• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

İyi dileklere çooooook ihtiyacım var.:16:Aedn uyuyorken işleri yapayım dedim.Çocuk öğle uykusunda bile iki kez uyandı.Bir Aden'e bir işlere koş.bU SIRALAR ÇOK MIZMIZ.Gece taaa 1'de uyudu.Artık kızmaya başladım ama tınnnnn.Gülüyor falan.Çok istekçi oldu zaten.eliyle sürekli masanın üzerini, konsolun, vitrinin vb yerlerin üzerlerini işaret ediyor. Kucağa alıp çıkarıyoruz.İstediği bir şey yok.Öyle bakıyor.Sonra alınmayacak bir şeye uzanıyor.Hayır deyince de kıyametler kopuyor.Amma Aden dedikodusu yaptım ya...

genel mızıldama dönemi işte. üniteyi işaret ediyor, o da ne istediğini bilmiyor.
ama bu nazları bana değil babasına. ben hiç yüz vermiyorum. çoğunlukla alakasız bi şeye yönlendirip dikkatini dağıtıyorum.

Nfk ameliyat günün kesinleşti mi kız??? Şifa bulursun inşallah.
Şuan sınav yapıyorum. Ara ara okudum ama yazamadım.
Kaldı iki nöbet günü diye kendimi avutuyorum ama tükendimmmmmmm :)

adetimin bitmesine yakın dr la konuşup günü belirleyeceğiz işte.

yok bacım, yok tükendim desen bile içerde biraz enerji vardır kesin :1: biraz daha sabır..

mısır püskülünü ve kiraz sapını aktardan paketler halinde aldım.

çaydanlıkta önce kiraz sapını biraz kaynatıyorum sonrada bir tutam mısır püskülünü

atıyorum az kaynayınca ocaktan alıp demlemeye bırakıyorum.eğer içemezsen yeşil çayı

mutlaka dene.aktardan alınan yeşil çayın tadı çok kötü bunu rahat içersin.

$CAYKUR_100_GR_BURCUM_YESIL_CAY-500x500.webp

çaydanlıkta önce kiraz sapını biraz kaynatıyorum sonrada bir tutam mısır püskülünü

atıyorum az kaynayınca ocaktan alıp demlemeye bırakıyorum.eğer içemezsen yeşil çayı

Eki Görüntüle 920955

yeşil çayı bende alayım. .

Toplam 7 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 3 ziyaretçi)

DilaNaz,
ELİFNAZ+,
nfk+,
PembeHipopotam+

:71::71::71::70:

pembe hanım hoşgeldiniz....

Yeşil Çayın Faydaları:
Kalp hastalıklarını önlemede ve yavaşlatmada yeşil çay içenler içmeyenlere göre %26 daha az risk taşımaktadırlar.

Bakteriyel ve viral hastalıklara karşı direnç sağlar

Nörodejeneretif hastalıkların önlenmesinde etkilidir.

Alerjilere iyi gelir.

Artrit’e iyi gelir.

Kemik- mineral yoğunluğunu arttırır.

Bağışıklık geliştirmeye yardımcı olur.

Grip belirtilerini ve soğuk algınlığının yok etmede önemli bir yardımcıdır.

Meme, pankreas, yumurtalık, kolerektal, ağız, kolon ve prostat kanseri gibi çeşitli kanser türlerine karşı müdahalede yeşil çay faydalıdır.

İltihapları ve ödemleri engeller.

Diyabetle mücadelede yeşil çay size faydalı olabilir.

İnmeleri engellemede etkilidir.

Zindelik verir.

Kan basıncını düzenl

Alzheimer hastalığına ve hafıza bozukluğuna faydası araştırılmaktadır.

Parkinson hastaları için muhakkak kullanılması gereken bir bitkidir.

Diş çürümesini engelleyicidir.

Serbest radikallerden vücudu korur.

Lösemide gerileme sağlar.

Böbrek taşlarının düşürülmesinde etkilidir.

Yorgunluğun önlenmesi etkilidir.

Beriberi hastalığının tedavisinde kullanılmıştır.

Migreni hafifletir.

Ağız kokusunu giderir.

Boğazımıza ferahlık hissi verir.

Amerika’da yapılan çalışmalar, yeşil çayın yağ oksidasyonunu artırdığını ve insülin hassasiyetini dengelediğini de gösteriyor. Yağ oksidasyonunun artmasıyla, egzersiz yapıyormuş gibi, depo yağlar enerjiye çevrilerek yakılıyor ve özellikle karın bölgesi yağları azalıyor. Sonuçlar, yeşil çayın insülinin vücutta daha etkili çalışmasını sağlayarak diyabet riskini azalttığını da gösteriyor.

DiĞER FAYDALARI
* Kanserin her aşamasında etki gösteren yeşil çay, kanser hücreleriyle savaşıyor. Yeşil çay içenler, içmeyenlerle karşılaştırıldığında, içenlerin meme kanseri risklerinin daha düşük olduğu görüldü.
* Günde 5 bardaktan fazla yeşil çay içenlerin herhangi bir hastalıktan ölme risklerinin, günde bir fincandan az çay içenlere göre, yüzde 16 daha az olduğu bulundu.
* Yeşil çaydaki EGCG’in LDL (kötü) kolesterolü azaltıcı etki gösterdiği, kan basıncının düzenlenmesi ve bağışıklık sistemi üzerinde olumlu etkileri saptandı.

Selâm kızlar biz geldik Dr dan, geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkürler ,
Hassas ve alerjik tenliymiş bizim kuzucuk, şu zamana kadar başka bir belirti yoktu ama babası bahar alerjili,
babaannesi alerjik astım; onlardan miras kalmış işte , yeter ki Allah dermansız dert vermesin hiçbir yavruya ...ve annesine ve hiç kimseye..
Bebek arabasıyla 15-20 dk yürüme mesafesinde hastaneye gittik , yol üstünde tam kaldırımın rampaya dönüştüğü noktaya araba parkedenler,yaya trafik lambasının tam önünde yolcu bekleyen minibüsler , olur olmadık yerlerde ne için açıldığı meçhul koca koca çukurlar yüzünden; içimden saya saya yürüdüm vallahi, güya istanbulun merkezî yerlerinden biri burası :41: Allah tekerlekli sandalyedekilere görme engellilere kolaylık versin.......
Alnı için ve bacağı için ayrı, kasığı için ayrı bi krem kullanıcaz ve pişik engelleyici bi Losyon yazdı her bez açışta sürmek için, fakat o girdiğimiz eczanede yoktu alamadık..
Yeşil çay denince kızlar kızımın arkadaşının annesi Japon, o Japonya'dan bir yeşil çay getiriyor müthiş birşey , buradan alınanlar kesinlikle sunî geliyor oradan geleni içince, ve acayip iştah kapatıyor kulpsuz geniş fincanları var böyle, onunla getiriyorlar, onu içtikçe yemek yiyemiyorsun:9:
Selim ablasından bulaşan griple devam ediyor , her yerimiz yeşil yeşil sümüklü oluyor ya benim elbiselerim bile ); allahım şu burun akıntısı azalsa biraz iki kuzucumda da :25:

Son düzenleme:
Selâm kızlar biz geldik Dr dan, geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkürler ,
Hassas ve alerjik tenliymiş bizim kuzucuk, şu zamana kadar başka bir belirti yoktu ama babası bahar alerjili,
babaannesi alerjik astım; onlardan miras kalmış işte , yeter ki Allah dermansız dert vermesin hiçbir yavruya ...ve annesine ve hiç kimseye..
Bebek arabasıyla 15-20 dk yürüme mesafesinde hastaneye gittik , yol üstünde tam kaldırımın rampaya dönüştüğü noktaya araba parkedenler,yaya trafik lambasının tam önünde yolcu bekleyen minibüsler , olur olmadık yerlerde ne için açıldığı meçhul koca koca çukurlar yüzünden; içimden saya saya yürüdüm vallahi, güya istanbulun merkezî yerlerinden biri burası :41: Allah tekerlekli sandalyedekilere görme engellilere kolaylık versin.......
Alnı için ve bacağı için ayrı, kasığı için ayrı bi krem kullanıcaz ve pişik engelleyici bi Losyon yazdı her bez açışta sürmek için, fakat o girdiğimiz eczanede yoktu alamadık..
Yeşil çay denince kızlar kızımın arkadaşının annesi Japon, o Japonya'dan bir yeşil çay getiriyor müthiş birşey , buradan alınanlar kesinlikle sunî geliyor oradan geleni içince, ve acayip iştah kapatıyor kulpsuz geniş fincanları var böyle, onunla getiriyorlar, onu içtikçe yemek yiyemiyorsun:9:
Selim ablasından bulaşan griple devam ediyor , her yerimiz yeşil yeşil sümüklü oluyor ya benim elbiselerim bile ); allahım şu burun akıntısı azalsa biraz iki kuzucumda da :25:

dediğin gibi Allah dermansiz dert vermesin.. hiç sorma bahcelievlerde otururken bizim içinde büyük sorundu. arabalardan, kaldırım yuksekliginden, delik deşik yollardan zik zaklar yaparak gidiyorsun:20:
grip için selim'e hangi şurubu kullanıyorsun?

anal çatlak. sen memleketteyken sanırım, yine dr a gittim.
ilerlemiş. zaten ağrısına dayanamıyorum. dr bu sefer ameliyat dedi. adet olmayı bekliyorum, bitince ameliyat olucam inş
Sende de benim gb hemoroid vardi o mu ilerledi anal catlak nedir valla uzuldum ya ins net sonuc olur bacim

Bizde de ten alerjisi var cok skntiki herseyde bisey oluyo igne ilac oncesi o ilaca alerjisi varmi diye bakiyolar eger antibiyotik fln ciddi biseuse size de acil sifalar cnm

adetimin bitmesine yakın dr la konuşup günü belirleyeceğiz işte.

yok bacım, yok tükendim desen bile içerde biraz enerji vardır kesin :1: biraz daha sabır..

Canım benim inşallah herşey çok güzel hallolur...

Bu aeada ben 70 kilo olsam oooooooo kınalar yakar göbekler atarım :))

Toplam 7 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 3 ziyaretçi)

DilaNaz,
ELİFNAZ+,
nfk+,
PembeHipopotam+

:71::71::71::70:

pembe hanım hoşgeldiniz....

İsmen burdaydım canikommmm :)))

dediğin gibi Allah dermansiz dert vermesin.. hiç sorma bahcelievlerde otururken bizim içinde büyük sorundu. arabalardan, kaldırım yuksekliginden, delik deşik yollardan zik zaklar yaparak gidiyorsun:20:
grip için selim'e hangi şurubu kullanıyorsun?
Sağolasın canım âmin
Sudafed şurup (yeşil şişe), kongest şurup, ateş& huzursuzluk olursa dolven bi de burnu için otrivine sprey....ama ateşi olmadığı için çok fazla ilaç içirmek istemiyorum , daha çok boğazını yumuşatacak birşeyler içiriyorum ..
16:30 da havalar kararmiyormuydu.. gündüzler uzamaya başlamış
Evet bi aralar 16.30 gibi okunuyordu ezan, şimdi 5 e geliyor, oruç için ideal günler (; günler uzadıkça oruç zorlaşıyor, bizlerin sabah mesaisi çok çok erken başladığı için
Sende de benim gb hemoroid vardi o mu ilerledi anal catlak nedir valla uzuldum ya ins net sonuc olur bacim

Bizde de ten alerjisi var cok skntiki herseyde bisey oluyo igne ilac oncesi o ilaca alerjisi varmi diye bakiyolar eger antibiyotik fln ciddi biseuse size de acil sifalar cnm
Sağolasın âmin canım size de Allah şifalar versin ,
Şu ana kadar yediği içtiği birşeye veya ilaca tepki olmadı vücudunda, bunlar da kendiliğinden çıktı , değişik birşey yiyip içmememişti, bize de bugün cildi alerjik dediler ;ileride daha detaylı tetkik yaparlar belki , babaannesi ; deterjanlara, acı bibere , toza karşı alerjik, babasında da ilk baharda oluyor rahatsızlık, bakalım Selim'de nasıl tepki verecek vücut
Bu alerji meselesi çok karmaşık zaten , neye ne zaman tepki veriyor vücut bilinmiyor Allah şifa versin tüm hastalara

Pamuk helvacım geçmiş olsun. Alerji de sıkıntı ama Allah ım beterinden korusun...
Âmin sağolasın canım , Allah sağlık sıhhat versin kuzucuklara:49:

Son düzenleme:
Selam kızlar çok yorgunuuum :)
Ama üstüme güzel şeyler aldım :) tabi çıkan karnımdan dolayı biraz büyük bedenlere baktım o da canımı sıktı..
Nfk cım senin kilon o kadar değildi neden öyle oldu , ben de daha doğum kilolarımı verememişken yine kilo almaya başlıyorum..Allah yardımcım olsun :( doğumdan sonra koşturmaktan zayıflarım diye umuyorum!
Çünkü benim de boğazımı kısmam imkansız ;yoksa karnım gurul gurul dolaşırım bütün gün :D
Geçmiş olsun canım ya üzüldüm kuzucuklarına..
Biz de mi japonyadan yeşil çay getirtsek, tok tutması iyiymiş :)

Eki Görüntüle 920955

Dilanaz diyorsa doğrudur ben de deneyeyim bakalım

Ama üstüme güzel şeyler aldım :) tabi çıkan karnımdan dolayı biraz büyük bedenlere baktım o da canımı sıktı..
Nfk cım senin kilon o kadar değildi neden öyle oldu , ben de daha doğum kilolarımı verememişken yine kilo almaya başlıyorum..Allah yardımcım olsun :( doğumdan sonra koşturmaktan zayıflarım diye umuyorum!
Çünkü benim de boğazımı kısmam imkansız ;yoksa karnım gurul gurul dolaşırım bütün

aman efendim naçizane tecrübelerimi paylaşıyorum.

sen doğumdan sonra içersin

hamile iken karnın çıksın ne olacak bebeğin büyüyor.doğumdan sonra iki çocuk koşturursun.

zamanla gider...

Son düzenleme:
Nfkcım bak sen de oynamayı seven bir insansın. Gerçi belini nasıl etkiler bilmiyorum ama; ben inşallah kvler fittikten sonra zumbaya başlıcam evde.

http://m.youtube.com/watch?v=TFSVVN5ck1s

Çok vaktim olmadığı için ancak yarım saatlik olanı yapıcam fakat bunun bi de 60dakka versiyonu var. Çok eğlenceli görünüyor bakalım... :)

Çünkü benim de boğazımı kısmam imkansız ;yoksa karnım gurul gurul dolaşırım bütün gün :D

Hamileyken yeşil çay sakıncalı olabilir. Araştır canikom önce ;)

Kız deli misin niye üzülüyosun??? Allah'ım nasip ederse yaza iki çocuk annesi olarak gireceksin :)

Back
X