. ben de bugün öğrendim.
outlete gittim. eşarplar da 80 liraydı. değiştirme kartına baktılar. bu yeni sezondan alınmış.
ancak yeni sezonla değiştirebilirsiniz dediler. orada da yeni sezon yok tabi.
başka avm ye gittim. oradaki şubedeki kadın da hediye alınalı 1 ay olmuş, değiştirme süresi geçmiş demesin miii?
değiştirme süresi mi varmış dedim. evet dediler. bıdı bıdı ettim. öyleyse yazın efendim kartın üstüne biz de bilelim dedim.
sorumluyu aradılar, merkeze sordular, kendileri konuştular bi şeyler. sonra tamam değiştirin dediler.
yeni sezonda da o kadar dandik şeyler var ki anlatamam. eşarplar 159, 225 ve 350 lira
az fark verdim, 159luklardan 4 tane aldım, bir iki tanesini hediye vericem.

derimodda indirim var biliyorsunuz, %50 artı ikinci ürüne ekstra %50 indirim.
çok rahat bi ayakkabı aldım. ve daha güzeli çapraz kullanışlı bi çanta aldım. 25 liraya geldi bana

Öğrencilerle takılmak güzel oluyor gençleştim bugün :)) Sınavdan çıktım ,acayip uykum var eve geldim. Garibim oğluşum kv de ne alemde bilmiyorum sabahtan beri.. Ama uyumadan gidemem oraya üzgünüm oğluş ; bu sefer önce annen :)

159x4 bu nasıl bi hediyeymiş ya eşine gelen?? Hadi iyisin görmüşsün işini güle güle kullan canım :)

Hayırlı olsun inşallah tatlım

159x4 bu nasıl bi hediyeymiş ya eşine gelen?? Hadi iyisin görmüşsün işini güle güle kullan canım :)

manyak bi hediye işte..
arkadaşı kendi hediyesini değiştirmiş, 650 lira demiş eşime.
ama bizimki 600 müüşş! o da dediğim gibi süresi geçmiş değişim yok bıdı bıdısı varya,
o 50 lirayı kırptılar sanıyorum. iki kez sordum ne kadar diye, 600 gibi dedi kadın. gibisi mi var bunun?
hakikaten enayilik vakkodan alışveriş.. hem kazık hem zevksiz..
bi de kadın bana çanta al diyor 600 liraya ben baştan aşağı giyirim beah!

born, gözünüz aydın canım. inş sağlıkla kolaylıkla doğar,
hayırlı evlat olur

159 dan 4 dene çanta mı. başkasını neyapcaksin kendine bi çanta alsaydin ya
Güle güle kullan aldıklarını

159 dan 4 dene çanta mı. başkasını neyapcaksin kendine bi çanta alsaydin ya
Güle güle kullan aldıklarını
saol bacimm. magazadaki en ucuz sey flar 95 lira. Sonra bu aldigim esarplar, sonra cuzdanlar 250den basliyor. Var sen cantalari hesap et artik

Bugün nasıl geçti anlamadım ben ya? Evdeydim bütün gün, aryacığın nazıyla oynadım durdum. Şimdide babasını bekliyorum hazır ve nazır ki, bişiler yapalım. Hayat bana hiç adil değil valla:/

saol bacimm. magazadaki en ucuz sey flar 95 lira. Sonra bu aldigim esarplar, sonra cuzdanlar 250den basliyor. Var sen cantalari hesap et artik

O neymiş öyle ya? Yürüyen kasa gb gez ondan sonra... Benim nefsim de en iyisini en pahalısını istese de bir yere kadar.

bende zaraya gittim büyük kıza bot, babet aldım çok güzel mont vardı ama beden yoktu ne yazikki. .
pentide indirim var ev için patikler 5-6 tl almak isteyenlere duyrulur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…