Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Herkese hayirli,bereketli cokkk guzel ve saglikli bi hafta diliyorumm tum kalbimlee..hastalarimiz bi an once iyilessin insAllah..
Nfk..aysecik umarim daha iyidir bugun..calpol biraz hafif kaliyor onun yerine ibufen yada pedifeni denesen ates icin daha etkili olduklarini dusunuyorum..
Pembis.ve.ilbilge nobetlerinizde kolayliklar size..
Elifnaz atlatmissin dogumgununu..kerem icin mangal iyi fikir bencede..hem bulasik cok fazla cikmiyor hemde cok keyifli oluyor kesinlikle..bir mangalsever olarak:)
baharr...senden ses cikmadi gecenlerde kontrolumuz var diyordun cinsiyet belli oldumu..ben mi kacirdim yoksa..

Salonu supururken aklima geldi baharin bebegi kiz di galiba dimi:)born kaldi cinsiyetini ogrenmeyen simdi.. ahh ahh yaslaniyorummu ne..

ecrinimm, sağol canım.
ibufeni denemeyi düşündüm bu sefer. yeni calpol şişesi vardı evde, onu açtım.
biraz ateşi vardı ama deli gibi koştu durdu ayşecik, korudan zor çıkardım :27:
o hiç yorulmuyor da ben peşine koşarken halsiz kalıyom yaa:37:

bu arada doğru hatırlıyorsun, baharın bebeği kızdı.
bakalım bornun pıtırcığı neymişşş?:31:

pasta, börek isi daha zor gibi:44: ozaman gelsinde ciddi ciddi düşünüyorum

haklısın ya.. pasta börek çok oyalıyor insanı.
e mönü oluşturmak için de en az 4-5 çeşit yapılıyor, angaryası çok.
mangal güzel bi fikir. yaza denk geldiği için açık havada da güzel olur, ramazana denk gelirse iftar olur :31:

gündüz eve misafir çağırınca da hani börek kek falan yapıyoruz ya biz, yengemlerde yemek yapıyorlar.
bildiğin akşam sofrası gibi çorbası, sulu yemeği pilavı salatası yemek ikram ediliyor. biz gereksiz takılıyoruz, pasta böreğe..

beş yıl sonra bitecekmi ki:(

$1970819_754987104520175_1648418784_n.webp

Eagle canim bu.beni daha cok anlatiyor sanki gorunce aha ben dedimm..ikinciden sonraki halim:)trajikomikk ama ciddi ciddi tirsiyorum..

Herkesten fikir alabilirmiyim vaktiniz olunca..benmi abartiyorum acaba..zaten dusunuyordumda aksam gunesi beklerkeni izlerken daha bi sinir oldum kendi kendime..ordaki erkek karakterler sevgililerine bi hosluklar bi jestler..surpriz yemekler vs..ikinco bebekten sonra kendimize daha az vakit ayiracagimiz asikar..hosluklarda hatiri sayilir bi zamandir yok tarafima yapilan..esime diyorum iyice cocuklu.moduna girdik..sadece acikiyiruz bi yere girip yemek yiyor ve cikiyoruz bi hengameyle..hamilelik tamam ne kadar da olsa esleri biraz uzaklastiriyor bilmem anlatabildimmi..bunun etkiside varmi bilmiyorum..yani vesselam hosluk ve jest bekliyorum..siz ne dersiniz bu duruma?

haklısın ya.. pasta börek çok oyalıyor insanı.
e mönü oluşturmak için de en az 4-5 çeşit yapılıyor, angaryası çok.
mangal güzel bi fikir. yaza denk geldiği için açık havada da güzel olur, ramazana denk gelirse iftar olur :31:

gündüz eve misafir çağırınca da hani börek kek falan yapıyoruz ya biz, yengemlerde yemek yapıyorlar.
bildiğin akşam sofrası gibi çorbası, sulu yemeği pilavı salatası yemek ikram ediliyor. biz gereksiz takılıyoruz, pasta böreğe..

ramazan hic aklıma gelmedi:53: açık havada piknik gibi düşünüyordum. Çatalca da bir yer varmış. sadece yere para veriyorsun. etler, icecekler senden.

Herkesten fikir alabilirmiyim vaktiniz olunca..benmi abartiyorum acaba..zaten dusunuyordumda aksam gunesi beklerkeni izlerken daha bi sinir oldum kendi kendime..ordaki erkek karakterler sevgililerine bi hosluklar bi jestler..surpriz yemekler vs..ikinco bebekten sonra kendimize daha az vakit ayiracagimiz asikar..hosluklarda hatiri sayilir bi zamandir yok tarafima yapilan..esime diyorum iyice cocuklu.moduna girdik..sadece acikiyiruz bi yere girip yemek yiyor ve cikiyoruz bi hengameyle..hamilelik tamam ne kadar da olsa esleri biraz uzaklastiriyor bilmem anlatabildimmi..bunun etkiside varmi bilmiyorum..yani vesselam hosluk ve jest bekliyorum..siz ne dersiniz bu duruma?

öncelikler değişiyor sanırım. bizde de öyle jest falan olmaz benim beklentim de yok. olsa güzel olur tabi.

şahsım adıma söyleyebilirimki; benim eşim yapı olarak öyle jestler, sürprizler, hediyeler tarzı bi adam değildir.
benim de öyle bi beklentim yok. geçen gün iki saksıda çiçek getirdi, orkide ve sümbül. o beni bir sene idare eder, deeeermişim:9:

hamileyken olay başka tabi. ama ben karnım burnumdayken bile her akşam farklı giyinir, saçımı başımı yapardım. Tensel temasi kesmemek lazimm
sarılmalar, ufak öpücükler sihirli etki yapıyor, muhabbeti artirir :34: bence sen biraz sırnaş, o da açılır. sonra bu beklentini güzel bi dille anlatırsın..

Son düzenleme:
Hahahah benim de seneyiki halim saniyorum cok guldum :)))
Salonu supururken aklima geldi baharin bebegi kiz di galiba dimi:)born kaldi cinsiyetini ogrenmeyen simdi.. ahh ahh yaslaniyorummu ne..

Evet eveet bi biz kaldik ogrenemeyen cook cook merak ediyorum haftaya randevu var ama hayatta soylemez 1 ay daha bekletir kesin dua edin de saglikla sihhatle bide kiz olsaaa.. :)

nfkcim iyi.yapmissin havasi degismistir aysecigin ins bugun daha iyiye gider
Seker portakalim sende iyi yapmissin sefan olsun gule.gule.kullan aldiklarini
daha bisi yazcaktim ama inanilmaz unutkan.oldum

Hamileligin esleri uzaklastirmasiyla cok.baglantisi var buna kesinlikle.katiliyorum ama sen bisiler yapiyomusun mesela senden hic fikir geliyomu haydi sunu yapalim suraya gidelim diye bizde ben de.esim.de surprizleri severiz ama ne tek o.ne de tek ben yapariz mesela baharda tatile.cikma planini ben yapiyosam ne bilim cocugu birine birakmayi ayarlayip sinema yemek.planini da o yapar cicek konusunda da.klasik.erkek.en son hamile.oldugumi ogrenince aldi ondan oncede yasire.hamile old ogrenince almisti yani bidaha ne zmn alir.bilmem.cicegi her erkek.gb gereksiz goruyo bnmde.artik.eskisi kdr.umrumda dgl...ama.kesinlikle 2. Cocuk gelince durumlar cok.daha vahim.olucak simdi ne yaptkk yaptik onu bekleme bosvr sen yap.plan sonra o bidaha bisey yapmak isemezse.kendi plan kurmazsa o zmn kizarsin :)

güzel yapmışlar bizim çocuklarımızda büyüyünce bizi böyle özlerler mi:34:
[video=youtube_share;Jbl9M9rFjys]http://youtu.be/Jbl9M9rFjys[/video]

Back
X