• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Sağolun kızlar pek alerjiye benzemiyor , ayak bileğinin üzerinde bacağının üst kısmında vardı bi süredir , böyle yuvarlak minik bir kısım deri sertleşmiş pütürcüklenmiş duruyordu, tam o geçecek gibi olmuşken; alnında ve kasığında da çıkmış, hayırlısı bakalım neymiş bi göstereyim cilt Dr una
Elifnaz prensese çalıştınız desene, Allah'tan indirim dönemi:9:sağlıkla giyinsin kuzucuk , evet esasında artık montları her sene küçülmüyor ,bizimki de iki yıldır sizdeki turuncu Benekli montla takılıyor, gecen yıl bembeyaz bi mont almıştım bu yıl için, o da seneye devretti artık :9: nfk valla öyle olmuş 2014-2015 sezonunu düşünüyoruz şimdiden :9: Allah sağlık sıhhatle giydirmek nasib etsin , çok iyi oluyor ama hazır elinin altından kışlık ürünlerin çıkması, sezonda hem çok pahalı oluyor hem de kış aniden gelirse beden bulamıyorsun beğendiğin üründe..
Koltukları yarı yatar pozisyonda kaldırıp ayaklarının altını falan da süpürme takıntım var da bugün tövbe ettim bi daha kaldırmam yalnız :50: bi de köşe koltuk var ki o evlere şenlik, hiç kıpırdatamıyorum yerinden, teyze geldiğinde itiyor ancak.
Koltuk altında baza olsun yatağa dönüşebilir olsun diye hepsi yere yapışık, diğerleri ne guzel ayakları havada , bi sopaya bez tak sil tertemiz ..

Son düzenleme:
yok bacım, evde bebe varken temizlik olmuyooor!
geçende ben yatakodasını sileyim dedim. inan, burnumdan geldi. iş mi yapayım, kovayı mı tutayım, bezi mi koruyayım gıcık oldum.:36:
kaç kez elini o suya daldırdı, yıkadım bilmiyorum.

aynen eline birazverelim diyoruz bu sefer yine ağzına götürüyor malum bi kere ateslenmisti. elinden alincada atıyor kendini yerlere:53: ipeg'ide uyandirinca kaldı temizlik içim şişti valla bi daha tövbe.. havalar iyileşse babayla gonderirim parka ben küçüğü uyutur yine yaparım

Pamuk helvacm.gecmis olsn ne dicek bakalim cikt doktoru kizariklik deyince dun geceden sonra sinirlerim.bozuluyo ins hemen gecer sizinki de...
Benimde kose taakimim var ve dedgn gb bazadir yataktir drken itikleyemiyorm hic

ay bizim bugün aşımız var:/ görelim bakalım başımıza neler gelercek? kula bi geldim, benim sınıfın erkekleri yok, sınıftan bi arkadaşlarını çağırmaya gitmişler toptan. geç gelen bu takımı görünce de müdür bey geldi sınıfa ne oluyor diye. sonra sen çay iç hoca hanım dedi, sanırım bu ders onda sınıf:36: bende size bakim dedim.

Pamuk helvacm.gecmis olsn ne dicek bakalim cikt doktoru kizariklik deyince dun geceden sonra sinirlerim.bozuluyo ins hemen gecer sizinki de...
Benimde kose taakimim var ve dedgn gb bazadir yataktir drken itikleyemiyorm hic

geçti mi canım yasirin cildi??

bu arada annecuğum mantı yapmuş bizeeeee:46::46::46: yemek derdim de yok akşama. kızı aşıya götürüp yemeği yedikten sonrada bi market alışverişi yaptık mı tamamdır.:4: o poşetlerin yerleşmesi de beni öldürüyor bea:18:. ne üşengeç bir kulum ben ya.:ssz:

telefondan girince smile ları kullanamıyorum ya, bol bol kullanmışım şimdi valla:27:

merhaba

dün bi arkadaşa oturmaya gittim.oğlumu uyuyunca boş bi odaya yatırdım.

çocuklarda çocuk odasında oynuyorlardı.bizimki yabancı yer ya yarım saat olmadan kalkmış.

kaç kez de kapıyı dinledim uyanmışmı diye.uyanınca yabancı yer olduğundan korkmuş nasıl ağlıyor.

ilk kez bu kadar korktuğunu gördüm.zor sakinleştirdim.dün bütün gece uyumadı tam dalmak üzereyken

ağlayarak kalktı.çok uykuzusum.misafirliktende bişey anlmadım ya neyse:50:

nfk içtiğim çay kiraz sapı ve mısır püskülü idi canım.ama tansiyonu düşürdüğü için ara verdim.

sadece adet olduğum zaman içiyorum.adet sancısına çok iyi geliyor.ağrı kesici içmiyorum artık.

ödemde arttırıyor.bu aralar yeşil çaya sardım. " çaykur bergamutlu" tadı çok güzel.

günde iki kupa içiyorum.ara öğünde yoğurt yemeye başladım.yoğurtla pek aram yoktur da.

dün siyah bir elbisem vardı onu giydim arkidişler ne kadar zayıflamışşsın dediler.sevindim:1:

elbisedenmi ? yeşil çaydanmı?.yeşil çayı mutlaka için çok faydası var...

geçti mi canım yasirin cildi??
Cok.sukur canim gecti gittk bitti bu arada esim ozur etabina geldi aramiz kotu olsun istemiyorum bidi bidi o kdr sey de iki.ozurle olsun bitsin
ay bizim bugün aşımız var:/ görelim bakalım başımıza neler gelercek? kula bi geldim, benim sınıfın erkekleri yok, sınıftan bi arkadaşlarını çağırmaya gitmişler toptan. geç gelen bu takımı görünce de müdür bey geldi sınıfa ne oluyor diye. sonra sen çay iç hoca hanım dedi, sanırım bu ders onda sınıf:36: bende size bakim dedim.
Aman otursun o sinifta nasihat edecek belli sen de keyif yap ohh bizim asimiz ay sonunda ama nasil olucak bilmiyorum nasil.zapteciz.kucukken anlamiyolardi da ins hemencik aksam asi da diger islerini de rahatlikla halledersin...
telefondan girince smile ları kullanamıyorum ya, bol bol kullanmışım şimdi valla:27:

Ay senin bu son yazdigini okumadan ben de diger mesajlarinda aaa pek smile kullanmazdi diye dusundum bende bilgisayardan girince hep oyle yapiyorum da ondan dikkatimi cekti heralde :))

pamuk helva geçmiş olsun canım.inşallah önemli bir şey değildir.

busmai nerelerde?.pembe hanım ve özlem huuu........

pembisin nobet gunu bugun. Aksam da zor girer. :100:

Ozlemin de bos gununu degerlendirip alisverise gittigini saniyorum :1:

Busmai de keremle ugrasiyordur muhtemelen:35:

pembisin nobet gunu bugun. Aksam da zor girer. :100:

Ozlemin de bos gununu degerlendirip alisverise gittigini saniyorum :1:

Busmai de keremle ugrasiyordur muhtemelen:35:
yok

Yok kız ne alışverişi!!!!Yazılı oku,öğrencilerin okuduğu kitapları gir vb işlerle uğraşıyorum.Aden uyurken yapabiliyorum ancak.Giremezsem yok yazmayın.

merhaba
dün bi arkadaşa oturmaya gittim.oğlumu uyuyunca boş bi odaya yatırdım.
çocuklarda çocuk odasında oynuyorlardı.bizimki yabancı yer ya yarım saat olmadan kalkmış.
kaç kez de kapıyı dinledim uyanmışmı diye.uyanınca yabancı yer olduğundan korkmuş nasıl ağlıyor.
ilk kez bu kadar korktuğunu gördüm.zor sakinleştirdim.dün bütün gece uyumadı tam dalmak üzereyken
ağlayarak kalktı.çok uykuzusum.misafirliktende bişey anlmadım ya neyse:50:

nfk içtiğim çay kiraz sapı ve mısır püskülü idi canım.ama tansiyonu düşürdüğü için ara verdim.
sadece adet olduğum zaman içiyorum.adet sancısına çok iyi geliyor.ağrı kesici içmiyorum artık.
ödemde arttırıyor.bu aralar yeşil çaya sardım. " çaykur bergamutlu" tadı çok güzel.
günde iki kupa içiyorum.ara öğünde yoğurt yemeye başladım.yoğurtla pek aram yoktur da.
dün siyah bir elbisem vardı onu giydim arkidişler ne kadar zayıflamışşsın dediler.sevindim:1:
elbisedenmi ? yeşil çaydanmı?.yeşil çayı mutlaka için çok faydası var...

ah canım benimmm.. uyku sersemi zaten, tanımadığın bi yerde uyanmak bizim için bile korkunç..

sen iyi kilo verdin zaten. bence devam da etme. daha fazla zayıflık sana yakışmaz.
insanın yüzü gözü çöküyor, güzel olmuyor.
kiraz sapı ve mısır püskülünü kendin alıp mı demliyordun yoksa hazır mı?
yeşil çay, çaykurdan sanırım?
valla bu kiloları çok takmaya başladım ben. 70 oldum ya:50:
3 hafta eliptik bisikletle iyi çalıştım, hatta kilo vermeye de başlamıştım. belim tutuldu 10 gündür çalışmıyorum.
iki hafta sonra ameliyat olucam muhtemelen, sonra da çalışamam.. kafadan 1 ay gidiyor böyle.
diyet mi yapsam diye düşünüyorum ama hem dayanamam. hem de daha önce yaptım işe yaramadığı için biraz soğuğum.
tatlıyı kestim, abur cuburu da. ama ekmeği falan da azaltmalıyım galiba:26:

ayşecikle parka gittik biraz takıldık döndük.
güneş ısıtıyorken tüm penceleri açtım, ev biraz havalansın. ben evi süpürüyorum, ayşecik de yakın markaj takipte:35:

sonra yemeği yapıcam, ayşecik biraz yatarsa ütüye girişme planım var..:6:

yanlış tahmin, ahahahah :9:
ikinize de kolaylıklar :54:

İyi dileklere çooooook ihtiyacım var.:16:Aedn uyuyorken işleri yapayım dedim.Çocuk öğle uykusunda bile iki kez uyandı.Bir Aden'e bir işlere koş.bU SIRALAR ÇOK MIZMIZ.Gece taaa 1'de uyudu.Artık kızmaya başladım ama tınnnnn.Gülüyor falan.Çok istekçi oldu zaten.eliyle sürekli masanın üzerini, konsolun, vitrinin vb yerlerin üzerlerini işaret ediyor. Kucağa alıp çıkarıyoruz.İstediği bir şey yok.Öyle bakıyor.Sonra alınmayacak bir şeye uzanıyor.Hayır deyince de kıyametler kopuyor.Amma Aden dedikodusu yaptım ya...

ah canım benimmm.. uyku sersemi zaten, tanımadığın bi yerde uyanmak bizim için bile korkunç..

sen iyi kilo verdin zaten. bence devam da etme. daha fazla zayıflık sana yakışmaz.
insanın yüzü gözü çöküyor, güzel olmuyor.
kiraz sapı ve mısır püskülünü kendin alıp mı demliyordun yoksa hazır mı?
yeşil çay, çaykurdan sanırım?
valla bu kiloları çok takmaya başladım ben. 70 oldum ya:50:
3 hafta eliptik bisikletle iyi çalıştım, hatta kilo vermeye de başlamıştım. belim tutuldu 10 gündür çalışmıyorum.
iki hafta sonra ameliyat olucam muhtemelen, sonra da çalışamam.. kafadan 1 ay gidiyor böyle.
diyet mi yapsam diye düşünüyorum ama hem dayanamam. hem de daha önce yaptım işe yaramadığı için biraz soğuğum.
tatlıyı kestim, abur cuburu da. ama ekmeği falan da azaltmalıyım galiba:26:

amanın ne ameliyatı geçmiş olsun yahu ben mi kaçırdım :44:

amanın ne ameliyatı geçmiş olsun yahu ben mi kaçırdım :44:

anal çatlak. sen memleketteyken sanırım, yine dr a gittim.
ilerlemiş. zaten ağrısına dayanamıyorum. dr bu sefer ameliyat dedi. adet olmayı bekliyorum, bitince ameliyat olucam inş

Nfk ameliyat günün kesinleşti mi kız??? Şifa bulursun inşallah.

Şuan sınav yapıyorum. Ara ara okudum ama yazamadım.

Kaldı iki nöbet günü diye kendimi avutuyorum ama tükendimmmmmmm :)

Back
X