Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Nerdesiniz beeeeeeee :)??
tünaydııın, tatil günü olunca anca:1:
eşim arkadaşıyla buluşmaya gitti, ben de spor yaptım duş aldım.. çamaşır yıka as mode on :27:
ayşecik ayakkabı kutularını devirmiş, kendine bi ayakkabı beğenmiş, getirdi giydi.. kız iştee:9::9::9:

$rsz_img_20140423_111231.webp

Tmm canım lezzeti iyi olursa kaydedelim ;)

Anammmmm. Sen de kapattın o faslı ha?!?! Tebrikler :)
güzel oldu, güzelll:56:
eşim yarısından fazlasını yedi :1: çok hafif ve lezzetli, pandispanyası da düşündüğümden iyi oldu..

sanırım öyle oldu, ama üç ay daha bekleseydim daha iyi olacaktı.
nesye, sağlık olsun, nasibi o kadarmış diyelimm..

Merhaba kizlar yeniyim burda

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
merhaba.. biz de eskiyiz, neredeyse 3 yıl oldu :16:
bu durumla ilgili bir ilaç var diye duymuştum ama detay bilmiyorum..
ecrinin dediği gibi kompres yaptım, sağ göğsüm rahatladı biraz.
bugün de sol sızlıyor.. inş böyle böyle rahatlar, ilerlemez.. :18:

Şekerportakalımın olayını duyunca aklıma geldi.

Bu arada bizim nikaha birkaç gün kala altınlar kaybolmuştu. Altınlar kv deydi, o da baya unutkandır, altınları poşete koymuş, biri de o poşeti attığını hatırlamış. Oooo apartmanın kamerasını izlemeler mi dersiniz, çöplerin toplanıp götürüldüğü yere gidip poşet poşet çöp aramalar mı dersiniz? En son evden telefon gelmişti altınlar evdeymiş:) güler misin ağlar mısın???
yok artık yaaa, fıkra gibiii:9:
Aryam sizin olay tam sözün bittiği yer :)

Kızlar bu arada ;Adriana Lima'yı kocası aldatmış.
Herkes kendine pay çıkarsın ,pastaları yemeye devam oh
Allah korkusu ve günah endişesi yoksa, erdem ve sadakat da bi yere kadar tutuyor bu herifleri..
yine de pasta yemeyi abartmayın derim :1:

Adrianayı ben de beğenmiyorum pek ,ama sonuçta 2 çocuğu var ve fiziği hala yerinde
Günaydınlar herkeseeeeeee :)

Bugün 23 nisan neşe doluyor insan :) ulusal egemenlik bayramımız kutlu olsun. İçimi burkan ve üzüldüğüm bir mevzu var çocuğum olduğundan beri. Artık törenler belli bir ilde yapılıyor ya; her ilde yapılmıyor. İsterdimki burda da yapılsın ve ben Efeciğimi her törene götürüp o ortamı yaşatayım. Artık mümkün değil malesef :/ İnşallah vatanına milletine ailesine hayırlı bir evlat olur..

Busmai ne diyosun?!?! Gerçi benim anneciğim ve anaanneciğim adrianayı hiç beğenmemişti o ayrı :) bak işte bi erkeğin içinde manyaklık varsa isterse karısı taş ötesi olsun; yapacağını yapıyor malesef..

Bugün sabahtan teyzemiz yok. Öğleden sonra gelecek inşallah. Ben de kuaföre gidip saçlarımı boyatacağım inşallahhh :) güzel bir gün diliyorum canlarımmm :)
amiiin.. artık her okulda eskisi gibi tören yok mu? bilmiyordum bak.
stadlardaki kutlamalar bitti sanıyordum. pembişim, şimdiden sıhhatler olsun:31:

adriananın güzelliği cazibesi otada, onu beğenmeyenler de kadınsal sebeplerden beğenmiyordur bence...:1:

Günaydın kızlar , kuzucuklarımızın bayramı kutlu olsun, nice güzel günler görsünler inşaAllah
Biz ablamızı ve Selim ciği süsleyip balonlarımızj bayraklarımızı alıp gittik okulumuza :72: çook eğlendi Selim de ablaların Abi'lerin gösterilerini izlerken ...
Nfk dün yazmayı atlamışım, o şekilde sızı ve beze olayı bende de oldu birkaç kez , bir iki gün içerisinde kayboldu , ben Mastit de oldum bir kez, o daha farklı . Ateş ve ağrıdan kendimden geçmiştim Allah vermesin kimseye fenaydım
Hepinize hayırlı huzurlu bir gün diliyorum :54:

eşim arkadaşıyla buluşmaya gitti, ben de spor yaptım duş aldım.. çamaşır yıka as mode on :27:
ayşecik ayakkabı kutularını devirmiş, kendine bi ayakkabı beğenmiş, getirdi giydi.. kız iştee:9::9::9:

Eki Görüntüle 1083159

eşim yarısından fazlasını yedi :1: çok hafif ve lezzetli, pandispanyası da düşündüğümden iyi oldu..

Allah korkusu ve günah endişesi yoksa, erdem ve sadakat da bi yere kadar tutuyor bu herifleri..

adriananın güzelliği cazibesi otada, onu beğenmeyenler de kadınsal sebeplerden beğenmiyordur bence...:1:

Her okulda oluyor bizim burada cnm,
Bebikleri alıp seyretmeye gidilebilir, ben kızımı götürürdüm şimdi Selim abladan torpilli en önden izliyor gidip :42: büyük şehirler harici , stadlarda olmuyor bildiğim kadarı ile

Pasta yemek çok güzel ama , Busmai yi destekliyorum :1:

Aman Allah'ım ayakkabısı da çok yakışmış pıtırcığIma (;

Son düzenleme:

Eki Görüntüle 1083159

O ayakkabılarla ben bile yürüyemem ! :)

Allah korkusu mu ,yoksa kişinin kendine ve tabi eşine karşı dürüst davranması mı, hepsi bir arada olmalı diyelim..
Her okulda oluyor bizim burada cnm,
Bebikleri alıp seyretmeye gidilebilir, ben kızımı götürürdüm şimdi Selim abladan torpilli en önden izliyor gidip :42: büyük şehirler harici , stadlarda olmuyor bildiğim kadarı ile

Pasta yemek çok güzel ama , Busmai yi destekliyorum :1:
(;

Di mi ama:)))

Selam kızlar. Dün misafir nedeniyle yazamadım. Bir de park diye tutturan miniğimi parka götürdüm o kadar hazırlık arasında. 2 saat oark molasına rağmen her şey yetişti. Geçmişi okuyamadım. Bir okuyayım öpüldünüz.

Törenlere eskisi gibi zorla katılma falan olmasa da, isteyenler katılsa bence. Ve evet törensiz olmaz.

Saçlarını şimdiden güle güle kullan.

Adrianayı ben de beğenmiyorum pek ,ama sonuçta 2 çocuğu var ve fiziği hala yerinde

Sağol canımcım.

Daş kızım o beğenilmez miiiiii????!!! :D

Eki Görüntüle 1083159

Ayakkabı da hoşmuş bu arada ;)

Stad töreninin tadı başkaaaaaa ;)

Tam olarak hangi pandispanyayı yaptın?? Bikaç tane var demiştin ya...

Selam şekerlerrr. Bebişlerimizin 23 nisan ulusal egemenlik ve çocuk bayramı kutlu olsun. çalışıyorum bugün malesef. aynı yoğunluk devam ediyor. bir fırsatını bulursam geçmişe göz atcam. öpüldünüzz...:16::16::16::16::16::16::16:

Borncum naptın dişçide canım?? :/ umarım ağrıların dinmiştir.

Colicos ne çok alıntı yapmışsın kız :)
Hindistancevizi seviyosan tarifi mutlaka dene ;) yapması ve pişirmesi 20dk anca sürüyodur. Ben muffine takmıştım bi ara. Hatta elmalı cevizli bi tarifim vardı kimbilir nerede..? Sonra yumuşak bi cupcake tarifi buldum. Tavsiye ederim ;)
http://www.meyye.net/2012/06/en-guzel-cupcake-hamuru.html?m=1

Kv ve eşinin çocuğu haftaiçi bırakman teklifi çok tuhaf. Ama bunun örnekleri çok malesef :( ben olsam bırakmazdım. Hergün götürür getirirsiniz nolacak..? Yanlış anlama ama siz niye oraya gittiniz??? Belki önceden demişsindir ama ben unuttum :/
Çocuğumu asla ona bırakmam canım merak etme. akşamları almayı düşünüyorum. dün eşimle oturup adam akıllıda konuştum zaten yani işi koparma noktasına getirdim artık. biraz hatta bayaa hır mır oldu ama işe yaradı. burdaki işini tam rayına oturttuktan sonra ki buda 1 yılı bulur olsun sonu iyi ankaraya dönüş yapma sözü verdi. burda kalmayı ikimizde istemiyoruz sonuçta. İnşallah fikri değişmez değiştirmesine asla müsade etmicem. ancak iş hayatıma devam edemicem çocuğu kime bırakcam meselesi malesef.

Aaaaaa noluyo size be?!! İnsan sayfa ilerlettirir :D

Saçlarımı boyattım. Sonra da bi arkadaşıma uğrayıp bir saat oturdum. Eve geldim ki oğluş uyuyo. Yemeğimi de rahat rahat yedim :) şimdi ise hasret gideriyoruz ;) aslında amacım eve gelince Efeyi arabasına koyup migrosa gitmekti ama geç kaldık artık zannımca :/ daha kendine gelecek, bişiler yiyecek vsvsvs

Cok tsk.ederim kizlar iyu dilekleriniznicin cok kotu bi gece gecirdim discide epey sira bekledim yasiri uyutmadan cikmistik oldukca sorun cikarnis disetlerimde cok ileri derecede iltihap varmis anestezi yapamam yapsam da uyusmaz bagira bagira cok aci cekersin once iltihapi temizlememiz lazim dedi ve antibiyotik verdi :( klamoks 1000mg hamileyken antibitotik kullandiniz mi hic dungece o kdr kotuydum ki hemen alinca ictim bi tane inanin bide dogumda bu kdr acicekmisimdir cok kotuydu yaa doktor ilaci netlestrmk icin kadin doguma da gorun o karar versin dedi dun gece kizimi da gormus oldum keyfi yerinde korkma ic antibiyotigi dedi hatta parol minoset de al diyo ama iste insan bisi olur diye de korkuyo gerci hamileyken antibiyotik kullanan cok kisi duydum etraftan ama 1000lik cok gibi geldi :/
canım geçmişi pek okuyamadım ama nasıl oldun iyimisin.

günaydın canlaaaar!!! güzel huzurlu bi hafta diliyorum hepinize :16:

dün hayvanat bahçesine gittik. ayşecik coştu. senelik üyelik aldık. inş yakında yine gideriz.
bugün kaynım askerden dönüyor, mantı yapıcam. akşama biz de nasipleniriz :1:
öğleden önce ayşeciği bi çıkarmayı düşünüyorum. sonra onu uyutur mantıya girişirim inş :6:
geçen gün avm ye gidince demstock ta yazlık ayakkabılar vardı. fiyatları çoook ucuzdu.
hem bu bahar hem önümüzdeki yaz giymesi için bi deri bi sandalet aldım.:8::9:

bizimkisi süt içmiyor henüz, günde bir sütlü kahve fincanı akşam babası uğraşıp zar zor içiriyor.
belki tatlısına katabilirim arada..

evet canım, mail kutusu gibi. yani online karşılıklı konuşma gibi bi şey yok burada.
ben de sana mail adresimi ve face adresimi yollamıştım konuşalım diye ama bi türlü iletişemedik yahuuu:111:

cevap yazdığın sayfadaki resim çerçevesine tıklayarak hem pc den hem internetten resim yükleyebilirsin..
aynı şekilde çerçevenin yanındaki film şeridine tıklayarak da video yükleniyor :34:
Eki Görüntüle 1080086 Eki Görüntüle 1080087 Eki Görüntüle 1080088

aaaaa!!! niye kv nin yanında kalacakmış yaa, aranızda dağlar tepeler mi var sanki?!
bırakma kız çocuğunu, zaten bırakmazsın da sakın eşinin seni yumuşatmasına izin verme :19:

pembişim pembişim, şeker pembişimm :48:
29 nisan tanışma yıldönümümüz. eşim bol kremalı ve çilekli bi tatlı istedi dün benden..
geçen bi tart yapmıştık ya frambuazlı, onun kremasını çok beğenmişti..
olmazsa altına klasik pasta keki gibi bi şey yapıp üstüne o kremayı mı yapsam?
bana bi akıl ver bacım? hem o tarif hangi sitedeydi?:30:

herşeye rağmen evlat candır :16: efe candır :16:
Eki Görüntüle 1080090

23 nisan günü indirim var di mi bacım?

belkim aşıktır :31::9:

koyunun olmadığı yerde, keçiye abdurrahman çelebi derlermiş :1:

ballı hatun seniiiiii:1:

canımcım, taşdelen daha uzak yaa.. emlakonutun yaptırdığı sitelerin neredeyse hepsinde ilkokul var.
devletin ilkokulu. sitenin büyüklüğüne göre cami de yapılıyor
yok tatlım bırakmam oğlumu okadarda değil. artık canımı ortaya koyarım gerekirse.

günaydın canlaaaar!!! güzel huzurlu bi hafta diliyorum hepinize :16:

dün hayvanat bahçesine gittik. ayşecik coştu. senelik üyelik aldık. inş yakında yine gideriz.
bugün kaynım askerden dönüyor, mantı yapıcam. akşama biz de nasipleniriz :1:
öğleden önce ayşeciği bi çıkarmayı düşünüyorum. sonra onu uyutur mantıya girişirim inş :6:
geçen gün avm ye gidince demstock ta yazlık ayakkabılar vardı. fiyatları çoook ucuzdu.
hem bu bahar hem önümüzdeki yaz giymesi için bi deri bi sandalet aldım.:8::9:

bizimkisi süt içmiyor henüz, günde bir sütlü kahve fincanı akşam babası uğraşıp zar zor içiriyor.
belki tatlısına katabilirim arada..

evet canım, mail kutusu gibi. yani online karşılıklı konuşma gibi bi şey yok burada.
ben de sana mail adresimi ve face adresimi yollamıştım konuşalım diye ama bi türlü iletişemedik yahuuu:111:

cevap yazdığın sayfadaki resim çerçevesine tıklayarak hem pc den hem internetten resim yükleyebilirsin..
aynı şekilde çerçevenin yanındaki film şeridine tıklayarak da video yükleniyor :34:
Eki Görüntüle 1080086 Eki Görüntüle 1080087 Eki Görüntüle 1080088

aaaaa!!! niye kv nin yanında kalacakmış yaa, aranızda dağlar tepeler mi var sanki?!
bırakma kız çocuğunu, zaten bırakmazsın da sakın eşinin seni yumuşatmasına izin verme :19:

pembişim pembişim, şeker pembişimm :48:
29 nisan tanışma yıldönümümüz. eşim bol kremalı ve çilekli bi tatlı istedi dün benden..
geçen bi tart yapmıştık ya frambuazlı, onun kremasını çok beğenmişti..
olmazsa altına klasik pasta keki gibi bi şey yapıp üstüne o kremayı mı yapsam?
bana bi akıl ver bacım? hem o tarif hangi sitedeydi?:30:

herşeye rağmen evlat candır :16: efe candır :16:
Eki Görüntüle 1080090

23 nisan günü indirim var di mi bacım?

belkim aşıktır :31::9:

koyunun olmadığı yerde, keçiye abdurrahman çelebi derlermiş :1:

ballı hatun seniiiiii:1:

canımcım, taşdelen daha uzak yaa.. emlakonutun yaptırdığı sitelerin neredeyse hepsinde ilkokul var.
devletin ilkokulu. sitenin büyüklüğüne göre cami de yapılıyor

Dün at çiftliğine gittik, çok güzeldi, başka hayvanlar falan vardı, zararsız olanlar ortalıkta geziniyordu. Çocuk parkı falan da olunca da tadından yenmedi:) Eki Görüntüle 1080115

http://............com/2012/03/21/pasta-kremasi-tarifi/

Cahidenin tarifleri her daim tutar biliyosun. Bunu yapıp bi de içine bi paket kremşanti katarsan var yaaaaa mikemmel olur bence ;)
cahidenin sitesini seviyorum yaa gerçekten süpper.

ayy çok güzelllmmmm sende iyice tatlıcı çıktın.

ayşeciğe yemeğe başlarken, su içecekken bismillah de diyorum ''bisimamaa'' diyo:16:
yerim ben onuu.

Aaaaaa noluyo size be?!! İnsan sayfa ilerlettirir :D

Saçlarımı boyattım. Sonra da bi arkadaşıma uğrayıp bir saat oturdum. Eve geldim ki oğluş uyuyo. Yemeğimi de rahat rahat yedim :) şimdi ise hasret gideriyoruz ;) aslında amacım eve gelince Efeyi arabasına koyup migrosa gitmekti ama geç kaldık artık zannımca :/ daha kendine gelecek, bişiler yiyecek vsvsvs
Oooooo, saçlar boyanmış, gezilmiş. Biz de parka gittik. İli saat oynadık. Sonra babamız geldi bizi aldı. Bir de onunla gezdik. Sonra eve geldik. Ben mutfağa girdim. Sultan kebabı deniyorum. Miniğim de kuzeni geldi onunla oynuyor.

kızlar moralim çok bozuk:43:

eltimin evine hırsız girmiş ve melisamın altınları ve benim birkaç takım ordaydı biz alt katlardaydı onlar en üst katta oturuyor birşey olmaz
daha risksiz diye onlara vermiştik evlendiğimden beri ordadır yani 9 senedir birşey olmadı ama şimdi oldu :50:

yanarım yanarım kızımın altınlarına yanarım dokunmayalım bunlara demiştik demekki hata yapmışız keşke şöyle yapsaydık diyoruz
ama keşkeler geri getirmeyecek neyse diyorum artık allah can sağlığı versinde çalışıp yerine koyalım bari :26:

allah beterinden korusun canım üzülme. b. evlerde otururken bizede girmişti. altınları bozdurup yeni yatirmistik bankaya ama esimin telefonu, az para ve bilgisayar gitti en çokta bilgisayarın icinde giden kızımın fotoğraflarına yanarım.

Aryam sizin olay tam sözün bittiği yer :)

Kızlar bu arada ;Adriana Lima'yı kocası aldatmış.
Herkes kendine pay çıkarsın ,pastaları yemeye devam oh

sal gitsin diyorsun yani:1:
bu iş erkekte bitiyor. tamamen onların karakteri ve zaaflariyla alakali bir şey. allah yasatmasin zor

Günaydın kızlar , kuzucuklarımızın bayramı kutlu olsun, nice güzel günler görsünler inşaAllah
Biz ablamızı ve Selim ciği süsleyip balonlarımızj bayraklarımızı alıp gittik okulumuza :72: çook eğlendi Selim de ablaların Abi'lerin gösterilerini izlerken ...
Nfk dün yazmayı atlamışım, o şekilde sızı ve beze olayı bende de oldu birkaç kez , bir iki gün içerisinde kayboldu , ben Mastit de oldum bir kez, o daha farklı . Ateş ve ağrıdan kendimden geçmiştim Allah vermesin kimseye fenaydım
Hepinize hayırlı huzurlu bir gün diliyorum :54:

oyy ne güzel olmuş bugün bende gördüm sokaklarda hep kostumlu çocuklar çok hostu

Günaydınlar herkeseeeeeee :)

Bugün 23 nisan neşe doluyor insan :) ulusal egemenlik bayramımız kutlu olsun. İçimi burkan ve üzüldüğüm bir mevzu var çocuğum olduğundan beri. Artık törenler belli bir ilde yapılıyor ya; her ilde yapılmıyor. İsterdimki burda da yapılsın ve ben Efeciğimi her törene götürüp o ortamı yaşatayım. Artık mümkün değil malesef :/ İnşallah vatanına milletine ailesine hayırlı bir evlat olur..

Aryammm kvye alkış şekerim :)

Busmai ne diyosun?!?! Gerçi benim anneciğim ve anaanneciğim adrianayı hiç beğenmemişti o ayrı :) bak işte bi erkeğin içinde manyaklık varsa isterse karısı taş ötesi olsun; yapacağını yapıyor malesef..

Bugün sabahtan teyzemiz yok. Öğleden sonra gelecek inşallah. Ben de kuaföre gidip saçlarımı boyatacağım inşallahhh :) güzel bir gün diliyorum canlarımmm :)

okulla ilgili bir şey sanırım. bizim okulda olmadı ilkokul ogrencilerine yaptılar. ama yakinimizdaki okullarda hep vardı.

Oooooo, saçlar boyanmış, gezilmiş. Biz de parka gittik. İli saat oynadık. Sonra babamız geldi bizi aldı. Bir de onunla gezdik. Sonra eve geldik. Ben mutfağa girdim. Sultan kebabı deniyorum. Miniğim de kuzeni geldi onunla oynuyor.

Sultan kebabı nasıl bişi????

Akşam oğluşumla dışarı çıktık. Hava serindi ama bana yürüyüş olsun istedim. Kova kürek takımı aldık. Migrostan da büyük kürek ve tırmık aldık. Artık kum eşelesin dursun bahçede :)

Kocam şu ara yine sinirlerimi zıplatıyo. Sürekli bir öf püf hali. Tabiki çok yoruluyo ama ben de armut toplamıyorum yani. Ben yansıtmadığım için onun yansıtması beni sinir ediyo işte... Bi de akşam kalkmış bana yine "sen çocuğa uymayacaksın; çocuk sana uyacak" diyo. Yani gideceğimiz yerleri ve vakitleri seçerken large olmamamdan yakınıyo. Ben de "valla sen şu çocukla dışarda bir saat geçir sonra konuşalım bu durumu" deyip kapattım.

Herkese iyi geceler diler öperim :)

Back
X