- 8 Ağustos 2011
- 12.271
- 12.675
- 498
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öyle canim da cikinca reklam izliyor. Sizinki öyle değil mi? Özellikle acmiyoruz. Çizgi filme bakmiyor hic. Senin cinsiyet netleşti mi? Ne kadarlik oldunuz
busmai, 2 hafta cok yaaaabelliki kotan sana yetmiyor. Baska bi tarife arastirsan.. Suan aveadayim. Taahhut yok, 500 dk her yone+ 5000 sms+ 2 gb internet 23 lira veriyorum. Woops uyelerine boyle tabi. Normalde 30 lira ama sen zaten 30 lira oduyordun yanlis hatirlamiyorsam..
selam canlarım nasılsınız tatil başladı ohh iyi tatiller tüm öğretmen arkadaşlara hasta bebişlerede çok geçmiş olsun bizde bronşit başlangıcı atlattık tabi atlattık denebilirse hala hafif ökürük kaldı
canım umca bizim fabrikanın ilacı gayet iyi ve tamamen bitkisel bir ilaç güvenebilirsin bende kullanıyorum çok özel bir bitkinin özütünden üretiliyor kimyasal içermiyor bütün ffabrika kullanıyor büyükler içinde tabbleti var
ee naslsınız görüşmeyeli ben biri kucağımda biri karnımda cebelleşiyorum doğum izninede daha çok var koca bebeği hiç saymıyorum en büyük naz niyaz onda zaten neden giremediğimi merak edenler varsa açıklıyırım eşim artık esksi gibi turizmde değil ve her akşam evde benden önce gelmiş oluyor o boranla ilgilen oynat yedir uyut derken başlıyor koca bebeğin nazı onunla otur sohbet et gönlünü yap derken birde afacan çıktı pihyasaya oda tekmeleriyle bende burdayım diyor :)) koşturmacayla geçiyor günler doğum iznini dört gözle bekliyorum özledim sohbetinizi bu arada kan hastalığı çıktı bendede bu bir hatadır doktor doktor geziyorum kan hücrelerim azalıormuş vücutta sebebini anlayamıyorlar dualarınızı bekliyorum kızlar rabbim çocuklarımın hatırına yardımcı olurda atlatırım inşallah
eee sizlerde ne var ne yok
Dışarıda çok güzel yağmur yağıyor. Bizim pıtırcığı uyansa dışarı çıkmayı düşünüyoruz. Tabi ki avm'ye. Neredesiniz ya, herkes geziyor sanırım.![]()
slm kızlar, herkese güzel bi haftasonu diliyorum..
bu gecemiz çok zor geçti. ayşecik abartısız 10 küsür kez kalktı. sürekli emmek istiyor.
göğüs ucum çok kötü oldu. uykum da bir milyon parçaya ayrıldığı için başım çatlıyor. ağrı kesici içtim bana mısın demedi.
üstüne en yakın arkadaşımın arkadaşınının annesi vefat etmiş, mezarlığa gittim. daha da kötü oldum.
ayşecik şuan ayaklarımın altında, ağlıyor, öksürüyor, hapşırıyor burnu akıyor, sürekli mızıldıyor..
ay bu bebeklerin hastalığı bize gelse ne olurdu, böylesi çok zor
şeker pembem, size de geçmiş olsun. inş ilerlemez.
Nfk cım anneler hasta olunca daha kötü, çocuğa kim bakacak? Kimse hasta olmasın en iyisi..
Kızlar ben yine internet sorunu yaşıyorum telefonda netim bitti hatta çok aşmışımannemdeyim wireless tan giriyorum.. 2 hafta kadar böyle sürünürüm gibi görünüyor.
Kalbimdesinizzz
Tüm bebislere geçmiş olsun kizlar. Ben de bugün fiilen doğum iznine basladim ikinci bebis için. İnsalksh doğum olana kadar oğluna daha fazla vakit ayirmayi planliyorum. Tvye çok düşkün ozellikle reklamlara. Gündüz tvyi kestik. Ama aksamlari aciuoruz ister istemez. Reklamları put gibi izliyor. Konusmasi çok geri. 4-6 kelime. Bunun üzerine dusmem lazim. Okuma etkinliği olarak ne tur şeyler yapıyor sunuz? Neler aliyosunuz? Calistigim için ilgilenemedim pek. Terzi kendi soluğunu dikemezmis. Ogretmeniz güya. Bu konuda çok yardima ihtiyacim var. Neler alip oluyorsunuz çocuklara. Bir de sizi takip ediyorlar mi?
ilahi pembis. Bosverin veletleri, yeter artik ugrastigimiz diyosun yani ahahaaah![]()
Hahha iyi tespit bence de artık bırakalım şu veletlerikendimize bakalım
zaten o yüzden pedikür konusunu açtım iki gün önce ama arada kaynadı gitti
bu arada nfk cım vazelini de denemiştim zaten..
kıl olmak derken ben de geçen akşam avm ye gitmiştim ya, keremi kv lere bırakıp.
evde yedirip çıkmıştım ,saat 5 ten 8e kadar avmdeydim.
bişey yedirememişler ,2 görümcem ve 1 de kv toplam 3 kişi.. ! 3 saatte.
ekmek yemiş sadece, çok iştahlı yiyormuş ekmeği. bir de gülerek anlatıyorlar.. ben de kıl oldum![]()
"e yemek yemeyince, ekmek yiyecek mecbur" dedim.. eşim de "neden laf soktun" diyor, çıkınca.
çok da tınn.
yazacagim msjlar var ama iki gundur uykusuzum. Aysecigi yatirdiktan sonra bi dus aldim, iyice mayistim. Hasil-i kelam; alacaginiz olsun, yarin yazarik.iyi geceler dadlu hatunlar
![]()
Canım benim ya inşallah bir an önce iyileşir.slm kızlar, herkese güzel bi haftasonu diliyorum..
bu gecemiz çok zor geçti. ayşecik abartısız 10 küsür kez kalktı. sürekli emmek istiyor.
göğüs ucum çok kötü oldu. uykum da bir milyon parçaya ayrıldığı için başım çatlıyor. ağrı kesici içtim bana mısın demedi.
üstüne en yakın arkadaşımın arkadaşınının annesi vefat etmiş, mezarlığa gittim. daha da kötü oldum.
ayşecik şuan ayaklarımın altında, ağlıyor, öksürüyor, hapşırıyor burnu akıyor, sürekli mızıldıyor..
ay bu bebeklerin hastalığı bize gelse ne olurdu, böylesi çok zor
şeker pembem, size de geçmiş olsun. inş ilerlemez.
Bence farklı ortamlara girmesi önemli. Çocuk çocuktan daha iyi öğreniyor.Tüm bebislere geçmiş olsun kizlar. Ben de bugün fiilen doğum iznine basladim ikinci bebis için. İnsalksh doğum olana kadar oğluna daha fazla vakit ayirmayi planliyorum. Tvye çok düşkün ozellikle reklamlara. Gündüz tvyi kestik. Ama aksamlari aciuoruz ister istemez. Reklamları put gibi izliyor. Konusmasi çok geri. 4-6 kelime. Bunun üzerine dusmem lazim. Okuma etkinliği olarak ne tur şeyler yapıyor sunuz? Neler aliyosunuz? Calistigim için ilgilenemedim pek. Terzi kendi soluğunu dikemezmis. Ogretmeniz güya. Bu konuda çok yardima ihtiyacim var. Neler alip oluyorsunuz çocuklara. Bir de sizi takip ediyorlar mi?
Listerine mi ,ağız gargarasıyla ayak bakımı kimin aklına gelmiş hey Allahım. Mutlaka deneyeceğim ..Pedikür konusunu açalı iki gün oldu mu ya????? Ben de o konuya yorum yapacaktım ama unuttum. Benim topuklarım da çok kötü durumda. Artık krem vs işe yaramıyo zamanında kullanılmadıkları için :/ bazen diyorum gözümü karartıp pediküre mi gitsem diye. Ama bana tuhaf geliyo birinin ayağımla uğraşması. Bi tarif vardı aslında pinterestte elin yabancısı paylaşmıştı. Şubay tatilinde yapabilirsem merak ediyorum sonucu. Yarım bardak sirke yarım bardak listerine bir bardak sıcak suyu karıştırup ayağını otuz dk bekletiyosun içinde. Sonra durulayıp havlu ile kuruluyosun mikemmel sonuç veriyomuşmuşşmuşşşş :)
Yemek konusu ince konu valla. Bu veletler hoşlarına gitmezse yemiyorlar ki inatlar bi de. Bi öğün ekmek yese bişi olmaz boşver; sen gezdin ya ona bak
Kıyamam ben sanaaaaaa. Biran önce iyileş inşallah canım benim.
Herkese günaydınnnnn. Güzel bir gün diliyorum :)
Kuymak iyi fikir.Selam kızlar
bugün vınn evde ben de erkenden damladım:)
Aklıma kuymak yapmak geldi.. bizim yörenin,çoğunuz bilirsiniz.
http://anneeligibireyhan.blogspot.com.tr/2012/04/mihlama-kuymak-ve-puf-noktalari.html
burdan yaptım çok iyi oldu, Kerem de yedi. artık yumurtalı omletten bıktı beyefendi biz de yeni alternatifler arıyoruz:)
Listerine mi ,ağız gargarasıyla ayak bakımı kimin aklına gelmiş hey Allahım. Mutlaka deneyeceğim ..
Yok canım ekmek yedi diye üzülmedim zaten; benim yaş pastayla öğün atlatmışlığım vardır oğluşa.
3 kişi nasıl yediremediler ona hayret ettim..
Selam kızlar
bugün vınn evde ben de erkenden damladım:)
Aklıma kuymak yapmak geldi.. bizim yörenin,çoğunuz bilirsiniz.
http://anneeligibireyhan.blogspot.com.tr/2012/04/mihlama-kuymak-ve-puf-noktalari.html
burdan yaptım çok iyi oldu, Kerem de yedi. artık yumurtalı omletten bıktı beyefendi biz de yeni alternatifler arıyoruz:)
Listerine mi ,ağız gargarasıyla ayak bakımı kimin aklına gelmiş hey Allahım. Mutlaka deneyeceğim ..
Yok canım ekmek yedi diye üzülmedim zaten; benim yaş pastayla öğün atlatmışlığım vardır oğluşa.
3 kişi nasıl yediremediler ona hayret ettim..
Sen dene bakalım ne olacak. Altı aydır bunun için aldığım listerine dolapta bekliyo :/ şubat tatilinde yapabilirim inşallah.
Mıhlamayı yemekteyiz izlerken görmüştüm. Bence çok güzel birşey olsa gerek çünkü malzemeler süper :)
Sabah açık büfe kahvaltıya gittik. Oğlum herzamanki gbi coştu. Sonra hava kötü olsa da gölcüğe çıktıkki kuzenim görsün. Efe ilk defa rüzgarda yürüdü ve şok oldu :) onun arabada ne kadar cozuttuğunu gören kuzenim daha da şok oldu :))) akşama hamsi sipariş edeceğiz inşallah. Yıllar olmuş kuzen yemeyeli. Boludan haberler dinlediniz :))
Kuymak iyi fikir.benimki ben yokken yumurta yemiyor daha doğrusu yediremiyorlar. Onun için ben evdeyken kahvaltıda yumurta yedirmeye çalışıyorum. Yumurtalı ekmek denedim hiç sevmedi. Bir de kıymak mı denesem???