• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Herkese günaydın. Pembiş, eşinin pastasını çooooook beğendim. Eşin çooook şanslı. Oğlun da.
Kızlar bu aralar yeni evle ilgili hazırlıklara başladık. Gardrop tipi buzdolabı aldık. Şimdi de ankastre bakıyoruz. Önereceğiz bir marka var mı? Çok kararsız kaldık.:26:bir taraftan da mutfak dolabı bakıyoruz. Siparişden 8-12 hafta içinde hazır oluyormuş. Tatilde bu işleri biterelim diyoruz. Aden ile de pek bakamıyorum. Hep eşim ilgileniyor. Biraz da sen bak diyor.önerileriniz lütfennnnn.

Biz siemensden aldık canım. Memnunum.

Herkese günaydın. Pembiş, eşinin pastasını çooooook beğendim. Eşin çooook şanslı. Oğlun da.
Kızlar bu aralar yeni evle ilgili hazırlıklara başladık. Gardrop tipi buzdolabı aldık. Şimdi de ankastre bakıyoruz. Önereceğiz bir marka var mı? Çok kararsız kaldık.:26:bir taraftan da mutfak dolabı bakıyoruz. Siparişden 8-12 hafta içinde hazır oluyormuş. Tatilde bu işleri biterelim diyoruz. Aden ile de pek bakamıyorum. Hep eşim ilgileniyor. Biraz da sen bak diyor.önerileriniz lütfennnnn.

bosch ve ve siemensi tavsiye ederim bende. ikiside aynı fabrikada uretiliyormus onun için ikisiniden birini tercih edebilirsin

Canim cevap verdiğin için çok sağol içim fena oldu ole elimle kontrol etmedim hic simdi uyuttum ama bizde nerdeyse ele gelecek bişiy yok az bi cikiklik var of ya nasilanlatsam iki ayri yumurta gogörüntüsü bile yok az bi cikiklik var galiba gerçekten sorun var sanirim çok sağol II geceler

uzmeyin kendinizi dr goturdukten sonra bizede haber verin bende merak ettim. Yarın kızı goturecektim oglanida gotureyim kontrol ettireyim bende:44:

:))) maşallah hepsini izlemişsin.. Orphanage diye bir film var, Yetimhane, ispanyol yapımı. O da psikolojik gerilim, yalnız baya bir gerilim:) Korkmazsan izle, çok iyiydi.
gündüz izlerik :51:
Site bugün yavaş mı yoksa sadece bana mı öyle?
Ali ağaoğlunun dediği gibi ;
Fakirler çıksın, site kasıyor :D

ahahahahahh :9::9::9:

iki gündür böyle sıkıntılı. server de bi problem var sanırım.

dun yazdım çıktımi bilmiyorum 'zoraki kral'i izledinizmi hatunlar

...............................

Son düzenleme:
busmai, şimdi baktım da onu da izlemişim
hakikaten korkutucu bi filmdi.. özellikle sonu.. :18:

zoraki kralı izledim.. ama çok etkilendiğimi söyleyemem..:27:

Canim cevap verdiğin için çok sağol içim fena oldu ole elimle kontrol etmedim hic simdi uyuttum ama bizde nerdeyse ele gelecek bişiy yok az bi cikiklik var of ya nasilanlatsam iki ayri yumurta gogörüntüsü bile yok az bi cikiklik var galiba gerçekten sorun var sanirim çok sağol II geceler
Canım benim bizde de öyle yani iki ayrı büyük testis yok, ama Dr umuz her ay muayene ederken bakıyor bez bölgesine de , bi gariplik olsa söylerdi, inşaallah sizde de yoktur herhangi bi sıkıntı , haberdar etmeyi unutmazsın inşaallah merak ederiz
Teka diyorum ben cnm, belki mutfak dolabı yaptırdığınız yer de bir marka ile anlaşmalıdır burada öyle oluyor çoğunlukla
Sağlıkla hayırlı günlerde oturun inşaallah mutlu ailenizle

Günaydın kızlar bugün annemler umreye gidiyor, yarın için de arkadaşlarımı çağırdım.
salata ,tatlı veya tuzlu için önerilere açığım
Allah kavuştursun sağlıkla, inşaallah darısı oraları görmek isteyip göremeyenlere:14:
Menü için düşünelim bakalım :44:
Site bugün yavaş mı yoksa sadece bana mı öyle?
Ali ağaoğlunun dediği gibi ;
Fakirler çıksın, site kasıyor :D
Tövbe tövbe, Allah Hidayet versin bu adama :45:
azimliyim kizimmm bulacam sana bi film
Film eleştirmenleri kadar bilgiye sahip bu konuda kız fazla uğraşma bence :9:
Şaka bir yana hiç film Kültür'üm yok he şu anda gayet yabancıyım bu konuşulanlara

Canım benim bizde de öyle yani iki ayrı büyük testis yok, ama Dr umuz her ay muayene ederken bakıyor bez bölgesine de , bi gariplik olsa söylerdi, inşaallah sizde de yoktur herhangi bi sıkıntı , haberdar etmeyi unutmazsın inşaallah merak ederiz

Teka diyorum ben cnm, belki mutfak dolabı yaptırdığınız yer de bir marka ile anlaşmalıdır burada öyle oluyor çoğunlukla

Allah kavuştursun sağlıkla, inşaallah darısı oraları görmek isteyip göremeyenlere:14:

Şaka bir yana hiç film Kültür'üm yok he şu anda gayet yabancıyım bu konuşulanlara

ben nezamandir goturmuyorum rutin kontrole, hastalık dışında. bebekken bakiyordu dr aslında bakmalari lazım. aşıyı bu sefer özelde yaptirayim hemde kontrol ettireyim.
son bi tane film daha söyleyeceğim sonra bırakacağım bu işin peşini:1:

ben nezamandir goturmuyorum rutin kontrole, hastalık dışında. bebekken bakiyordu dr aslında bakmalari lazım. aşıyı bu sefer özelde yaptirayim hemde kontrol ettireyim.
son bi tane film daha söyleyeceğim sonra bırakacağım bu işin peşini:1:

3 idiots

film fazla uzun, ilk iki saat çok sıkıcı geldi. yani ısrarla söylememiş olsanız, sabretmez kapatırdım.
ama sabredene son bir saat yetiyor. hem güldüm hem ağladım.
elektrik süpürgesini vakum gibi kullanıp doğum yaptırmak:9:
hint yapımlarına biraz önyargılıyız ama güzel filmler de oluyor.
slumdog millonaire i izlemediyseniz ısrarla ve de ısrarla tavsiye ediyorum. sinemada izlemiştim ve çok sevdim.:103:

Ozlemcr benimki arçelik çok memnunum
hahahaaa:9: öylemi demiş gerçekten zengin zuppesi
İnternette dolaşan bi espri , o demedi yani :)
busmai, şimdi baktım da onu da izlemişim
hakikaten korkutucu bi filmdi.. özellikle sonu.. :18:

Çok fenaydı di mi yaa aklımdan çıkmadı yıllardır..
3 idiots u izle sonra başka söyleriz

3 idiots

film fazla uzun, ilk iki saat çok sıkıcı geldi. yani ısrarla söylememiş olsanız, sabretmez kapatırdım.
slumdog millonaire i izlemediyseniz ısrarla ve de ısrarla tavsiye ediyorum. sinemada izlemiştim ve çok sevdim.:103:

aynen banada arkadaşım onermisti.. bumu dedim sonrasi gerçekten guzeldi ben izleyeli 2 yıl oldu sanırım bir daha izleyeyim unutmusum o sahneyi hatırlayamadım

3 idiots

Sen atlaya atlaya mı izledin?:)))
evet slumdog millionaire de güzeldi

Ohoo siz menü önerene kadar ben kumpirimin tavuğunu haşladım; incirli pastamın kekini, brokolili salatamın brokolilerini pişirdim; kıymalı böreğimin kıymasını kavurdum :)))

Ohoo siz menü önerene kadar ben kumpirimin tavuğunu haşladım; incirli pastamın kekini, brokolili salatamın brokolilerini pişirdim; kıymalı böreğimin kıymasını kavurdum :)))

hay maşallah sana. bende patates salatası onerecektim sana salatalikli olan belki bilmiyorsundur. ben çok seviyorum
kumpiri tavukulumu yapıyorsun. tarifini yazarsan iyi olur. martta kızın doğum günü var. daha vakit var ama aklimda bulunsun

Back
X