Ben de kıymayı ve kuşbaşı eti kavurup atıyorum buzluğa çok kurtarıcı oluyor..bu hazırlık çalışan-çalışmayan tüm kadınlar için pratik olur.
nohutu atıyordum ama mercimek fasulye aklıma gelmemişti.
bi tanıdık, soğanı kavurup yemeklik buzdolabına atıyormuş. kıymayı da aynı şekilde kavurup dondurucuya attıklarını duymuştum.
Ben de çok severim içine haşlanmış tavuğu minik minik atınca da çok güzel oluyordün yaptığım yoğurtlu buğday çorbası çok güzel oldu.
tarifi sibelin kahvesinden aldım. ama suyu az geldi, ekleme yaptım.
yayla çorbasından daha lezzetli ve doyurucu. eşim iki tabak yedi.
ayşecik de.. aklınızda olsun
Uykusuz öğrenciler kulübü diyelim herşeyi son akşama bırakınca..sana katılıyorum. artık bir buçuk yaşına geldi.
ve bu denli zorlamayla nereye kadar?..
daha önce de anlattım, yeğenim gecede defalarca kalkıyor, ağlıyor, uzun süre uyanık kalıyordu.
yengem bir daha uyutana kadar bir saat geçiyor diyordu. ne sıkıntı çekiyordu kadıncağız.
sütten kesti, o da bir buçuk yaşındaydı. bir haftada düzene girdi. artık gece yatıp sabah kalkmaya başladı.
peşinden kaşıkla koşulan bebe, tabakla yemek yemeye başladı..
geçen de söyledim, bir arkadaş 2 aylık bebeğini sütten kesmeyi düşünüyor.
sebebi memede uzun zaman geçirmesi, ona o vakit kayıp gibi geliyormuş !!!
şimdi sen ne zorlukla onu bu zamana getirdin bi düşün.. dr a sor ve bi şeyler yap..
Allah kolaylık versin bacım..
calpol gece rahat yatması için yardımcı olur. sonuçta ağır bi ilaç değil, antibiyotik değil.
uykusunu alamayınca da zıvanadan çıkıyor bu bebeler.
busmaii, uykusuz anneler kulübüne hoşgeldin!
evet o harç parası yok mu, insanın böğrüne öküz gibi oturuyo
Vakko bu konuda çok uyuz.hayırlı sabahlar canlarımm..
çekirdek ailemiz gün aymadan uyandı. eşim işe gitti. biz de ayşecikle takılıyoruz.
eşime yılbaşı hediyesi gelmiş. o da bana verdi, git istediğini al dedi.
ben de sevindirik oldum. zira, pahalı bi hediye. ama marka o denli kazıkki, bakalım ne alıcam..
2 saat sonra ayşeciği kv ye bırakıp outlete gitmeyi planlıyorum.
İyi fikirmişBorncum ayrıntılı bi idrar tahlili yaptırdın mı hiç? Belki bi sıkıntısı vardır? ( iştahsızlık bana hep idrar yollarını çağrıştırdığı için) birde şu hayvan figürlü renkli makarnalar da işe yarıyor
Ha bide borncum idrar tahlilinde bişi çıkmıyo genelde idrar kültürü yaptır onu diyecektim.
Ewt hic bu tarz seylere.bakilmadi cok saol tavsiyen icin...
Kizzllarrrr cok mutluyummm doktor net degil ama kiza benziyooor demis ablamin bebegineeeee cok istiyodk yaa ins hayirlisiyla saglikla..on gun sonra bidaha gel net olsun demis ama olsa gozukurdu yaaa :))
evet, bu uyuz bi kuralmış. ben de bugün öğrendim.Vakko bu konuda çok uyuz.
Biz de gelen hediyelerden ne zaman götürsek "indirim zamanı alınmış" deyip ucuz şeylerle değiştirmeye mahkum ettiler. Hayatta ordan bişeyi
para verip almam
şeker pembemm, uyuyamadın di mi?:26:
159x4 bu nasıl bi hediyeymiş ya eşine gelen?? Hadi iyisin görmüşsün işini güle güle kullan canım :)evet, bu uyuz bi kuralmış. ben de bugün öğrendim.
outlete gittim. eşarplar da 80 liraydı. değiştirme kartına baktılar. bu yeni sezondan alınmış.
ancak yeni sezonla değiştirebilirsiniz dediler. orada da yeni sezon yok tabi.
başka avm ye gittim. oradaki şubedeki kadın da hediye alınalı 1 ay olmuş, değiştirme süresi geçmiş demesin miii?
değiştirme süresi mi varmış dedim. evet dediler. bıdı bıdı ettim. öyleyse yazın efendim kartın üstüne biz de bilelim dedim.
sorumluyu aradılar, merkeze sordular, kendileri konuştular bi şeyler. sonra tamam değiştirin dediler.
yeni sezonda da o kadar dandik şeyler var ki anlatamam. eşarplar 159, 225 ve 350 lira
az fark verdim, 159luklardan 4 tane aldım, bir iki tanesini hediye vericem.
derimodda indirim var biliyorsunuz, %50 artı ikinci ürüne ekstra %50 indirim.
çok rahat bi ayakkabı aldım. ve daha güzeli çapraz kullanışlı bi çanta aldım. 25 liraya geldi bana
Ewt hic bu tarz seylere.bakilmadi cok saol tavsiyen icin...
Kizzllarrrr cok mutluyummm doktor net degil ama kiza benziyooor demis ablamin bebegineeeee cok istiyodk yaa ins hayirlisiyla saglikla..on gun sonra bidaha gel net olsun demis ama olsa gozukurdu yaaa :))
159x4 bu nasıl bi hediyeymiş ya eşine gelen?? Hadi iyisin görmüşsün işini güle güle kullan canım :)
159 dan 4 dene çanta mı.evet, bu uyuz bi kuralmış. ben de bugün öğrendim.
outlete gittim. eşarplar da 80 liraydı. değiştirme kartına baktılar. bu yeni sezondan alınmış.
ancak yeni sezonla değiştirebilirsiniz dediler. orada da yeni sezon yok tabi.
başka avm ye gittim. oradaki şubedeki kadın da hediye alınalı 1 ay olmuş, değiştirme süresi geçmiş demesin miii?
değiştirme süresi mi varmış dedim. evet dediler. bıdı bıdı ettim. öyleyse yazın efendim kartın üstüne biz de bilelim dedim.
sorumluyu aradılar, merkeze sordular, kendileri konuştular bi şeyler. sonra tamam değiştirin dediler.
yeni sezonda da o kadar dandik şeyler var ki anlatamam. eşarplar 159, 225 ve 350 lira
az fark verdim, 159luklardan 4 tane aldım, bir iki tanesini hediye vericem.
derimodda indirim var biliyorsunuz, %50 artı ikinci ürüne ekstra %50 indirim.
çok rahat bi ayakkabı aldım. ve daha güzeli çapraz kullanışlı bi çanta aldım. 25 liraya geldi bana
saol bacimm. magazadaki en ucuz sey flar 95 lira. Sonra bu aldigim esarplar, sonra cuzdanlar 250den basliyor. Var sen cantalari hesap et artik159 dan 4 dene çanta mı.başkasını neyapcaksin kendine bi çanta alsaydin ya
Güle güle kullan aldıklarını
saol bacimm. magazadaki en ucuz sey flar 95 lira. Sonra bu aldigim esarplar, sonra cuzdanlar 250den basliyor. Var sen cantalari hesap et artik
saol bacimm. magazadaki en ucuz sey flar 95 lira. Sonra bu aldigim esarplar, sonra cuzdanlar 250den basliyor. Var sen cantalari hesap et artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?