- 29 Aralık 2007
- 3.400
- 1.103
- 698
Ayy ne güzel ya , gerçek hayatta da bağlantı devam ediyor, ben de rüyamda görüyorum sık sık sizleri
Hadi bakalim.gecen alisverise gittigimde kirmizi takilara bakiyorum. Sonra dusundum, benim kirmiziyla aram yoktur. O zaman neden kirmizi taki? Megerse senin siyah elbiseye kombin yapiyormusum
Bilincalti iste
ağzımdan aldın valla. ne kadannn tembel bu topik?
hayırdır ne oldu yine?..
benim de evi süpürüp yemek yapmam lazım. çamaşırlar toplancak, yenileri asılacak, ütüler ayşecik kalkmadan yapılacak cek cak :111:
selamlar kizlarr..hayirli haftalar olsun insallah..allah razi olsun pembis,nfk ve baharcim sormussunuz bizi..hafa.sonu gribim cok fena carpti beni..psikolojik olarakte stresliydim etkisi varmi bilmiyorum ama tum kemiklerim kirilmis gibiydi sanki..mecburen bugun kalktim biraz.hafta sonu esim oldugu icin kafam rahatti oglus yonunden neyseki..
Pembis im aldiklarinizi gule gule kullanin efecik kucuk damat olacak demek..
Nfkcim..saclarinda yenilik yapmissin cok yakismistir eminim..kizil benim favori rengimdir herzaman..dogumdan sonra benimde aklimda tumden degildr balyaj olur aralarda muhtemelen..gezmeler de ilac gibi gelmistir..bizde nisan basi gibi ankara istiyoruz bakalim kismetse..
Baharcim ..kizin olacakmis cok sevindim senin adina..degiseceginide sanmiyorum canim rahat ol..iyice belirgin olmustur muallakta kalsa tam goremedim derdi doktor zaten..bulantilarinida atlatmissinn..digerlerinide diyetle halledersin zaten..sende kum varmis bendede iltihap cikti antibiyotik verdi kullanmaya basladim bende..
Evdeki zor pişmişti en son, düdüklü kullanmıyorum hiç, elektrikli bi tane almak istiyorum ama , kullanan var mı aramızdabiraz da cinsine bagli, sanirim piser ama zor piser.
Kv memleketten getirmisti.
2-3 saat suda bekletmek yetiyordu.
Eger duduklun varsa deneyebilirsin.
Uyyy " yalan dünyaaaa..." Diye şarkıya bağlamak istiyorum bu kadar işi....
Canım benim kanamam vardı ya dr düşük olabilir demişti. Toplamda bu ay sadece 5-6 günü kanamasız geçirdim. 15 gündür kanamam devam ediyor, miktarı da az değil. Artık takatim kalmadı. Okuldan izin aldım kayseriye geldim başka bi doktora görüneceğim sıra bekliyorum canım:)
bahar, cok sevindim bacim. 15. Haftadasin, aksi olsaydi simdiye gorunurdu.
Bu zamandan sonra surpriz olacagini sanmam. Rabbim gonlune gore verdi.Darisi hayirlisiyla ve saglikla born ve ecrine ins
Bulantilarin da gecti, artik en rahat doneme giriyorsun..
selamlar anneler,hayırlı sağlıklı bir hafta geçirelim kuzucuklarla inşaallah
ecrin , geçmiş olsun kuzuna , inşaallah biyopsiye hiç gerek olmaz.. Allah şifalar versin nerede hasta kuzucuk varsa.
Bahar, minik prenses geliyormuş, hayırlı olsun , sağlıkla kucakla inşaallah..
Nfk gittiğiniz yer çok güzelmiş manzarasına bayıldım , hamam sefası da yaptınız mı? Bir iki gun de olsa değişiklik çok iyi geliyo insana , çok iyi yaptınız, darısı başımıza :124:
Akşama neler yapıyorsunuz, bizde dünden kalan maklube vardı biraz , onu da çocuklar severek yemedi nedense, canım nohut istiyor da nohutu geceden ıslamamıştım pişer mi acaba yine de:44:
uyyy " yalan dünyaaaa..." diye şarkıya bağlamak istiyorum bu kadar işi....
Canım benim kanamam vardı ya dr düşük olabilir demişti. Toplamda bu ay sadece 5-6 günü kanamasız geçirdim. 15 gündür kanamam devam ediyor, miktarı da az değil. Artık takatim kalmadı. Okuldan izin aldım kayseriye geldim başka bi doktora görüneceğim sıra bekliyorum canım:)
iyi yaptın. onun ne dediği belli değildi zaten..Uyyy " yalan dünyaaaa..." Diye şarkıya bağlamak istiyorum bu kadar işi....
yalova çok güzel bi şehir.. yemmmyeşil.. havası da güzel. istanbula da çok yakın..Nfk gittiğiniz yer çok güzelmiş manzarasına bayıldım , hamam sefası da yaptınız mı? Bir iki gun de olsa değişiklik çok iyi geliyo insana , çok iyi yaptınız, darısı başımıza :124::
Günaydın kızlar nasılsınız? Geçmişi okudum da çok sağolun.oğlum ocağı unuttu valla.bağlamak işe yaradı yani.busmai çok sağol verdiğin linlker için canım faydalandık biz de.kv istanbuldan getirecek inşallah.
Bu arada bulantım ve gribim geçti çok şükür. Ilk kez dün çok güzel yemek yedim:)).hafta sonu doktora gittim ve bebeğimin cinsiyetini öğrendim.inşallah güzel bir kızım olacak.çok istiyordum çok şükür ne kadar mutlu oldum anlatamam.yalnız bende yine protein kaçağı ve şeker çıktı ya tekrar diyete başlıyacam artık rabbim başka dert vermesin inşallah.bi de kum döküyormuşum.idrarımı yaparken yanmam çok oluyodu ben de iltihap var sanıyordum. Meğer kumdanmış.bol bol su içmek lazımmış.inşallah o da geçer.bu arada diğer hamiş arkadaşlar darısı başınıza cinsiyetini öğrenmek çok güzelmiş tekrar aynı hisleri yaşadım.gerçi kız çocuğu dönebilir dediler ama bu haftalarda öğrenipdesonradan farklı haber alan oldu mu?
Pembiş efe nin kıyafetleri hayırlı olsun. Ben de dün oğluma kırmızı pantolon aldım bi de oduncu gömlek.pijama falan da aldım kuzuma.büyüyorlar ya ne güzel.maşallah sana bu arada yine diyprumçok hamarattsın sen.
Busmai gezmelerin tadını çıkar benim de bulantılarım bitti diye gezme listesi yaptım zaten bebiş gelince gezemicem:))
linolines allah hayırla sağlıkla kurtarmıştır inşallah ikinizi de.
Nfk bak kızı ben çıkardım:)). Gezmeniz de güzel olmuş bu arada. Benim de eşim gezmeyi pek sevmez ama ben bayılıyorum. Gezmek candır:))
elifnaz geçmiş olsun yine hastane yolunu tutmuşun.,çocukları parka götürmen başarı valla.işin zor ama maşallah üstesinden geliyorsun. Bize ii örnek oluyorsun canım .
Selamlar kizlarr..hayirli haftalar olsun iNsallah..Allah razi olsun pembis,nfk ve baharcim sormussunuz bizi..hafa.sonu gribim cok fena carpti beni..psikolojik olarakte stresliydim etkisi varmi bilmiyorum ama tum kemiklerim kirilmis gibiydi sanki..mecburen bugun kalktim biraz.hafta sonu esim oldugu icin kafam rahatti oglus yonunden neyseki..
Pembis im aldiklarinizi gule gule kullanin efecik kucuk damat olacak demek..
Nfkcim..saclarinda yenilik yapmissin cok yakismistir eminim..kizil benim favori rengimdir herzaman..dogumdan sonra benimde aklimda tumden degildr balyaj olur aralarda muhtemelen..gezmeler de ilac gibi gelmistir..bizde nisan basi gibi ankara istiyoruz bakalim kismetse..
Baharcim ..kizin olacakmis cok sevindim senin adina..degiseceginide sanmiyorum canim rahat ol..iyice belirgin olmustur muallakta kalsa tam goremedim derdi doktor zaten..bulantilarinida atlatmissinn..digerlerinide diyetle halledersin zaten..sende kum varmis bendede iltihap cikti antibiyotik verdi kullanmaya basladim bende..
Bu arada kafam bi dunya var ya..pasami ultrasona soktuk bizim muayenemiz gibi mikrofon tarzi ultrason aletiyle boyun ve kulak arkasi tarandi..sol ve sag her iki taraftada bezeler mevcut..bildigim seyleri doktorda teyit etti..agri vs yoksa, bir kac beze bir araya gelip gruplasmamissa ve buyume olmazsa sorun degilmis;fakat her ay takip edilecek ultrasonla buyume vs durumu hk..ongorurlerse biyopsi ile alinacak..hamdolsun su an icin gecerli degil bu..
Benim ikili test sonucumda iyi cikti sukur..iki hafta sonra bisey icin gidecem ama oglum kafama takik oldugu icin inanin onu bile anlamadim.Rabbim cocuklarimizi korusun.
Hadi bakalim.gecen alisverise gittigimde kirmizi takilara bakiyorum. Sonra dusundum, benim kirmiziyla aram yoktur. O zaman neden kirmizi taki? Megerse senin siyah elbiseye kombin yapiyormusum
Bilincalti iste
Selamlar anneler,hayırlı sağlıklı bir hafta geçirelim kuzucuklarla inşaallah
Ecrin , geçmiş olsun kuzuna , inşaallah biyopsiye hiç gerek olmaz.. Allah şifalar versin nerede hasta kuzucuk varsa.
Nfk gittiğiniz yer çok güzelmiş manzarasına bayıldım , hamam sefası da yaptınız mı? Bir iki gun de olsa değişiklik çok iyi geliyo insana , çok iyi yaptınız, darısı başımıza :124:
Akşama neler yapıyorsunuz, bizde dünden kalan maklube vardı biraz , onu da çocuklar severek yemedi nedense, canım nohut istiyor da nohutu geceden ıslamamıştım pişer mi acaba yine de:44:
haydi gözün aydın sağlıkla al prensesi kucağına. cinsiyetin değişeceğini sanmam ammma benim bir tanıdık 9 ay boyunca kız beklemis odasini bike pembeye boyamis erkek gelmiş:111: eskiden ultrason cihazları bukadar iyi değilmiş tabi.Günaydın kızlar nasılsınız? Geçmişi okudum da çok sağolun.oğlum ocağı unuttu valla.bağlamak işe yaradı yani.busmai çok sağol verdiğin linlker için canım faydalandık biz de.kv istanbuldan getirecek inşallah.
Bu arada bulantım ve gribim geçti çok şükür. Ilk kez dün çok güzel yemek yedim:)).hafta sonu doktora gittim ve bebeğimin cinsiyetini öğrendim.inşallah güzel bir kızım olacak.çok istiyordum çok şükür ne kadar mutlu oldum anlatamam.yalnız bende yine protein kaçağı ve şeker çıktı ya tekrar diyete başlıyacam artık rabbim başka dert vermesin inşallah.bi de kum döküyormuşum.idrarımı yaparken yanmam çok oluyodu ben de iltihap var sanıyordum. Meğer kumdanmış.bol bol su içmek lazımmış.inşallah o da geçer.bu arada diğer hamiş arkadaşlar darısı başınıza cinsiyetini öğrenmek çok güzelmiş tekrar aynı hisleri yaşadım.gerçi kız çocuğu dönebilir dediler ama bu haftalarda öğrenipdesonradan farklı haber alan oldu mu?
Pembiş efe nin kıyafetleri hayırlı olsun. Ben de dün oğluma kırmızı pantolon aldım bi de oduncu gömlek.pijama falan da aldım kuzuma.büyüyorlar ya ne güzel.maşallah sana bu arada yine diyprumçok hamarattsın sen.
Busmai gezmelerin tadını çıkar benim de bulantılarım bitti diye gezme listesi yaptım zaten bebiş gelince gezemicem:))
Nfk bak kızı ben çıkardım:)). Gezmeniz de güzel olmuş bu arada. Benim de eşim gezmeyi pek sevmez ama ben bayılıyorum. Gezmek candır:))
elifnaz geçmiş olsun yine hastane yolunu tutmuşun.,çocukları parka götürmen başarı valla.işin zor ama maşallah üstesinden geliyorsun. Bize ii örnek oluyorsun canım .
Selamlar anneler,hayırlı sağlıklı bir hafta geçirelim kuzucuklarla inşaallah
Ecrin , geçmiş olsun kuzuna , inşaallah biyopsiye hiç gerek olmaz.. Allah şifalar versin nerede hasta kuzucuk varsa.
Bu arada kafam bi dunya var ya..pasami ultrasona soktuk bizim muayenemiz gibi mikrofon tarzi ultrason aletiyle boyun ve kulak arkasi tarandi..sol ve sag her iki taraftada bezeler mevcut..bildigim seyleri doktorda teyit etti..agri vs yoksa, bir kac beze bir araya gelip gruplasmamissa ve buyume olmazsa sorun degilmis;fakat her ay takip edilecek ultrasonla buyume vs durumu hk..ongorurlerse biyopsi ile alinacak..hamdolsun su an icin gecerli degil bu..
Benim ikili test sonucumda iyi cikti sukur..iki hafta sonra bisey icin gidecem ama oglum kafama takik oldugu icin inanin onu bile anlamadim.Rabbim cocuklarimizi korusun.
Güzel bişi varsa al yolla bacımmmmm :) istanbul candır
Kvye sipariş verdik :) menümüz karnıyarık bugün :)
Sağlıkla kucağına slırsın inşallah.Günaydın kızlar nasılsınız? Geçmişi okudum da çok sağolun.oğlum ocağı unuttu valla.bağlamak işe yaradı yani.busmai çok sağol verdiğin linlker için canım faydalandık biz de.kv istanbuldan getirecek inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?