- 8 Ağustos 2011
- 11.841
- 9.680
- 448
günaydın canlar.. güzel bi hafta olsun inş.. 
ben genelde önde oturuyorum, ama mızıldadığı zamanlar arkaya geçiyorum.
uyuması için uyku pozisyonları var, bizimkinde sanırım üç açı var. ama anakucağı gibi yatay olmuyor tabi.
mutlaka kafası öne düşüyor. bizimkinin boyun yastığı da var ama uzun yol olmadıkça pek kullanmıyoruz.
hadi hayırlı olsun güzel günlerde kullan.
sağol bacım, batticon kullanıyorum, haricen iki kremim var
deri yenilenmesini sağlamak için. ağrılar da ilk günkü kadar şiddetli değil, ama hala zorlanıyorum yani..
neyse, sağlık olsun olacak inş..
seninki rutin tahliller mi, yoksa ikili test falan mı? hamilelik günlerine döndük ya, ikili testler, tahliller
hadi inş güzel çıkar sonuçlar..

Merhaba elif naz yazmasamda sizlero takip ediyorum
gecmjs olsun minigine o tozdan 3 aydir bizde kullaniyoruz airfix siz hangisini lullaniuorsunuz
malesef benim.ogluma tekrarlayan bronsitler neticesinde alerjik astim teshisi konuldu simdi toz +astim tedavisine basladik hedefimiz okul cagina kadar silinmesi
geçmiş olsun ya, inş bu ilaçlar işe yarar.Teşekkür ederim. evet bizede dr tekrarlama olursa astımdan suphelenebiliriz demişti. umarım tekrarlamaz. bizim kullandığımız tozda airfix devam edeceğim bende kullanmaya. sizede çok geçmiş olsun
evet römerle yarışıyor. yeğeniminki tobi. güvenlik olunca verilen para göze pek çarpmıyor.eşinin almadığı kadar varmış. internetten baktım nekadar pahalı tobi![]()
isofixli değil canım. internetten araştır, oraya gidince kararını verirsin.isofixliyi mi bu fiyata aldı eger oyle ise cok iyi almıs...biz de salı bakıcaz inş gönlümüze göre bişey bulurz peki sen de önde mi oturuyorsun yanında mı uyuması nası oluyor o koltuklarda ?
ben genelde önde oturuyorum, ama mızıldadığı zamanlar arkaya geçiyorum.
uyuması için uyku pozisyonları var, bizimkinde sanırım üç açı var. ama anakucağı gibi yatay olmuyor tabi.
mutlaka kafası öne düşüyor. bizimkinin boyun yastığı da var ama uzun yol olmadıkça pek kullanmıyoruz.
vuhuuu!!Aramızda cüzdan ve çantaya çok para verilince kızanlar var o yüzden şifreli mi desem ne desemtommy çanta ve cüzdan beğendim canım.

Iyi aksamlarrr..oglusa dinazor gosterecegiz diye yollara dustuk..oyle dedigime bakmayin sadece 30 km ama herkes yegane alisveris merkezine gitmek isteyince 100km yapmis kadar olduk valla be trafikti oyle..tekirdaga gittik havada oldukca acikti bugun..hal boyle olunca millet kendni yollara vurmustu valla..minderleri ayagimin altina yigdim uzandim..oglus hafta sonu babada artik bakalim cinnet gecirene kadar..busmai gozunaydin belli olmus cinsiyeti..rabbim saglicakla dogmayi nasip etsin insallah..
Born..alistin galiba canim soktan sonra..iyi olacak insallah iyi dusunelim..
Pembis kisa istanbul yolculugu iyi gecmistir umarim.arkaniza bakmadan kactinizmi yoksa trafik kesmekesinden..
Nfk daha iyisin insallah canim..batikon tarzi bisey kullaniyomusun cabuk iyilesmesi icin..
Aklima gelince yazarim rahatimi bozmazlarsa..:)
Bu arada bende cuma gunu bi suru tahlil yaptirdim..sali sonuc alacam insallah bi sorun cikmaz bebek icin..
sağol bacım, batticon kullanıyorum, haricen iki kremim var
deri yenilenmesini sağlamak için. ağrılar da ilk günkü kadar şiddetli değil, ama hala zorlanıyorum yani..
neyse, sağlık olsun olacak inş..
seninki rutin tahliller mi, yoksa ikili test falan mı? hamilelik günlerine döndük ya, ikili testler, tahliller

hadi inş güzel çıkar sonuçlar..