ya kusura bakmayın ne olur kafamı kaldıramıyorum ki nete gireyim. Dr beni uyuz etti. La havle çeke çeke kendimi zor tuttum. Kadın olsun diye özellikle uğraşıyorum, hatta doğum yaptığım dr a gidiyordum hep. Başkasından çekiniyorum diye, ama burnumdan geldi. Çok şükür bişi yok dedi, kanama düşükten de olabilir doğum kontrol hapı da olabilir ama düşük olup olmadığını artık anlayamam 1 ay geçmiş dedi. Kanamayı durdurma gb bi çabası hiç olmadı. Alttan zorlaya zorlaya baktı gıcık etti. Benim salak kafam da taa sivastan kalkıp kayseriye bu salak dr a gittim! Bunlar nasıl özel hastanede çalışıyor, nasıl kazandıkları para helal oluyor anlMadım.Cadı arkadaşımız ses vermemiş malesef. Umarım önemli bişi yoktur :/
Günaydınlar herkeseeeeee. Güzel bir gün diliyorum :)
Kuzummm şükür bişi yokmuş da hem sinirden hem halsizizlikten kafamı kaldıramıyorum ki. Düşüncesizlik etmişim kusura bakmayın haber vermedim.kiz arya, yaticam seni bekliyorum. Bi ses ver daaaa!!
Aryammmmm ne dedi kız dr insan bi gelir paylaşır!!!! :) valla merak ettim ondan atarlı gülistana bağlandım :)
Günaydınnnn....
ya kusura bakmayın ne olur kafamı kaldıramıyorum ki nete gireyim. Dr beni uyuz etti. La havle çeke çeke kendimi zor tuttum. Kadın olsun diye özellikle uğraşıyorum, hatta doğum yaptığım dr a gidiyordum hep. Başkasından çekiniyorum diye, ama burnumdan geldi. Çok şükür bişi yok dedi, kanama düşükten de olabilir doğum kontrol hapı da olabilir ama düşük olup olmadığını artık anlayamam 1 ay geçmiş dedi. Kanamayı durdurma gb bi çabası hiç olmadı. Alttan zorlaya zorlaya baktı gıcık etti. Benim salak kafam da taa sivastan kalkıp kayseriye bu salak dr a gittim! Bunlar nasıl özel hastanede çalışıyor, nasıl kazandıkları para helal oluyor anlMadım.
Kuzummm şükür bişi yokmuş da hem sinirden hem halsizizlikten kafamı kaldıramıyorum ki. Düşüncesizlik etmişim kusura bakmayın haber vermedim.
Günaydınnnn....
ya kusura bakmayın ne olur kafamı kaldıramıyorum ki nete gireyim. Dr beni uyuz etti. La havle çeke çeke kendimi zor tuttum. Kadın olsun diye özellikle uğraşıyorum, hatta doğum yaptığım dr a gidiyordum hep. Başkasından çekiniyorum diye, ama burnumdan geldi. Çok şükür bişi yok dedi, kanama düşükten de olabilir doğum kontrol hapı da olabilir ama düşük olup olmadığını artık anlayamam 1 ay geçmiş dedi. Kanamayı durdurma gb bi çabası hiç olmadı. Alttan zorlaya zorlaya baktı gıcık etti. Benim salak kafam da taa sivastan kalkıp kayseriye bu salak dr a gittim! Bunlar nasıl özel hastanede çalışıyor, nasıl kazandıkları para helal oluyor anlMadım.
Kuzummm şükür bişi yokmuş da hem sinirden hem halsizizlikten kafamı kaldıramıyorum ki. Düşüncesizlik etmişim kusura bakmayın haber vermedim.
Kanama son gaz devam... 16. Günümdeyim. Ben aryadan önce 2 yıl doğum kontrol hapı kullandım. Ne ilk kullanmaya başladığımda nede sonrasında böyle bir etkisi olmamıştı. Şimdi de aynı marka hapı kullandım, pazar günü itibarıyla 1 aylık tableti bitirdim, ama bir daha başlamayacağım. Ultrason temiz çıktı bacım şükür, başka hiç ilaç kullanmadım ki bu süreçte. Dr un sormaya gerek duymadığı soruları sordun kız helal olsun sanatekrar geçmiş olsun canım.. kanama hala devam ediyor galiba.
doğum kontrol hapını yeni mi kullanmaya başladın? daha önce kullandığın bi hapsa, şimdi böyle tesir eder miki?:44:
bu ara başka bi ilaç kullandın mı? ultrason temiz çıkmıştı di mi?
Kanama son gaz devam... 16. Günümdeyim. Ben aryadan önce 2 yıl doğum kontrol hapı kullandım. Ne ilk kullanmaya başladığımda nede sonrasında böyle bir etkisi olmamıştı. Şimdi de aynı marka hapı kullandım, pazar günü itibarıyla 1 aylık tableti bitirdim, ama bir daha başlamayacağım. Ultrason temiz çıktı bacım şükür, başka hiç ilaç kullanmadım ki bu süreçte. Dr un sormaya gerek duymadığı soruları sordun kız helal olsun sana
Bu konuda ben biraz şanssızım galiba canım. Katseride çok iyi kadın doğum uzmanları var, lakin erkek. Kadın dr lardan da ismini duyduğum bir dr vardı ona gitmiştim ama o ameliyatta olduğu için tek şansım dünki dr a gitmek oldugeçmiş olsunokurken be yaşıyorum gibi oldu. o masaya yatmak bile başlı başına stres
kayseri büyük bir aslında muhakkak vardır canım iyi bir dr
Bu konuda ben biraz şanssızım galiba canım. Katseride çok iyi kadın doğum uzmanları var, lakin erkek. Kadın dr lardan da ismini duyduğum bir dr vardı ona gitmiştim ama o ameliyatta olduğu için tek şansım dünki dr a gitmek olduKeşke o kadar yol tepip, okuldan izin alıp gitme gafletind dahi bulunmasaydım! Canımı çok yaktı ya, üstelik de ben irkildikçe azarlar gb konuştu salak kadın. O ara ezan okunuyordu, la havle çekerek sabrettim kadına çatmamak için. Sustuğum için de içimde patladı
Canım benim, neyseki önemli bir şey yokmuş.yaşadığın yerde dr yok sanırım. Tek mi gitmiştin?Günaydınnnn....
az çok bende biliyorum da o an itibarıyla dolu oluyorlar işte dr lar. Erkek olmasını istemeyince zaten 3 te birlik bir kısım kalıyor malesefsen zaten kuş kadarsın, kanama miktarca az da olsa, uzun sürdüğü için
kansızlık sorunun olabilir. buna bağlı çabuk yorulma, halsizlik gibi şeyler de yaşayabilirsin. bence beslenmene özellikle
dikkat et, pekmez falan iç. aslında kayseride bi arkadaşım doğum yapmıştı, çok övmüştü dr unu. arayıp sorayım kimmiş, nerdeymiş diye..
ya aslında tam bilmiyordum iyi oldu aydınlattığın. Ama alışkanlık mı ne bilmiyorum da namaz kılamıyorum yazaten biliyorsundur da, ben yine söyleyeyim.
10 günü aşan kanama (ister adet olsun, ister başka bi sebeple) 11. gün itibariyle artık ''özür'' olur.
yani temiz olursun. her vakit abdest tazelemek kaydıyla ibadetini yaparsın, eşinle birliktelik de serbest işte.
15 temiz günden sonraki 16. gün yine adetli gibi olacaksın.
bu böyle devam eder, 10 gün regl, 15 gün temiz.
inş tamamen kesilir de madden manen kurtulursun şu durumdan..
Ayy, o nasıl iş ya...her koşulda insan kendini kasıyor. Rahatlatması gerekirdi. Bir de sen sezeryan mı olmuştun?Bu konuda ben biraz şanssızım galiba canım. Katseride çok iyi kadın doğum uzmanları var, lakin erkek. Kadın dr lardan da ismini duyduğum bir dr vardı ona gitmiştim ama o ameliyatta olduğu için tek şansım dünki dr a gitmek olduKeşke o kadar yol tepip, okuldan izin alıp gitme gafletind dahi bulunmasaydım! Canımı çok yaktı ya, üstelik de ben irkildikçe azarlar gb konuştu salak kadın. O ara ezan okunuyordu, la havle çekerek sabrettim kadına çatmamak için. Sustuğum için de içimde patladı
Burada kadın doğumcu yok evet. Eşimle gittik canım. O da izin aldı. Ama o dr un yanına gelmedi.Canım benim, neyseki önemli bir şey yokmuş.yaşadığın yerde dr yok sanırım. Tek mi gitmiştin?
Keşke eşin de girseydi. Eminim o zaman çok kibar davranırdı.[SUP] t[/SUP]
Burada kadın doğumcu yok evet. Eşimle gittik canım. O da izin aldı. Ama o dr un yanına gelmedi.
Normal doğumdu canım.Ayy, o nasıl iş ya...her koşulda insan kendini kasıyor. Rahatlatması gerekirdi. Bir de sen sezeryan mı olmuştun?
Eşime de ben dedim gelme diye. Alttan bakma olayı olduğu için o olunca daha da kasılırım diye.Keşke eşin de girseydi. Eminim o zaman çok kibar davranırdı.
Bazı sezeryanlarda olabiliyormuş diye duymuştum. Ama seninki belli ki farklı bir durum.Normal doğumdu canım.
Eşime de ben dedim gelme diye. Alttan bakma olayı olduğu için o olunca daha da kasılırım diye.
Günaydınnnn....
ben kapıdan, siz bacadanNeredesiniz yahuuuuuu? Gidip yemek yapayım en iyisi.
kesinlikle erkek doktorlar daha kibar, sabırlı ve ilgili.Okurken ben sinir oldum ya!!! Sadece puana bakarak doktor yapılırsa insanlar böyle empatiden yoksunları da olur işte. Ama benim bildiğim birşey var ki o da erkek doktorlar daha nazikler. Kadınlar kadınlara daha rahat kötü davranıyor malesef. Bence cinsiyeti önemsemeden başka iyi bi dr bul kendine. Ayrıca alttan bakmadan da anlayabilirler durumunu düzgün bi ultrason aletiyle.
Hiç sorma ya, bir sürü iş yaptım geldim bir baktım ki kimse yazmamış.ben kapıdan, siz bacadan
ayşecik öğle uykusuna yatınca, ben de biraz kestirdim. iyi geldi. şimdi yemeğimi yaptım, mutafağı toplayacağım..
hani bugün hiç sesi çıkmayan hatunlar?
dilanaz, şeker portakalımm, bahar, ecrin, eaglee...
kesinlikle erkek doktorlar daha kibar, sabırlı ve ilgili.
erkeklere saydırıyoruz ama bizim cınsımız da az değil.
az bi makam mevki sabihi olsun, kimisinin nasıl bi egosu ve kişi(liksiz)liği varsa burnu kaf dağına çıkıyor.
bi şey soruyorsun da görevi değilmiş de lütfen cevap veriyor gibi karşılıyor haspam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?