- 8 Ağustos 2011
- 11.952
- 10.288
- 498
günaydın günaydın günaydın canlarımmm.. cumamız mübarek olsun.. 
herkes sağlıkta sıhhattedir inş..
inş böylelikle biter. eşini de takma, söylensin söylensin dursun.. hepinize bıkkınlık geldi haklısınız..

çilekli pasta da yaparım, mantı da açarım kııız!

maşallah kız, onca işin gücün dışında yine herşeye zaman ayırıyorsun.. yoruluyorsun ama bi bakıma sana enerji olarak geri dönüyor..
kuzen de kaç kez uğraşmıştı, sinirleri harap oldu.. inş sorunsuz sonuç çıkar..

sen de daha iyisindir inş..

ama tespitin doğru; çocuktan sonra daha hızlı ve pratik oldum ben de.. zaman mı var?!
bu gün muhabbeti bazen stres yapıyor sende

he he, ben de inandım. aryayla daha da yayılmış da falan da filan.. daha geçen gün en ince bahar temizliğini iki güne bitirdin kızımm
ama malesef yaşayacağız.. tahayyül bile etmek istemiyorum.. Rabbim herkesin anne babasına sıhhat ve hayırlı uzun ömür versin..
çocuklarımıza da..
valla ben de çocukken yediğim çileklerin kokusunu tadını anımsıyorum bazen.
bi daha öylesini yiyemeyeceğiz diye üzülüyorum.. büyük nimettesiniz. batuhan da oradayken herşeyden yararlanır..
çoğusu da tuttu gibi

ayşecik de gözlerini boyuyor fırçayla 
hakkikaten ne yapsam, anında kapıyor. babasıyla vakit geçirmesi batuhanın cinsel kimliğinin yerleşmesi açısında da çok önemli..

ben de sinir oluyorum o reklama ya
inş ilerleyen saatlerde kendine gelirsin bacım..

herkes sağlıkta sıhhattedir inş..
ah canım benim yaa.. yine duruma şükretmek lazım..Biliyorum canımcım :)
Günaydınlar herkese. Bugün üniversitede aryanın kontrolü vardı ordaydık sabah beri. İdrar testi istediler yine, aldık başımıza belayı. Poşeti taktıkmı yapmıyor hanfendi. Yapınca da poşet çıkmış oluyor. Çok zor bu kızlardan idrar almak ya:/ ultrason için de haziran sonuna gün verdî. Vücut kendi yapıyormuş taşı, ilaç kullansak ta yeniden oluşabilirmiş. İlacı da 2-3 yıl boyunca kullanacakmışız!!!!!!! Birde kocamın şarlamasını çekiyorum, yok onu niye sormadın yok bunu niye sormadın. Çocuğu zor zapdettim daha ne yapayım. Ömrümü yedi, ömrümüüü!!!!
inş böylelikle biter. eşini de takma, söylensin söylensin dursun.. hepinize bıkkınlık geldi haklısınız..
küçükk insan, yerim seni beeenNfkcım evet cnm 2,5o minik insan eziyor beni zaten
Aryam , o poşet hiçbir işe yaramıyor ve sinir ediyor , kızda da oğlanda da yapışır yapışmaz çıkmıştı bizdeınsaallah ultrson sonucu olumlu olur ilaca lüzum kalmaz ..
İlbilgecim hayır olsun rüyan, nfk ya gitsek o da bize çilekli pastasından ikram etse fena olmazdı sahiden![]()

çilekli pasta da yaparım, mantı da açarım kııız!

hö höööööyt!! ben varken konuşmak onun ne haddine?!!Çoğunluk olmak da adamın evi.
Mîniğim annesine bir güzellik yaptı teyzesi.bugün öğle uykusuna yatırmayacağım. Sabaha kadar oturmak istemiyorum.

gözün aydın, çekirdek aileniz tekrar bi bütün oldu.. darısı pamuk helvanın başınaPüü nfk dan umut kesildi, sekerportakalı sendeyizz)
Bugün benim eşim geliyo inşallah darısı başına pamukhelvacım:)

nasıl olduuuu?!Nfkcım semawerdeki çilekli tatlıyı denedîm. BuZDolabında. Bakalım ev ahalisi yiyince beğenecekler mi?? :)
Sabahtan yemeğimi, çorbamı ve tatlımı yaptım. Oğlumu 1,5 saat dışarda oynattım. Artık uyusun da bişiler atıştırıp yarınki günün hazırlığına girişeyim diyorum..

maşallah kız, onca işin gücün dışında yine herşeye zaman ayırıyorsun.. yoruluyorsun ama bi bakıma sana enerji olarak geri dönüyor..

beni verme ellereeeee!!!Nfk ve şekerportakalını size kaptırmayız.![]()

hakikaten kızlarda idrar tahlili vermek ne kadar zor yahuu:26:Saolun kızlar da bu zaten idrar yolu enf varmı diye kontrol amaçlı bakacaklar sanırım. Ama olmadığını düşündüğüm için üstünde durmuyorum. Birde zar zor gönderiyoruz idrarı 3 gün sonra geçersiz numune demiyorlar mı işte o zaman kuduruyorum!
İdrarımızı. 3. Poşetten sonra gönderdik inş sorun çıkmaz://
kuzen de kaç kez uğraşmıştı, sinirleri harap oldu.. inş sorunsuz sonuç çıkar..
geldi mi odanız canımcım? nasıl oldu?Ayy ins oyle bisey demezler bu sefer ya insan acaip sinir olur ve ins 2 3 yil kullanim kesin olmaz vucudun uretmesi ne kdr ilginc bisey ya Allah'im acil sifalar versin...
bende evi temizledim toparladim mobilyacilar yarin gelicek ins odamiz nasil olucak heyecanla beklemedeyiz ..

sen de daha iyisindir inş..
kadınların genelinde var o genEvet amele ruhluyum![]()
Zaten pratiktim çocuk olunca daha da coştum. Bir çoğumuz öyle olmuşuzdur gerçi :)

ama tespitin doğru; çocuktan sonra daha hızlı ve pratik oldum ben de.. zaman mı var?!

sen yemek işine fazlasıyla önem verdiğin ve mükemmeliyetçi olduğun içinKrepler hazır, iç krema hazır; soğuyunca rulo yapması kaldı bi tek. Ay şu gün muhabbeti bi biteydiiiiiiiiiiii.
bu gün muhabbeti bazen stres yapıyor sende
hala farkında değil mii?Uyuzlar ya küstüm konuşmuyorum! O henüz bunun farkında değil ama:)
Yok bacım bende pratiklikten eser yok valla. Zaten mıy mıydım. Aryayla daha da oyalanıyorum artık:/

he he, ben de inandım. aryayla daha da yayılmış da falan da filan.. daha geçen gün en ince bahar temizliğini iki güne bitirdin kızımm

başın sağolsun bacım.. en korktuğum şeylerden biri..Selamlarr..bugun ustumde huzun var babami kaybedeli 11 yil oldu..seneler geciyor onun yoklugunun yerini hicbisey doldurmuyor..
Bugun yaptigim tek sey oglumun gundelik yiyeceklerini hazirlamakti..kabak,havuc ve patates uclusunden mucver yaptim severek yedigi yegane sebze yemegi diyebilirim..az once resmen sizdi uyumamak icin takla atiyor bu cocuk ya..uyutmazdim aslinda ama bende pil bitti..
ama malesef yaşayacağız.. tahayyül bile etmek istemiyorum.. Rabbim herkesin anne babasına sıhhat ve hayırlı uzun ömür versin..
çocuklarımıza da..
ooooh, ne güzel yaaaoff ya canım çekti sizin yüzünüzden. çileğin her türlüsünü severim. nfk haklıymışsın canım geçen hafta pazarın içinden geçiyordum çileklerin alasıı burda. dalından kopmuş pazara bukadar lezzetlisini ilkkez tadıyorum. hormonsuz ya. bende aldım 2 kilo kadar blanderda ezdim içine vanilye attım biraz şeker attım torba yoğurduyla karıştırdım. mmmm enfes oluyor. batuhanda çok seviyor..

bi daha öylesini yiyemeyeceğiz diye üzülüyorum.. büyük nimettesiniz. batuhan da oradayken herşeyden yararlanır..
her karanlıktan sonra bi aydınlık var bacım.. inş yakında aydınlığa çıkacaksınız..iyi dileklerin için saol canım. inşallah. bu son zamn larda artık okadar çok şey olduki birtürlü bazı şeyleri oturtamamıştık. herşey eşimin işiyle alakalı işte. ilk işi iptal olmasaydı bunların hiçbirini yaşamayacaktık. buraya kv kalmaya değil eşimin işi dolayısıyla geldik ama herşey hesapladığımız gibi olmuyor malesef. ancak herşeyde bir hayır vardır derlerya daha iyi imkanları olan yönetici olarak bir iş buldu. eşimle anlaşmamış yani artık kesin olarak verdiğimiz bir karar var eşim işini burda rayına oturttuğunda ankaraya dönüş yapacağız. bağlı olan firmanın ankara şubeside var. e biz buraya niye geldik eşim burda daha fazla maaş daha üst düzey yönetici ve annesine yakın olcaktı. o iş olmayınca biz kv kalmak durumunda kaldık. bidahada ayrılamadık çünki kv bildiğiniz gibi manyak huyları var. yeni işide aynı ve daha iyi biz burdan ev alsak bile ankaraya döncez. burayada sadece tatil ve ziyaret amaçlı gelcez. benimde kafam sakin artık. kadının manyaklıklarındanda ancak bir tutup ayrılınca kurtulcam. ne karışık bir hayatım var dimi. kabus oldu şu son birkaç ay bana..
evet, kesinlikle bana da oluyor. benim de herkes için kafamda bi silüet, bi yüz vardı.beni özeline eklersen bir foto gönderirim canım ama herkez göndersin bende merak ediyorum. aslında bazılarınızı gözümde canlandırıyorum sanki herkez bir model çünki yazarken bilmiyorum sizede oluyormu. tanıyor gibiyim sanki.
çoğusu da tuttu gibi

yollarım tabi. inş bu sefer bağlantı kurabiliriz yaaNFK cım bana mailini tekrar gönderirmisin canım. yardımın için ayrıca çok teşekkürler. mesaj kutusu ve foto ekleme ile ilgili.

yaramaz ilhaaaan!! totosuna bi tane pat yap annesiiBugun niye siyirdigimin altinda yatan sebeplerden biride benim haydut oglum ben mutfaktayken salonumdaki cicegin topraklarindan avuc avuc koltugumun kenarina bi guzel sivazlamis..buda yetmemis bes parmaginin izleri koltugun muhtelif yerlerinde

NFK cım alıntı yapmışım yorum yazmamışım. ayşecik nasılda annesine özeniyor. batuhanda allık fırçasını almış yanaklarına sürüyordu. nekadar dikkatliler. hemen aldım elinden. sen erkeksin oğlum traş olcaksın . erkek çocuklar allık sürmezler dedim. anlamıştır heralde.![]()

hakkikaten ne yapsam, anında kapıyor. babasıyla vakit geçirmesi batuhanın cinsel kimliğinin yerleşmesi açısında da çok önemli..
helal sana.. o kadar işin içinde okuyor, bi de yazıyorsun..Enemmmm mesai bitmeden geçmişi okudum.alkışş banaaa.![]()

ballı hatun seniiiiiSayfaya her girdiğimde raklam çıkıyor. Telefondan girince kapatmak çok zor oluyor. Bu ne yaaaa!!!!!
Üç gün tatilden sonra yarın okul. Sonra tekrar üç gün tatillll.![]()

ben de sinir oluyorum o reklama ya
kaç gündür devam ediyor bu tıkanıklık böyle? gecelerin zaten zor, tıkanıklık iyice kötü yapıyor.Gece yine burun tıkanıklığı dolayısı ile uyumadıkserum fizyolojik de pek işe yaramadı. Zaten dün yorulmuştum iyice pert oldum. Umuyorum güzel bir duş ve kahvaltı beni toparlar...
)
inş ilerleyen saatlerde kendine gelirsin bacım..
evet, söylediğin kuvvetle muhtemelTahlillerini bir an önce yaptırsan keşke canikom. Gerçi ben "iki çocuklu hayat" kaynaklı olduğunu düşünüyorum durumun ama yine de ihmal etmemeli![]()

edebilmişizdir inşGörev tamamlandı yani tarafımızdansen de yarın bolca telafi et bakalım
![]()