- 29 Aralık 2007
- 3.414
- 1.153
- 698
Çok geçmiş olsun Allah şifalar versin ..selam hatunlar ...herkese hayırlı bayramlar dilerim...busmai oğlana maşallah anneyi uyandırmadan oynuyor...benim oğlan erken kalkmaya başlamıştı " hava aydınlık değil. yatalım" telkinlinleriyle babasının şimdi uyansada "aydınlık olmamış" deyip yatıyor. ama aydınlanınca hemen yanıma gelip il cümlesi "anneeee yumurta yapalımmı" oluyor...be oğlum git oyna içerde işte ne yumurtası sabahın köründegörende açlıktan ölmüş sanacak sanki fazla bişey yiyor...neyse canları sağolsun
benim okul işleri biraz yoluna girdi ders saatim düştü şükür kavga dövüş
ama gözümde yine bir üveit atağı oldu( doktorun basit tarifiyle gözde iç tarafta uçuk çıkmasıymış
ikiz annelerinde özellikle 5 yaşa gelene kadar sık rastlarız diyor..bu 4. atak ben de alıştım sayılır ama tekken zorluyor ...bakıcaz çaresine
hasta bebişlere geçmiş olsun bayram yolcularına hayırlı yolculuklar...ben 2. gün ist. yaparım başka da evimdeyim dinlenme modunda...ana kız takım giyeceğiz bu bayram diktirdik terzi teyzemize...oğlanla da babası baksınlar başlarının çaresine
herkesi öpüyorum tekrar hayırlı bayramlar
Teşekkür ederiz , sizlere de hayırlı bayramlar ..
Of erkek milleti işteselam herkese
nfk geçmiş olsun canım,yalnız yemıyor dıye uzulme o saydıkların ceylının her günkü mönüsü
tatile gideceklere valız hazırlamada kolaylıklar ve hayırlı yolculuklar
kekımı beğenen arkadaşlara da teşekkürler en kısa zamanda deneyınız:)
dun sabah kocamla kavga ettim.tam işe gıtmek uzere kapıdan çıkarken bana cok talıhsız cümleler sarfettı.kırlı gomlegını gıymıs,onu değiştir dedim gömlek yok dedi,orda 3 tane utulenmiş gömlek vardı.begenmıyor beyefendı,lacıvert pantolonun ustune olurmuymus,bana tuttu senın yüzünden pis geziyorum dedi.öylemi efendım
soluğu viaportta aldım.linensten tanesı 120 lıradan 3 takım nevresim takımı aldım tefalden 300 mılyona bır utu aldım.ve her zaman temızlıge gelen rabıa ablayı cagırdım kı gecen hafta ev temızlenmişti.onun da gunlugu 120 liracık.markafoniden de tacın 2 pike takımı 1 alez 1 masaörtusu suan hatırlayamıyorum ama toplam 200 milyonluk sipariş verdim.içim rahatladı
ne demişler
yazın yedıgın hurmalar kışın k.çını tırmalar

Aldıklarını güzel günlerde kullanırsınız insallah , Ceylinin çeyizine de kaldıracaksın di mi o kadar nevresimi pikeyi eskitemezsin

Oh ne güzel ya sevindim senin adına tatlım
Bizimki de çikolatasını açacaktı
Gitti mutfaktan bıçak aldı geldi, pakete saplıyor
Şok oldum hemen aldım
Temizlik aşkııı :) bana hiç gelmez
Kremalı poğaça kulağa güzel geliyo hımm
Biz de aslında karanlıkta uyumamız lazım diyorduk ama kesmedi bu sefer:)
Analı kızlı takım ne güzel hep uyumlu olun inş :)
İkiz annelerinde yorgunluktan mı oluyormuş??
Allah korusun kuzucukların hepsini , gözleri kara bunların , bıçağı çikolataya mı saplıyo

Ben de ilk kez deneyeceğim , tarifi veren kişi pek methetmiş.. Poğaça , Yiyenler tarafından beğenilirse, tavsiye ederim size de insallah...