Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

yo bebegım gelmıyor kutumu hemen bosaltıyorum bakmadım dolu mu dıyeee
evet teyzoşuuuuuuuu kocaman oldu senin göbeğinde kocaman olmustur sımdı
valla 5. ayımıza 3 gun kaldııı :)

ayy ben o sıpayı 15 haftalıkken tanımıştım daha karnındaydı zaman bi bana geçmiyo valla :)
artık doğsun ya eşim geceye gidince korkuyorum :))

Allah c.c ne büyük mutluluk nasip etmiş bizlere:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Eklentiler

• $SAM_2222.webp
    $SAM_2222.webp
    27,7 KB · Görüntüleme: 52
Hayırlı Cumalar Annişler..:16: Nasılsınız bugün? :3:
hayırlı cumalar valla hayatım gece süper uyudumm kocam baktı ömürü karnımıda doyurdum ohh miss sen napıyorsunnn

Günaydın hanımlarrrr:)
3. Dişimizde yolda geliyoooooorrrr:124::124:
yaaaaaaaaaaaaaaaaa maşallah kuzummmmmmmmmm
yerim onun dişleriniiii .. Rabbım nazarlardan korusunnn

çok çirkindir benim paşammmm
kız spinaL sezeryan oldum ya ben her dakıkanın fotosu var bendeee

bende sezeryan olmak istiyorum ama eşim normal doğur diyor
sanki kendi doğuracakmış gibi

Amiiin teyzesi teşekkür ederizzzz:))

Oyyy kuzucuğa bak, ne kadar çabuk zaman geçiyor dimi sanki bu halleri çok eskide kalmış:))
ömür böyle geçiyor ya valla
ama hamişliğim hiç geçmemiştiii.. bitmek bilmemişti sanki,
beni görenler aaaaa kız ne çabuk dogurdun dıyorlar bende içimden hahayt gelde bana sor diyorummm

hayırlı cumalar valla hayatım gece süper uyudumm kocam baktı ömürü karnımıda doyurdum ohh miss sen napıyorsunnn

yaaaaaaaaaaaaaaaaa maşallah kuzummmmmmmmmm
yerim onun dişleriniiii .. Rabbım nazarlardan korusunnn
Bende iyiyim Elhamdulillah canım.. Kocişi cumaya yolladım buraya geldim..:1: Gelsin misafirliğe gitcezz İnşaallah..:10: Hadi gözün aydın iyice dinlenmisindir inşaallah..

Hay Maşaallah barekallah size...:16: Biz daha 1. dişi göremedik.. İlk dişini kim gördü? ilk gören hediye alırmış ya bebişe..:9:

Amannn sorma cnm göre göre ben gördüm, birde tutamadım kendimi söledim herkese:))
Ama sonra amcası ile dedesi bilmiyormuş gibi harçlık verdiler :9::9:

beni görenler aaaaa kız ne çabuk dogurdun dıyorlar bende içimden hahayt gelde bana sor diyorummm

zeynep canım mesaj attım

Hele son haftalar hiç geçmedi bana ama şimdi o kadar hızlıgeçtiki ne ara 4 aylık oldu diyorum

Cnm bizimkide 5 aylik oldu becerebilirmi bilmiomki bendemi alsam dr mu dedi size.artik bizimki okadar cabuk sikilioki herseyden hep oturmak istio bide becerecekmis gb kaldirinca elimizi birAkio kendi duracak.ayağınin üstüne tam basio ama yaparmi aceba.ama cok mutlu olacagi kesin.kv den amma dertliymisin bos vercen napcan stresin cocuga geçer canim

yapar yapar hemde öle hafiflersinki anlatamam üstünden inmesi çok güzel. ölede neşeli oluyoki. gülücükler kahkahalar görmelisiniz. kendi yürüyo edasıyla bi hırslanıyo başardı sanki:)
tutamıyoruz evde tüm odaları keşfe çıkıyo:)
doktor sölemedi açıkçası
herkes altıncı aydan sora dio.ama benim oğlumda çok sıkılgan bide hep ayakta durmak istediğinden
bide 9kg eşek sıpası ne belim kalıyo ne kolum dayanamadık aldık
kendiside en fazla 20 dk duruyo zaten
bide şöle bi faydasını gördük çok yoruluyo hehehheeeeeeeeee
o eğlenirken sen işlerinide yapabilirsin hemide

cnm iyi uyumana sevindim nasıl uyuyor oğlun yada eşin nasıl bakabildide senin uyumana müsade etti.
uyku düzxeniniz nasıl söleyebilirmisin. çooooook uykusuzum da.

$muhallebi_urunler.webp

muhallebi vermek isteyen arkadaşlara öneririm.yapımı çok kolay

üç çeşidi var.2 kaşık pirinç ununa 1 çay bardağı su ekliyorsunuz ocağa koyun bir kaç dakikada hazır.

Eklentiler

• $G_sade_pirinc-unu-250gr.webp
    $G_sade_pirinc-unu-250gr.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 32
Son düzenleme:
Ek gıdaya geçeceklere nacizane fikrimi söyleyeyim ben hero baby nin hazır kaşık mamalarından çorba almıştım benim kız sevdi ve içindekilerden kendim yapmaya başladım 1 tl tanesi sürekli değil ama denemek için iyi bence meyvelerinden de aldım bi yere gidince verdim kavanozları biriktirdim şimdi kendi yaptım çorbaları dolduruyorum tek seferlikoluyor ve yoğurtlarımızı da yine o kavanozlar da mayalıyorum her seferinde yeni açılmış yoğurt oluyor böylece ben çorbayı 3 gün veriyorum yoğurdu da en fazla 3 kavanoz yapıyorum iyioluyor yaniçalıştığım için anneme giderken birer kavanoz götürüyorum yetiyor kuzuma

Son düzenleme:
Back
X