akşam üstü yemek yaparken kombiden çok yoğun tazyikli değil ama fışkırarak su akmaya başladı.
kombinin fişini çektim. fırını buzdolabını kollayayım diye onları ileri sürdüm.
yerler göl olmuş. leğen havlu falan koydum ama yarım saatte epey aktı. neyseki eşimin erken geldi de müdahale etti.
bilmiyorum contası borusu mu değişecek. Allahtan ben uyurken değil de mutfaktayken oldu.. yoksa daha kötü olacaktı.
artık birkaç gün sıcak susuz idare edicez..
senin adına çok sevindim. çok iyi şartlarda başlayacaksın belliki.. inş çalışma ortamı ve arkadaşları da iyidir. memnun olursun..
batuhanın durumuna gelince, bence iki yaş sendromuna hızlı biz giriş yapmışsınız
fazlaca enerjisi var ve atamadığı için de daha agresif oluyor gibi. yorulacağı bi şeylere yönlendirmek lazım..
büyükçe bi bahçe bi de arkadaşı olacak aslında, sağa sola koştursun bütün gün.. akşam da bi güzel uyur..
ne zaman neneye gitsek, ayşecik akşam dönüş yolunda uyuyakalıyor ve ertesi sabah daha geç uyanıyor.
bahçeye inmişsek zaten cozutuyor, ama yeğenim varsa evdeyken bile sağa sola koşturmaktan perte çıkıyorlar
bahçeli evi olanlar çok şanslı gerçekten.. bizimkinin çıkıp bakabileceği bi balkon pencere önü bile yok..
günde 1 saat parkta ne yapıyorsa o... valla üzülüyorum bu nesle.. biz sabah olunca bahçeye inicez diye ne sevinirdik..
akşam olur, hava kararır annem pencereden bağırırdı, anne beş dk diye yalvarırdık..
şimdi bu bebelerin oynayabileceği bahçe falan yok.
az daha büyüyünce zaten bilgisayara sarıyorlar, kendileri çıkmıyorlar...:100:
şuan bodrum buradan daha da sıcaktır. batuhan suyu seviyorsa, şişme havuz çok işe yarıyor.
ben 5 cm su dolduruyordum içine, epey takılıyordu..
Canım ya geçmiş olsun. Ne sevimsiz bi durum olmuş
Oğluşum komşu kızı ile yürüyüşe çıkıyo hergün. Hiç değilse hem sosyalleşme hem de enerji boşaltma oluyo. Ama tabiki yetmiyo :/ apartmanın yan bahçesi var ama burdaki havalar malum :/ artık kreşe yollar orda deşarj olmalarını sağlarız napalım :)???