Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

kafaya koydum, ehliyet alicam bacim.
Esim araba kullanmami istemiyor, malum istanbul trafigi ama boyle de olmuyor:19:
Ehliyeti alirsam, zamanla alisir. Coluk cocuk, koca gobekli adamlar yapiyor ben mi yapamicam???:51:
Kac ay suruyor nasil oluyor hic bilmiyorum.
Bu yaz hedefim ehliyet:72:

Tabi kız; kimler kimler alıyo. Sen havada karada yaparsın. Araba kullanmak ayruca zevkli bişi bence :)

iyi akşamlar :3:

bugün izinliydim perşembe akşamı müdür çıkarken toplantıya kaldığınız için izin kullanın dedi banada bugün düştü bugün bol bol uyuruz diye hayal ettim
ama sağolsun melisa bugün öğle uykusuna bile yatmadı:37:
bende bugün temizlik yaptım baya melisayı yıkadım pasta yaptık eşimde işyerinden arkadaşının annesi vefat etmiş oraya gitti bizde şimdi melisa ile
yatacağız inşallah yarın işe gideceğim offf

neyse sizde ikinci çocuklardan konuşmuşsunuz hayırlısı olsun rabbim herkesin gönlüne göre versin bizde biraz daha bekleme taraftarıyız bakalım kısmet

nfk canım bende hiç derslere girmedim sadece direksiyon dersleri zorunluydu onlara girmiştim zaten kitap veriyorlar ama genelde daha önceki senelerde sorulan sorulardan soruyorlar problem olmaz senin için eşinde direksiyon çalıştırırsa seni rahatlıkla alırsın canım :34:

Yani bravo!! Bonus boş gün temizlikle mi harcanır bacım yaaaaa??? :)

Bence eşi çalıştırmasın valla. Kurs hocaları ile çalışmak daha iyi :)

Efe zorlu bir 1,5 saatten sonra uyudu. Şükürler olsun. Ben de hemen yatayım. Yarın görüşmek üzere canlarrrr.

pamuk helvacim, sen ehliyet kursuna yazildin mi?.
Kac ay suruyor, derslere gitmek sart mi?..

Merhaba konuya atlamış gibi oluyorum öncelikle kusura bakmayın :1: bizim kızda sizinkilerle yaşıt arada takip ediyorum vakit buldukça. Bu akşam şans eseri görünce mesajı daha geçen hafta direksiyon sınavına girmiş biri olarak yazıp bilgilerimi paylaşayım dedim. Dersler kursa göre değişiyor meb mecburi bi saati var ama her kurs vermiyor. BENim gittiğim 15 gün günde 3 saatti, sorduğum başka bir kurs 10 gün 2 saat şeklinde ders veriyordu. İlkyardım ve motor derslerine girmeyenlerin sözde kaydı siliniyor ama kursla görüşüp durumu belirtirseniz mecburiyet yok. Direksiyon dersinede arzu ederseniz katılıyorsunuz. Size belge imzalatıyorlar ders aldım diye. Yeni sınav haziranda bildiğim onu araştırıp başvurursanız dersler sınavdan 15-20 gün önce başlıyor. Yazılı sınavdan yaklaşık bir ay sonrada direksiyon sınavı oluyor.

günaydınlar herkeseeee :16:
laptopum geldi.. oh ne özlemişim yaa büyük ekran, çoklu alıntı, 10 parmak klavye..:126:
eşim mesaide bugün. havada yağışlı ve soğuk. kapandık kaldık evde iyi miii?:37:
herkese güzel bi haftasonu diliyorum...

ben senin yerinde olsam yaparım. sen hamile kaldın doğum oldu diyene kadar arya 3 yaşında olacak. kres öncesi çocuk sıkıntı kizimi, kerem temmuzda doğdu eylülde okula verdik bebekten dolayi gitmek istemedi. ilk dönem çok sıkıntı çektik.
evet, bence de anne çalıştığı için büyüğün kreşe başlamış olması işini daha kolaylaştırır.
Herkese merhaba,
Uzun bi zaman sonra bende bişeyler yazayım dedim özellikle 2. Çocuk mevzusu açılmışken😊 hümeyra kızım 27 şubatta normal doğumla dünyaya geldi. Çok şükür sağlıklı bi bebek, biraz gazlı oldugu için uykusuz gecelerimiz yoğun😔.. ablasında böyle sıkıntılarımız yoktu ama sağlık olsun böyle böyle büyücekler..
Busmai,born , bahar, deli ve ecrin 2 çocukla hayat çok zor şimdiden söyleyeyim😊 daha 1. Ler kendilerini kurtaramadıkları için hala özel ilgi bekleyen bebekler.. Eşlerin veya aile yakınlarının desteği çokk önemli.. O yüzden kimse minnet etmem moduna girmesin bence alabildiği kadar destek alsın yoksa evde 2 çocukla kimi zaman çıldırma noktasına gelinebilir.. Busmaicim herkesin söylediği kardesini kıskanacak olayı da zarar vermedikleri sürece çok önemli değil..
Aryam benim naçizane fikrim ücretsiz izin alsan bile sana destek olacak birisi yoksa arya tam gün bi kreşe başlamadan 2. Çocugu biraz erteleyebilirsin.
Herkese sevgiler..
humakuş humakuş.. gittin başka bi şehre kondun. sesin soluğun çıkmıyor bacım.
gözün aydın, Rabbim analı babalı büyütsün hümeyra kızı :16:
aslında birbirine yakın iki kuzu annesi olarak sen ve elifnazdan alacağımız çok tavsiye var, arada yaz lütfen..
cennet kokulu bebeğini de öpüyorum.. ben şimdiden özledim bebek kokusunu
:17:

Kızlar, gözüm enfeksiyon kapmış. Gözümü açamıyorum. Derste sulanmasından, batmasından duramadım. Müdürden izin isteyip dr'ye gittim.gözüm kan çanağı gibi. Açamıyorum. Yazamazsam merak etmeyin.
ah canım benim, geçmiş olsun.. damla falan verdi di mi?
geçen hafta kardeşimde, bu hafta babamda oldu enfeksiyon. inş seninki de çabucak geçer.

Allah kolaylık versin canım , yalnız birşey dikkatimi çekti , gelinlerinin saçından sürüklemiş bir insanın psikolojisi ne kadar düzgündür ona çocuk emanet edilir mi? Çocuğa tahammülü çoktur inşaallah .... Allah korusun korktum ben bu teyzeden vallahi , bir an evvel kendi düzeninizi kurarsınız ve yavrunu da emin ellere emanet edersin inşaallah ....
onun psikopatlığı gelinlere bacım :19:
kendi de belki zamanında kv sinden psikolojik veya fiziksel şiddet görmüş olmalıki, benimsemiş :19:
yoksa kendi kanından bebeğe zarar verceğini sanmam

gözünüz aydın sağlıkla büyüt inşallah bebisini. ilk aylar hele gazliysa zor 6 aydan sonra daha rahat. ilk aylar yardım kesinlikle şart. minnet dedin de 3 cocukla yarın ilk ev ziyaretimizi yapacağız. alnimizin akıyla çıkarız inşallah:27:
nasıl geçti oturmanız? :31:
Ayy oo zorlu bir maraton sizi bekliyor demek :1: biriniz keremin peşinden , diğeriniz ipeğin idare edersiniz , elacık da evin kendimle yaşıt çocuğu varsa onunla oynar ...:29:
Bizimkileri zapdetmek çok zorlaşıyor artık, geçen akşam 5 dk komşuya girdik , Selim bey evin kedisini kovalamaktan, tv ye vurmaya bir sürü işe yeltendi ama tarafımdan bastırıldı afacan :1:
kedileri mi kovalıyor? :9:
aklıma çöpçüler kralı filminde kemal sunalın kedi kovaladığı sahneler geldi:9:

bugün izinliydim perşembe akşamı müdür çıkarken toplantıya kaldığınız için izin kullanın dedi banada bugün düştü bugün bol bol uyuruz diye hayal ettim
bende bugün temizlik yaptım baya melisayı yıkadım pasta yaptık eşimde işyerinden arkadaşının annesi vefat etmiş oraya gitti bizde şimdi melisa ile

neyse sizde ikinci çocuklardan konuşmuşsunuz hayırlısı olsun rabbim herkesin gönlüne göre versin bizde biraz daha bekleme taraftarıyız bakalım kısmet

nfk canım bende hiç derslere girmedim sadece direksiyon dersleri zorunluydu onlara girmiştim zaten kitap veriyorlar ama genelde daha önceki senelerde sorulan sorulardan soruyorlar problem olmaz senin için eşinde direksiyon çalıştırırsa seni rahatlıkla alırsın canım :34:
oh, arada böyle izinler varsa ne güzel..
unuttuğun paltonun cebinde para bulmak gibi bi şey olsa gerek :9:

kadınlar kulübü sağolsun, ehliyetle ilgili de bi topik varmış :1:
hemen girip sordum. pembişin dediği gibi kursuna bağlı, tanıdık birilerini bulurum inş..
araştırmaya başladım bile. araba konusunda sıfırdan başlıyor gibiyim, Allah eşime sabır versin :9:

bu arada dün söylediğin sahildeki parka gittik. gerçekten büyük bi alan ve her yaşa hitap eden farklı oyuncaklar var.
ahım şahım değil ama yakında özellikle deniz kenarında alternatif bi alan olması güzel. :31:
yalnız yürüme meseafesi epey var. tam maltepe civarında.. eşim ben getiririm siz yürüyemezsiniz diyo:37:

bu saatte 7 üye 3 ziyaretçi hayret :1:
neyse ben çıkıyorum pilimiz bitti artık:40:
gecenin 3ünde 4ünde bile ziyaretçiler görüyorum ben. trendtopiğiz kızım bizz !:51::9:
Efe zorlu bir 1,5 saatten sonra uyudu. Şükürler olsun. Ben de hemen yatayım. Yarın görüşmek üzere canlarrrr.
1,5 saat miiiii? :53:
sen ne mübarek kadınsın yaa:70:

Merhaba konuya atlamış gibi oluyorum öncelikle kusura bakmayın :1: bizim kızda sizinkilerle yaşıt arada takip ediyorum vakit buldukça. Bu akşam şans eseri görünce mesajı daha geçen hafta direksiyon sınavına girmiş biri olarak yazıp bilgilerimi paylaşayım dedim. Dersler kursa göre değişiyor meb mecburi bi saati var ama her kurs vermiyor. BENim gittiğim 15 gün günde 3 saatti, sorduğum başka bir kurs 10 gün 2 saat şeklinde ders veriyordu. İlkyardım ve motor derslerine girmeyenlerin sözde kaydı siliniyor ama kursla görüşüp durumu belirtirseniz mecburiyet yok. Direksiyon dersinede arzu ederseniz katılıyorsunuz. Size belge imzalatıyorlar ders aldım diye. Yeni sınav haziranda bildiğim onu araştırıp başvurursanız dersler sınavdan 15-20 gün önce başlıyor. Yazılı sınavdan yaklaşık bir ay sonrada direksiyon sınavı oluyor.

suskun ziyaretçi bns konuştu :1:
cevabın için teşekkür ederim. kursa küçük bebeğim var, bırakacak kimsem yok dersem güzel bi bahane olur di mi?:9:
peki bi soru daha; anladığım kadarıyla kursa kayıt ve kursun bitmesi arasında en az bir ay var.
sonra yazılı sınav oluyor, bir ay sonra da direksiyon sınavı. yani kabaca 2-2,5 ayda sıfırdan araba sürme baraj derecede öğrenilebilir mi?
eşimin haftasonları var sadece, yoksa zorlamayıp bi sonraki sınava göre mi hazırlansam?

Kadın ve erkeklerin katıldığı bir anket sonucu kadının en güzel olduğu yaşı 31 olarak belirlendi. Ankette 2 bin kadın ve erkeğe, “Kadınlar hangi yaşta en çekicidir” diye soruldu. Çoğu cevabı “31 yaş” olarak verdi .Genel görüşüyse kadınların 20′li yaşların sonunda ve 30′lu yaşların başında en güzel hallerini yaşadığı oldu.

tam o çağdayım, ben de bu görüşe katılayım bariii:1:

laptopum geldi.. oh ne özlemişim yaa büyük ekran, çoklu alıntı, 10 parmak klavye..:126:

evet, bence de anne çalıştığı için büyüğün kreşe başlamış olması işini daha kolaylaştırır.

aslında birbirine yakın iki kuzu annesi olarak sen ve elifnazdan alacağımız çok tavsiye var, arada yaz lütfen..

geçen hafta kardeşimde, bu hafta babamda oldu enfeksiyon. inş seninki de çabucak geçer.

kendi de belki zamanında kv sinden psikolojik veya fiziksel şiddet görmüş olmalıki, benimsemiş :19:

hemen girip sordum. pembişin dediği gibi kursuna bağlı, tanıdık birilerini bulurum inş..
araştırmaya başladım bile. araba konusunda sıfırdan başlıyor gibiyim, Allah eşime sabır versin :9:

bu arada dün söylediğin sahildeki parka gittik. gerçekten büyük bi alan ve her yaşa hitap eden farklı oyuncaklar var.
ahım şahım değil ama yakında özellikle deniz kenarında

gecenin 3ünde 4ünde bile ziyaretçiler görüyorum ben. trendtopiğiz kızım bizz !:51::9:

cevabın için teşekkür ederim. kursa küçük bebeğim var, bırakacak kimsem yok dersem güzel bi bahane olur di mi?:9:
peki bi soru daha; anladığım kadarıyla kursa kayıt ve kursun bitmesi arasında en az bir ay var.
sonra yazılı sınav oluyor, bir ay sonra da direksiyon sınavı. yani kabaca 2-2,5 ayda sıfırdan araba sürme baraj derecede öğrenilebilir mi?
eşimin haftasonları var sadece, yoksa zorlamayıp bi sonraki sınava göre mi hazırlansam?

Sana şöyle söyliyeyim öğreten hoca iyiyse kocana gerek bile kalmaz :1: günde 1,5 saatten 7 gün direksiyon dersi aldım bunun yanında iki kere babamla yarım saat zor çalıştık ve ilk direksiyon sınavında geçtim. Direksiyona 8 sene önce bir iki kere binmişliğim var ama oda 5-10 dk pist turu gençlik hevesi yani :1: kurs çok önemli bizim hoca ikinci gün trafikte kullandırmaya başlıyor araca alışınca çoğu kurs sadece sınav yerinde kullandırıyor ve bire bir ders yerine bi kaç kişi aynı araçta oluyor. Sen birebir ders verenleri ve tercih edilen bir kursu seçersen öğrenmen için bir hafta bile yeter senden kaçmaz :1:

Sana şöyle söyliyeyim öğreten hoca iyiyse kocana gerek bile kalmaz :1: günde 1,5 saatten 7 gün direksiyon dersi aldım bunun yanında iki kere babamla yarım saat zor çalıştık ve ilk direksiyon sınavında geçtim. Direksiyona 8 sene önce bir iki kere binmişliğim var ama oda 5-10 dk pist turu gençlik hevesi yani :1: kurs çok önemli bizim hoca ikinci gün trafikte kullandırmaya başlıyor araca alışınca çoğu kurs sadece sınav yerinde kullandırıyor ve bire bir ders yerine bi kaç kişi aynı araçta oluyor. Sen birebir ders verenleri ve tercih edilen bir kursu seçersen öğrenmen için bir hafta bile yeter senden kaçmaz :1:

aldım gazı, ben gidiyom :10::15::51::9:

Son düzenleme:
günaydınnnn hayırlı hafta sonlar hava yağmurlu ama olsun :3:

Tabi kız; kimler kimler alıyo. Sen havada karada yaparsın. Araba kullanmak ayruca zevkli bişi bence :)

Yani bravo!! Bonus boş gün temizlikle mi harcanır bacım yaaaaa??? :)

Bence eşi çalıştırmasın valla. Kurs hocaları ile çalışmak daha iyi :)

eee ne yaparsın hepimiz türk kadın değilmiyiz maalesef önce temizlik geliyor :1:
yok kız bana mesela eşim öğretti araba kullanmayı tabi tek fark o zamanlar evli değildik sabır derecesi daha fazlaydı :1:

ahım şahım değil ama yakında özellikle deniz kenarında alternatif bi alan olması güzel. :31:
yalnız yürüme meseafesi epey var. tam maltepe civarında.. eşim ben getiririm siz yürüyemezsiniz diyo:37:

Kadın ve erkeklerin katıldığı bir anket sonucu kadının en güzel olduğu yaşı 31 olarak belirlendi. Ankette 2 bin kadın ve erkeğe, “Kadınlar hangi yaşta en çekicidir” diye soruldu. Çoğu cevabı “31 yaş” olarak verdi .Genel görüşüyse kadınların 20′li yaşların sonunda ve 30′lu yaşların başında en güzel hallerini yaşadığı oldu.

gözünaydın laptopun gelmiş rahat rahat alıntı yapmışsın belli oluyor :1:

evet güzel yer tabi size ne kadar yakın olduğunu bilmediğim için sen sahile yürürüz diyince sahil yakınsa orayada gidebilirsiniz demiştim ama baya doldurmuşlar tabi denizi o bakımdan uzak oldu tabi :34:

valla sen hemencecik öğrenirsin canım dediğin gibi kimler kimler kullanıyor valla sen alasını yaparsın
eğer kardeşlerinde biliyorsa onlardan da yardım alabilirsin tabi pratik yapmak en güzeli
dersler içinde bizim kurs tanıdıkdı o yüzden normal derslere gitmedim sadece direksiyona girmiştim ama çocuk bahane edilebilir bence bir dene bakalım:34:

bende bu görüşe katılıyorum malum bende 31 yaşındayım

Son düzenleme:

Hahaha geçtim o çağı çoktaaaaan :)

Laptopun hayırlı olsun cicim. Bol alıntılı yazıların olsun topiğimizde :)

Efe şu ara sabrımı fena zorluyor. Temiz bir dalış yapasım var. Sabahın köründen full enerji başladı. Kahvaltı da yapmıyor bu saat oldu. Anca emsin ve 1,5 biberon su içsin. Tabi mızır mızır mıxır... Allah'ım sen sabır ver.

Direksiyon olayı çok zor değil. Rahat yetiştirirsin. Sakin olmak en önemlisi ;)

Dun o kd alinti yaptim yollayamadm simdi unutmadan yaziyim dedim ama eminim unurtuklarim olucak oncelikle
humakus bebisin hayirli olsun ne guzel bizlerde saglikla.kucagimiza aliriz ins sen boyle yazinca hayallerr daldim hemen ama cok da zor.demissin arada yaz da tecrubelerden faydalanalim :)
Pembisim sizin sonuclardada azalma olmasina cok.sevindim ddiger ultrason cekiminizdr de sknti cikmaz ins cnm...
seker.portakalim.siz.boyle temizlik yazdikca gaza geliyorum ama bi turlu kaldiramadim evi soyle.dip.kose su anda heryer heryerde eski kutuphanelik.bosaliyo onu vercek.bi yer bulup yeni.mobilyalar secilcek deee mutfak tadilata.gircek dee.temizlik olcak daaa ://
Nfkcim.benim esim direksiyon sinavlarinda nerdeyse hr haftasonu gorevli ben ehliuet aldigimda.almak.cok.kolaydi da.simdik baya bisi yaptiriyolarmis dur kalk.olaylari fln ins vicdanli birilerine denk.gelirsin hocalarda cok kil.olabiliyor bazen ayrica bende ist.da surmekten ne kdr hoslanmasam da memlekette arabdab inmiyorum desem yeridir esim bizi birakip.otobisle donuyor araba bizrmkaliyor yasirle heryerleri geziyoruz :)))
Colicosss sen ve kuzun nasilll
Biz de.dun karsiya gectik.dugun dernek vardi ama kopru trafiginden nefrt ediyorum eve zor attim.kendimi zaten uyut uyu derken baya gec oldu

günaydınnnn hayırlı hafta sonlar hava yağmurlu ama olsun :3:

eee ne yaparsın hepimiz türk kadın değilmiyiz maalesef önce temizlik geliyor :1:
yok kız bana mesela eşim öğretti araba kullanmayı tabi tek fark o zamanlar evli değildik sabır derecesi daha fazlaydı :1:

gözünaydın laptopun gelmiş rahat rahat alıntı yapmışsın belli oluyor :1:

evet güzel yer tabi size ne kadar yakın olduğunu bilmediğim için sen sahile yürürüz diyince sahil yakınsa orayada gidebilirsiniz demiştim ama baya doldurmuşlar tabi denizi o bakımdan uzak oldu tabi :34:

valla sen hemencecik öğrenirsin canım dediğin gibi kimler kimler kullanıyor valla sen alasını yaparsın
eğer kardeşlerinde biliyorsa onlardan da yardım alabilirsin tabi pratik yapmak en güzeli
dersler içinde bizim kurs tanıdıkdı o yüzden normal derslere gitmedim sadece direksiyona girmiştim ama çocuk bahane edilebilir bence bir dene bakalım:34:

bende bu görüşe katılıyorum malum bende 31 yaşındayım

Evli olma farkı çooook büyük bir fark ama canikom :D

Dun o kd alinti yaptim yollayamadm simdi unutmadan yaziyim dedim ama eminim unurtuklarim olucak oncelikle
humakus bebisin hayirli olsun ne guzel bizlerde saglikla.kucagimiza aliriz ins sen boyle yazinca hayallerr daldim hemen ama cok da zor.demissin arada yaz da tecrubelerden faydalanalim :)
Pembisim sizin sonuclardada azalma olmasina cok.sevindim ddiger ultrason cekiminizdr de sknti cikmaz ins cnm...
seker.portakalim.siz.boyle temizlik yazdikca gaza geliyorum ama bi turlu kaldiramadim evi soyle.dip.kose su anda heryer heryerde eski kutuphanelik.bosaliyo onu vercek.bi yer bulup yeni.mobilyalar secilcek deee mutfak tadilata.gircek dee.temizlik olcak daaa ://
Nfkcim.benim esim direksiyon sinavlarinda nerdeyse hr haftasonu gorevli ben ehliuet aldigimda.almak.cok.kolaydi da.simdik baya bisi yaptiriyolarmis dur kalk.olaylari fln ins vicdanli birilerine denk.gelirsin hocalarda cok kil.olabiliyor bazen ayrica bende ist.da surmekten ne kdr hoslanmasam da memlekette arabdab inmiyorum desem yeridir esim bizi birakip.otobisle donuyor araba bizrmkaliyor yasirle heryerleri geziyoruz :)))
Colicosss sen ve kuzun nasilll
Biz de.dun karsiya gectik.dugun dernek vardi ama kopru trafiginden nefrt ediyorum eve zor attim.kendimi zaten uyut uyu derken baya gec oldu

Sağol canım.

Köprü trafiğini çocukla hayal bile etmek istemiyorum!!!

Elifnazzzzz oturmanız nasıl geçti kızzzz????? :)

Ben de telefonumu temizledim. 2150 foto varmış. Eşim bilgisayara attı. Ben de hepsini sildim. Yemek tariflerini deftere kaydedip linkleri sildim. Nkoliğin poğaçasını ve busmainin elmalı kekini yazdım vsvs. Tabi defterim bol karalama ve boya kalemi ile doldu Efe sağolsun :)

a dostlar oturma bugün. saat 3 gibi ayarladik ki akşam uyku vaktine denk gelmesin. kerem de çok az uyudu kalktı. inşallah mizirdanmaz.
Artık gitmesek çok ayıp olacaktı. bebekleri 1 yaşına basıyor:53:

Kızlar bygün rutin ultrasonumuza gittik uzun bir aradan sonra. Böbrek kanalında genişleme vardı ya.. 6 ay olmuş sintigrafi çektireli. Koşturmalardan ertelemiştik. Neyse işte bugün gittik. En son çekilene göre 2mm azalmış görünüyor. Tekrar sintigrafiye gerek yok; 3-4 ay sonra ultrasona gelin yine dedi. İnşallah böyle böyle kapanır bu olay.

gözünüz aydın. inşallah diğer ultrasonda da güzel sonuçlar alırsınız.
bu arada mertin katili yakalanmış. erzurumdaki hapishaneye gondermisler. orda halledelr ojun işini inşallah

kafaya koydum, ehliyet alicam bacim.
Esim araba kullanmami istemiyor, malum istanbul trafigi ama boyle de olmuyor:19:
Ehliyeti alirsam, zamanla alisir. Coluk cocuk, koca gobekli adamlar yapiyor ben mi yapamicam???:51:
Kac ay suruyor nasil oluyor hic bilmiyorum.
Bu yaz hedefim ehliyet:72:

kesinlikle al ozellikle okul döneminde şart. benim var kullanmıyorum ama otomatik arabayi bekliyorum. istanbul da tragikte debraja basmaktan ayaklarım ağrıyor.

gule gule kirlet. tam zamanlı çalışanlar icin ikinci bebek gercekten sıkıntı.

Hahaha geçtim o çağı çoktaaaaan :)

Laptopun hayırlı olsun cicim. Bol alıntılı yazıların olsun topiğimizde :)

Efe şu ara sabrımı fena zorluyor. Temiz bir dalış yapasım var. Sabahın köründen full enerji başladı. Kahvaltı da yapmıyor bu saat oldu. Anca emsin ve 1,5 biberon su içsin. Tabi mızır mızır mıxır... Allah'ım sen sabır ver.

Direksiyon olayı çok zor değil. Rahat yetiştirirsin. Sakin olmak en önemlisi ;)

sen zaten sayıyla 1, pratikte 2 çocuk sahibisin. allah kolaylik versin.

Back
X