Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Bende "dokunup alma" takıntısı var :( o yüzden netten hiçr şey alamıyorum oğluşa güvenip :(

Ya yayıl dur boşverrrrr hizmetçi geni var kızım bizde :)

Kardeşimin nişanı olacak inşallahhhhhh :)

Gölgede kalmasın kıyamammmm. Ama uyum konusunda takıntılıyımdır cidden :/

Nolcak bizim birbirimizi kıskanmalarımız bilmem :)

Hahaha ilk üçe girmişim ne büyük onurrr :D kızımmm senin çapın hepimizi sallar valla. Bu salı bi atak bekliyorum senden :)

Ellerine sağlık canım. Biz de severiz irmikli tatları. Belkim yaparım yarın.

Kendiniz kaşınmışınız. Çocuklar bi kere kudurmuşlar zaten ikinci niye :)???

Cmt performansımız böyleyse pazar günü eyvah eyvah :)))

Cidden ya, görümcemden çıkarken "kusura bakmayın kafanızı şişirdi bizimki" dedi. Ben de kibarlık olsun diye "böyle oluyo zaten bizimki de kalabalıkta, artık alıştık" dedim.
Sonra eve geldik. Bir saat sonra kapı çaldı görümcem gelmiş :) Çalıştığı için en son bana keremin doğumgününfe gelmişti. Şimdi tatil diye bizi davet etti ve kendi geldi ,evlerimiz yakın değil. "Ver keremi parka götüreyim" bizim oğlanla dedi ,ben de sevindim. Biraz sonra geldiler ve akşama kadar kudur kudur baby
Canım senin salılar hala hafızamızda. Ha bir de neneye gitmeler. Toplamda rekor sende.
Konuş ilbilgemmm
anam hamılelerı düşünemedim tabı busmaı hakkını helal et.tühh,keşke yakın olsaydık sana getırırdım hemen

evet 2 çocukla tımarhanelik oluyosun,annemde kaldığım sure ıcınde yegenımle ceylın birleşince facia oluyordu,şimdi yine o günlere geri dönüyoruz
Off çok kötü ya :(
bugün kötü bi günmüş o kadar..
sabah zaten kahvaltıda berabermişsiniz, öğleden sonraya gerek var mıydı?
hele de çocuklar cozutuyorsa yaniii. bi ağrı kesici al. yarına bi şeyciğin kalmaz :31:
Bi de yaza aynı apartmana taşınıyoruz :)))))))

günaydın canlar. eşim uyuyor, biz de yine ayşecikle salonda takılıyoruz.:8:
dün hava çok güzeldi. inş bugün de öyle olur da şöyle çıkar bi hava alırız. güzel bi pazar diliyorum..
iyi değerlendirin öğretmenler, yarın işbaşıııı:27:

dün hava çok güzeldi. inş bugün de öyle olur da şöyle çıkar bi hava alırız. güzel bi pazar diliyorum..

bühüüüü :(tatil bitti:(
günaydın canım sanada,sabah bı ıslanmış yağmur yagmıs gıbıydı ama şimdi güneş açtı,sankı güzel olacak hava,ceylın de babası da uyuyor,ben hortladım.eskısı gıbı uyuyamıyorum artık ben

Cidden ya, görümcemden çıkarken "kusura bakmayın kafanızı şişirdi bizimki" dedi. Ben de kibarlık olsun diye "böyle oluyo zaten bizimki de kalabalıkta, artık alıştık" dedim.
Sonra eve geldik. Bir saat sonra kapı çaldı görümcem gelmiş :) Çalıştığı için en son bana keremin doğumgününfe gelmişti. Şimdi tatil diye bizi davet etti ve kendi geldi ,evlerimiz yakın değil. "Ver keremi parka götüreyim" bizim oğlanla dedi ,ben de sevindim. Biraz sonra geldiler ve akşama kadar kudur kudur baby

Konuş ilbilgemmm

yapmaaa,sakın yapmaa valla hocalık olursun kafayı yersın,bak dediydi dersin

Bende "dokunup alma" takıntısı var :( o yüzden netten hiçr şey alamıyorum oğluşa güvenip :(

Ya yayıl dur boşverrrrr hizmetçi geni var kızım bizde :)

Kardeşimin nişanı olacak inşallahhhhhh :)

Gölgede kalmasın kıyamammmm. Ama uyum konusunda takıntılıyımdır cidden :/

Nolcak bizim birbirimizi kıskanmalarımız bilmem :)

Hahaha ilk üçe girmişim ne büyük onurrr :D kızımmm senin çapın hepimizi sallar valla. Bu salı bi atak bekliyorum senden :)

Ellerine sağlık canım. Biz de severiz irmikli tatları. Belkim yaparım yarın.

Kendiniz kaşınmışınız. Çocuklar bi kere kudurmuşlar zaten ikinci niye :)???

Cmt performansımız böyleyse pazar günü eyvah eyvah :)))
allah mutlu mesut etsın inşallah

Hımmmmm, bu arada Elifnaz nerede?????söylemeyi unuttum, geçen gece denemek için gece yatmadan önce süt içirdim. Sonra özellikle ağzına emzik verdim. Ağzında emzik olduğu halde belli bir süre sonra tekrar uyandı. Deney sonucu şu ki benim kız emmek için ve aç olduğu için uyanmıyor. Elifnaz, bu duruma ne diyor acaba?
kesinlikle katılıyorum,bunların gece beslenmelerı bıttı aslında,ben hala gecede en az 5 kere uyanıyorum,iflas etmek üzere vücudum 1,5 yıldan beri.ne zaman bitecek ki bu işkence,sabah bi uyanıyorum salak gibiyim

Eşler evde olunca topik boş kalıyor. Ee bir de geçince. Bak ben yarım saat önce eve girdim kendimi topikte buldum.

Yazın tam bir ay biberon alsın diye uğraştım, sonunda muvaffak oldum. Seni bilmem ama benim sütüm iyice azaldı. Yatmadan önce süt içiyorum. Gerçi geceleri hala uyanıyor.

Gece biberon aldı da noldu?? Önce 45 dk sonra uyandı emdi. Sonra bir saat uyudu kalktı. Sonra 45-50 şeklinde devam etti. Yine odasında ayakta sallama pozisyonunda uyuya kalmışım. Her yerim tutulmuş durumda :( arsızlık kızım bunlarınki valla bak.

Konuş ilbilgemmm

Tuhafff çok tuhaffffffff :)

Ne moral bozuyon kızım yaaaaa?!?!?

allah mutlu mesut etsın inşallah

kesinlikle katılıyorum,bunların gece beslenmelerı bıttı aslında,ben hala gecede en az 5 kere uyanıyorum,iflas etmek üzere vücudum 1,5 yıldan beri.ne zaman bitecek ki bu işkence,sabah bi uyanıyorum salak gibiyim

Sağol canım.

Bir salak da benim valla. İsimleri unutuyorum vsvs...

Günaydınlar herkeseeeee. Güzel bir pazar diliyorum efenimmmmm :)

Canım hiçbir şey yapmak istemiyorrrrrrr. Yarın okul ve sonrasında toplantı var tabi bi de nöbettttt :(((((. Resmen pzt sendromu yaşıyorummmmmm.

yapmaaa,sakın yapmaa valla hocalık olursun kafayı yersın,bak dediydi dersin

Başka seçeneğim yok canım maalesef; dairemiz orda. Çok da güzel. Bu evden 2 oda fazla.
zaten bu ev de kayınvalidemin, sonsuza kadar burda duramazdım... İlerde eşim yeni bir inşaata girerse ordan taşınma durumumuz olabilir ,o kadarcık ümidim var en azından:)

Ama görümcem harika bir insan, o yüzden kızamıyorum bile..
Bazen o konuşurken, "bir insan, nasıl bu kadar iyi kalpli olur" diye düşünüyorum, o derece yani. Allah bozmasın.
Her konuda beni rahatlatır, moral verir, destek olur. Eşimin ailesinde en sevdiğim kişi o.
Oğlu çok yaramaz, ondan korkuyorum. ama o da seneye okula başlayacak, inşallah akıllanır.

kızlar "what does the fox say" diye bir klip var tilkiyle ilgili.kerem onu çok seviyo aslında çocuk şarkısı değil ama çok şapşal bi şarkı:)
"anne tilki aç" deyip duruyo, bazen misafirlikte açıyorum rahat rahat yemeğimi yiyorum

sabah ceylin metal toka yuttu,kızım çıkar ağzından demeye kalmadı,öğürmeye başladı sırtına vurdum çıkarsın dıye iyice mideye gitti,apar topar acile,röntgen çekildi,toka midede duruyor öylece.patates yedir dedi doktor,asla yemıyor,pilav makarna yedir dedi,inşallah çıkar şimdi b.k takibi yapıcaz artık sık sık

Başka seçeneğim yok canım maalesef; dairemiz orda. Çok da güzel. Bu evden 2 oda fazla.
zaten bu ev de kayınvalidemin, sonsuza kadar burda duramazdım... İlerde eşim yeni bir inşaata girerse ordan taşınma durumumuz olabilir ,o kadarcık ümidim var en azından:)

Bazen o konuşurken, "bir insan, nasıl bu kadar iyi kalpli olur" diye düşünüyorum, o derece yani. Allah bozmasın.
Her konuda beni rahatlatır, moral verir, destek olur. Eşimin ailesinde en sevdiğim kişi o.
Oğlu çok yaramaz, ondan korkuyorum. ama o da seneye okula başlayacak, inşallah akıllanır.

vay be maşallah böyle görümceler de varmış,allah bozmasın,sana taşınma deyısımın sebebi görumcenın kötuluğu değildi aslında,çocuklar bir araya geldimi çıldıracak gıbı oluyor ınsan

Of of offffffff...

Canım hiçbir şey yapmak istemiyorrrrrrr. Yarın okul ve sonrasında toplantı var tabi bi de nöbettttt :(((((. Resmen pzt sendromu yaşıyorummmmmm.
Ay, ben dönembaşı toplantısını tamamen unutmuştum. Bir darbe daha.

Ne güzel ya... Görümcemlerin arkadaş gibi olmayı çok isterdim.

sabah ceylin metal toka yuttu,kızım çıkar ağzından demeye kalmadı,öğürmeye başladı sırtına vurdum çıkarsın dıye iyice mideye gitti,apar topar acile,röntgen çekildi,toka midede duruyor öylece.patates yedir dedi doktor,asla yemıyor,pilav makarna yedir dedi,inşallah çıkar şimdi b.k takibi yapıcaz artık sık sık

vay be maşallah böyle görümceler de varmış,allah bozmasın,sana taşınma deyısımın sebebi görumcenın kötuluğu değildi aslında,çocuklar bir araya geldimi çıldıracak gıbı oluyor ınsan
Şuna bak ya annesinin yaptığı yemekleri yemiyor, toka yutuyor. Geçmiş olsun canım. Neyseki fark etmişsin.

Ayyyyy geçmiş olsunnnnn. Nasıl başardı ya inanamıyorummm?!?!?

Of of offffffff...

Ay, ben dönembaşı toplantısını tamamen unutmuştum. Bir darbe daha.

Ne güzel ya... Görümcemlerin arkadaş gibi olmayı çok isterdim.

Şuna bak ya annesinin yaptığı yemekleri yemiyor, toka yutuyor. Geçmiş olsun canım. Neyseki fark etmişsin.

Pzt sendromuna yalnız girmiyim diye seni de aldım yanıma :D

Son düzenleme:
Hımmmmm, bu arada Elifnaz nerede?????söylemeyi unuttum, geçen gece denemek için gece yatmadan önce süt içirdim. Sonra özellikle ağzına emzik verdim. Ağzında emzik olduğu halde belli bir süre sonra tekrar uyandı. Deney sonucu şu ki benim kız emmek için ve aç olduğu için uyanmıyor. Elifnaz, bu duruma ne diyor acaba?

kesinlikle aç oldukları için uyanmiyorlar. ben küçük kız için uyku eğitimini okumuştum. onda bile en son 10:30 da verin gece uyanirsa sut vermeyin oyalayin tekrar uyutun 5:30 da sut verin diyordu. 1 hafta sonra çocuk süt için uyanmamayi öğreniyor. zaten gerçekten gece beslenmesi belli bir sureden sonra kesmek gerekiyor. ben 1 yaşı bekliyorum. denerim sonuçları burdan bildiririm..

Merabalarrrr
bugün çok yoğundu benim için. Sabahtan evi toparla temizle, pasta börek yap... Öğlen misafir geldi oturduk. Şuan da çok yorgun hissediyorum kendimi valla. Arya da uyumadı sağolsun pert etti beni.

kesinlikle aç oldukları için uyanmiyorlar. ben küçük kız için uyku eğitimini okumuştum. onda bile en son 10:30 da verin gece uyanirsa sut vermeyin oyalayin tekrar uyutun 5:30 da sut verin diyordu. 1 hafta sonra çocuk süt için uyanmamayi öğreniyor. zaten gerçekten gece beslenmesi belli bir sureden sonra kesmek gerekiyor. ben 1 yaşı bekliyorum. denerim sonuçları burdan bildiririm..
Benimki pek uyku eğitimi alacağa benzemiyor. Kendisi uyku konusunda bizi eğitiyor.

Back
X