- Emoji Skoru
- 15.481
- Puanlar
- 498
nfk canım şimdi daha iyiyim canım sağol.zaten artık iki kişi birden çağıracam.ameliyat olmam lazımmış ama ben olmak istemiyorum.çevremde olanlar pek fayda görmemiş.ileryen süreçlerde gündelikçi alırım ne yapim sağlığım daha önemli değil yaa.bikaç güne tamamen geçer inşallah.ama bişey söyliyeyim mi evim çok temiz oldu ohh missss..![]()
hay Allahım, Ya Rabbim yaaaa!!
temmuz anneleri hala emzirenleriniz vardır benim gibi herhalde, ben kesme arefesindeyim ve stresi bastı. o korktuğum gün geldi çattı! oğlum fazlasıyla düşkün emmeye, gün içinde 2-3 saate bir ister, gece ise hak getire... onu bu kadar mutlu eden bir şeyden ayıracağım, bile bile ağlatacağım düşünceleri içimi kemiriyo.yaşamak zorundayız bu süreci ama nasıl başlayacağım gücü bulamıyorum kendimde. emmeyi kesen anneler siz hangi yöntemleri izlediniz? Anlatın ki oğlum nasıl daha çabuk ikna olur? hangi yol daha etkilidir? biriken sütün azalması nasıl sağlanır kiste dönüşmesi nasıl engellenir? doğru yolu çizebileyim. çeşitli yöntemler var ama siz ne tecrübe ettiniz?
ben en son 4 gün önce emzirdim, sanırım bizim hikayemiz bitti..
tek pişmanlığım, 2 senelik süreyi sonuna kadar kullanmamak. ben uzun ve meşakkatli olacağını düşünüp
süreci zamana yayarım diye şimdi başladım. ama bir haftada bitti. dün gittiğim meclislerde kadınlar sordu emiyor mu diye
ben de yeni kestim, birkaç gün oldu dedim. beni bi taşlamadıkları kaldı inanır mısınız?
güzel güzel emen çocuğu memeden sebepsiz yere erkedenden kestin.
ayşeciğe ay yavrum, vah yavrum seni sütten kestiler mi yazık sana muhabbeti yaptılar az daha ağlayacaktım yani..
en sonunda ciddi ciddi tamam şu konuyu kapatın, ben hala hassasım. siz de duyarlı olun beni acıtmayın dedim.
madem sen de üzgünsün tekrar emzirmeye başla, emer nasılsa diyorlar. 2 yaşına 2,5 ay kaldığını bildikleri halde.
ben de bu kanlı canlı bi bebek, öyle bi kestim bi vazgeçtim olmaz. neden çocuğun pskilojisiyle oynayayım.
hem o memeden tatmin olmuşki, korktuğum bu süreç hem beni hem kızımı zorlamadan bitti dedim. millet ne kadar duyarsız yaa?!
nacizane tavsiyem gündüz azaltman olacaktır. gündüz bile bu kadar çok emmek isterken gece ile başlamak çok daha zorlayıcı olabilir:26:
ben bir süredir gündüz ikiye indirmiştim. bi öğle bi de akşam yatırmadan önce emziriyordum. onları da kesince gece kendi kalkmamaya başladı.
hoş iki gündür, kalkıp biraz mızıldıyor ama hamdolsun ikna olup tekrar yatıyor, su verdim bikaç kez.. ama en korktuğum olmadı,
yani gece kalkıp meme diye ağlarsa kıyamet koparırsa ne yaparım diye korkuyordum. inş sen de sıkıntısız ve kolay bi şekilde halledersin.
göğsümde de birkaç kez sızlama ve beze oldu. ıslak havluyla duşla biraz rahatladı.
Son düzenleme: