Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

slm canlar.. cumhuriyet bayraminiz kutlu olsun. su maden kazasindan sebep canim cok sikkin. :( Basimiz kazalardan belalardan kurtulmuyor. Rabbim beterinden korusun. icerde kalanlarin yardimcisi olsun. ailelerine sabir versin..:cry:
Rabbim eslerimizi korusun, basimizdan eksik etmesin...:KK43:

esim bugun balikta. bizi de sabahtan neneye birakti. yarin gorusuruz ins.. herkese hayirli geceler..

Colicosum inşallah ev bulursunuz canım. 800 çok değil bnce. Yani burda bile kiralar okadarı bulduysa ora bi de bodrum yani. Benim uykum niye kaçtı bilmiyom valla sınra da ayak ağrım arttı vsvs :)

Nfk şok oldum kız. Ne manyaklar var. Aslında ne kötğ evlilikler var. Erkek milletine hep iş bulacaksın ki böyle şeylere vakit bulamasın dimi :D
Ee eskiler boşuna dememiş
Erkeğin iki kaşığı varsa birini kıracaksın geçim derdini boynundan eksik etmicen
uykusuz geceleri yasir gibi bi cocuk buyutmus olmama ragmen ne de cabuk unutmusum zombi gibiyim kendimi hicbiseye yetemiyo gibi hissediyorum yasire karsi ozellikle :KK43: hemen buyusun bu bebeler lutfeen ;(((
Canım allah kolaylık versin :( işin zor gerçekten. Ama gececek bugunlerde inşallah
Yok benimki göğüs tercihi değil, meme istememe. Yemek istememe.
Dün göğsüm sızlıyordu bugün süt azaldı tabi emmeyince
Hemen pompaya sarıldım
Sanki hiç işim yokmuş gibi bi de pompayla uğraşıyorum

kahpe felek

Ben de algıları çok açıldığı için
Etrafı izlemenin yemekten daha cazip geldiği yorumunu gördüm bi yerde
Mantıklı geldi çünkü gülüp duruyor sanki uyuzluğuna
Dediğin gibi pes etmemek lazımmış ama kerem de varken çok yorucu

Merhametli türk erkeği

Bence kek yap
Arkadasımın da bebegı aynı. Mertle aynı aydalar. Arkadasım emmiyor diye ek gıdaya başlamış

Empati kurup ayna vazifesi yapmak gerek diyor
Bazen ceylin istediği bir şeyi yapmadıgımda ağlayınca kucagıma alıp evet bunu sana vermediğim için çok öfkelisin farkındayım diye sakin sakin konuştugumda ağlaması okadar uzun sürmuyor ve sakinleşiyor ayrıca diretmiyor o şey için. Ama ben bu empati olayını her zaman yapamıyorum tabi.
Günaydınlar herkeseee.
Cumhuriyet bayramımız kutlu olsunnnn. Allah'ım ülkemize hep güzel günler göstersin.
Malum kahvaltıya misafirimiz olacak o yüzden kaçtımmmmm ve bana kolay gelsin :)
Seninde bayramın kutlu olsun canım
Günaydın. Ben de Cumhuriyet Bayramınızı kutluyorum.
Bu tatil gününde hala uyuyor olmayı çok isterdim.
Neden değilsin evde
Colicoscum herkesin kendi kararı ama bana ilginç geldi. Yani ordaki evi satmayı düşünüyorsunuz da neden eşyanızı taşımayı düşünmüyorsunuz şekerim?? Yani kaşık çatala kadar almaya ne gerek var yahu???

Kahvaltımız güzel geçti. Oğluşun misafir arkadaşını azıcık hırpalaması dışında :KK66: yarın boş günüm biliyosunuz. Ama akşam sınav komisyonum ve toplantı var 4ten itibaren :KK43:
Bana da az daha toplantı çıkıyordu yarına. Neymiş 9 ların velileriyle tanışma toplantısıymış

slm canlar.. cumhuriyet bayraminiz kutlu olsun. su maden kazasindan sebep canim cok sikkin. :KK43: Basimiz kazalardan belalardan kurtulmuyor. Rabbim beterinden korusun. icerde kalanlarin yardimcisi olsun. ailelerine sabir versin..:cry:
Rabbim eslerimizi korusun, basimizdan eksik etmesin...:KK43:

esim bugun balikta. bizi de sabahtan neneye birakti. yarin gorusuruz ins.. herkese hayirli geceler..
Amin canım. Çok acı :(

Çok yorgunum bugun. Sabahtan beri evin planını değiştiriyorum. Eşyalarla bi oraya bi burayaa sırtım ağrıyor. Peteklerin önlerindeydi koltuk yatak salonda ve ceylin odasında peteklerin önünü açmaya yönelik eşyaların yerlerini değiştirdim. Bir de banyoda harıcen bir dolabım daha vardı onunda yerini değiştirip banyoyu ferahlattım çunku camasır kurutma makınası almaya karar verdim. Yaptıgım ölçümlere göre çamaşır ve kurutma makınası yanyana koyulabilecek banyoda.

Sizler hangi marka ve modelleri kullsnıyosunuz kızlar. Bana fikir verin. Kırışıklık olayı nedir. Çamaşırları yıpratıyormu ve hasssas çamaşırlarda çekme yapıyormu. Bu sorular önemli.

Biliyorum canım istanbulda bir arkadaşım tek bir odayı 500 tl ye kiralamıştı. ben aslında 800 kirayı çok bulmuyorum yerleşik bir eşyam olsa. ev tutacağım birde mobilya alıp yerleştireceğim. düşünün yani çatal kaşığına kadar hep yeni alcam. bir evde olması gereken ne varsa alınacak. depozito verilecek. elektrik su saati açılacak. bunlar az para değil yani. eğerki eşyalarım olupta tutsaydım 800 bencede bodrum gibi bir yer için çok değil yani. ayrıca da tuttuğum evin değeri de 2+1 ve 70-80 m2 evler ona kızıyorum. bazen içimizden ankaradaki evi satmak geçiyor ama kıyamıyoruz işte. neyapalım amaan tutcaz artık yapılacak birşey yok. ne olursa olsun evim evim güzel evim dimi.
Yeniden almak yerine eşyalarından getirebilirsin aslında. Daha ekonomik olabilir.

Erkeğin iki kaşığı varsa birini kıracaksın geçim derdini boynundan eksik etmicen

Canım allah kolaylık versin :KK43: işin zor gerçekten. Ama gececek bugunlerde inşallah

Arkadasımın da bebegı aynı. Mertle aynı aydalar. Arkadasım emmiyor diye ek gıdaya başlamış

Bazen ceylin istediği bir şeyi yapmadıgımda ağlayınca kucagıma alıp evet bunu sana vermediğim için çok öfkelisin farkındayım diye sakin sakin konuştugumda ağlaması okadar uzun sürmuyor ve sakinleşiyor ayrıca diretmiyor o şey için. Ama ben bu empati olayını her zaman yapamıyorum tabi.

Neden değilsin evde

Bana da az daha toplantı çıkıyordu yarına. Neymiş 9 ların velileriyle tanışma toplantısıymış

Amin canım. Çok acı :KK43:
Evdeydim ama erken kalktım canım. Uyumak iyi olurdu.

Çok yorgunum bugun. Sabahtan beri evin planını değiştiriyorum. Eşyalarla bi oraya bi burayaa sırtım ağrıyor. Peteklerin önlerindeydi koltuk yatak salonda ve ceylin odasında peteklerin önünü açmaya yönelik eşyaların yerlerini değiştirdim. Bir de banyoda harıcen bir dolabım daha vardı onunda yerini değiştirip banyoyu ferahlattım çunku camasır kurutma makınası almaya karar verdim. Yaptıgım ölçümlere göre çamaşır ve kurutma makınası yanyana koyulabilecek banyoda.

Sizler hangi marka ve modelleri kullsnıyosunuz kızlar. Bana fikir verin. Kırışıklık olayı nedir. Çamaşırları yıpratıyormu ve hasssas çamaşırlarda çekme yapıyormu. Bu sorular önemli.

Benim arkadaşım kullanıyor. Siemens. Gayet memnun. Bazı şeyleri ütülemem gerekmiyor bile demişti. Ama bu tarz şeyler şans işi malesef. İnşallah sen de hem gönlüne hem bütçene göre bulursun canım.

İlbilgecim naptın bakıyım kuafördeeeeeee?? Foto yolla kız igden süslü hatun :) bu arada boş günümde uyumak en son aklıma gelen şey oluyor. Ben gezmek tozmak istiyorummmm :)

Yeniden almak yerine eşyalarından getirebilirsin aslında. Daha ekonomik olabilir.

Evdeydim ama erken kalktım canım. Uyumak iyi olurdu.
Anladım sağlık olsun. Senınde yarın boş gunun diye hatırlıyorum olmazsa yarın uyursun:)
Biz bugun söylemesi ayıp 10 a kadar uyumuşuz ailece ilk defa:). Ceylinin hediyesi oldu bize
Benim arkadaşım kullanıyor. Siemens. Gayet memnun. Bazı şeyleri ütülemem gerekmiyor bile demişti. Ama bu tarz şeyler şans işi malesef. İnşallah sen de hem gönlüne hem bütçene göre bulursun canım.

İlbilgecim naptın bakıyım kuafördeeeeeee?? Foto yolla kız igden süslü hatun :) bu arada boş günümde uyumak en son aklıma gelen şey oluyor. Ben gezmek tozmak istiyorummmm :)
Amin canım inşallah bulurum. Simensin hangi modeli acaba. Boş gunde önce temizlik ev işleri:KK69:

Birçok yazısı hoşuma gitti ama buna katılmıyorum. Ben de Efeye izletmiyorum ama bazen zıvanadan çıkıp masadakilere bişiler fırlatma yada bağırıp çağırma moduna girince açıyorum telden bişiler. Kocam sağolsun hiç bişi yapmaz dışarda yemekteyken. E hiç mi dışarı çıkmıcaz??? Deli Kadir üleynnnnnn :D

Sen onu boşver de nişan için İstanbula gittiğinizde buluşmaya vaktin olacak mı? Ona göre şimdiden işlicem kocamı :)
Tabi canım biz de açıyoruz da açmasak keşke..
Buluşmaya vakit olur mu bilmiyorum kız beni strese sokmayınn :) heyecan yaptım şimdi

Canım allah kolaylık versin :KK43: işin zor gerçekten. Ama gececek bugunlerde inşallah

Neden değilsin evde

Amin canım. Çok acı :KK43:
Allahallah .. Bu aylarda sapıtıyor bebeler demek ki
Bugün biraz daha sakindi allahtan meme görünce ağlıyordu yoksa. Yarın dr a götüreceğim ama bişey diyeceğini de sanmıyorum

Bugün ben de keremle tatlı tatlı konuştum 3 gündür merte yoğunlaşmıştım. Kerem ilgi istiyor beni bunaltarak. Farkındayım sakin olmaya çalıştım.
Annem geldi eve ,merti bıraktım ona. keremle parka gittik, ordan kuş-balık satan pet shop'a baktık,ordan markete gittik sonra da eve geldik. Güzelce yürüdü konuştuk güldük, hiç ağlamadı. Maşallah kuşuma.
Gerçekten demek ki sorun bizde :)

Kızlar ig de videoları izliyorum yorum yazamıyorum anlamadım niye. hepsi çok tatlı kuzuların bayıldım öptüm iyi geceler :)

Tabi canım biz de açıyoruz da açmasak keşke..
Buluşmaya vakit olur mu bilmiyorum kız beni strese sokmayınn :) heyecan yaptım şimdi

Ben anlamam heyecan falan :p şimdiden işlicem adamı :) maç olursa o vakte zaten orda oluruz ama tercih ettiğim bir durum olmaz çünküüüüü oğluşu kocama satmam daha iyi olur. Görümceme bırakamam. Oğluşla gelirsem de olacaklar malum ;) neyse sen düşün taşın kaşın haber ver :D

Günaydınlar herkeseeeeeeeee :) güzel birgün olsun inşallah.

Günaydın. sabah sabah başladık curcunaya. nfk Allah'im yardımcıları olsun. arada unutuyorum. tv de görünce tokat gibi çarpıyor. :cry:

busmai kızın evi hangi yakada. İkinci buluşmada senin sayende olur pekte güzel olur

Günaydın kızlar,
Bir buluşma bahsi mi duyuyorum ? Hadi insallah bu defa gerçekleşir :KK22:

Nfk, güzel duana âmin, duadan başka elimizden gelen birşey yok ); Allah yardımcımız olsun ...

Destiny, petek önlerini açma işlemi kış başında bizde de oluyor , kurutma makinem ise yok, insallah gönlüne göre güzel bir makinen olur.. Özellikle kışın her çocuklu eve lâzım ..

Hepinize güzel günler En Büyük TÜRKİYE Kuzucuklara :KK15:

Dip boyası canım.
Önce uyu sonra gez, dolaş.
Anladım sağlık olsun. Senınde yarın boş gunun diye hatırlıyorum olmazsa yarın uyursun:)
Biz bugun söylemesi ayıp 10 a kadar uyumuşuz ailece ilk defa:). Ceylinin hediyesi oldu bize

Amin canım inşallah bulurum. Simensin hangi modeli acaba. Boş gunde önce temizlik ev işleri:KK69:
Uyku candır can.Maşallah kuzuma.
Evet, bugün evdeyim.

gunaydinlarr..okuyorum aralarda ama yazmaya baslayinca bisey ckiyor birakiyorum..herkesler iyidir umarim..umarim madencilerden bugun guzel haberlerini aliriz ya..
biz de bugun keremin 2ayini dolduruyoryz..hamdolsun yok bi skinti..gazimiz var ama masaj yagimiz isini goruyor..bende rezene anason cayi icince bugunki gibi sirtimiza kadar kakisimizi yapiyoruz:)born cum nasil gidiyor zumracikla gunler..ayni seyleri yasiyoruz..bizimde abimiz salincak keyfi yapmak istiyor ama fazla uzatmiyor neyseki

gunaydinlarr..okuyorum aralarda ama yazmaya baslayinca bisey ckiyor birakiyorum..herkesler iyidir umarim..umarim madencilerden bugun guzel haberlerini aliriz ya..
biz de bugun keremin 2ayini dolduruyoryz..hamdolsun yok bi skinti..gazimiz var ama masaj yagimiz isini goruyor..bende rezene anason cayi icince bugunki gibi sirtimiza kadar kakisimizi yapiyoruz:)born cum nasil gidiyor zumracikla gunler..ayni seyleri yasiyoruz..bizimde abimiz salincak keyfi yapmak istiyor ama fazla uzatmiyor neyseki
Anammmmmm sırta kadar çıkan kakaları unuttummmmm. Yenidoğan çok zor beaaaaa. Hepinize 2 yaş altı çocuklarınızla kolay gelsin canlarım :)

herkese günaydın.. hayırlı huzurlu bi gün olsun inş..

eşim sen kalkma ben bi şeyler atıştırıp giderim dedi. gönlümdeki yerini sağlamlaştırdı :KK48:
ayşecikle 9a kadar uyumuşuz, şimdi deli bi kahvaltı yaptık. öyleki nefes alacak yerim yok:KK53:

bugün evi sil süpür yapıcam inş. yıkanacak çamaşırlar var da bakalım nasıl kuruyacaklar..

busmai, seni strese sokmak istemiyoruz ama bak sen sebep olmazsan, bu grubu toplanacağı yok anacağım.:KK45:
her şey topiğin bekası için, ahahahahahahah:KK48:

herkese günaydın.. hayırlı huzurlu bi gün olsun inş..

eşim sen kalkma ben bi şeyler atıştırıp giderim dedi. gönlümdeki yerini sağlamlaştırdı :KK48:
ayşecikle 9a kadar uyumuşuz, şimdi deli bi kahvaltı yaptık. öyleki nefes alacak yerim yok:KK53:

bugün evi sil süpür yapıcam inş. yıkanacak çamaşırlar var da bakalım nasıl kuruyacaklar..

busmai, seni strese sokmak istemiyoruz ama bak sen sebep olmazsan, bu grubu toplanacağı yok anacağım.:KK45:
her şey topiğin bekası için, ahahahahahahah:KK48:
Hahahahhaha hiç stres olmamıştır bu laftan sonra :D nişan cmt ise pazar buluşulur bence yani olabilitesi var ;) hatta abartalım; yeni gelin adayını da getirsin ve bizi görünce çocuktan da evlilikten de soğusun :)
Afiyet bal olsun annesine de Ayşeciğime deeee.

Back
X