- 8 Ağustos 2011
- 11.827
- 9.616
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
SüpperrSana katılıyorum canikom :)
Şimcik ben nişanda inşallah siyah elbisemi kırmızı ayakkabı ile kombinleyeceğim ya, kocam da kırmızı kravat ile siyah takım elbise giyer (canı isterse; bazen uyuzluğu tutuyo), Efeye de siyah pant, kot gömlek ve kırmızı kravat düşünüyorum ne dersinizzzzzz??? :) dün ve önceki gün boluda baktığım hiçbir çocuk kıyafeti mağzasında bişi bulamadım. Ya yoktu (ay sonuna doğru gelirmiş) yada acaip kro şeylerdi. O yüzdennnnnn evde hazır kırmızı kravat varken böyle bir kombin uydurdum :)
İstanbula gidemezsen nette de bazen çok tarz şeyler görüyorum erkek çocuklar için; papyonlu yada kravatlı aklında olsunAilecek yegane caddemize gittik geldik :) maksat yürüyüş olsun ve oğluş koşsun oynasındı; amaca ulaşıldı :)
Nfkcım düğün sanırım ağst sonu yada eylül başı olacak kısmetse. Açık mavi ceket beyaz gömlek ve açık mavi papyon yadaaaaa beyaz ceket açık mavi gömlek ve beyaz papyon şeklinde düşüncelerim var bakalım. İstanbul herşeyin en rahat bulunduğu mekan zaten. Bakarsın geliriz valla belli olmaz :)
Ecrincim barışmanıza sevindim. İşte evliliklerin tuzu biberi bunlar da napıcaz :) dediğin ekoseli gönmlek olayı da mantıklı![]()
ay yok ben hıc düşünmüyorum allah ısteyene versınSen üçüncüyü yaparken biz de üçüncüyü yaparız inşallah. Ben, arya, pembiş, nfk, destiny
benım kız domatesleri ayırıp sadece makarnayı yıyor,akıllı yanı,parmağında oynatıyor benıMakarnayı çok severim mmmm
Makarna zaten faydalı bir besin; pilav gibi pişirirsen yani suyunu dökmezsen vitamini de kaybolmamış olur. az su koyacaksın ve suyunu çekecek. Domatesi pişirip karıştırırsın tamam. Bence makinaya gerek yok
![]()
Tabi canım şimdi istiyorum ama sonrayı bilemem ,Allah nasip ederse inşallah sağlıkla
Aminn
![]()
hımm kırmızı ve siyah tüm zamanların en vazgeçilmez uyumudur.olur bacım,tam gaz verıyorum sanaSana katılıyorum canikom :)
Şimcik ben nişanda inşallah siyah elbisemi kırmızı ayakkabı ile kombinleyeceğim ya, kocam da kırmızı kravat ile siyah takım elbise giyer (canı isterse; bazen uyuzluğu tutuyo), Efeye de siyah pant, kot gömlek ve kırmızı kravat düşünüyorum ne dersinizzzzzz??? :) dün ve önceki gün boluda baktığım hiçbir çocuk kıyafeti mağzasında bişi bulamadım. Ya yoktu (ay sonuna doğru gelirmiş) yada acaip kro şeylerdi. O yüzdennnnnn evde hazır kırmızı kravat varken böyle bir kombin uydurdum :)
günaydın şeker afiyet olsun,sana da güzel hafa sonlarıgünaydıııııııın canlarımm!!!
ayşecikle gün ağarmadan kalktık, baba hala uyuyor. şimdi kahvaltı hazırlayıp uyandırıcaz..
herkese güzel bi haftasonu diliyorummm..
pembiş, kombin süpper bacım..düğün için de, istanbula geldiğin bi zaman efeye istediğini alırsın..
günaydın canım,kocişle barış ki bi daha küsebilesin:))Gunaydinn..gunumuzz aydinn olsun insallah..kac gundur biswy yemeyen oglum bugun omletini vs yedi cok sukur..icin rahat yanii..kocislede baristik..dun aramis gunduz 8 defa..mesajlar vs..uyuyodum tabisi..yoksa dayanamaz acardim..:)
gunes var bugun insanin ici aciliyor ama bi gezme planida yok yururlukte.en kotu evdeki yapilacak isler listesine bi el atariz ortaklasa..
Hasta olanlar iyilessin bi an evvel insallahh..gunun duasi bu bugunde..
Pembis..bencede kombinin oldukca guzel..efe icin kot pant..beyaz kirmizi ekoseli gomlek ve kravatta B plani olabilir..
Nfk nin deyimiyle..herkese 3G li bir gun diluyorum canlarrrr..
Yarın 2 komşum var onları çağırsam mı oturmaya diye düşünüyorum. Ama pazar olması dolayısı ile gelemeyebilirler diye de düşünüyorum. Akşam ararım artıkın. Gelirlerse gelirler. Ona göre menü yapicuuumm.
Uyumlu aile:)))))vavvvvv kırmızı ve siyah.Gelini gölgede bırakacaksın.Sana katılıyorum canikom :)
Huhuuuuuuu!Nerelerdesiniz? Miniğim uyuyor, uyansa dışarı çıkacağız. Sıkıldım.pembiş gezmiş gelmiş. Çok kıskandım.
destiny tatlı çok güzel görünüyor irmikli tatlıları severim mutlaka deniycem yarın
nfk ne gezmesi yaa sen de var ya amaaan:) sabah görümceme kahvaltıya davetliydik yaramaz oğluyla birleşen keem kafamızı şişirdi
öğleden sonra da onlar bize geldi ! o gidince başımın zonkladığını hissettim yani tek çocukla biz hiçbirşey çekmiyormuşuz ki!
2 çocukla kafa kazan oluyor![]()
destiny tatlı çok güzel görünüyor irmikli tatlıları severim mutlaka deniycem yarın
nfk ne gezmesi yaa sen de var ya amaaan:) sabah görümceme kahvaltıya davetliydik yaramaz oğluyla birleşen keem kafamızı şişirdi
öğleden sonra da onlar bize geldi ! o gidince başımın zonkladığını hissettim yani tek çocukla biz hiçbirşey çekmiyormuşuz ki!
Canım senin salılar hala hafızamızda. Ha bir de neneye gitmeler. Toplamda rekor sende.kızıııım, hem geziyon hem gezenleri kıskanıyon
temmuz topiği çok gezenler listesi top 3
-busmai
-ilbilge
-pembiş
not: ben bu ara çaptan düştüm![]()
Süpperr
İstanbula gidemezsen nette de bazen çok tarz şeyler görüyorum erkek çocuklar için; papyonlu yada kravatlı aklında olsun
Yarın 2 komşum var onları çağırsam mı oturmaya diye düşünüyorum. Ama pazar olması dolayısı ile gelemeyebilirler diye de düşünüyorum. Akşam ararım artıkın. Gelirlerse gelirler. Ona göre menü yapicuuumm.
tünaydın hatunlar
iyi hafta sonları
bi sürü işim var,toparlanacam,ev temızlıcem,vs vs kolay gelsın bana
ay yok ben hıc düşünmüyorum allah ısteyene versın
benım kız domatesleri ayırıp sadece makarnayı yıyor,akıllı yanı,parmağında oynatıyor benı
hımm kırmızı ve siyah tüm zamanların en vazgeçilmez uyumudur.olur bacım,tam gaz verıyorum sana
bu kimin nişanı bu arada
günaydın şeker afiyet olsun,sana da güzel hafa sonları
günaydın canım,kocişle barış ki bi daha küsebilesin:))
arya hoş geldin evine,ayağının tozuyla misafir alcan,helal sana valla
Uyumlu aile:)))))vavvvvv kırmızı ve siyah.Gelini gölgede bırakacaksın.
Huhuuuuuuu!Nerelerdesiniz? Miniğim uyuyor, uyansa dışarı çıkacağız. Sıkıldım.pembiş gezmiş gelmiş. Çok kıskandım.
kızıııım, hem geziyon hem gezenleri kıskanıyon
temmuz topiği çok gezenler listesi top 3
-busmai
-ilbilge
-pembiş
not: ben bu ara çaptan düştüm![]()
tatlıyı yaptım ama fotosunu ekleyemedim yıne hata verdi,bu sorunu halledemedim bi,
tatlı cok güzel oldu,mutlaka deneyın,hele benım gıbı bir şey yemeyen bı cocugunuz varsa mükemmel
http://oktayustam.com/tarifler/30019-portakalli_irmik_tatlisi_tarifi.html
Anaaamm!! Haftasonu diye mi kimse yazmamış?
Eşler evde olunca topik boş kalıyor. Ee bir de geçince. Bak ben yarım saat önce eve girdim kendimi topikte buldum.Anaaamm!! Haftasonu diye mi kimse yazmamış?
Yazın tam bir ay biberon alsın diye uğraştım, sonunda muvaffak oldum. Seni bilmem ama benim sütüm iyice azaldı. Yatmadan önce süt içiyorum. Gerçi geceleri hala uyanıyor.Oğluşum benden biberonla süt içiyor şuanda!! Çok mesudum çünkü hiç kabul etmiyordu. Ama yavrum biberonla hamağı öyle bir özdeşleştirmişki direkt hamağını çekmeye gitti elimdeki biberonu görünce :) neyse eğer gece yatmadan önce süt almayı kabul ederse yatağında îçirip uyutmaya çalışırım şeklinde hayaller kurmaya başladım![]()