kafaya koydum, ehliyet alicam bacim.
Esim araba kullanmami istemiyor, malum istanbul trafigi ama boyle de olmuyor
Ehliyeti alirsam, zamanla alisir. Coluk cocuk, koca gobekli adamlar yapiyor ben mi yapamicam???
Kac ay suruyor nasil oluyor hic bilmiyorum.
Bu yaz hedefim ehliyet
Tabi kız; kimler kimler alıyo. Sen havada karada yaparsın. Araba kullanmak ayruca zevkli bişi bence :)
iyi akşamlar
bugün izinliydim perşembe akşamı müdür çıkarken toplantıya kaldığınız için izin kullanın dedi banada bugün düştü bugün bol bol uyuruz diye hayal ettim
ama sağolsun melisa bugün öğle uykusuna bile yatmadı
bende bugün temizlik yaptım baya melisayı yıkadım pasta yaptık eşimde işyerinden arkadaşının annesi vefat etmiş oraya gitti bizde şimdi melisa ile
yatacağız inşallah yarın işe gideceğim offf
neyse sizde ikinci çocuklardan konuşmuşsunuz hayırlısı olsun rabbim herkesin gönlüne göre versin bizde biraz daha bekleme taraftarıyız bakalım kısmet
nfk canım bende hiç derslere girmedim sadece direksiyon dersleri zorunluydu onlara girmiştim zaten kitap veriyorlar ama genelde daha önceki senelerde sorulan sorulardan soruyorlar problem olmaz senin için eşinde direksiyon çalıştırırsa seni rahatlıkla alırsın canım![]()
Yani bravo!! Bonus boş gün temizlikle mi harcanır bacım yaaaaa??? :)
Bence eşi çalıştırmasın valla. Kurs hocaları ile çalışmak daha iyi :)
Efe zorlu bir 1,5 saatten sonra uyudu. Şükürler olsun. Ben de hemen yatayım. Yarın görüşmek üzere canlarrrr.