herkese günaydınnnnn
hayırlı sabahlar olsun inşallah tencerelerim sağ salim geldi allaha şükür

bu arada bir soru bakıcımızın kızı var bu yaz evlenecek çeyiz yapıyorlar bende yardımım olsun diye almadığınız eksik birşey varsa alayım demiştim
çoğu şeyi almışlar annesi ben taksitle alıyorum yavaş yavaş demişti taksitim bitsin bir ütü masası beğenmiş kız onu alacağım demişti
bende söylemedim onlara ben alayım dedim bari süpriz yaptım bu ütü masasından aldım dolaplı çok şık birazcık pahalı ama olsun en azından istediği
brşey olmuş oldu birde bu tencere takımını aldım kapak kırık gelince iade ederken eşim bakıcıya bu tencereler çok uygunmuş bak eğer almadıysanız kızına al dedi kadına şimdi ona aldırmak olurmu yoksa onuda mı ben alsam bilemedim yaa
nfk canım gözlüklerini güle güle kullan çok iyi fiyata almışsın benimde almaya niyetim var
bakalım eşime söyleyeyimde bir bakalım bizde

merhamet dün akşam baya bir izledim ama kaçırdığım yerler oldu çamaşır astım bir ara onları netten izleyeceğim
zaten haftaya son bölüm
dilanaz tencerelerim geldi canım teşekkürler
sizinde oyuncağınız hayırlı olsun
pempiş bakıcınız gelmedimi bugün anlayamadım orayı kayınvalıdenler ne zaman gidecek
evet yaa biz kayınvalidelere alıyoruz çocukları hiç düşünmez onları kıymetimizi bilsinler valla
busmai aaa ayrıntılı ultrasonmu var ne güzel heyecanda varmış
aryamm ayy kızz sen neden bu kadar kilo konusunda takıntılısın bırak yaa çocuğumuz sağlıklı olsunda gerisi hiç önemli değil valla
yaa kilolu ve hastalıklı bir çocuk olsaydı allah korusun
bu arada kızında hiç zayıf değil yani 88 cm diyorsun ama bizimki 85 bile değil
kilo olarakda 11 kilo falan yani kızlar içinde senin kızın en uzun ve en kilolusu yani takma kafana ama bu bir kriter değil yani
sağlık en önemlisi unutma
elifnaz kızının iyi olmasına sevindim bizimde melisa bu sabah hapşurmaya başladı burnuda akıyor offf:26:
ilbilgehatun karar vermişsin en güzel karar bencede