Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

çok şükür gözünüz aydın. bir an evvel kaçın o evden

Kaplumbağa bi dönem bakmıştık, biraz kötü kokuyor suyu yaşadığı adası falan mübareğin, onu da içinden çıkarıp almaya yeltenir eğer hayvan seviyorsa. Ben korkarım geri de koyamam onu içeriye o yüzden yoğun kaplumbağa israrlarını püskürtüp kuşa yönlendirdim bizim kızı

pembis, koslayi denicem bacim. Ama hali icin olani bitti diger giysi icin olan kosladan kullansam olur mu?

Kv bizde yemekte. Ancak ciktim mutfaktan. Cay servisine baslicam simdi
Afiyetler olsun ve çok Kolay gelsin
İpekcik doğdu büyüdü de yaramazlık mı yapıyor ya hu, maşaallah , sanki dün gibi doğumu... Rabbim sağlık sıhhat versin hepsine ...
Selam kızlar eşim şehir dışına bir nikaha gitti ,ben de annemlerdeyim :) bu ara çok göçebe olduk; dün de kp hasta diye kv de kalmıştık.. neyse sağlık olsun da bunlar güzel şeyler
Geçmiş olsun kp canım. Oohh bugün anne evinin keyfini, tadını çıkaracaksın demek
Ellerine sağlık, ne güzel bir menü olmuş öyle çok güzel görünüyor yağ mantısı da, ben bunu yedim azerî yemekleri yapan bi restorantta sanırım , ya da benzeri birşeydi ve bayılmıştım

Tahminlerime göre, kendi başlarına takılmaya başladıklarında yani daha çoook çekecek çilemiz var... Şaka bir yana benim kızım mesela hala bir misafir gelsin beni oturup muhabbet ettirmez , sürekli birşey isteme, bi mızmızlanma....sabrımı zorlar özellikle yapmayacağı şeyleri yapar falan... Biraz daha büyürse belki akıllanır diyorum ben de... Umut fakirin ekmeği işte napıcaksın

aynı bizim kız. Afedersin kicimdan ayrılmaz. sürekli bir şey ister bide kısık seste anla anlayabilirsen. misafir gelince yada gittigimizde oda ayrı bir ilgi bekler. bizde biraz önce kızı cekistiriyorduk eşimle. allah'a çok şükür güzel huylari var ama arabada özellikle hiç susmazmi bi insan arkadaş. nezaman gidecegiz, geldik mi, daha çok yol varmı. araba hareket eder etmez başlıyor. bunlarda nazar boncuğu diyiruz ne diyelim.

yaa başladı valla teyzesi çok şükür bu günümüze

ben çok zorlandığımda çizgi film açıyorum. yoksa trafikte cok zor

animi deprestirdin. kerem'de eline keceli kalemi almış hadi dedim almayayim elinden kagit verdim cizsin diye gitmis deri sandalyey bi güzel karalamis. kesinlikle çıkmıyor.

Kac yasindaydi kizin yok demekki benim onumde baya uzun yillar var en iyisi cikmiyim diyorum ama evde daraliyorum her ciktigimda da pisman oluyorum aslinda esim sen gez ben ilgileniyorum diyo ama kormuyum goruyorum delirtiyo adami o sirada gezmekten ne anlicam ...
Kizina bi masaAllah da benden olsun gercekten cok guzel bi kiz olucak RAbbim bahtini da guzel.eylesin dedigin gb varsin oyle huylari da oluversin...
ben çok zorlandığımda çizgi film açıyorum. yoksa trafikte cok zor

Ahh neler actimm anane dede yegen goruntulu bile aradim yok yoook cozuttumu cozutuyo

Sağol canımcım.

.

pembis, koslayi denicem bacim. Ama hali icin olani bitti diger giysi icin olan kosladan kullansam olur mu?

Kv bizde yemekte. Ancak ciktim mutfaktan. Cay servisine baslicam simdi

Ben halı için olanı kullanmıyorum zaten. Pembe kutuda olanı kullanıyorum.

Tebrik ederim valla seni :)

Nerene yiyosun bu yağlı ballı şeyleri hiç bilmiyorum haaaaa!!!?? :) eline koluna sağlık canım. Cocostar pastayı ben bol hindistancevizli hayal etmiştim; demek öyle değil..

İlerde bolca sosyalleşip arkadaşlarından vakit ayırmayınca size hatırlatırım

20 yaşında!! :)))

animi deprestirdin. kerem'de eline keceli kalemi almış hadi dedim almayayim elinden kagit verdim cizsin diye gitmis deri sandalyey bi güzel karalamis. kesinlikle çıkmıyor.

Cifle ovdun mu?? Krem cifle...??

Dönüşümlü delirin :)

Valla ben istanbulda olsam öyle karşılara vs gidemezdim hem de haftasonu!! Yakın çevrelerde gez bence..

Cifle ovdun mu?? Krem cifle...??

Dönüşümlü delirin :)

Valla ben istanbulda olsam öyle karşılara vs gidemezdim hem de haftasonu!! Yakın çevrelerde gez bence..

krem cifle ovdum, çamaşır suyu döktüm beklettim. azaldı ama tamamen geçmedi.
Cumartesi artık bende geçmiyirum. pazar daha rahat iş trafigi olmadığı için. pazar günü de sahil yolundan uzak duracaksın.

dün misafirlikte açtım bizimki de banamisin demedi. delirme noktasinda salacaksin çayıra

sa canlar
kahvaltı faslı anca bitti. kv çok ihtiyaçlı bi arkadaşına bebek görmeye gidiyormuş.
döktüm ayşeciğin poşetlerini, neredeyse tüm küçük kıyafetlerini verdim.
2-3er tane ebise ve badi kaldı. battaniye, alt açma, lego seti ne buldumsa.
neyse şimdi evi toplamaya başlayayım, epey dağınık.
istanbulda hava güneşli ama serin. yine de bi çıkıcaz.
herkese güzel bi pazar diliyorum. bol gezmeli ve dinlenmeli olsun (ikisi birlikte nasıl olacaksa artıkınn )

Tv de görmüştüm, deri koltukları yada deri gb olan şeylerde tükenmez kalem izini saç spreyi kolayca çıkarıyormuş. Keçeli kalem çıkar mı bilmiyorum ama denemeye değer. Yada kolonya veya asetonu da deneyebilirsin canımcım.
Bende bilmiyorummm nereme yediğimi Genetik belkide. Annem de çok zayıftı 45 ine kadar. Sonrasında aldı biraz. Cocostar pastaya gelince; aslında 1 buçuk subardağı kadar hindistan cevizi koyuyorsun muhallebisine. İrmikle hindistan cevizi karışımı bir muhallebi yapılıyor. Ama tadı o kadar yoğun değildi yani

Yahu sosyalleşmek derken durmadan yaşıtlarını sıkıştırıyor, zarar veriyor, dur yapma demekten iflahım kesiliyor. Şu konuştuğumuz umursamaz annelerden olacağım böyle giderse

Bende geçen tüm kıyafetleri ayıkladım, küçüklükten beri hiç vermemiştim, baya da çıktı. 2 takım kıyafetini vermedim sadece. Gönderdim rahatladım valla.

burda da hava güzel bugün, komşularla bahçede semaver yakacağız, pasta börek...

Bu arada günaydın demeyi unutmuşum:) güzel bir pazar olsun hepimize....

Aryammm umursamaz olma. Elbet öğrenecek annesi. :)
Ben cocpstarın içi gibi hayal ediyorum onu ve ağzım sulanıyorrrrr

Nfkcım ne iyi etmişsin. Valla ben Efeninkileri saklıyorum. İkinci olursa inşallah diyerekten.

Beyaz spor ayakkabıları ile bahçeye veya parka inince oğluşum rezil oluyodu ayakkabısı. Biz de gidip kahve-mavi tonlarında bi ayakkabı aldık bugün. Bolbol oynasın inşallah diyerekten. Eşim ilk defa "bu çocuk eşyaları ne kadar pahalı ya. Bu yüzden ikinciyi yapmak lazım" dedi!!

Gunduz gece farketmiyo artik tum uykulari inanilmaz bir.sinir.krizi tokatlamamak icin kendimi zor.tutuyorum ama daha ne kdr.sabredebilecegimi bilmiyorum oglen uykusunu kesin birakicak bu ben anladim ama bu nedir yaa sabah 7de kalk.oglen uyuma deli gb agla tum gun kudur gece uyurken anami aglat yani varya delirmis.durumdayim !!!!!

((( canım ya kıyamam. Bi yandan hamilelik bi yandan çılgın Yasir... Hava güzel olunca hiç evde kalmayın bari de çocuk dışarda kudursun dursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…