Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

seker portakalim, dolgu alan acildi ama icinde vaadedilen bolumler yapildi mi, haberin var mi?
Cocuklar icin lunapark, muzikli oyun alani, boyama etkinligi, kucuk bi hayvanat bahcesinden bahsediliyordu

canım hala inşaat devam ediyor tam olarak açılmadı ama bitirdikleri bölgeleri açtılar açılan bölgede güzel bir oyun parkı var epeyce büyük ve çokca değişik değişik oyuncaklar var ayşenin ilgisini çekebilir melisanın çok hoşuna gitmişti diğerleri inşallah en kısa zamanda açılacakmış hatta kumsal bir sahilde olacakmış girirmesede görüntüsü güzel olacak ama ne kadar temiz kalır onu bilemem:44:

Hadi hayirli olsun.. İns ugurlu gelir, gunbegun tartida az rakamlar gorursun :1:

İyi baslamissin, tatli ben de haftada bir yiyorum.
O da haftasonu. Gunduz yersen sorun olmaz saniyorum :34:

yok gece yedim :37:
havalar biraz güzel olmaya başladı akşam eve geldim melisayı emzirdim dışarı çıktık kızımla parka gittik ordan biraz yürüyüş yaptık tabi melisa kucağımda :1: yürüyüş sonunda kendimizi tatlı aldık eve gel ortalığı topla çamaşırları falan astım melisaya yemek yedir eşim spora gitmişti ona ayrı yemek hazırla derken saat 10:30 gibi yiyebildim tatlımı :1:

Hadi kızlar, ben okula gidiyorum.:54::54:

Hadi kolay gelsin canim :31:
Ben de evi toparliyorum. Sonra cikariz ins.
Seker portakaliim, o alana yakinim ama yurume mesafesi ne kadar var, tam cikaramadim.
Sahile inince bakarim..

Et cikardim, sote ve bulgur pilavi yapicam aksama.:56:

yazdım yine internet gitti. artik yazdim sayın:1:
seker portakali, o dediginiz yer hafta sonu kalabalık oluyordu r degilmi

manyetik lego mu?
Aysecikle kahvaltidan sonra sahile inmeyi dusunuyorum.
Donuste semt pazarina ugrarim. A101e de gireriz:10:

Manyetik legoyu almadım. Çok ince ve dandik görünüyordu. Bizimkinin arkadaşta oynadığı bunun üç katı kalınlıktaydı.
Günaydınnn...

bizde 4 buçukta kalktık, kavga ettik. Sabah sabah daha hava aymamış gelmiş başıma çorbaaa çorbaaaa diye:1:Sanki içecek. Zorla kaldırıldığım için biraz gergindim ama geçti. Lazımlığı mutfağa koyupyaptı kakasını. Kafasına estikçe lazımlığa geçiyor sanırım. Bez bağlamak ölüm oluyor artık, çok zorluyor napıcam bilmiyorum.

Bizim uyku rutinimiz sabah 10 gb uyur 1 yada 1 buçuk saat. Sonrasında akşam 7 gb yatıp sabah 6- 6 buçuk gb de kalkıyor. Bana az gb geliyordu ama sizinkilere göre normal sanırım.

ilbilgecim geçmiş olsun. Bol bol zencefilli ıhlamur iç hemen toparlıyor.

Az mı?!?! Az mı?!?!?

günaydınnnnnnnnn:3:

born canım çok sevindim rabbim sağlıklı sıhhatlı çok güzel bir kız olsun inşallah:16:

elifnaz modem ve tabletleriniz bir bir bozulmuş eee çocuklu evde normal bunlar en kısa zamanda
aramıza dön süper aktif olarak:34:

colıcos canım birde ayranı dene bakalım inşallah onuda içirir:44: birde sen hazırlasan yemekleri bıraksanda bunları ver desen olmaz mı ?
ben bakıcıya öyle yapıyorum çünkü melisanın kahvaltısından akşam biz gelene kadar yiyeceklerini hep hazırlıyorum :34:

nfk
canım balık da çok iyidir bence bazı çocuklar balığı sevmiyor allahtan bizimkiler yiyor
yorulması işe yarıyor desene:34:
ooo sahil mi eğer uzak olmazsa size idealtepe tarafına gidin şu yeni açılan maltepe sahil projesinde eğlenebileceği bir sürü oyuncak var haberin olsun :34:

pempiş günaydın canım efeye saatlerin ileri alınması işe yaramamış a101 git bak bakalım
gitarı alacakmısın sen ona göre bende akşama alacağım kalırsa tabi:34:

aryamm
valla çok güzel uyuyor bence akşam 7 de yatsa bizimki onu ara uyku sanar kalkar sonra tekrar
uyut moduna başlarız valla:26:

ilbilgehatun
canım yaa geçmiş olsun bende hasta olacak gibiyim aman diyorum:26:

busmai valla ellerine sağlık canım çok güzel menüler :56: inşallah kalıcı bir alerjı değildir bakalım :26:

Gitarı aldım ve beğendim canikom. Umarım sen de bulursun :)

Bu arada gece aklıma ne geldi acaba born kızına ne isim koyar???? Yasir'e de uyumlu bir yasemin var diye düşündüm. Dşürken dalmışım.:51:
:))) aklimda hic isim yok ama itina ile arastiririm ins isim bulma kismi cok keyifli ay sonu doktorumun kesin cumlesinden sonra hizlandiracagim calismalari :))
Herkese günaydın.
Bornnnnnnnn, hayırlı olsun canım. Prenses geliyormuş. :21:
Dünden beri boğazım ağrıyor, burnum akıyor. Miniğim hastalığı bana sattı sanırım.
Cok tsk edeyim birde burdan ;) cok gecmis olsun canim ins oglene dogru daha acilirsin
günaydınnnnnnnnn:3:

born canım çok sevindim rabbim sağlıklı sıhhatlı çok güzel bir kız olsun inşallah:16:

elifnaz modem ve tabletleriniz bir bir bozulmuş eee çocuklu evde normal bunlar en kısa zamanda
aramıza dön süper aktif olarak:34:

colıcos canım birde ayranı dene bakalım inşallah onuda içirir:44: birde sen hazırlasan yemekleri bıraksanda bunları ver desen olmaz mı ?
ben bakıcıya öyle yapıyorum çünkü melisanın kahvaltısından akşam biz gelene kadar yiyeceklerini hep hazırlıyorum :34:

nfk
canım balık da çok iyidir bence bazı çocuklar balığı sevmiyor allahtan bizimkiler yiyor
yorulması işe yarıyor desene:34:
ooo sahil mi eğer uzak olmazsa size idealtepe tarafına gidin şu yeni açılan maltepe sahil projesinde eğlenebileceği bir sürü oyuncak var haberin olsun :34:

pempiş günaydın canım efeye saatlerin ileri alınması işe yaramamış a101 git bak bakalım
gitarı alacakmısın sen ona göre bende akşama alacağım kalırsa tabi:34:

aryamm
valla çok güzel uyuyor bence akşam 7 de yatsa bizimki onu ara uyku sanar kalkar sonra tekrar
uyut moduna başlarız valla:26:

ilbilgehatun
canım yaa geçmiş olsun bende hasta olacak gibiyim aman diyorum:26:

busmai valla ellerine sağlık canım çok güzel menüler :56: inşallah kalıcı bir alerjı değildir bakalım :26:

Cok saol.canim Allah razi olsun seninde giden kilolarin hayirli olsun daim olsun :)

Hadi kolay gelsin canim :31:
Ben de evi toparliyorum. Sonra cikariz ins.
Seker portakaliim, o alana yakinim ama yurume mesafesi ne kadar var, tam cikaramadim.
Sahile inince bakarim..

Et cikardim, sote ve bulgur pilavi yapicam aksama.:56:

canım sahilde wonderland ve şato cafe nin ortasında kalıyor bölge :34:
bende tavuk kanat çıkardım eşim kanat kızartma istedi onu yapacağız akşam ama biz kendimize ne yapacağız bakalım :44:

yazdım yine internet gitti. artik yazdim sayın:1:
seker portakali, o dediginiz yer hafta sonu kalabalık oluyordu r degilmi

canım biz hafta sonu gitmiştik çok kalabalık değildi yada alan çok büyük olduğu için kalabalık gözükmüyor ondan da olabilir :34:

Manyetik legoyu almadım. Çok ince ve dandik görünüyordu. Bizimkinin arkadaşta oynadığı bunun üç katı kalınlıktaydı.

Az mı?!?! Az mı?!?!?

Gitarı aldım ve beğendim canikom. Umarım sen de bulursun :)

hımm sen onayladıysan tamam dır bende öğlen çıkayım yakınlarda varsa a101 alayım bitmeden :34:

:))) aklimda hic isim yok ama itina ile arastiririm ins isim bulma kismi cok keyifli ay sonu doktorumun kesin cumlesinden sonra hizlandiracagim calismalari :))

Cok tsk edeyim birde burdan ;) cok gecmis olsun canim ins oglene dogru daha acilirsin

Cok saol.canim Allah razi olsun seninde giden kilolarin hayirli olsun daim olsun :)

hayırlısı ile kesinleştir cinsiyetide allahın izniyle sen süsler püsler onu güzel isimler bulursun inşallah:34:

bu arada aramızda kocaeli tarafında oturan yoktu değil mi ??

o bölgede çocuklar için çok güzel bir alan varmış bilen varmı gidilmeye değer mi?
$harikalar-diyari_20110608140419_b.webp$gunubirlik-kartepe-masukiye-sapanca-turu-110-cesit-acik-bufe-kahvalti-ve-ulasim_515478f21492...webp
$harikalar_diyari.webp

o bölgede çocuklar için çok güzel bir alan varmış bilen varmı gidilmeye değer mi?
Eki Görüntüle 1061328 Eki Görüntüle 1061329
Eki Görüntüle 1061330

Ben kocaeli unide.okudum ailemde kocaeilnde zaten bu resimlerdeki yere de esimle nisanliyken gitmistik derince sahildeydi yanlis hatirlamiyosam guzel cafeler falan vardi buralarda da resimler cok guzel.cikiyodu biz bile cekilmistk ;)) tum cizgi film karakterleri fln var guzel.bi alan

Eki Görüntüle 1061328 Eki Görüntüle 1061329
Eki Görüntüle 1061330

Çok güzel görünüyo yahuuuuuu.

bnmde kasım 2012 doğumlu bı oğlum var şimdiye kadar hızlı büyudu ama sanki artık yavaşladı aynı :D

Allah bağışlasın. Değişik bir bakış açısı :D

Ben kocaeli unide.okudum ailemde kocaeilnde zaten bu resimlerdeki yere de esimle nisanliyken gitmistik derince sahildeydi yanlis hatirlamiyosam guzel cafeler falan vardi buralarda da resimler cok guzel.cikiyodu biz bile cekilmistk ;)) tum cizgi film karakterleri fln var guzel.bi alan

hala aynımı peki canım belki bunlar eski resimlerde olabilir yakın zamanda ailen gitmiş mi hiç ??

bnmde kasım 2012 doğumlu bı oğlum var şimdiye kadar hızlı büyudu ama sanki artık yavaşladı aynı :D

yani ilk geliişim dönemlerindeki gibi olmayacak tabiki ama büyüyorlar yani korkma :34:

Çok güzel görünüyo yahuuuuuu.

Allah bağışlasın. Değişik bir bakış açısı :D

canım koştum a101 e gittim aldım gitarı gerçekten güzel bir şeye benziyor henüz açmadım kızımla beraber açalım dedim ama belki klavuzu varsa ona bakarım :34:
daha başka şeylerde vardı ama arabayı ters yere park ettiğim için hemen çıkmak zorunda kaldım

hala aynımı peki canım belki bunlar eski resimlerde olabilir yakın zamanda ailen gitmiş mi hiç ??

yani ilk geliişim dönemlerindeki gibi olmayacak tabiki ama büyüyorlar yani korkma :34:

canım koştum a101 e gittim aldım gitarı gerçekten güzel bir şeye benziyor henüz açmadım kızımla beraber açalım dedim ama belki klavuzu varsa ona bakarım :34:
daha başka şeylerde vardı ama arabayı ters yere park ettiğim için hemen çıkmak zorunda kaldım

Kullanımı harfi tak ve bas şeklinde :) güle gğle kullanılsın şimdiden.

Krepli tarifle bi tarif daha paylaşmıştım ya onu yaptım bugün. Krepli olan daha basitti vallahi. Bakalım tadı nasıl :)?

Herkeze selam. kötü birgün geçiriyorum. sabaha kadar uyuyamadım. çünki batuş çok ateşlendi. capoldü sirkeli suydu ateşi zor düştü. fakat tekrar çıktı. sabah halaa aynı. suçlu ortada tabiiki ben oğlumun yanında yatıyorumya bazen. çocuğun üstünü açıyormuşum o yüzden hasta olmuş. geceyi oğlumun yanında geçiremedim çünki kendisi yattı. ateşler içinde yandığı halde üzerini çıkarmadı. çocuğumla ilgilenmeme müsade etmedi. bide üstüne getir götür anamı ağlattı. çeneside çabası. kafayı yicem. meraktan ölüyorum şimdi arayamıyorum nasıl oldu bilmiyorum. teşhiside koydu zaten. dişten olabilirmiş. bademcik değilmiş. ciğerlerini üşütmemiş. o yüzden iki gündür öksürüyor. yemeğini yiyor ve çıkarmadığı için iyiymiş. sadece benim yüzümden ateşlenmiş. bir ara wc ye gitti gece hemen yanına yattım oğlumun saçını okşadım hemen yetişti. dokunma sıcaklığın geçer diye. halbuki kendisi elini heryerine koyuyor çocuğun. onun eli sıcak değil sanki.

Annemlere 2 saat kadar uzak burasi onlar hic gitmedi ama yakin zamanda oraya giden face e foto.koyanlari.gormustm yine de yanlis bilgi vermis olmiyim ordaki cafelerden dln bilgi alinabilir saniyorum yada harikalar diyarinin bi teli fln vardir muhakkak gitmeykmi dusunuyosunuz canim

Herkeze selam. kötü birgün geçiriyorum. sabaha kadar uyuyamadım. çünki batuş çok ateşlendi. capoldü sirkeli suydu ateşi zor düştü. fakat tekrar çıktı. sabah halaa aynı. suçlu ortada tabiiki ben oğlumun yanında yatıyorumya bazen. çocuğun üstünü açıyormuşum o yüzden hasta olmuş. geceyi oğlumun yanında geçiremedim çünki kendisi yattı. ateşler içinde yandığı halde üzerini çıkarmadı. çocuğumla ilgilenmeme müsade etmedi. bide üstüne getir götür anamı ağlattı. çeneside çabası. kafayı yicem. meraktan ölüyorum şimdi arayamıyorum nasıl oldu bilmiyorum. teşhiside koydu zaten. dişten olabilirmiş. bademcik değilmiş. ciğerlerini üşütmemiş. o yüzden iki gündür öksürüyor. yemeğini yiyor ve çıkarmadığı için iyiymiş. sadece benim yüzümden ateşlenmiş. bir ara wc ye gitti gece hemen yanına yattım oğlumun saçını okşadım hemen yetişti. dokunma sıcaklığın geçer diye. halbuki kendisi elini heryerine koyuyor çocuğun. onun eli sıcak değil sanki.

geçmişş olsun cnmm ben forma ara sıra giriyorum. geçen cuma benim kızımda ayne n ateşlendi akşam bende calpol verdim ama ateşi bir türlü 38.5 aşagı düşmedi sabaha kadar yanımda yattı ve sadece çıtçıtlı badi ve kilotlu çorapla durdurdum. giydirmedim fazlada ellemedim zaten. sabah dr. gittik bogazı intaplamış düşük dozda antibiyotik ve ateş düşürücü verdi o gün hemen kullandım ama ateşi 37.5 ilaç kullandıgım halde cumartesi başka dr götürtüm saolsun bayn çok iyiyydi anlattı. enfeksiyon durumlarında ilaca başlandı mı 48 saat ateşi normale dönmezmiş ilaçları kullan endişelenme ateşi çok yükselmedikçe dedi hakkaten pazar saabhı atşimiz düştüüü ve ilaçları kullandık şu an iii çok şükür.

ben de kavınvaldeyle altlı üstlü oturuyorumm oda senin kv gibi ilk gün azısı çıkıyo falan dedi ben agzına baktım yok güya kendi bakmış görmüş ben yine seslenmedim.azısı olsaa ateş düşürücü kullandın mı ateş düşer..sonra ispirto suyu sirkeli su falan yapalım dedi ben elletmedim allahta kv. ben bir şey dedim mi ısrar etmez.
ki ateşledigi gün öğleyin akşam çok güzell çorbasını ve yemegini yedii yanii hemnn kusmaya falan başlamaz ama bir gün sonra gündüz yemedi mesela süt içerdi içmedi bende zorlamadım sadece ıhlamura bisküvi falan koydum içirdim meyva suyu böle sıvı şeyler yedi 3 gün boyunca ve hemn zayıfladı.
bende seninkine benzer durum yaşadım sen yine de bi dr. götür en azından için rahatlarr.belkii sizin gerçekten diştir.endişelenmene gerek kalmaz.

bu ara bu kv. her şeyiii çok iiii biliyolarr maşallahhh:47:

Ben o kadını boğarım..
Oğlunun senin sıcaklığına ihtiyacı var.
Senin yerinde olsam işi bırakırdım yemin ediyorum. İlk 3 yıl çocuğa anne bakmalı. Gündüz anne bakamasa bile ,en azından gece yanında yatmalı. Sonra istediğin gibi çalış.

Son düzenleme:

canım çok geçmiş olsun öncelikle:26:
ama senin kv işi epey abartmış seni üzmek için söylemiyorum ama bu kadarı da fazla bence ne demek sen dokunma falan iyice kendi çocuğu sandı sanırım bir kere her şeyden önce sana ihtiyacı var bebeğinin kv deye değil eşinle bu durumu konuş bence tamam şu an evi ayıramıyorsunuz ama en azından birazda o kendine çeki düzen versin :19:

Annemlere 2 saat kadar uzak burasi onlar hic gitmedi ama yakin zamanda oraya giden face e foto.koyanlari.gormustm yine de yanlis bilgi vermis olmiyim ordaki cafelerden dln bilgi alinabilir saniyorum yada harikalar diyarinin bi teli fln vardir muhakkak gitmeykmi dusunuyosunuz canim

sağol canım hafta sonu acaba mı diye düşündüm ama yağmur yağacakmış yaa şansıma bak neyse başka zamana artık :34:

Ben o kadını boğarım..
Oğlunun senin sıcaklığına ihtiyacı var.
Senin yerinde olsam işi bırakırdım yemin ediyorum. İlk 3 yıl çocuğa anne bakmalı. Gündüz anne bakamasa bile ,en azından gece yanında yatmalı. Sonra istediğin gibi çalış.

busmaicim aynen annenin çocuğa bakması çok farklı ama inan bazen çalışmak zorunda kalabiliniyor tabi imkan varsa bencede çalışmamak en güzeli olurda ikinci çocuk olursa bende çalışmamayı düşünüyorum ama bakalım mali durumlar ne gösterir:44:

colicos, bir kez daha anladimki Allah dagina gore kar veriyor.
O ne manyak bi kadin oyle?!:50:

Hicbirsey bi yapmayacak olsan dahi senin hakkin bebeginin yaninda olmak. Ne demek seni uzaklastirmak?!!!:47:

İyice cozutmus o kadin. Ben kv nin sivriliklerine, dengesizliklerine sabredebilirim ama asla cocugum uzerinde benden ziyade soz sahibi olamaz.
Dun o durumdaki anne ben olsam, atlar alirdim elinden benegimi. Sac bas dalardim.

Seni, senin dogurdugun cocukla sinav etmeye hakki yok.
Heleki hastayken.. Bence artik sinirlari ciz bacim. Bi yolunu bul..

Busmai, onun durumu calismasindan sebep boyle deilki.
Goruyorsun kadin siyirmis. Gelinine zulmederek ayakta kalan aciz bi kadin.

Sahilde biraz takildik, sonra pazara gittik aysecikle.
Ufak tefek seyler aldim. 3,5 saat olmus. :52:
Ayaklarima da kara sular inmis. Dus aldim aysecigi de yikadim yatirdim. Simdi mutfaga giriyorum.:6::51: İslerimi kolaylayayim, doncem ben size :1::54:

Back
X