Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

selam hatunlar ...herkese hayırlı bayramlar dilerim...busmai oğlana maşallah anneyi uyandırmadan oynuyor...benim oğlan erken kalkmaya başlamıştı " hava aydınlık değil. yatalım" telkinlinleriyle babasının şimdi uyansada "aydınlık olmamış" deyip yatıyor. ama aydınlanınca hemen yanıma gelip il cümlesi "anneeee yumurta yapalımmı" oluyor...be oğlum git oyna içerde işte ne yumurtası sabahın köründe:KK66: görende açlıktan ölmüş sanacak sanki fazla bişey yiyor...neyse canları sağolsun:KK66: benim okul işleri biraz yoluna girdi ders saatim düştü şükür kavga dövüş:KK66: ama gözümde yine bir üveit atağı oldu( doktorun basit tarifiyle gözde iç tarafta uçuk çıkmasıymış:KK43: ikiz annelerinde özellikle 5 yaşa gelene kadar sık rastlarız diyor..bu 4. atak ben de alıştım sayılır ama tekken zorluyor ...bakıcaz çaresine:KK43: hasta bebişlere geçmiş olsun bayram yolcularına hayırlı yolculuklar...ben 2. gün ist. yaparım başka da evimdeyim dinlenme modunda...ana kız takım giyeceğiz bu bayram diktirdik terzi teyzemize...oğlanla da babası baksınlar başlarının çaresine:KK66: herkesi öpüyorum tekrar hayırlı bayramlar
Çok geçmiş olsun Allah şifalar versin ..
Teşekkür ederiz , sizlere de hayırlı bayramlar ..
selam herkese
nfk geçmiş olsun canım,yalnız yemıyor dıye uzulme o saydıkların ceylının her günkü mönüsü
tatile gideceklere valız hazırlamada kolaylıklar ve hayırlı yolculuklar
kekımı beğenen arkadaşlara da teşekkürler en kısa zamanda deneyınız:)

dun sabah kocamla kavga ettim.tam işe gıtmek uzere kapıdan çıkarken bana cok talıhsız cümleler sarfettı.kırlı gomlegını gıymıs,onu değiştir dedim gömlek yok dedi,orda 3 tane utulenmiş gömlek vardı.begenmıyor beyefendı,lacıvert pantolonun ustune olurmuymus,bana tuttu senın yüzünden pis geziyorum dedi.öylemi efendım
soluğu viaportta aldım.linensten tanesı 120 lıradan 3 takım nevresim takımı aldım tefalden 300 mılyona bır utu aldım.ve her zaman temızlıge gelen rabıa ablayı cagırdım kı gecen hafta ev temızlenmişti.onun da gunlugu 120 liracık.markafoniden de tacın 2 pike takımı 1 alez 1 masaörtusu suan hatırlayamıyorum ama toplam 200 milyonluk sipariş verdim.içim rahatladı
ne demişler
yazın yedıgın hurmalar kışın k.çını tırmalar
Of erkek milleti işte :KK67:
Aldıklarını güzel günlerde kullanırsınız insallah , Ceylinin çeyizine de kaldıracaksın di mi o kadar nevresimi pikeyi eskitemezsin :-)
Oh ne güzel ya sevindim senin adına tatlım

Bizimki de çikolatasını açacaktı
Gitti mutfaktan bıçak aldı geldi, pakete saplıyor
Şok oldum hemen aldım

Temizlik aşkııı :) bana hiç gelmez
Kremalı poğaça kulağa güzel geliyo hımm

Biz de aslında karanlıkta uyumamız lazım diyorduk ama kesmedi bu sefer:)
Analı kızlı takım ne güzel hep uyumlu olun inş :)
İkiz annelerinde yorgunluktan mı oluyormuş??

Allah korusun kuzucukların hepsini , gözleri kara bunların , bıçağı çikolataya mı saplıyo :-)

Ben de ilk kez deneyeceğim , tarifi veren kişi pek methetmiş.. Poğaça , Yiyenler tarafından beğenilirse, tavsiye ederim size de insallah...

selam herkese
nfk geçmiş olsun canım,yalnız yemıyor dıye uzulme o saydıkların ceylının her günkü mönüsü

dun sabah kocamla kavga ettim.tam işe gıtmek uzere kapıdan çıkarken bana cok talıhsız cümleler sarfettı.kırlı gomlegını gıymıs,onu değiştir dedim gömlek yok dedi,orda 3 tane utulenmiş gömlek vardı.begenmıyor beyefendı,lacıvert pantolonun ustune olurmuymus,bana tuttu senın yüzünden pis geziyorum dedi.öylemi efendım
soluğu viaportta aldım.linensten tanesı 120 lıradan 3 takım nevresim takımı aldım tefalden 300 mılyona bır utu aldım.ve her zaman temızlıge gelen rabıa ablayı cagırdım kı gecen hafta ev temızlenmişti.onun da gunlugu 120 liracık.markafoniden de tacın 2 pike takımı 1 alez 1 masaörtusu suan hatırlayamıyorum ama toplam 200 milyonluk sipariş verdim.içim rahatladı
ne demişler
Ben de adama gömlek aldın zannettim :)
Eşimin gömlekleri azalınca gömlek alıyorum daha uzun süre çamaşır derdim olmuyor :)
Sen kendin de para kazanıyorsun şimdi nasıl intikam oldu bu

Bunlar çok nankör ya boşver

Pamuk helvacim, su kremali pogacasin tarifini de verseydin ya :kk77:
Yarin kahvaltiya ne yapsam diye dusunuyorum ben de..

Çok geçmiş olsun Allah şifalar versin ..
Teşekkür ederiz , sizlere de hayırlı bayramlar ..

Of erkek milleti işte :KK67:
Aldıklarını güzel günlerde kullanırsınız insallah , Ceylinin çeyizine de kaldıracaksın di mi o kadar nevresimi pikeyi eskitemezsin :-)

Allah korusun kuzucukların hepsini , gözleri kara bunların , bıçağı çikolataya mı saplıyo :-)

Ben de ilk kez deneyeceğim , tarifi veren kişi pek methetmiş.. Poğaça , Yiyenler tarafından beğenilirse, tavsiye ederim size de insallah...
Ceyline ceyız falan yapmayı dusunmuyorum. Aldıklarımı kullanıcam canım. Birer takımı kardesıme vermeyı dusunuyorum. Agustosa dugunu var
Ben de adama gömlek aldın zannettim :)
Eşimin gömlekleri azalınca gömlek alıyorum daha uzun süre çamaşır derdim olmuyor :)
Sen kendin de para kazanıyorsun şimdi nasıl intikam oldu bu

Bunlar çok nankör ya boşver
Gömlek yok değilki. Adamın bi suru gömleği var. Ben sadece 3 tanesini ütüleyebıldım. Cunku yetişemıyorum. Okuldan 4 te geliyorum zaten pert. Yemektı mutfaktı çaydı derken. Saat 8 olmuş. Haftasonuysa koşturmaktan bi hal oluyorum. Annem yanımda olmuyor. Ben ev işlerinden ceyline vakit ayıramıyorum. Ondan sonrada su gördüğüm muameleye bak. Cok kırgınım. Allah sorsun. Bayramlaşmayı bile dusunmuyorum

Sonuçta gelirimiz giderimiz ortak yani. Aldım şeyler adamın çine oturur

Herkese iyi bayramlaaaarrr!!!! Rabbim daha nice bayramlara sağlıklı huzurlu ermemizi nasip etsin inşallah...

Kızlar hiiiç giremedim bakamadım 1 ayı buldu heralde okumayalı. İg den 12 gördüm bişiler buluşma olayınız falan vardı. Ne yaptınız ne ettiniz ben yokken bakim? İnş herşey yolundadır. Born, anladığım kadarıyla henüz doğum olmamış, hayırlısı olsun canım panik yapma. Önceden okurdum iyi kötü, bu sefer ona bile fırsat bulamadım ya.
Mazeretimi bildireyim; eşimin tayini çıkmıştı hatırlarsınız, daha yakın bir okula 1 yıllığına gidiş geliş yapacaktı, olmadı o işimiz. Eşimle ayrıyız okul açıldığından beri. Haftasonları görüşebiliyorduk, birde hafta içi 1 kez gelebilirse. Öyle olunca da hem ana hem baba olduk iyi mi aryacığa:p şaka bi yana zor oluyor kızlar, okuldan kalan bütün vaktimi ona ayırıyorum nerdeyse. E önceden akşam uyurdu, bende işlerimi yapsr kendime zaman ayırırdım, şimdi 9 da anca uyuyor. E bende pert oluyorum iyi kötü 1-2 işimi de halledip uyuyorum hemen. Evimize geçtik geçeli tv izlemedim daha, öyle yoğunum, oturamadım. Önce evi temizle toparla işleri, sonra kış hazırlıklarına giriştim. Okulum da yoğun bu yıl, 4. Sınıf okutuyorum nefes alacak vaktim olmuyor, diğer 4. Sınıfın öğretmeni yok onlarla da ben ilgileniyorum zaten okulds canım çıkıyor, son enerjimi de aryaya verip günü bitiriyorum.
Bu arada nfk cım çok geçmiş olsun, ateşi düşmüştür inş, yemesine takılma, iyileşince toparlar canım benim. Bizimki de hasta p tesiden beri, son azılardan ilki pstlama durumunda. Grip, öksürük, ateş, iştahsızlık hepsi mevcut. Bu sefer baya da ağır geçiriyor, bi çıksaydı dişimiz.

Bu arada birde odaları ayırdık baya zorlu geçti alışması, biliyorsunuz arya hep bizim yatakta uyuyordu, birden oda ayırmak zorladı.

Bizden haberler bunlar, sizler bi özetleyin bakim?

Destinycim çılgınsın sen :D hayır yani alacak başka bişi yok muydu da kendini pikeye nevresime verdin??? :) iyi günlerde kullanın aldıklarını. Erkek milleti sonuçta kazmalık diz boyu ama düzelecek işte napıcannnnnn?? :)

Eaglecım geçmiş olsun canım. Neden ikiz annelerinde oluyormuş onu anlamadım ama :(

Aryammmm çok yoğunmuşsun hakkaten. Allah kolaylık versin canım.

bayramınız mübarek olsun. biz sabahın altısinda ayaktaydik yine. dün annemlere geldik. saat dokuz gibi avm ye geldim. kalabalık hafiflemisti ama lcw yine ana baba günü. adım atacak yer yok. ek kasalar acmislar Ona rağmen kuyruk vardı. kaçtım ordan h&m den aldım kalan eksikleri de.

destiny esin gerçekten çok ayıp etmiş. umarım bugün gönlünü alır. ceza olayina da çok güldüm. Güle güle kullan aldıklarını

eaglle, nfk çok geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin. buzde de ipek grip oldu. bronşite cevirmeden atlatiriz inşallah.
aryam allah kolaylik versin. gerçekten çok yoğunsun. evin yükü tek senin omuzunda

hayırlı sabahlaaar!!!

asaletmeap nfk sultan ve kerimeleri ayşe hatun hayırlı huzurlu bayramlar diler..
bu kaçıncı bilemedim, ama daha birlikte çok bayramlarımız olsun inş... :KK68:

kahvaltımızı yaptık, eşim kurban kesimine gitti. biz de ayşecikle evi toparlayalım.
öğleden sonra ziyaretlere gideriz..

pembişim, şu peynirli kekten yapayım dedim sabah. buzluktan beyaz peynir çıkarmıştım.
öyle göz kararı koydum içine. sonra farkettimki, 1 bardaktan fazla oldu. kaşar koymadım ama ununu fazla
koydum, katı bi hamur oldu, az yağlı peynirdi, böylelikle toparlar diye düşündüm ama öyle olmadı :KK47:
içi nemli kaldı, pişmemiş gibi. ben de hiç ortaya çıkarmadım. başka börek kızarttım. ama bilmiyorum o ne olacak?:KK67:

embiş. Gözünüz Aydın sağ salim varmışsınız, iyi piknikler (; darısı yarın cansellerle bizim başımıza ...

Busmai. Maşaallah, ya kocaman adam olmuş ışığı mı açıp oynuyor bir de :) sen önlemini al da , dış kapıyı falan da iyice sıkıştır, Selim geçen gün abla diye açmış ben de içerideydim öyle ev hali. Koridordan geçerken ne göreyim kapı açık, Allah'tan en üst Kattayız da gelen geçen olmamış, sonra çok kızdım kendime, ya çocuk merdivenden inmeye kalkışsaydı (; normalde hep kilitli bırakırım da o an nasıl olduysa unutmu

Nfk, ev işlerine mi daldın canım nerdesin ?

Şimdi okudum Ayşecik hala hastaymış. Allah şifalar versin insallah yarına birşeyciği kalmaz ...ben de temizliğe giriştim , baktım mahallede herkes kapı cam siliyor, bana da temizlik aşkı geldi ... Sana da kolay gelsin ...
geçmiş olsun diyen tüm canlar, sağolun.
ayşeciğin gecesi iyi geçti, hamdolsun ateşlenmedi. sanırım zor kısmı atlatıyoruz.
ama ilaçlara devam. bayramda rahat olacağız, buna da seviniyorum.
tüm hastalara Rabbim şifa versin inş..

yok artık, kapı baca her türlü önlem alınmalı. başımıza bi kaza gelmeden.
bizimki de kapıları açıyor. hele bizim evin kapısı ahşap, dandirik bi şey.
kendimi güvende hissetmediğim için her seferinde kilitliyorum, el alışkanlığı olmuş.
ama en büyük korkum; merdivenlerden inmeye çalışması.
bi de dönerli merdiven, Allah korusun yavrularımızı..

selam hatunlar ...herkese hayırlı bayramlar dilerim...busmai oğlana maşallah anneyi uyandırmadan oynuyor...benim oğlan erken kalkmaya başlamıştı " hava aydınlık değil. yatalım" telkinlinleriyle babasının şimdi uyansada "aydınlık olmamış" deyip yatıyor. ama aydınlanınca hemen yanıma gelip il cümlesi "anneeee yumurta yapalımmı" oluyor...be oğlum git oyna içerde işte ne yumurtası sabahın köründe:KK66: görende açlıktan ölmüş sanacak sanki fazla bişey yiyor...neyse canları sağolsun:KK66: benim okul işleri biraz yoluna girdi ders saatim düştü şükür kavga dövüş:KK66: ama gözümde yine bir üveit atağı oldu( doktorun basit tarifiyle gözde iç tarafta uçuk çıkmasıymış:KK43: ikiz annelerinde özellikle 5 yaşa gelene kadar sık rastlarız diyor..bu 4. atak ben de alıştım sayılır ama tekken zorluyor ...bakıcaz çaresine:KK43: hasta bebişlere geçmiş olsun bayram yolcularına hayırlı yolculuklar...ben 2. gün ist. yaparım başka da evimdeyim dinlenme modunda...ana kız takım giyeceğiz bu bayram diktirdik terzi teyzemize...oğlanla da babası baksınlar başlarının çaresine:KK66: herkesi öpüyorum tekrar hayırlı bayramlar
yumurta mı istiyor, canım benim yaaa:KK51:
okulda işler istediğin gibi düzenlenmiş, sevindim. hayırlı olsun..
analı kızlı çok merak ettim sizi, mümkün olursa bi fotoğraf çekin at bize.:KK68:

sana da çok geçmişler olsun, ilacı falan var di mi?

selam herkese

ne demişler
kız, akşam ne güldüm ne güldüm anlatamam..:KK70:

hatta eşime de okudum, erkek tarafı olmasına rağmen o da güldü :KK48:
ne diyeyim, aldıklarını güle güle kullan. fazlasını kardeşine verirsin..
hesap ortak madem, ucu sana da dokunuyor ama, o da mesajı alır..:KK48:
lakin, bayramda tavır yapmayın birbirinize.. öpüşün barışın:KK36:

Herkese iyi bayramlaaaarrr!!!! Rabbim daha nice bayramlara sağlıklı huzurlu ermemizi nasip etsin inşallah...

Kızlar hiiiç giremedim bakamadım 1 ayı buldu heralde okumayalı. İg den 12 gördüm bişiler buluşma olayınız falan vardı. Ne yaptınız ne ettiniz ben yokken bakim? İnş herşey yolundadır. Born, anladığım kadarıyla henüz doğum olmamış, hayırlısı olsun canım panik yapma. Önceden okurdum iyi kötü, bu sefer ona bile fırsat bulamadım ya.
Mazeretimi bildireyim; eşimin tayini çıkmıştı hatırlarsınız, daha yakın bir okula 1 yıllığına gidiş geliş yapacaktı, olmadı o işimiz. Eşimle ayrıyız okul açıldığından beri. Haftasonları görüşebiliyorduk, birde hafta içi 1 kez gelebilirse. Öyle olunca da hem ana hem baba olduk iyi mi aryacığa:p şaka bi yana zor oluyor kızlar, okuldan kalan bütün vaktimi ona ayırıyorum nerdeyse. E önceden akşam uyurdu, bende işlerimi yapsr kendime zaman ayırırdım, şimdi 9 da anca uyuyor. E bende pert oluyorum iyi kötü 1-2 işimi de halledip uyuyorum hemen. Evimize geçtik geçeli tv izlemedim daha, öyle yoğunum, oturamadım. Önce evi temizle toparla işleri, sonra kış hazırlıklarına giriştim. Okulum da yoğun bu yıl, 4. Sınıf okutuyorum nefes alacak vaktim olmuyor, diğer 4. Sınıfın öğretmeni yok onlarla da ben ilgileniyorum zaten okulds canım çıkıyor, son enerjimi de aryaya verip günü bitiriyorum.
Bu arada nfk cım çok geçmiş olsun, ateşi düşmüştür inş, yemesine takılma, iyileşince toparlar canım benim. Bizimki de hasta p tesiden beri, son azılardan ilki pstlama durumunda. Grip, öksürük, ateş, iştahsızlık hepsi mevcut. Bu sefer baya da ağır geçiriyor, bi çıksaydı dişimiz.

Bu arada birde odaları ayırdık baya zorlu geçti alışması, biliyorsunuz arya hep bizim yatakta uyuyordu, birden oda ayırmak zorladı.

Bizden haberler bunlar, sizler bi özetleyin bakim?
nerdesin kaçaaaaak?! bu kadar boşlama bizi ya, hiç olmazsa ig den yaz..
annen yanında değil mi? saat 9da uyuyan kızçeye laf etmeyin piliiiis, bizimkisi 11 buçuktan önce yatmaz :KK47:

ayşecikte hem üst solunum yolu enf, hem idrar yolu enf çıktı. bir torba ilacı var.
ama erken gidince dr a, ağırlaşmadan atlatacağız inş.. aryaya da geçmiş olsun.
bu havalar hastalık havası, her yerde salgın. dr da bile 45 dk sıra bekledim.

odayı da ayırmışsınız, tebrik ediyorum. darısı başımıza..
aynı yatakta yatarken, odayı nasıl ayırdınız müsait bi zamanda bize de anlat bacım..

bayramınız mübarek olsun. biz sabahın altısinda ayaktaydik yine. dün annemlere geldik. saat dokuz gibi avm ye geldim. kalabalık hafiflemisti ama lcw yine ana baba günü. adım atacak yer yok. ek kasalar acmislar Ona rağmen kuyruk vardı. kaçtım ordan h&m den aldım kalan eksikleri de.
kıssadan hisse; alışveriş en az bir hafta öncesinden yapılaaa:KK48:
aldıkların hayırlı olsun, güzel günlerde giysin bebelerin. fotoğraf atmayı unutmaaaaa!
cansel ve de hepiniz! tüm bayram şekerlerini görmek istiyorumm:KK37:

ipek kıza da geçmiş olsun.. inş ilerlemeden iyileşir yavrum.. yola çıkacak olanlara, hayırlı yolculuklar diliyorum.
kazasız belasız gidin gelin inş..

şeker portakalımm, birkaç gündür yoksun. iyisinizdir inş..

Eşimde kurban kesimi için gitti. çok geçe kalmazlarsa eve geçip dinlenip, akşam çocukların uyku vaktinde yola çıkmayı planlıyoruz inşallah.

Hayırlı bayramlar kuzular ve güzel anneleri , anneme doğru gidiyoruz , akşam 5 te de uçakta olacağız insallah ... Herbirinize, yavrularınız, eşiniz ve sevdiklerinizle nice güzel günler görmeyi nasib eylesin Allah , insallah evde baklava börek yapıp torunlarımızı bekleyeceğimiz günleri de görürüz sağlıkla :KK68:

Cansel. Çok geçmiş olsun İpekciğe. Tam da yolculuk üstü insallah ilerlemeden atlatır ...

Nfk, çok sevindim Ayşemin daha iyi olmasına ... Allah sağlıktan ayırmasın ...

Destiny. Şaka yaptım 20-25 yıl sonrası için çeyiz olmaz beğenmezler :KK71: Gerçi sağ olsun benim annem çarşaf pike ne varsa doldurmuş ben 4-5 yaşlarında iken.. Şimdi de; eski desenler, güller falan moda oldu ya, benim pikeler de country tarzını yansıtıyo :KK48: Hepsini güle güle kullanın , bence de bayramlaşın harçlığını versin eşin barışın, erkeklerin hangisi kıymet biliyo ki :KK67: 1000 şey yapsan görmezler, eksik olan 1001 . için laf ederler...

Aryam, yoğunluğun çokmuş, Allah kolaylık versin ... Aryamı öperim yatağını da ayırmış kocaman abla olmuş artık maşallah...

Born, hayırlı doğumlar canım, insallah sağlıkla kucakla prensesini....

Nfkcım. Kusuruma bakma nolur şimdi gördüm yazdığını , ben ; mutfakfelsefem . com adresinden kremalı poğaça tarifine , ekstradan 1 yumurta ve bir küçük kase yoğurt ilave ederek yaptım .. Yumuşak oldular çocuklar çok sevdi ...

Pembişim. Şekerportakalım , colicos, nfk, eagle, Cansel, aryam, dilanaz , Ecrin, born ve unuttuklarım varsa, hepinize hayırlı huzurlu sağlıklı bayramlar dilerim... Çarşamba günü görüşene kadar Allah'a emanet olun...:KK68:

herkese iyi bayramlar yeniden...kurban telaşı var her yerde Allah kabul etsin...biz bu sene kesmedik ama yıllardır kesmenin huzuru varken bu yıl huzursuzum kısmet seneye inşallah:( üveit ikiz annelerinde yorgunluk ve stresten sık rastlanıyormuş ve bağışıklık sistemi hastalığıymış:( bende malum sedef ve üveit bağışıklık sistemi hastalıkları mevcut...allah dermansız dert vermesin öpüyorum hepinizi...

Herkese mutlu bayramlar
Eşim gitti biz evdeyiz. Annemler de istanbulda, yarın müstakbel gelinle tanışacaklar
Bugün benim için çok sakin yani. Kerem öğle uykusunda. Mert bey de kucağımdan inince uyanıyor napayım o şekilde kitap okuyorum ben de.
Destinycim çılgınsın sen :D hayır yani alacak başka bişi yok muydu da kendini pikeye nevresime verdin??? :) iyi günlerde kullanın aldıklarını. Erkek milleti sonuçta kazmalık diz boyu ama düzelecek işte napıcannnnnn?? :)
Hahaa çok alemsin

Lcw aldı yürüdü valla
Eşimde kurban kesimi için gitti. çok geçe kalmazlarsa eve geçip dinlenip, akşam çocukların uyku vaktinde yola çıkmayı planlıyoruz inşallah.
Hadi bakalım :)

Back
X