Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Ya kızlar bu arada aryayı soyunca afrikalı çocuklara benziyor. Acayip zayıf ya. Tayt falan giyince çok komik oluyor, ikitane çöpün üstüne gövdeyi oturtmuşlar gb:1: Bende hiç ısrar etmiyorum artık yemesine, kendi haline bırakınca da böyle oluyor. Zayıf mı acaba bizimki? Yani zayıf onu biliyorum da biraz uğraşmak mı lazım yemesine acaba? Yine başladı benim takıntılı durumlar:ssz:
Boyumuz 88 cm kilo 12. Sizinkilerin boy- kilosu nasıl ya?

boyunu tam bilmiyorum ama kerem'de 13 kilo bide erkek yani. seninki hiçte az değilmiş.

Ahhh ahh yine yaramı deştin kız:43: Ne isterdim bayıla bayıla yapışıp emmesini. Bknz: pembiş, born... Emzik olayını da baktım dişleri yamuk çıkıyor gb geldi, illa etkiliyordur emzik dedim kestim ne cesaretse. Üstünde düşünsem ertelerdim bende. Emziğini kesmiş bulundum bi kere:36: Ttuvalet eğitimi de valla canı isterse söylüyor istemezse altına yapıyor. Bazen gün boyunca lazımlığa yaptığı da oluyor gün boyu bezine yaptığı da... Üstüne düşmüyorum, çünkü sürekli benim yanımda olmadığı için aksıyor ister istemez. Ver hasıl; bişi becerdiğim yok bacımm.:31: Uyku eğitimini gözümde çok büyütüyorum baştan beri, sanmıyorum onu yapabileceğimi.:50:

Yukarda anlattıklarımı okursan anlarsın canım aslında haketmediğimi:36: Asıl büyük tebrik sana yani, 3 çocuk.... 2. Yi bile düşünemiyorummmmmmm!!!!

hastalikla bukadar uğraşman bile iyi. diş doneminde bile çocuğun düzeni değişiyor. yavas yavas hepsini halledersin. valla 3 çocuklu hayat kolay diyemem yani hava almak için hafta ici dışarı bile cikamiyorum. biri uyuyor biri uyanıyor. bir yıl sonra anca rahata erecegim sanırım. yani umarım inşallah diyeyim.

Ya kızlar bu arada aryayı soyunca afrikalı çocuklara benziyor. Acayip zayıf ya. Tayt falan giyince çok komik oluyor, ikitane çöpün üstüne gövdeyi oturtmuşlar gb:1: Bende hiç ısrar etmiyorum artık yemesine, kendi haline bırakınca da böyle oluyor. Zayıf mı acaba bizimki? Yani zayıf onu biliyorum da biraz uğraşmak mı lazım yemesine acaba? Yine başladı benim takıntılı durumlar:ssz:

Kız ne zayıfı????!!!! Boyunu unuttum ama kilosu 13.5. Erkek ve kız farkı dersek Arya gayet normal bence... Takıntılıya bağlamaaaaa.

hastalikla bukadar uğraşman bile iyi. diş doneminde bile çocuğun düzeni değişiyor. yavas yavas hepsini halledersin. valla 3 çocuklu hayat kolay diyemem yani hava almak için hafta ici dışarı bile cikamiyorum. biri uyuyor biri uyanıyor. bir yıl sonra anca rahata erecegim sanırım. yani umarım inşallah diyeyim.

Ben yerinde olsam kafayı yerdimmmmmmm. Efe varken bi tane de küçük kuzum olacak; kabusssssss!!! :)

iyi akşamlar.

kimler var?

oğlum hastalıktan sonra ancak dün normae döndü.

uykusu nihayet düzene girdi.bir hafta bize kök söktürdü.

bugün hava güzeldi çıktık dolaştık.

nfk gözlüğünü güle,güle kullan.bende düşünüyorumda

aynen senin dediğin gibi yanımda birisi olmalı, annemin fikrini almam lazım.

ilbilge sende tencerelerini güle,güle kullan.

elifnaz sizede geçmiş olsun canım.

eşim bugün oğluma bu oyuncağı almış.çok hoşuna gitti.

Eki Görüntüle 1010108 Eki Görüntüle 1010110

pembe nerelerde?busmai,pamuk helva,şeker portakalı ,born siz nasılsınız?
sagol canim sizde atlatmissiniz birdaha gelmesin hastalık
oyuncagida pek güzel. bizimkiler seviyor böyle oyuncakları hem ışıkli hem müzikli

okuyunca annemin tanik oldugu bir olayi yazmadan gecemedim
annemin komsusu torununa bakiyor torununun da uykusu derinmis
buna guvenerek binada annemle bu kadin torununu evde yalniz uyurken
birakarak bi komsuya girmisler 10dk felan anca oturmuslar
o 10dk nin icinde eve hirsiz girmis bi gelmisler cocuk icli icli agliyor
anneme o kdar kizdimki hadi o kadin dusunemedi sen niye uyarmadin kadini cocugu evde birakma diye
hersey olabilirdi o cocugu kacirabilirlerdi allah koruusun

benim annem öyle bir şey yapacak dilimden düşmezdi. yani çocuk düşebilir, elini sikistirabilir vs. bunlari normal karsilarim bizim yanimizda da oluyor. ama nedemek cocugu bırakıp 10 dk. bir yere gitmek. allah muhafaza. bi anlık gaflet sanırım

boyunu tam bilmiyorum ama kerem'de 13 kilo bide erkek yani. seninki hiçte az değilmiş.

Kız valla öyle değil gb duruyo ya. Böyle nasıl anlatayım kaburgaları sayılıyor işte ya. ( sen böyle deyince laf olsun diye sınavlarda falan ful yapıp yapmadım diyen gıcıklar vardır ya onlardanmışım gb hissettim heee!)

Kız ne zayıfı????!!!! Boyunu unuttum ama kilosu 13.5. Erkek ve kız farkı dersek Arya gayet normal bence... Takıntılıya bağlamaaaaa.

Ben yerinde olsam kafayı yerdimmmmmmm. Efe varken bi tane de küçük kuzum olacak; kabusssssss!!! :)

valla canim bazen yiyorum kafayi zaten. hafta sonları niye akiyorum alemlere:1:
allah sabrinida veriyor. saglikli olsunlarda.

Sen öyle diyorsun ben bu halde senin gibiyim. İş, ev, çocuk... Saçımı bile banyodan banyoya tarıyorum. Kendimi saldım bu ara iyice artık. Benim " kendi" hayatım yok hala ya... Bunaldım bu ara iyice.

Geçen bi tanıdık çocuklarını anlatıyor. 3 kızı var biri ortaokulda, biri 3. Sınıfta, biri 1. Sınıfta. Bizimkiler yataklarından bile çıkmazlardı diyor. Önüne oyuncakları koyarmış oynarmış çocuklar. ( öyle de olsun istermiydim bilmiyorum ama) aryayı görünce şok oldu kadın zaten. ( ki arya o gün iyiydi bana göre) nitekim kadın 4. Ye hamile. Ailecek rahat insanlar, çocuklarda öyle galiba. Bizde pimpiriklendikçe kuduruyorlar heralde. Bazen diyorum ki 2. Çocuk olunca allah kolaylığını veriyor diyorlar ya, ya büyük çocuk biraz uslanıyor yada yeni doğan yoran bir çocuk olmuyor. Bu ihtimali bile deneyesim geliyor:35:

Bakınca zayıf duruyor işte. Gören de hakkatten çok zayıf diyor. Sanki yiyor da ben elinden alıyorum:52:

Aryam bi kere de kendinle gurur duy yahuu
Sen başarılısın, mütevazilik yapma :)

Kızlar bu arada; ayak bakımı için bir yöntem buldum. Paylaşayım.
Ayak peeling'i. Ben watsons'dan foot doctor diye bir peeling aldım rastgele. Uyguladım ayak törpüsüyle. sonra da yıkayıp nemlendirici sürdüm ,sonuçtan çok memnun kaldım. Çabuk ve etkili. 2-3 hafta gidiyor. Ayaklarım yumuşacıkkk

valla canim bazen yiyorum kafayi zaten. hafta sonları niye akiyorum alemlere:1:
allah sabrinida veriyor. saglikli olsunlarda.

Amin tabi en önemlisi sağlıklı olmaları....

Sen öyle diyorsun ben bu halde senin gibiyim. İş, ev, çocuk... Saçımı bile banyodan banyoya tarıyorum. Kendimi saldım bu ara iyice artık. Benim " kendi" hayatım yok hala ya... Bunaldım bu ara iyice.

Geçen bi tanıdık çocuklarını anlatıyor. 3 kızı var biri ortaokulda, biri 3. Sınıfta, biri 1. Sınıfta. Bizimkiler yataklarından bile çıkmazlardı diyor. Önüne oyuncakları koyarmış oynarmış çocuklar. ( öyle de olsun istermiydim bilmiyorum ama) aryayı görünce şok oldu kadın zaten. ( ki arya o gün iyiydi bana göre) nitekim kadın 4. Ye hamile. Ailecek rahat insanlar, çocuklarda öyle galiba. Bizde pimpiriklendikçe kuduruyorlar heralde. Bazen diyorum ki 2. Çocuk olunca allah kolaylığını veriyor diyorlar ya, ya büyük çocuk biraz uslanıyor yada yeni doğan yoran bir çocuk olmuyor. Bu ihtimali bile deneyesim geliyor:35:

Kaşınma şekerim :) aryacık bi büyüsün; biraz daha bekle ;)

Bakınca zayıf duruyor işte. Gören de hakkatten çok zayıf diyor. Sanki yiyor da ben elinden alıyorum:52:

Görenlere tükürmiyim haaaaaa!!! Sağlıklı ve yaşına göre becerileri gelişmiş mi daha ne?? Biraz büyüyüp de kilolu olursa da insanlar zayıflat diyecekler emin ol. Çok atarlandım çünkü evdekilerin tek takıntısı kilo şu anda. Çok zayıfmış çocuğum onlar gitmeden de toparlamışmış... ?!?!

Ayak peeling'i. Ben watsons'dan foot doctor diye bir peeling aldım rastgele. Uyguladım ayak törpüsüyle. sonra da yıkayıp nemlendirici sürdüm ,sonuçtan çok memnun kaldım. Çabuk ve etkili. 2-3 hafta gidiyor. Ayaklarım yumuşacıkkk

Ya hani listerinli tarifi deneyecektin ve bana diyecektin gıcık busmai??? :) inşallah unutmazsam büyük bi şehre gittiğimde bakarım dediğine...

Günaydınlar herkeseeeeeeee :) güzel bir gün olsun, misafirlerimiz çabuk gelip gitsin :D

günaydın canlarıııııım :16:

aryam; sen kızçeye zayıf diyorsun da, boyu da maşallah uzunmuş.
ben ayşeciği en son 1,5 yaş aşısında ölçtürmüştüm, 81 yada 82 cm di.
şimdi de aşağı yukarı aynı gibi. persentilden baktım, arya 2 yaşındaki kız çocuklarının %70inden
daha uzun. bizim ayşecik hep diyorum 4 kilo doğdu, bugün hala 10 kg:37:
inan soyunca, tek tek kaburgalarını sayarsın, çırpı bacaklı kızım diyorum, hiç anasına çekmemiş, ahahahahah:9:
koca bi kafa, incecik bi vücut. annem, aman başkasının yanında çocuğu soyundurup giydirme, gülerler sana diyo :30:

pembişim; seninkilere diyecek söz bulamıyorum :19:
yani efeyi gözümle görmemiş, kucağıma almamış olsam belki diyeceğim ama çocuk meydanda.
her tarafı tontiş tontiş, hala kilo muhabbeti yapıyorlar..
haluk yavuzer diyorki, benim çok milletten hastalarım, danışanlarım oldu.
türk annelerdeki en büyük takıntı başta çocuğun kilosu, sonra okuldaki başarısıdır.
hakikaten çok doğru..

kızıııım, Allah dağına göre kar veriyor.
ilk çocukları yaramaz ve huysuz olsaydı, şuan kadın 4. hamile olur muydu?:37:
bazen bi dane 3 taneye bedeldir.. az olsun, öz olsun, herşeyin hayırlısı olsun diyerekten sözlerimi sonlandırıyorum efeemm :ssz:

benim annem de sen bu çocuğu gündüz sık sık uyut, 4-5 saat uyusunki, et tutsun diyo :27:
sanki uyuyor çocuk da ben zorla kaldırıyorum.. töbe YaRabbiiiiim!:37:

ben tayt giydirmiyorum ayşeciğe. giydirsem, bana da bıdı bıdı ederler..
bakalım yazın napcaz?:30:

Görenlere tükürmiyim haaaaaa!!! Sağlıklı ve yaşına göre becerileri gelişmiş mi daha ne?? Biraz büyüyüp de kilolu olursa da insanlar zayıflat diyecekler emin ol. Çok atarlandım çünkü evdekilerin tek takıntısı kilo şu anda. Çok zayıfmış çocuğum onlar gitmeden de toparlamışmış... !!!
güzel bir gün olsun, misafirlerimiz çabuk gelip gitsin :D
atarli gulistan mode on:1:
Nasil sinirlendirmisler seniki, "tukurmek" fiilini bu sekilde kullandin. Tebrik ediyorum onlari!!

merhamet i izleyecektim ama esim format attirmak icin pc yi goturdu. Telefondan da kv nin internetine baglanamiyorun ama denemeye devam.:6:

Aksama biraz etli lahana sarmam var, yanina diyetimizin vazgecilmezi zeytinyagli kabak ve bir corba yapicam.:37:

seker portakalim, geldi mi tencerelerin?
dilanaz, tekra gecmis olsun. Bunu da atlattiniz. Artik daha cok girersin ins :1:

:35::35::35:
Amin tabi en önemlisi sağlıklı olmaları....

Kaşınma şekerim :) aryacık bi büyüsün; biraz daha bekle ;)

Görenlere tükürmiyim haaaaaa!!! Sağlıklı ve yaşına göre becerileri gelişmiş mi daha ne?? Biraz büyüyüp de kilolu olursa da insanlar zayıflat diyecekler emin ol. Çok atarlandım çünkü evdekilerin tek takıntısı kilo şu anda. Çok zayıfmış çocuğum onlar gitmeden de toparlamışmış... ?!?!

Ya hani listerinli tarifi deneyecektin ve bana diyecektin gıcık busmai??? :) inşallah unutmazsam büyük bi şehre gittiğimde bakarım dediğine...

Günaydınlar herkeseeeeeeee :) güzel bir gün olsun, misafirlerimiz çabuk gelip gitsin :D
Ya sorma ya kv değil ama kp her gördüğünde çok zayıflamış bu diye başlıyor. İnsanın sinirleri bozuluyor. Hastayım senin bu etrafa kulak tıkayışına:36:
günaydın canlarıııııım :16:

aryam; sen kızçeye zayıf diyorsun da, boyu da maşallah uzunmuş.
ben ayşeciği en son 1,5 yaş aşısında ölçtürmüştüm, 81 yada 82 cm di.
şimdi de aşağı yukarı aynı gibi. persentilden baktım, arya 2 yaşındaki kız çocuklarının %70inden
daha uzun. bizim ayşecik hep diyorum 4 kilo doğdu, bugün hala 10 kg:37:
inan soyunca, tek tek kaburgalarını sayarsın, çırpı bacaklı kızım diyorum, hiç anasına çekmemiş, ahahahahah:9:
koca bi kafa, incecik bi vücut. annem, aman başkasının yanında çocuğu soyundurup giydirme, gülerler sana diyo :30:

pembişim; seninkilere diyecek söz bulamıyorum :19:
yani efeyi gözümle görmemiş, kucağıma almamış olsam belki diyeceğim ama çocuk meydanda.
her tarafı tontiş tontiş, hala kilo muhabbeti yapıyorlar..
haluk yavuzer diyorki, benim çok milletten hastalarım, danışanlarım oldu.
türk annelerdeki en büyük takıntı başta çocuğun kilosu, sonra okuldaki başarısıdır.
hakikaten çok doğru..

boyun da etkisi çok sanırım. Zayıf durmasında. Hamileyken aryaya fl 2 hafta geriden geliyordu ( fl: üst bacak boyu) dr kısa boylu olur demişti. Bizim gözümüzde cüce gb bişi canlandı, çok şükür öyle olmadı. Aynı kaygıları bende yaşıyorum, az daha bol giydirmeye çalışıyorum napıyım.:51:

kızıııım, Allah dağına göre kar veriyor.
ilk çocukları yaramaz ve huysuz olsaydı, şuan kadın 4. hamile olur muydu?:37:
bazen bi dane 3 taneye bedeldir.. az olsun, öz olsun, herşeyin hayırlısı olsun diyerekten sözlerimi sonlandırıyorum efeemm :ssz:

benim annem de sen bu çocuğu gündüz sık sık uyut, 4-5 saat uyusunki, et tutsun diyo :27:
sanki uyuyor çocuk da ben zorla kaldırıyorum.. töbe YaRabbiiiiim!:37:

ben tayt giydirmiyorum ayşeciğe. giydirsem, bana da bıdı bıdı ederler..
bakalım yazın napcaz?:30:
Yazın valla kurtul milletin çenesinden kurtulabilirsen. Yedirmeye zorlasan bırak çocuğu zorlama derler, bünyesine bakınca çok zayıf bişi yedirmiyormusun derler. Gündüz 4-5 saat uyku nerdeee??? Sende idolümsün canım bu arada kulak tıkamalarınla:34:

Herkese günaydınn bu arada. Günümüz güzel geçsin inşallahhh...

herkese günaydınnnnn :3:

hayırlı sabahlar olsun inşallah tencerelerim sağ salim geldi allaha şükür :16:
bu arada bir soru bakıcımızın kızı var bu yaz evlenecek çeyiz yapıyorlar bende yardımım olsun diye almadığınız eksik birşey varsa alayım demiştim
çoğu şeyi almışlar annesi ben taksitle alıyorum yavaş yavaş demişti taksitim bitsin bir ütü masası beğenmiş kız onu alacağım demişti
bende söylemedim onlara ben alayım dedim bari süpriz yaptım bu ütü masasından aldım dolaplı çok şık birazcık pahalı ama olsun en azından istediği
brşey olmuş oldu birde bu tencere takımını aldım kapak kırık gelince iade ederken eşim bakıcıya bu tencereler çok uygunmuş bak eğer almadıysanız kızına al dedi kadına şimdi ona aldırmak olurmu yoksa onuda mı ben alsam bilemedim yaa
$173586471.fidex-home-ahsap-dolapli-utu-masasi.webp

nfk canım gözlüklerini güle güle kullan çok iyi fiyata almışsın benimde almaya niyetim var
bakalım eşime söyleyeyimde bir bakalım bizde:34:
merhamet dün akşam baya bir izledim ama kaçırdığım yerler oldu çamaşır astım bir ara onları netten izleyeceğim
zaten haftaya son bölüm :43:

dilanaz tencerelerim geldi canım teşekkürler
sizinde oyuncağınız hayırlı olsun :34:

pempiş bakıcınız gelmedimi bugün anlayamadım orayı kayınvalıdenler ne zaman gidecek
evet yaa biz kayınvalidelere alıyoruz çocukları hiç düşünmez onları kıymetimizi bilsinler valla:19:

busmai aaa ayrıntılı ultrasonmu var ne güzel heyecanda varmış :16:

aryamm ayy kızz sen neden bu kadar kilo konusunda takıntılısın bırak yaa çocuğumuz sağlıklı olsunda gerisi hiç önemli değil valla
yaa kilolu ve hastalıklı bir çocuk olsaydı allah korusun
bu arada kızında hiç zayıf değil yani 88 cm diyorsun ama bizimki 85 bile değil
kilo olarakda 11 kilo falan yani kızlar içinde senin kızın en uzun ve en kilolusu yani takma kafana ama bu bir kriter değil yani
sağlık en önemlisi unutma:34:

elifnaz kızının iyi olmasına sevindim bizimde melisa bu sabah hapşurmaya başladı burnuda akıyor offf:26:

ilbilgehatun karar vermişsin en güzel karar bencede :34:

Sus, sus döveceğim şimdi. Bizimkileri söyleyeyim de moralin düzelsin biraz. 9.9 kg ve 83 cm.

seker portakalim, bu ne guzel guzel bi sey yaa, bayildimmm:16:
Bana kalirsa hediyeni almissin, bi de tencere takimi fazla olur.
Ama gonlunden kopuyorsa sen bilirsin. Kv ye de alicam diyordun, yanlis mi hatirliyorum?

seker portakalim, bu ne guzel guzel bi sey yaa, bayildimmm:16:
Bana kalirsa hediyeni almissin, bi de tencere takimi fazla olur.
Ama gonlunden kopuyorsa sen bilirsin. Kv ye de alicam diyordun, yanlis mi hatirliyorum?

evet canım kayınvalideyede alacağım planım var ama böylede bize maliyetli olacak gibime geldi bakacağım mali duruma göre artık olmadı öbür aya olur :44:
evet yaa bende beğendim çok güzel ama aslına bakarsan evi henüz tutmadılar ev küçük olursa koyucak yer sıkıntısı olacak birde kız uzun boylu hani yükseltme ayarı yok kıza sıkıntı olacak ama hevesinide kırmak istemedim çok istiyormuş o yüzden dezavantajlarından hiç bahsetmedim aldım olmadı süs diye girişe koyar isterse kendine yeni ütü masası alır :34:

Back
X