Bamya, taze fasulye, Haşlanmış nohut mercimek pratiklikte favorilerim (;
Bir de porsiyonluk doğranmış soğanlar işimi baya kolaylaştırır benim
Doldurulup pişirilmiş dolmalar da olabilir,
Bazen ; Menemen, çorba... bazı bazı da hazır şeylerle idare edersiniz Allah'ın izniyle , Allah sağlık sıhhat versin insallah
Evet sigorta ile pürüz halloldu esasında, ama kızımın durumu ile alakalı görüştüğümüz 4 Dr un , dördü de farklı şeyler söyleyince kafam karıştı , o yüzden en doğru kararı verebilmek için ilk gösterdiğim Dr a yeniden bi götürüp, karar vericez artık insallah... âmin hayırlısı, sağolasın
Anlatıcam ama , gülmek yok bak
Selim bey yine bir gün, öğle uykusu için uyumaya çalışırken , emip emip yatağına koyunca da yine meme diye ağlıyordu,
Bu arada benim kızımda son zamanlarda göğsüm fena yara olmuştu , pişir kremi sürüyordum son çare, o da o halini bembeyaz görünce üzülüp istememişti ..
Selim'de de önce krem taktiğini kullanayım dedim. Bizimki kremi umursamadan emmeye yeltendi ,
ben de tamamen tesadüf kızımın ortalığa attığı yara bandını gördüm, aklıma geldi, yara bandı ile kapattım emdiği kısmı...
acımış yara olmuş sen artık bardaktan ballı sütünü içeceksin diye anlattım , cumadan beri bugün 4. Gün oluyor sanırım hala aklına geldikçe soruyo gösteriyorum , meme yok diyo gidiyo, bazen bana yaslanıp emer gibi yapıyo falan

garibim hiç ağlamadı ya , bana daha çok dokundu bu sakinliği... Ayrıca ilk günden itibaren, sabah ezanına kadar bir iki mırıldanıp deliksiz uyudu maşallah .. Bu gece ise hiç uyanmadı sabah 8 e kadar.. Az evvel de yerde uyuyakaldı öğlen uykusu için

yani ikimize de eziyetimiş artık meme, uykusu var meme derdinden uyumuyordu