- 13 Mart 2014
- 1.470
- 79
- 93
Frambuazı severim ama yaşpastada olursa.Kocacığım sever gibi geldi bana. Bi de nefis yemek tariflerinde frambuazlı bisküvili pasta var denemek istediğim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Frambuazı severim ama yaşpastada olursa.Kocacığım sever gibi geldi bana. Bi de nefis yemek tariflerinde frambuazlı bisküvili pasta var denemek istediğim![]()
Görmüştüm. güzel olursa tavsiye et. biraz riskli gibi geldi bana.
Bizim de öyleydi , şimdi de tuvalete oturmamak için kaçıyorAma az evvelki vukuat biraz işe yaramış olacak ki. Ikinci kakayı haber verip tuvalete yaptı
Az da olsa...
Bu sihirli kek nasıl birşeymiş bakayım ben de bir![]()
http://www.osym.gov.tr/belge/1-19303/2014-sinav-takvimi.html
Şuraya göre Temmuz ayında olmuş 2014 sınavı cnm,
Okullar kapanınca yazın oluyordu hatırlıyorum , ben de 1 kere girmiştim![]()
Efe uyusa da cahidenin sihirli kekini yapsam diye bekliyorummmmmmm. Misafirlerimiz kaçgündür sıcaktan uyuyamamış o yüzden mayıştılar ve uyudular. Biz de oğlumla odada takılıyoruz :)
Canım biraz riskli bir karar. ama ticaret yapacaksan riski göze almak lazım. henüz verilmiş bir karar yok. eşimlede oturup enine boyuna konuşmam lazım.Hiç sürtmeden kullanırsın inşallah canım
Gecmiş olsun sana da canım
Mini kupır oy oy
Saol canım benim:)
Ortaklık falan urkutucu değilmi iyi düşnmek lazım canım hayırlısı olsun
Evet canım amin
Hayırlısı olsun kız kardesin mi
Litfen erkeklerde de var hatalı kullanan gercı bayanlarda da var verem eden trafıkte ama yınede erkekler daha deli hareket ediyor
Oturmak istemiyo tuvalete ilk gün ne kadar iyiydi
Vaz mı geçsem?
pembe seni yakalamışken sormak istiyorum tavanın çapını söyleyebilirmisin yani en büyük boyda mı. büyük tavada yaptım demiştin rulosu çok büyük olmazmı ozaman. daha önce milyon tane krep yaptım tabiiki ama bu farklı dedinya öğrenmeye çalışıyorum. sanırım rengi kahverengi olduğu için, içinin pişip pişmediği anlaşılmıyor. birde son soru orta ateştemi pişti.Uyuz oğlum daha yeni uyudu!! Hemen keke girişiyorum inşallah.
kekiniz de afiyet olsun canım.Uyuz oğlum daha yeni uyudu!! Hemen keke girişiyorum inşallah.
Off kakayı yine kiloda doldurdu
O kadar gözetledim işaret alınca hemen kapıp oturtmak için, sabahtan beri mutfak dandiniydi, neyse artık yapmıycak herhalde dedim mutfağa gittim ki olanlar olmuş, neyse ki hiçbir yere sürülmeden düşmeden koştuk banyoya![]()
Saol canim benim..http://www.osym.gov.tr/belge/1-19303/2014-sinav-takvimi.html
Şuraya göre Temmuz ayında olmuş 2014 sınavı cnm,
Okullar kapanınca yazın oluyordu hatırlıyorum , ben de 1 kere girmiştim![]()
Biz 15-20 gündür öğle uykusu uyumuyoruz.Efe uyusa da cahidenin sihirli kekini yapsam diye bekliyorummmmmmm. Misafirlerimiz kaçgündür sıcaktan uyuyamamış o yüzden mayıştılar ve uyudular. Biz de oğlumla odada takılıyoruz :)
Allah Allah! Daha erken ya.. Gunler de cok uzun. Nasil dayaniyor? Aksam erken mi yatiyor?.Biz 15-20 gündür öğle uykusu uyumuyoruz.