Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Herkeze selaaam. günaydın tatlişkolar. iyisinizdir umarım. bugün sımsıcak güneşli bir hava var. insanın içi açılıyor. kapalı havaları sevmiyorum. ama yağmurlar çok güzeldi. hoş oturup yağmur izlemeye vaktim yok. çok yoğun çalışıyorum. dün tüm gün koşuşturma içindeydim. fecii yoruluyorum ama bu işin en güzel tarafı akşam 5:30 çıkmak oldu. artık bu saatlerde mesaim bitecek ve oğluşuma daha çabuk kavuşacağım.

Halaa ev arayışındayım. guyaa memleket boşaldı ama kiralar halaa aynıı. 800 den aşağı ev bulamıyorum. hafta sonu birtane bulduk 800 kira dediler sitede olduğu için 100 de aidat istiyorlar. bu ne yaa. sanki villada oturuyorum. kasımdan sonrasını bekleyin diyorlar buranın yerlileri. zaten bu gidişle kasımıda bulacak. moralim bozuluyor. en çokta kv dırdırından. bahsetmeyim diyorum ama insanın iflahını söküyor. bir insanın çenesi 1 dakika durmazmı yaaa. artık eşimede açık açık söylüyorum valla. bıktım onun çenesinden diye. önce tartışma konusu olurdu artık sesini çıkarmıyor. sanki dünyanın en mükemmel insanı. kendinden başka kimseyi beğenmez. çokta umrumda sanki onun ne düşündüğü. dinlemiyorum bile gıcık oluyor. sanki o konuşmuyormuş gibi hareket ediyorum. elimde olsa ömrümün sonuna kadar ne yüzünü görmek nede sesini duymak istemiyorum. evide hep ona en uzak mesafelerden tutmaya bakıyorum. yoksa ben işteyken gelir oturur bide etrafını inceler karıştırır.
Sanırım her yerde evler pahalı. Burada da şöyle kaloriferli, orta halli ev kiraları 600'den başlıyor. Bir an önce tut bence. Uzak olmak iyi okur.

uykusuz geceleri yasir gibi bi cocuk buyutmus olmama ragmen ne de cabuk unutmusum zombi gibiyim kendimi hicbiseye yetemiyo gibi hissediyorum yasire karsi ozellikle :( hemen buyusun bu bebeler lutfeen ;(((

uykusuz geceleri yasir gibi bi cocuk buyutmus olmama ragmen ne de cabuk unutmusum zombi gibiyim kendimi hicbiseye yetemiyo gibi hissediyorum yasire karsi ozellikle :KK43: hemen buyusun bu bebeler lutfeen ;(((
Canımmm kıyamam sana. Allah kolaylık versin. Ama geçecek bak bugünler. Sen elimden geleni yapıyorsundur zaten bi de kendini üzme.

Yarın kahvaltıya arkadaşlarımız geliyor. Kıymalı börek yapmayı planlıyorum. Pancakete kararsızım. Acıka, baharatlı patates, soslu sucuk, haşlanmış yumurta olacak. Kahvaltılıkları saymıyom zaten. Pancake yapıyım dimi????

pembis pancaki ben seviyorum. ama herkesin hoşuna gitmiyor. birde sıcak yenmesi gerekiyor. önceden yapılınca o pofudukluk kalmıyor sanki. pacanga yapabilirsin

:oops:Selam kızlar, sabah açtığımda site bakımda diyordu, sonrasında da kızım okuldan geldi koşuşturma başladı bizim evde, yazamadım,
Hepiniz ve kuzularınız iyidir insallah....

Pamuk helva çok fenasın sennnnnnnn. Arkadaşlarımın aktivitelerinden senin girdiğin konuya girdim. Kkda neler oluyormuş da totomdan haberim yokmuş :D şaka bi yana fake üyelik ne saçma bişidir yahu??! Neyseki biz birbirimizi igden görüyor ve biliyoruz :p
:oops: "Hafiye pembiş 007" gibisin Pembişim :cool: Bir derdim var bölümüne bazen göz gezdiriyorum,
Her Sahte denilene de inanmamak lazım, bazen çok olası şeylerde bile hemen, fake bu diyerek atlayan da bi grup var..
Evet hepimiz "kanlı-canlı" buradayız :KK37:
Herkeze selaaam. günaydın tatlişkolar. iyisinizdir umarım. bugün sımsıcak güneşli bir hava var. insanın içi açılıyor. kapalı havaları sevmiyorum. ama yağmurlar çok güzeldi. hoş oturup yağmur izlemeye vaktim yok. çok yoğun çalışıyorum. dün tüm gün koşuşturma içindeydim. fecii yoruluyorum ama bu işin en güzel tarafı akşam 5:30 çıkmak oldu. artık bu saatlerde mesaim bitecek ve oğluşuma daha çabuk kavuşacağım.

Halaa ev arayışındayım. guyaa memleket boşaldı ama kiralar halaa aynıı. 800 den aşağı ev bulamıyorum. hafta sonu birtane bulduk 800 kira dediler sitede olduğu için 100 de aidat istiyorlar. bu ne yaa. sanki villada oturuyorum. kasımdan sonrasını bekleyin diyorlar buranın yerlileri. zaten bu gidişle kasımıda bulacak. moralim bozuluyor. en çokta kv dırdırından. bahsetmeyim diyorum ama insanın iflahını söküyor. bir insanın çenesi 1 dakika durmazmı yaaa. artık eşimede açık açık söylüyorum valla. bıktım onun çenesinden diye. önce tartışma konusu olurdu artık sesini çıkarmıyor. sanki dünyanın en mükemmel insanı. kendinden başka kimseyi beğenmez. çokta umrumda sanki onun ne düşündüğü. dinlemiyorum bile gıcık oluyor. sanki o konuşmuyormuş gibi hareket ediyorum. elimde olsa ömrümün sonuna kadar ne yüzünü görmek nede sesini duymak istemiyorum. evide hep ona en uzak mesafelerden tutmaya bakıyorum. yoksa ben işteyken gelir oturur bide etrafını inceler karıştırır.

Selam canım, mesai saati olayına sevindim adına, minnoşun uyumadan daha fazla vakit geçirirsiniz...
Evinizi insallah en kısa zamanda bulup yerleşirsiniz cnm hayırlısı olsun ...
Sen işteyken gelip evi mi karıştıracak, anahtar vermezsiniz, sen evde iken gelsin Tonton sürahi hanım, ay pardon senin kv :KK3:

uykusuz geceleri yasir gibi bi cocuk buyutmus olmama ragmen ne de cabuk unutmusum zombi gibiyim kendimi hicbiseye yetemiyo gibi hissediyorum yasire karsi ozellikle :KK43: hemen buyusun bu bebeler lutfeen ;(((
Allah kolaylık versin canım , en zor zamanlar şimdi, Zümra'nın uykusu düzene girsin rahatlarsın insallah biraz daha...
Yarın kahvaltıya arkadaşlarımız geliyor. Kıymalı börek yapmayı planlıyorum. Pancakete kararsızım. Acıka, baharatlı patates, soslu sucuk, haşlanmış yumurta olacak. Kahvaltılıkları saymıyom zaten. Pancake yapıyım dimi????
Oyy nefis menü:KK39: Evet şöyle ; üzerinden bol çikolata yahut ballar akan bir pankek, çok nefis olur bence de :p

Son düzenleme:
born çok zor günler canım hiç kolay degil. kendi kendine sallanan besik lerden aldınmi sen bi ara araştırıyordun. benim ilk aylarım onun sayesinde rahat geçti. ama her bebekte sevmiyor

pembis kiymali böreği gormemisim bence menun gayet iyi kahvaltiliklarda oluyor zaten

colicos istanbul'a göre gayet uygun. Bodrum'da turistik bi yer inşallah gönlüne göre bir ev bulursun

Selam kızlar,
Burun açıcı damlalardan konuşulmuştu ben de okaliptüs yağı kullanıyorum yastığının kenarına damlatıyorum aktarlarda satılıyor hem cold mixe göre daha ekonomik kolay kolay bitmiyor.
Pembiş efe hem peditus hem antibiyotik mi kullanıyor. Peditus daha çok viral enfeksiyonlarda semptomatik amaçlı kullanılıyor ve 5 günden fazla verilmiyor ama çoğu doktor bunu söylemiyor ne yazık ki..

cok saolun destekleriniz icin kizlar aslinda iki haftalik oldu bile ama gun icinde cok bunaliyorum gece olunca da uykusuzluk yasirle ilgileniyim diye gunduz de uyuyamiyorum aslinda babasi cok fazla ilgileniyo ama ben ona haksizlik oluyo saniyorum uyursam sacma sapan duygular icindeyim
canselcim prego marka elektrikli bi salincak aldim ama yasir ustnden inmiyoki zumraya sira gelsin :((

Pamuk helva valla bizim hayatimiza an face hesabu kuzular acti.gelmeden bunlari yapacaklarini soyleseler ben fake yapardim once.en canlisindan burdayiz canimiz cikmazsa;)

humakus, gittiğimiz bir dr pedisusu kesinlikle vermiyordu. Hastalığın sadece üstünü örtüyor iyileştirmiyor demişti. ondan beridir kullanmam.

born, kendine bukadar yüklenme sen daha yeni doğum yaptın bol bol dinlenmen lazım ki sütun olsun. daha önünde çocuklarının ikisiyle de ilgilenecegin uzun yıllar var.

Born 28 ve 8 aylık iki kız annesi olarak söyleyebilirim ki ilk zamanlar ciddi anlamda çok zor ama Allah bi şekilde sabrını veriyor ve geçiyor. Ki ben büyük kızımda uykusuzluk ve gaz nedir bilmezdim hümeyra sağolsun hepsini öğretti bana, ilk 1 ay kabus gibiydi gecem gündüzüme karışmıştı. Bi yandan emineyle ilgilenmek istiyordum bi yandan uyumak, dinlenmek. Eminenin uyuduğu öğle uykularında mutlaka uyumasam bile dinlendim. Hissettiğin yetememe, ilgilenememe hissi bütün çok çocuklu annelerde olan bir his merak etme, arkadaşlarımdan edindiğim tecbüreyle büyüğün yaşıyla da pek ilgisi yok 5 yaşında da olsa aynı, 10 yaşında olsa da. Ama annelerin sevgisi de ilgisi de hepsine yeter hiç canını sıkma. Lohusalıkta bütün hormonlar alt üst oldugu için insanın dengesi şaşıyor ama şükürler olsun ki rabbimiz her zaman bizimle. Lohusalık bitip namaza başlayınca daha büyük ferahlıyosun zaten büyük bi özlemle:)
Benim tek avantajım evde ikisiyle hiçbir zaman yalnız kalmadım. Annem, kayınvalidem, görümcem dönüşümlü yanımdaydı. Sağolsun eşim her zaman en büyük destekçim zaten. Sana da tavsiyem alabiliyosan birilerinden yardım alman, kayınvalidenle aynı apartmandaydın sanırım sıkıştığında hemen çağır yada yasiri gönder. Biz ne kadar mutlu olursak çocuklarda o kadar mutlu olur diye düşünüyorum ben. Çok yazdım inşallah gönlünü biraz olsun ferahlatabilmişimdir:)
cok saolun destekleriniz icin kizlar aslinda iki haftalik oldu bile ama gun icinde cok bunaliyorum gece olunca da uykusuzluk yasirle ilgileniyim diye gunduz de uyuyamiyorum aslinda babasi cok fazla ilgileniyo ama ben ona haksizlik oluyo saniyorum uyursam sacma sapan duygular icindeyim
canselcim prego marka elektrikli bi salincak aldim ama yasir ustnden inmiyoki zumraya sira gelsin :KK43:(

humakus, gittiğimiz bir dr pedisusu kesinlikle vermiyordu. Hastalığın sadece üstünü örtüyor iyileştirmiyor demişti. ondan beridir kullanmam.
Peditus ben de kullanmıyorum. Viks kullanıyorum genelde kulak arkalarına ve boğazına sürüyorum 2 günde toparlıyor çok şükür.

Back
X