Selamlar kızlar , dün anneler günü programı vardı kızımın okulunda , akşam da Ananeye gittik orada kaldık..
Busmai , Allah kolaylık versin cnm , yavaş yavaş halledersin insallah , sıkma canını
Ecrin , kuzunla iyileşmenize sevindim babanıza da çok geçmiş olsun.
Ilbilge hayırlı yolculuklar şimdiden ..
Pembiş Allah kolaylık versin , gece uykusuzluk çok zor oluyor ertesi gün hayalet gibi dolaşıyor insan ); emzirme bitince uyanmadan deliksiz uyuyacaklar insallah
Şekerportakalım , babacığına Allah şifalar versin , kolay toparlar insallah
Eagle korkuluklar takılmış , ben de birer Kanada düşünüyorum 6. Kattayız çünkü ); kızım cam pencere karıştırmazdı ama erkek çocuk farklı oluyormuş şimdiden pencerenin kolunu açabilme derdinde kendince...
Biz de iki yaş sendromundayız sanırım ,
Dün ananeye bırakmak için yolda yürüyorduk, durdu ağlıyor , kucağıma alayım diyorum ıııh diyo ağlıyo , eline evden ufak bi çanta almış onu taşımaya çalışıyo, zorlanıyor, onu bana ver diyorum yine ağlıyo, yoruldu diye kucağıma almaya yeltenince ayaklarıyla üzerime vuruyor bi de yaramaz

sonuç , gösteriden 1 saat evvel evden çıkmamıza rağmen 10 dk kala yetişebildim..
Yolda yürütemediğim çocuk, apartmanda ananeyi görünce gülücükler saçmaya başladı , inadı nazı anneye bunların (;
Hepinize hayırlı huzurlu bir gün diliyorum