- 8 Ağustos 2011
- 12.587
- 14.798
- 498
Evet ilk kez idrar yolu enf oldu. Alti 2,5 aydir acik, simdi oldu. Sebebini bilemem. Ben de yapi olarak cabuk hastalanirim. Cocuklugum idrar yolu enf ile gecti. Belki bana benzediyse.. Birden soguk oldu, bizim evin alti genellikle tas ve hali da yoktu. Corap giymediginden olabilir. Yada wcden mikrop kapti.. Hos babaaannesi ve nenesi disinda disarda tuvalete goturmuyorum ama Allah bilir sebebini. Neyse simdi iyi cok sukur. 2 gun ates oldu. İlaca erken baslayinca atlattik. Ama antibiyitotigi bitene kadar kullanicaz. Simdi klozeti gun asiri cif ve domestosla ovup sicak suyla duruluyorum ve kalin havlu corap giydiriyorum.Nfk cım yazamadım bi türlü aklım da sende kaldı. İdrar yolu enf ha? Allah allaaahh, ayşecik hiç olmamıştı yanlış hatırlamıyorsam? İçtiği sulardan mı desem? Bizim dr bundan bahsetmişti işte, tuvalet alışkanlığını kazandıktan sonra sık karşılaşılıyormuş, onun etkisi olabilir. Şimdi nasıl, antibiyotiği bittiyse atlatmıştır yüksek ihtimal. Çok geçmiş olsun canım, çok üzüldüm gerçekten, biliyosun hassas noktam
Odalrı nasıl ayırdığımı sormuştun, evimize gider gitmez hemen yatak yaptım diğer odaya, ona göre düzenledim ufk tefek. İlk günden orda yatırdım, burası bizim evimiz, burası senin odandı, sen burada yatıyordun diye anlattım. İlk zaman 1-2 mızırdadı, 1 hafta geceleri ikimiz içinde çok zor oldu, sabaha kadar mekik dokudum resmen. Yarım saat onun yanında yarım saat yatağımda... Sonra bi baktım gitgide azaldı uyanmaları, 1 hafta sonra kesintisiz uyumaya alıştı. Bi gecen hafta hastaydı işte ateşi falan da vardı " anne nolur sende burda yat" diyince dayanamadım bende onunla yattım. Şimdi bu hafta izinliyim, çarşamba aryanın böbrek kontrolü başlıyor, haftasonu döneceğiz eve. Burada bizim odada ama başka yatakta yatıyor, inşallah gidince sıkıntı olmaz tekrar bakalım...
Birkac gunluk alisma donemi olacak tabi. Ama acikcasi ben daha zor olacagindan korkuyordum. Neticede 2 senedir ayni yatakta yatiyordunuz. Hem yatak hem oda, hem de ev degisti. İyi becerdiniz yani. İns evinize gectiginizde ayni sekilde devam eder. Darisi basimiza artik. Mizildamalari takma, kararli olunca o da uyum sagliyor..