- 29 Aralık 2007
- 3.405
- 1.124
- 698
Sağolun kızlar pek alerjiye benzemiyor , ayak bileğinin üzerinde bacağının üst kısmında vardı bi süredir , böyle yuvarlak minik bir kısım deri sertleşmiş pütürcüklenmiş duruyordu, tam o geçecek gibi olmuşken; alnında ve kasığında da çıkmış, hayırlısı bakalım neymiş bi göstereyim cilt Dr una
Elifnaz prensese çalıştınız desene, Allah'tan indirim dönemi
sağlıkla giyinsin kuzucuk , evet esasında artık montları her sene küçülmüyor ,bizimki de iki yıldır sizdeki turuncu Benekli montla takılıyor, gecen yıl bembeyaz bi mont almıştım bu yıl için, o da seneye devretti artık
nfk valla öyle olmuş 2014-2015 sezonunu düşünüyoruz şimdiden
Allah sağlık sıhhatle giydirmek nasib etsin , çok iyi oluyor ama hazır elinin altından kışlık ürünlerin çıkması, sezonda hem çok pahalı oluyor hem de kış aniden gelirse beden bulamıyorsun beğendiğin üründe..
Koltukları yarı yatar pozisyonda kaldırıp ayaklarının altını falan da süpürme takıntım var da bugün tövbe ettim bi daha kaldırmam yalnız
bi de köşe koltuk var ki o evlere şenlik, hiç kıpırdatamıyorum yerinden, teyze geldiğinde itiyor ancak.
Koltuk altında baza olsun yatağa dönüşebilir olsun diye hepsi yere yapışık, diğerleri ne guzel ayakları havada , bi sopaya bez tak sil tertemiz ..
Elifnaz prensese çalıştınız desene, Allah'tan indirim dönemi

Koltukları yarı yatar pozisyonda kaldırıp ayaklarının altını falan da süpürme takıntım var da bugün tövbe ettim bi daha kaldırmam yalnız

Koltuk altında baza olsun yatağa dönüşebilir olsun diye hepsi yere yapışık, diğerleri ne guzel ayakları havada , bi sopaya bez tak sil tertemiz ..
Son düzenleme: