Amiinnm canimm evet cok sukur oyle olduu inss degismez.sonradan cok.sevindim...amiinn.diyorumm aminnn
gözün aydın sağlıkla gelsin güzel kızımız
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amiinnm canimm evet cok sukur oyle olduu inss degismez.sonradan cok.sevindim...amiinn.diyorumm aminnn
15.haftadayiz su an ben de ya yanildiysa diye dusunuyorm tabi :/Bana 12.haftada erkeğe; 14.haftada kıza benziyor demişti.
16 da kesin öğrendik erkek olduğunu.
Hadi hayırlısı olsun inşallah
Ins canimm evet baslarim vallahi :))
gözünaydın canım.sağlıkla kucağına alman dileğiyle.
isim düşünmeye başlarsın artık.
Cok saol elifnazim Allah razi olsun :))inanmıyorum hadi gozunuz aydın çok sevindim. sağlıkla kucagina L inşallah
Bornnnnn gözün aydın canımmmçok sevindim yaa, inşallah herşey istedğin gb olur
Rabbim hepinize sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
![]()
gözün aydın sağlıkla gelsin güzel kızımız
Gunaydiiiiiiin!
Pembis bos gununde uyuyor sanirsam; topigi ben acayim bu sabah..
Hayirli, huzurlu bi gun olsun ins..
Biz de rutin diye bir şey kalmadı. Her gün farklı.Yaaa sormaaaaa :) kış saatinde Efenin rutini şöyleydi: 6-6:30 gibi kalk, memede takıl, hamakta sallattır, 8de full enerji hayata takıl. Saatler ileri alınınca daha geç bu rutini yapar diye umarken adam olayı 5-5:30 gibi kalk, memede takıl, hamakta canın isterse sallan, 6:30 da full enerji hayat başlasına çevirdi!! Sabahtan beri evde koşturuyoz yani. Gece de yine uyumama performansı sergiledi. Yani her boş gün niye böyle oluyo anlamıyorummmmne çektim beee hahaah
Herkese günaydınnnnn. Güzel bir gün olsun inşallahhhh![]()
Herkese günaydın.
Bornnnnnnnn, hayırlı olsun canım. Prenses geliyormuş.
Dünden beri boğazım ağrıyor, burnum akıyor. Miniğim hastalığı bana sattı sanırım.
Biz de rutin diye bir şey kalmadı. Her gün farklı.öğle uykusundan uyanma saati belirliyor.
gunduz uzadigi icin ogle uykusu uzadi biraz, yakin zamana kadar 2 saat yatiyordu, simdi 3u buluyor. Satlerin ileri alinmasindan bizimki cok etkilenmedi.
Aksam biraz daha gec yatiyor, saat 11, 11 bucuk gibi
Sabah 6 bucuk, 7 d ayakta.
Dun annemde yegenim de vardi. İkisi bir olunca eagleenin omer ve gulsumu gibi cete oluyorlar..
Tum gun nonstop kosturuyorlar. Ve o gece aysecik cok uzun ve neredeyse kesintisiz uyuyor. Dun gece sadece 1 kez kalkti ve suan hala uyuyor. Keske ben de yatiyor olsaudim ama spor yapicam
Aynen bizde de gündüz uykuları üç saate çıkmıştı. Öğle olunca da gece 11-12 gibi yatıyor. O bana ağır geliyor. Ben sabahları 6'da kalkıyorum. Toplamda kızım için 12 saat uyku iyi. Fazla uyuyunca cozutuyor.gunduz uzadigi icin ogle uykusu uzadi biraz, yakin zamana kadar 2 saat yatiyordu, simdi 3u buluyor. Satlerin ileri alinmasindan bizimki cok etkilenmedi.
Aksam biraz daha gec yatiyor, saat 11, 11 bucuk gibi
Sabah 6 bucuk, 7 d ayakta.
Dun annemde yegenim de vardi. İkisi bir olunca eagleenin omer ve gulsumu gibi cete oluyorlar..
Tum gun nonstop kosturuyorlar. Ve o gece aysecik cok uzun ve neredeyse kesintisiz uyuyor. Dun gece sadece 1 kez kalkti ve suan hala uyuyor. Keske ben de yatiyor olsaudim ama spor yapicam
Daha ne olsun. Çok iyi uyuyor, maşallah. Tabi yazın o kadar erken kalmak zor oluyordur. Tatillerde de ama çalışırken süper.Günaydınnn...
bizde 4 buçukta kalktık, kavga ettik. Sabah sabah daha hava aymamış gelmiş başıma çorbaaa çorbaaaa diyeSanki içecek. Zorla kaldırıldığım için biraz gergindim ama geçti. Lazımlığı mutfağa koyupyaptı kakasını. Kafasına estikçe lazımlığa geçiyor sanırım. Bez bağlamak ölüm oluyor artık, çok zorluyor napıcam bilmiyorum.
Bizim uyku rutinimiz sabah 10 gb uyur 1 yada 1 buçuk saat. Sonrasında akşam 7 gb yatıp sabah 6- 6 buçuk gb de kalkıyor. Bana az gb geliyordu ama sizinkilere göre normal sanırım.
ilbilgecim geçmiş olsun. Bol bol zencefilli ıhlamur iç hemen toparlıyor.
Teşekkür ederim.günaydınnnnnnnnn![]()
born canım çok sevindim rabbim sağlıklı sıhhatlı çok güzel bir kız olsun inşallah
elifnaz modem ve tabletleriniz bir bir bozulmuş eee çocuklu evde normal bunlar en kısa zamanda
aramıza dön süper aktif olarak
colıcos canım birde ayranı dene bakalım inşallah onuda içirir:44: birde sen hazırlasan yemekleri bıraksanda bunları ver desen olmaz mı ?
ben bakıcıya öyle yapıyorum çünkü melisanın kahvaltısından akşam biz gelene kadar yiyeceklerini hep hazırlıyorum
nfk canım balık da çok iyidir bence bazı çocuklar balığı sevmiyor allahtan bizimkiler yiyor
yorulması işe yarıyor desene
ooo sahil mi eğer uzak olmazsa size idealtepe tarafına gidin şu yeni açılan maltepe sahil projesinde eğlenebileceği bir sürü oyuncak var haberin olsun
pempiş günaydın canım efeye saatlerin ileri alınması işe yaramamış a101 git bak bakalım
gitarı alacakmısın sen ona göre bende akşama alacağım kalırsa tabi
aryamm valla çok güzel uyuyor bence akşam 7 de yatsa bizimki onu ara uyku sanar kalkar sonra tekrar
uyut moduna başlarız valla:26:
ilbilgehatun canım yaa geçmiş olsun bende hasta olacak gibiyim aman diyorum:26:
busmai valla ellerine sağlık canım çok güzel menülerinşallah kalıcı bir alerjı değildir bakalım :26:
Çok iyi bence. Birden vermek iyi değil diye biliyorum.nfk bu arada tartıyı aldım 1 haftada 700-800 gr gibi birşey vermişim ehh fena değil ama akşam bir profiterol patlattım:18:
neyse arada olur öyle şeyler![]()
nfk bu arada tartıyı aldım 1 haftada 700-800 gr gibi birşey vermişim ehh fena değil ama akşam bir profiterol patlattım:18:
neyse arada olur öyle şeyler![]()