Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Bizde de oyuncak mücadelesi çok oluyor. Bir de bağıran, kavga eden çıcukları hiç istemiyor. Onlar gelince çocukları itmeye başlıyor.

((( canım ya kıyamam. Bi yandan hamilelik bi yandan çılgın Yasir... Hava güzel olunca hiç evde kalmayın bari de çocuk dışarda kudursun dursun.

Ciktik cikmaz.olaydik!!
kp cocuklari.horoz zannediyor baska bir cocukla horoz.gb gurestirmek istedi ben yanina gidene kdr.cocuk.yasiri haklamisti yaa bin kez ama bin kezz.soyluyorumm cocukmkavgaci olduu cikti yaa baskalarina gicu yetmedigi zaman da caninin yanmasindan cok.gururundan aglayip.duruyo esim yanimizda degildi o gelincede birbirimize girdik bi konuda kac kez uyardik yemin ediyorum sayisini hatirlamiyorum ama daha gucsuz veya kucuk veya da gorumcemin cocugu olunca onu elleme diyolar ee bu cocuk nasil ayirt edicek kime vurup.kime vurmicegini ayy cocuk yolda uyudu normalde yemek tatli fln yemekti planimiz ama oyle.kavga ettikki yani bes karis surat bide bu hamilelikte evde oldugumdanmidir.nedir herseye feci sinirleniyorum.kapatamyorum konuyu boyle feci deliriyorumm

Çalışan bir kadının pazar günü pzt sendromu yaşamaması mümkün mü?!?!? Ütü yap, yemek yap, toparlama yap vsvsvs. Yine de Allah ım sağlık versin de bunları yapalım dimi :)

Kvne ne diyim bilemedim valla. Ne kadar yanlış bişi. Onlar güreş anlayacak yaştalar mı?? Ne saçma. Boş yere senin de sinirini bozmuş...

Canımcım olay ilk hamilelikte çalışman değil sadece bence. Ozamanlar Yasir paşa yoktu o yüzden herşey farklıydı. Şimdi kocaman bir sorumluluğun var. Bi de üstüne üstlük okulda kafa dağıtma vs de yok. Allah kolaylık versin canım. Hepsi geçecek öyle düşün.

Büyükler bazen ilginç oluyor. Ne kadar söylesek de kendi bildiklerinden vazgeçmiyorlar.

oh beeee...tekirdağdan dışarı çıkabildim.istanbul fatihteydim....maaile tabiki...uyku saatine denk getirilern yolculuk güzel geçti...gelince onlarda sevindiler ananenin evine...değişikliği gezmeyi sevecekler sanırım...dün abiye baktım malum yaza kardeş evleniyor...ve bugün bir cesaret gösterisiyle benim çete üyelerini oto koltuklarına koyup bakırköydeki arkadaşıma götürdüm...gıkları çıkmadı.biraz şaşkın ve boşta adam olmayınca mızırdanamadılar...orda da çok iyilerdi...bana sürpriz bikaç arkadaş daha geldi...fatihe dönüşte sakindi...cesaret geldi bana İstanbul - Tekirdağ bile yaparım sanırım ben bu çeteyle enerji doldum...çoooooook özlmişim...bol kahkahalı bir gündü...bide benim çete misafirlikte bir değişik oluyor ama tebrik ettim onları utandırmadılar analarını...bu arada kızım az biraz saymaya başladı özel ders paralarını babalarından tahsil edicem
bu arada geçmişi pek okuyamadım hasta annelerimiz ve bebeklerimiz varsa kaçırdığım tez şifa dilerim...

mutlu hissediyor

Heyyyyy kızlar biz de bugün, keremin dayısı dedesi anneannesi güzel bi gezinti yaptık sahilden ordu'ya doğru..

Birazdan da eşim gelip beni alıcak iyi geceler herkese

bu arada benim kuzular fena kardeş hastalığına yakalandılar... iyi kötü herşeyde kardeşlerine öncelik tanıyorlar...
gülsüme soruyorum kime ilaç vereyim diye ÖBER diyor...ömere soruyorum GÜLS diyor..birine çikolata versem hemen KARDİŞ diyerek diğer çete üyesine de istiyor ve bu bizim çooooooook hoşumuza gidiyor...
bişey farkettim çocuklarımın başardığı bişeyi paylaşmak çok hoşuma gitti üniversiteyi kazansalar naparım düşünemedim birden
(paylaşım sebebim gurubun içtenliğine inanıyor olmama...yoksa canımı okudukları zamanlara zaten şahitsiniz

Günaydınlar herkeseeeeeee. Yeni haftamız hayırlı ve uğurlu olsun :)

Busmai sefan olsun kız :)

Eagle çok sevindim senin çetenin gezmelerde normal takılmasına ayrıca kardeşlerini kollamaları da süperrr. Hep böyle devam ederler inşallah.

İlbilgecik nöbette kolaylıklar bacımmmmmmm. :)

Heyyyyy kızlar biz de bugün, keremin dayısı dedesi anneannesi güzel bi gezinti yaptık sahilden ordu'ya doğru..

Birazdan da eşim gelip beni alıcak iyi geceler herkese
Bu kadar gezmeyle sen normal doğurursun busmai.

Teşekkürler, sana da canım.
Herkese günaydın.

yeni güne, yeni haftaya bismillah.. günaydın canlarımm
dün cozutup 12de yatan ayşecik an itibariyle hala uyuyor. eşimi yolculadım, size koştumm
çalışanlara kolaylıklar diliyorum..

2 papağan, 10 bülbül müüüü?
annen ne diyor bu işe? hakikaten gelinin işi zor yani.
kuş bakmak dediğin gibi dezavantajlı demek. sanırım akvaryum iyi bir tercih olacak.

ayakkabılarınız hayırlı olsun canım, ayağında paralansın mı derler..
güzel güzel koşsun oynasın efecik

ikinci olursa yenilerini alırım kıız! dün giysileri ayıklarken eşim de yanımdaydı, bak veriyoruuuum dedim
tabi ver dedi. ben de verdim gitti.. yeni bebek yeni alışveriş yanii

Allah Allah, ne olduki bu çocuğa?
gündüzler uzuyor, yani şu günlerde öğle uykusunu bırakması bana mantıksız geldi.
sanıyorum dönemsel bi şeydir. gece kaçta yatıp kalkıyor, fazla mı uyuyor?..

ne diyim bacım.. kesinlikle haklısın.
Allah bu insanlara akıl fikir versin. el kadar bebeyi soktukları duruma bak, bir de bundan keyif alıyorlar

Çalışan bir kadının pazar günü pzt sendromu yaşamaması mümkün mü?!?!? Ütü yap, yemek yap, toparlama yap vsvsvs. Yine de Allah ım sağlık versin de bunları yapalım dimi :)

pazar gününden yarına eşimin tüm kıyafetleri yıkanmış, ütülenmiş olsun diyerekten ben bile pazartesi sendromu yaşıyorum :111:

ay çok sevindim yaaa!!günü birlik mi geldiniz?
haberim olsa, bir fırsatını bulur karşıya gelirdim şuleeeeeee
maşallah senin kuzulara. bir adaha gelirsen mutlaka haberim olsun ama

ah canım benim, maşallah iki tane olunca paylaşmayı da cömertliği de daha iyi kavrıyorlar sanırım.
inş hep böyle devam eder. kardeş olmak güzle şey vesselamm

Kıyamam ya daha etleri ne butlari ne. kp allah akıl fikir versin.

tekirdag yakın sık sık gelirsin artık.

her iki günde dışarda olunca bizim icin yorucu oldu. babaannem, kuzen falan geldi dün annemlerdeydik. onlar gidince ipegi uyutup keremle alisveris merkezine gittik. pantolon alacaktım kendime bulamadım. yine kıza bir şeyler alıp çıktık. eşime gömlek alacaktık kaldı, market işi kaldı.
dun bide pantalon arayacağım diye bütün yazliklari döktüm. onlari bide yerlestirmek var

Born, gece kaç saat uyuyor toplamda? Öğle uykusu için ne yöntemler denedin?

Ay ne güzel ya, darısı kardeşi olacak bebeklerimize :)
Sağol bebeğimm iyi geldi temiz hava
Bu kadar gezmeyle sen normal doğurursun busmai.

Teşekkürler, sana da canım.
Herkese günaydın.
Ayy bırak yaaa ne gezmesiii ,hasta olduğumdan beri tam 1 ay oldu böyle gezmeyeli bidaha kim bilir ne zaman.. Çok ağırlaştım artık ,son ay evimde kalmasam mı diyorum o derece. Kv-anne-ev üçgeninde mi yaşasam
herkes gezenti olmus. ne güzel gittiğiniz yer yemyeşil
Sağol canım gerçekten öyle yol boyu yeşillik ,huzur..

Benim de pantolon ve pardesü almam lazım artık ,yaz için 1 takım :)
Aynen haftasonu yorulduğum için bugün evde dinlenip ,yarın gitmeyi düşünüyorum inşallah..

Herkese günaydınnnn....

bütün kemiklerim sızlıyor, hastalık arefesindeyim sanırım. Kolumu kaldıracak halim yok. Akşamdan beri ilaç alıyorum inş etki eder.

Guanydinlar canlar...
Kp ile ilgili.yorumlarinizi okudum alintilayamadm yani huylu huyundan vazgecmiyo tmm ama insani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…