• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Pembiş ne hamarat hatunsun sen yaaa? Maşallah kız sana;) elinin çabukluğuna ve çalışkanlığına hayranım

Son düzenleme:
Saolun kızlar da bu zaten idrar yolu enf varmı diye kontrol amaçlı bakacaklar sanırım. Ama olmadığını düşündüğüm için üstünde durmuyorum. Birde zar zor gönderiyoruz idrarı 3 gün sonra geçersiz numune demiyorlar mı işte o zaman kuduruyorum!
İdrarımızı. 3. Poşetten sonra gönderdik inş sorun çıkmaz://

Ayy ins oyle bisey demezler bu sefer ya insan acaip sinir olur ve ins 2 3 yil kullanim kesin olmaz vucudun uretmesi ne kdr ilginc bisey ya Allah'im acil sifalar versin...
bende evi temizledim toparladim mobilyacilar yarin gelicek ins odamiz nasil olucak heyecanla beklemedeyiz ..

Ayy ins oyle bisey demezler bu sefer ya insan acaip sinir olur ve ins 2 3 yil kullanim kesin olmaz vucudun uretmesi ne kdr ilginc bisey ya Allah'im acil sifalar versin...
bende evi temizledim toparladim mobilyacilar yarin gelicek ins odamiz nasil olucak heyecanla beklemedeyiz ..
Yasir nasıl tepki verecek bakalım.
Akşama bakla yapacağım. Eşim de ikna oldu. Baklayı çok severim ama eşim sevmiyor. Yanına da çorba. :56:

Ay kediye resmen üzüldümmmmmmm :)

Yerim ben o sevgi pıtırcığını yaaaaa :)

Canım Allah kolaylık versin :( inşallah sonuçlar güzel çıksın da gerisi boş. Eşin kendi soraymış olmuyo mu????

Hay maşallah!! Ben oğluşum yokken bile 8de kalkan bir insan olaraktan çok yabancıyım böyle şeylere :)))

Rüyan keşke gerçek olsaaaaa :)

Gözünaydın canım :)

Nfkcım semawerdeki çilekli tatlıyı denedîm. BuZDolabında. Bakalım ev ahalisi yiyince beğenecekler mi?? :)

Sabahtan yemeğimi, çorbamı ve tatlımı yaptım. Oğlumu 1,5 saat dışarda oynattım. Artık uyusun da bişiler atıştırıp yarınki günün hazırlığına girişeyim diyorum..
:) sağol canımm
Benim de pazartesi misafirim var bakalım
Nfk ve şekerportakalını size kaptırmayız.:1:

Oooooooo, ben bir uyurum ki!!!!!!
:D görüciiiiz
gözünüz aydın. arada iyi olur ozlemissizdir birbirinizi
Sağolasın canım evet aslında arada yapmak lazım;)
Gözün aydın busmaiii, darısı pamuk helvama:)
Sağol tatlımm kızıyoruz mızıyoruz ama onlarsız da olmuyo napalım :)

Pembiş ne hamarat hatunsun sen yaaa? Maşallah kız sana;) elinin çabukluğuna ve çalışkanlığına hayranım

Evet amele ruhluyum :D :P

Zaten pratiktim çocuk olunca daha da coştum. Bir çoğumuz öyle olmuşuzdur gerçi :)

Ayyy hadi bakalım minik kuş ne diyecek :)???

Yasir nasıl tepki verecek bakalım.
Akşama bakla yapacağım. Eşim de ikna oldu. Baklayı çok severim ama eşim sevmiyor. Yanına da çorba. :56:

Baklayı ben diyim 1 sen de 2 kere yemişimdir. Ben de sevmem pek :/ ama fava severim ;)

Kolay gelsin şimdiden canımcımmmm.

Krepler hazır, iç krema hazır; soğuyunca rulo yapması kaldı bi tek. Ay şu gün muhabbeti bi biteydiiiiiiiiiiii.

Saol canımcım.
Odanız güzel olur inşallah, foto bekliyoruz:)

Uyuzlar ya küstüm konuşmuyorum! O henüz bunun farkında değil ama:)

Zaten pratiktim çocuk olunca daha da coştum. Bir çoğumuz öyle olmuşuzdur gerçi :)

Baklayı ben diyim 1 sen de 2 kere yemişimdir. Ben de sevmem pek :/ ama fava severim ;)

Yok bacım bende pratiklikten eser yok valla. Zaten mıy mıydım. Aryayla daha da oyalanıyorum artık:/

Saol canımcım.
Odanız güzel olur inşallah, foto bekliyoruz:)

Uyuzlar ya küstüm konuşmuyorum! O henüz bunun farkında değil ama:)

Yok bacım bende pratiklikten eser yok valla. Zaten mıy mıydım. Aryayla daha da oyalanıyorum artık:/
Tavşan dağa küsmüş dağın haberi olmamış:)
Krepler hazır, iç krema hazır; soğuyunca rulo yapması kaldı bi tek. Ay şu gün muhabbeti bi biteydiiiiiiiiiiii.
Ayy evettt:)

Sağol canommm
Bakalım

Selamlarr..bugun ustumde huzun var babami kaybedeli 11 yil oldu..seneler geciyor onun yoklugunun yerini hicbisey doldurmuyor..
Bugun yaptigim tek sey oglumun gundelik yiyeceklerini hazirlamakti..kabak,havuc ve patates uclusunden mucver yaptim severek yedigi yegane sebze yemegi diyebilirim..az once resmen sizdi uyumamak icin takla atiyor bu cocuk ya..uyutmazdim aslinda ama bende pil bitti..

çilekleri öyle dilimleyim tart jölesi dökünce sulanmıyor di mi?
görüntü hakikaten cezbediyor :56:
eşim bu aralar çilekli tatlı için ısrar ediyor, çarşamba günü bi denicem bakalım.
yıldönümüne başka bi şey yaparım belkim..
off ya canım çekti sizin yüzünüzden. çileğin her türlüsünü severim. nfk haklıymışsın canım geçen hafta pazarın içinden geçiyordum çileklerin alasıı burda. dalından kopmuş pazara bukadar lezzetlisini ilkkez tadıyorum. hormonsuz ya. bende aldım 2 kilo kadar blanderda ezdim içine vanilye attım biraz şeker attım torba yoğurduyla karıştırdım. mmmm enfes oluyor. batuhanda çok seviyor.

colıcus canım ben de hamileyken benden de öyle bişey istemişlerdi.hatta kp (Allah hesabını sorsun çok zor günler yaşatmıştı kv ile birlikte)ver biz ist gidince onu da götürelim demişti inanırmısınız?tabi ben kesin tavır koydum.boşanma noktasınıa bile gelmiştik.ama ben kazandım.şimdi oğlum benimle büyüyor.annesiyle yani olması gereken yerde. sabah buırak akşam al ne olacak ki.onun annesi sensin.hoş bu kadın bence pskiyatrklik biri.ama bu kadar da düşüncesiz olması akıl almaz
allah onları ıslah etsin. sizinkiler yola gelirde benim kv gelmez. allah onuda bildiği gibi yapsın.

Selamlar kızlar nasılsınız , geçmişi okudum minik kuzucuklarınız iyi çok şükür
hafta sonu yoğunluğu üzerine sınav koşturmacası ile gelemedim
Benim , 3-4 gündür bacağım ayaklarım karıncalanıyordu; Bu sabah hastaneye uğradık birkaç tahlil istedi Dr , bakalım altından ne çıkacak
Az evvel de eşimi yolcu ettim, böyle zamanlarda , annesini özleyen küçük çocuklar gibi eksik hissediyorum , yalnızlık benim kaderim mi nedir :5:
Hepinize hayırlı huzurlu akşamlar ; öptümm kuzucukLarı :54:

Bu arada Bahar, sağol ilacın içeriğini detayını vermişsin, kısmet olursa Eylül ayında başlayayım ben de kuzulara insallah , bitkisel içerik arıyordum ben de,
Kuzucuğunun ismi için Yusuf düşünmüşsün, ne güzel bir isim , sağlıkla doğsun büyüsün paşa
canım nasıl oldun sonuç nasıl çıktı.

Negatifimm evettt..ama korkuyorum ya ikinci cocugun altindan nasil kalkacagiz biz ya.yakinlarda bi yardimcim yok en onemlisi annem kardesim vs yok..bi kv eline dusecegiz..oda bir gun iyi uc gun kotu..annemler olsa 3 gune bir gidersin mesela nefes alirsin.simdi diyebilirsinizde onlarami guvenip cocuk yapiyosun..ama olsa iyi olmazmiydi...ayyyyyy daraliyorum dusundukce siz beni bugun bosverin en iyisi

Ay ne kadar laf yemişim sizden ya? Boy meselesini de uzun boyluyum diyemedim, benden uzun arkadaşlarım var, benimki öyle uzun bir boymuş gb gelmiyor o yüzden nedense.
Yiyip yiyip kilo almama var bende onu kabul ediyorum, her ne kadar bu durum çocukluğumu ve ergenliğimi mahvetse de gençliğimde ve evlendikten sonra tadını çıkarıyorum:)
nazar değmesin tatlikom maaşallah. kesinlikle keyfini çıkar. çok büyük avantaj.

mantı, temizlik, ev toplama.. tüm öğelden sonranın özeti :37:
ayşecik ve eşim amcaya geçtiler, ben de zemin müsaitken ütü yapıcam :6:

herkes, ettiğini bulacak inş:kkk:

eşime yarın çilekli pasta yapıcam dedim.
ne acele ediyorsun haftasonu yaparsın dedi. sonra cumaya çekti. sonra perşembe de olur dedi..:9:

geçmiş olsun canım..neden olabileceğini söylemedi heralde
hadi inş sonuçlar iyi çıkar.. Allah yar ve yardımcın olsun bacımmm :48:

manyak bi haftasonu geçirdim deyince, aha işte bi deli kaygana vakası daha geliyor dedim ama değilmiş çok şükür :9:
çok sevindim canım.. çekirdek aileniz bol bol gezin eğlenin inş :16:

hah şöyle konuş işte yaaa:9:
ha haaah haklısın. sizde alıştınız artık kadının manyaklıklarına. birazda keçileri kaçırmış desem hiç ayıp etmem heralde.

Selamlarr..cuma dahil hafta sonu kuzenler bendeydi..neyseki bekar olanlardi tek tabanca geldiler...dun supurme ve silme eylemiyle gecti tum gun diyebilirim..oglusta uyumayinca yazik deseler aglayacaktim valla yorgunluktan aksam olunca..bi baktin hizlica gecmise...
Born cum hamile olupta birde haydutun olunca direkt empati kuruyorum..disten sorunlar yasamissinn tamda zamani diyecem ama hamileligin cok etkisi oluyo malum.BUgun daha iyi olmana sevindim canim.
Nfk pasta olaylarina donus yapmissin rejimi bozmayasin..evlilik yildonumu yaklasmiss rabbim nice yillar nasip etsin..sekerportali seninde iki gun sonraydi sanirim ayni dileklerim senin icinde gecerli..melisanin cicileride hayirli olsun.
Busmai Allah kavustursun..yanimizda olmayinca daha cok anliyor insan kiymetlerini.
Pamuk helvacim gecmis olsun..ayak karincalanmasi bazen yatarken bendede oluyor onemsemiyorum ama.Allah beterinden korusun.esin icinde senin adina uzuldum cok fazla yalniz kaliyosun..hemde iki cocukla..sartlar daha iyi umarim esinin isi adina bu konuda.
colicous..kv benimde sinirlerimi cok ziplatiyor valla herkes gibi..insallah aradifin evi en kisa zamanda bulursun canim..
pembiss..hicbisey formundan dusuremez valla seni..aryamin poposu mu varmiss:)bazilari dogustan sansli iste naparsin..nefes aliyoruz yariyor bize ya..
baharcim yusud dusunuyormussunuz bebisin ismini cok guzel.bugunde bi haber vardi en cok tercih edilen isimlerde yusuf ve zeynep basi cekiyormus..yanina isme karar verdinizmi tekmi olacak?
mektubuma son verirken:)evlilik yildonumumu kutlayan herkese sevgilerimi iletiyorum..eksik olmayinn emii
iyi dileklerin için saol canım. inşallah. bu son zamn larda artık okadar çok şey olduki birtürlü bazı şeyleri oturtamamıştık. herşey eşimin işiyle alakalı işte. ilk işi iptal olmasaydı bunların hiçbirini yaşamayacaktık. buraya kv kalmaya değil eşimin işi dolayısıyla geldik ama herşey hesapladığımız gibi olmuyor malesef. ancak herşeyde bir hayır vardır derlerya daha iyi imkanları olan yönetici olarak bir iş buldu. eşimle anlaşmamış yani artık kesin olarak verdiğimiz bir karar var eşim işini burda rayına oturttuğunda ankaraya dönüş yapacağız. bağlı olan firmanın ankara şubeside var. e biz buraya niye geldik eşim burda daha fazla maaş daha üst düzey yönetici ve annesine yakın olcaktı. o iş olmayınca biz kv kalmak durumunda kaldık. bidahada ayrılamadık çünki kv bildiğiniz gibi manyak huyları var. yeni işide aynı ve daha iyi biz burdan ev alsak bile ankaraya döncez. burayada sadece tatil ve ziyaret amaçlı gelcez. benimde kafam sakin artık. kadının manyaklıklarındanda ancak bir tutup ayrılınca kurtulcam. ne karışık bir hayatım var dimi. kabus oldu şu son birkaç ay bana.

kızlar moralim çok bozuk:43:

eltimin evine hırsız girmiş ve melisamın altınları ve benim birkaç takım ordaydı biz alt katlardaydı onlar en üst katta oturuyor birşey olmaz
daha risksiz diye onlara vermiştik evlendiğimden beri ordadır yani 9 senedir birşey olmadı ama şimdi oldu :50:

yanarım yanarım kızımın altınlarına yanarım dokunmayalım bunlara demiştik demekki hata yapmışız keşke şöyle yapsaydık diyoruz
ama keşkeler geri getirmeyecek neyse diyorum artık allah can sağlığı versinde çalışıp yerine koyalım bari :26:
çokj üzüldüm canım yaa geçmiş olsun.

şeker portakalım nasılsın canı,melisa nasıl??
kızlar benim oğlumun 10 gündür uyanınca gözlerinin altı çok şişiyor.gün içinde de geçiyor ama yine de kalıyor biraz.zaten baygın baygın bakıyorç.ayrıca kulağının arkasını kaşıyor.bi hasta bana kurt olabilir dedi hiç duydunuz mu böyle birşey?
geçmiş olsun hemen moral bozma bişey yoktur.

Back
X