Bizzz!!! Sıkıntılı olmadı, ateş falanda yapmadı bizde. İki bacaktan, bi ağızdandı.
Arz ederimmmm!!!!
teşekkür ettim

siz kendinizmi goturdunuz. Sağlık ocagindan habermi verdiler?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizzz!!! Sıkıntılı olmadı, ateş falanda yapmadı bizde. İki bacaktan, bi ağızdandı.
Arz ederimmmm!!!!
teşekkür ettim
siz kendinizmi goturdunuz. Sağlık ocagindan habermi verdiler?
dilanaz da aşı yaptırdı diye hatırlıyorum, ama yanlış olabilir.pembisten başka aşıya götüren oldumu?
yok ya, 1 dk bile atlamadım. belki o yüzden çook uzun geldiSen atlaya atlaya mı izledin?:)))
evet slumdog millionaire de güzeldi
akıllı hamarat hatun seniii!!!Ohoo siz menü önerene kadar ben kumpirimin tavuğunu haşladım; incirli pastamın kekini, brokolili salatamın brokolilerini pişirdim; kıymalı böreğimin kıymasını kavurdum :)))
en son aşıda 1,5 yaş aşısı için randevu vermişlerdi, aşı kartında tarih işlediler.Onlar aradılar canım. Bu arada elifnazcım sen daha iyi bilirsin diğer topikcanlarımda cevaplasın. Bu köpek dişleri var bizim sırada. Onlar yarılamış ama daha var çıkmalarına. Ama bizimki 1 haftadır baya huzursuz ve iştahsız. Şimdiden böyle yapar mı ki? Genelde azılarda falan patladığı sırada böyle oluyordu. Yoksa bi idrar tahlili yaptırayım mı???
Onlar aradılar canım. Bu arada elifnazcım sen daha iyi bilirsin diğer topikcanlarımda cevaplasın. Bu köpek dişleri var bizim sırada. Onlar yarılamış ama daha var çıkmalarına. Ama bizimki 1 haftadır baya huzursuz ve iştahsız. Şimdiden böyle yapar mı ki? Genelde azılarda falan patladığı sırada böyle oluyordu. Yoksa bi idrar tahlili yaptırayım mı???
Aryanın ateşi toplamda 1-2 kere çıkmıştır. O da 6. Aydan önce. Ne dişte nede enfeksiyonda çıkmadı hiç. Tek belirti iştahsızlık ve huzursuzluktu ikisinde de. O yüzden pimpiriklendim gene:/diş çocuktan çocuğa değişiyor. büyük kız köpek dışi çıkarana kadar hiç ateslenmedi kopek disinde ateş yaptı üstüne bide hastalığa yakalandı. bu donemlerde bünye zayifliyormus. kerem'de ilk diste bile ateş oldu. yanlız bir hafta ateş surmedi hiç. çok yuksek atesler genelde enfeksiyon oluyor diye biliyorum
dilanaz da aşı yaptırdı diye hatırlıyorum, ama yanlış olabilir.
yok ya, 1 dk bile atlamadım. belki o yüzden çook uzun geldi
akıllı hamarat hatun seniii!!!
bende pek fikir olmuyor, o yüzden cvplamadım. bu konularda sen, arya, pembiş ve elifnaz daha iyisiniz sanırsam
en son aşıda 1,5 yaş aşısı için randevu vermişlerdi, aşı kartında tarih işlediler.
kimi sağlık ocaklarında öncesinde arayıp haber de veriyorlar, ama bizimki hatırlatmıyor.
ayşeciğin alt-üst köpek dişleri çıktı ama azı dişteki gibi ateş ve diğer şikayetler olmadı.
hastalıklar pesimizi bırakmıyor. büyük kiz hastaydi babası dr götürdü sadece bademciklerde sıkıntı varmış. ateş falanda olmadı. şimdide küçük kız hasta öksürük, ateş, hırıltı yarın dr goturcem inşallah şu virüsten kapmamistir. işin ilginci büyük kizimda o virüs olsa ateş yapardı, kucuge nerden bulaştı bilmiyorum:26:
Beni çıkar bacım onların arasından. Ben onlar gb becerikli değilim malesef:/
Yok canım sadece 1 kez söyledi sonra tık yok. Acele etmiyorum ya bezlenmeye devam edebilir sorun yok :)busmai, kerem tuvaletini söylemeye başlamış, gözün aydın.
ben henüz adaptör almadım. ama bu sıra kendim tuvalete gideceğim zaman, onun yaptığı gibi elimle totomu gösterip kaka diyorum
sonra benimle tuvalete gelmesine izin veriyorum. daha yaza var. tabi yavaştan tuvalete alışması da iyi olur.
lakin senin doğum yaza geliyor. keremi tuvalete alıştrmak için bu yazı düşünüyorsan, çakışacak. nasıl olacak?:44:
Of köpek mevzusundan çok muzdaribim çokkkk!!!sinirim hopladi ya. Az disari ciktik.
Aysecigi parkta kaydiriyorum. 20 yaslarinda bi cocuk buldog kopegini gezdiriyor.
Bir dk sonra farkettimki kopek ayaklarimin altinda. Aysecigin yaninda bi de tasmasiz.![]()
Bi bagirdim al sunu diye. Aheste aheste geldi niye bagiriyosun, bi sey yapmazki diyo
Senin garantini istemiyorum, al kopegini uzaklas dedim
Bisey yapmaz diyo hala. Sanki bi şey yapar mi diye sordum.
Burasi cocuk parki, kopek deil diye bagirdim da kalin kafasi aldi![]()
Yanimda 3 anne var hepsi cocugunu kucaklamis kacisiyor ama tek kelime soylemiyor!! Herkes bi hos.
Kumpiri yazmıştım önceden; tereyağlı patates püresine haşlanmış tavuk ve kaşar döşeyip fırına veriyorsun, içine istersen bezelye, mantar ,biber de eklenebilirdilanaz da aşı yaptırdı diye hatırlıyorum, ama yanlış olabilir.[]
doğru hatırlıyorsun ilk ben yaptırdım.zaten bu topikde ilk doğum yapan benim.
sizinkide bu ay olması lazım.
pembe pasta on numara olmuş.ikizler burcu seni.sende tıpkı kardeşimi görüyorum.
eşin sanşlı adam.hep güzel günleriniz olsun.efede uyusunda büyüsün
busmai hamile kadın okadar çeşit yaparmı kız.kendini biraz naza çek.
senide tebrik ediyorum.bi zahmet kumpirin tarifini de yazarmısın?
hay maşallah sana. bende patates salatası onerecektim sana salatalikli olan belki bilmiyorsundur. ben çok seviyorum
kumpiri tavukulumu yapıyorsun. tarifini yazarsan iyi olur. martta kızın doğum günü var. daha vakit var ama aklimda bulunsun
Yok canım sadece 1 kez söyledi sonra tık yok. Acele etmiyorum ya bezlenmeye devam edebilir sorun yok :)
Of köpek mevzusundan çok muzdaribim çokkkk!!!
Kumpiri yazmıştım önceden; tereyağlı patates püresine haşlanmış tavuk ve kaşar döşeyip fırına veriyorsun, içine istersen bezelye, mantar ,biber de eklenebilir
O dediğin yoğurtlu olan mı canım salatalıklı olan?
sinirim hopladi ya. Az disari ciktik.
Aysecigi parkta kaydiriyorum. 20 yaslarinda bi cocuk buldog kopegini gezdiriyor.
Bir dk sonra farkettimki kopek ayaklarimin altinda. Aysecigin yaninda bi de tasmasiz.![]()
Bi bagirdim al sunu diye. Aheste aheste geldi niye bagiriyosun, bi sey yapmazki diyo
Senin garantini istemiyorum, al kopegini uzaklas dedim
Bisey yapmaz diyo hala. Sanki bi şey yapar mi diye sordum.
Burasi cocuk parki, kopek deil diye bagirdim da kalin kafasi aldi![]()
Yanimda 3 anne var hepsi cocugunu kucaklamis kacisiyor ama tek kelime soylemiyor!! Herkes bi hos.
Bizimki 1 yaşından beri söylüyordu çişini ben 18. Ayı bekledim zorlamadım güya. 1 aydır söylemiyor sıpa!Yok canım sadece 1 kez söyledi sonra tık yok. Acele etmiyorum ya bezlenmeye devam edebilir sorun yok :)
Of köpek mevzusundan çok muzdaribim çokkkk!!!
Kumpiri yazmıştım önceden; tereyağlı patates püresine haşlanmış tavuk ve kaşar döşeyip fırına veriyorsun, içine istersen bezelye, mantar ,biber de eklenebilir
O dediğin yoğurtlu olan mı canım salatalıklı olan?
Kizlar benim kızımda 1 haftadir öfke nobetleri başladı. Deli gibi agliyo sinirleniyo isiriyo tirnakliyo. Hic böyle huylari yoktu birden degisti. Oncesinde bikac gun atesi sürdü. Herseye sinirleniyo. Ayni durumu yasayan var mi?