burdayııım
keyfim yok kızlar ya..
taşınma işi kafamı yoruyor ..
eşim tam kendi işlerini bitirmişti artık rahat rahat evimize ve kereme vakit ayıracaktı ki şimdi de kayınpederim hastalandı onla uğraşıyor..
aslında adamın bir hastalığı yok doktor doktor geziyorlar.. tansiyonu sürekli inip çıkıyor. çok aktif bir adamdı ,işlerden elini çekti boşluğa düştü bence bundan kaynaklanıyor. sürekli yatıyor sanırım depresyona girdi başka bir hastalığı yok çıkmadı çünkü. eşim de onunla uğraşıp duruyor moralim bozuluyor.
zaten doğum yaklaştı onun endişeleri de var bende. güya son aylarımda keremle o ilgilenecekti. ben parka çıkaramıyorum keremi yoruluyorum kereme üzülüyorum.. doğacak çocuğa isim arayacak vaktimiz bile yok, düşünün.. akşam eve yorgun argın geliyor.
doğurmadan yeni eve geçmem lazım haftasonu mobilya aldık 1 aydan önce gelmezmiş. yani canım çok sıkkın. bende haberler böyle![]()
taşınma işin olmasa da kaygılarıninin olmasi çok normal. bende de oldu ama şimdi üzülüyorum açıkçası.son ayimi daha güzel gecirebilirdim. bence çok takılma oluruna bırak en azından tasinacagin ev belli. bizde evin satılmasıni bekliyoruz. sen bebege odaklan bence. isim bak, kiyafetlerini hazırla