Öğlene kadar nöbetim rahat geçti. Bu haftasonu ygs olduğu için 12 lerin çoğu yok çok şükür :)
pasta, börek isi daha zor gibi:44: ozaman gelsinde ciddi ciddi düşünüyorum
Eagle canim bu.beni daha cok anlatiyor sanki gorunce aha ben dedimm..ikinciden sonraki halim:)trajikomikk ama ciddi ciddi tirsiyorum..
haklısın ya.. pasta börek çok oyalıyor insanı.
e mönü oluşturmak için de en az 4-5 çeşit yapılıyor, angaryası çok.
mangal güzel bi fikir. yaza denk geldiği için açık havada da güzel olur, ramazana denk gelirse iftar olur
gündüz eve misafir çağırınca da hani börek kek falan yapıyoruz ya biz, yengemlerde yemek yapıyorlar.
bildiğin akşam sofrası gibi çorbası, sulu yemeği pilavı salatası yemek ikram ediliyor. biz gereksiz takılıyoruz, pasta böreğe..
Herkesten fikir alabilirmiyim vaktiniz olunca..benmi abartiyorum acaba..zaten dusunuyordumda aksam gunesi beklerkeni izlerken daha bi sinir oldum kendi kendime..ordaki erkek karakterler sevgililerine bi hosluklar bi jestler..surpriz yemekler vs..ikinco bebekten sonra kendimize daha az vakit ayiracagimiz asikar..hosluklarda hatiri sayilir bi zamandir yok tarafima yapilan..esime diyorum iyice cocuklu.moduna girdik..sadece acikiyiruz bi yere girip yemek yiyor ve cikiyoruz bi hengameyle..hamilelik tamam ne kadar da olsa esleri biraz uzaklastiriyor bilmem anlatabildimmi..bunun etkiside varmi bilmiyorum..yani vesselam hosluk ve jest bekliyorum..siz ne dersiniz bu duruma?
Herkesten fikir alabilirmiyim vaktiniz olunca..benmi abartiyorum acaba..zaten dusunuyordumda aksam gunesi beklerkeni izlerken daha bi sinir oldum kendi kendime..ordaki erkek karakterler sevgililerine bi hosluklar bi jestler..surpriz yemekler vs..ikinco bebekten sonra kendimize daha az vakit ayiracagimiz asikar..hosluklarda hatiri sayilir bi zamandir yok tarafima yapilan..esime diyorum iyice cocuklu.moduna girdik..sadece acikiyiruz bi yere girip yemek yiyor ve cikiyoruz bi hengameyle..hamilelik tamam ne kadar da olsa esleri biraz uzaklastiriyor bilmem anlatabildimmi..bunun etkiside varmi bilmiyorum..yani vesselam hosluk ve jest bekliyorum..siz ne dersiniz bu duruma?
Hahahah benim de seneyiki halim saniyorum cok guldum :)))
Salonu supururken aklima geldi baharin bebegi kiz di galiba dimi:)born kaldi cinsiyetini ogrenmeyen simdi.. ahh ahh yaslaniyorummu ne..
video ekleyecektim ama nasıl ekleyeceğim göremedim :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?