Selam kızlar, sabah açtığımda site bakımda diyordu, sonrasında da kızım okuldan geldi koşuşturma başladı bizim evde, yazamadım,
Hepiniz ve kuzularınız iyidir insallah....
Pamuk helva çok fenasın sennnnnnnn. Arkadaşlarımın aktivitelerinden senin girdiğin konuya girdim. Kkda neler oluyormuş da totomdan haberim yokmuş

şaka bi yana fake üyelik ne saçma bişidir yahu??! Neyseki biz birbirimizi igden görüyor ve biliyoruz

"Hafiye pembiş 007" gibisin Pembişim

Bir derdim var bölümüne bazen göz gezdiriyorum,
Her Sahte denilene de inanmamak lazım, bazen çok olası şeylerde bile hemen, fake bu diyerek atlayan da bi grup var..
Evet hepimiz "kanlı-canlı" buradayız
Herkeze selaaam. günaydın tatlişkolar. iyisinizdir umarım. bugün sımsıcak güneşli bir hava var. insanın içi açılıyor. kapalı havaları sevmiyorum. ama yağmurlar çok güzeldi. hoş oturup yağmur izlemeye vaktim yok. çok yoğun çalışıyorum. dün tüm gün koşuşturma içindeydim. fecii yoruluyorum ama bu işin en güzel tarafı akşam 5:30 çıkmak oldu. artık bu saatlerde mesaim bitecek ve oğluşuma daha çabuk kavuşacağım.
Halaa ev arayışındayım. guyaa memleket boşaldı ama kiralar halaa aynıı. 800 den aşağı ev bulamıyorum. hafta sonu birtane bulduk 800 kira dediler sitede olduğu için 100 de aidat istiyorlar. bu ne yaa. sanki villada oturuyorum. kasımdan sonrasını bekleyin diyorlar buranın yerlileri. zaten bu gidişle kasımıda bulacak. moralim bozuluyor. en çokta kv dırdırından. bahsetmeyim diyorum ama insanın iflahını söküyor. bir insanın çenesi 1 dakika durmazmı yaaa. artık eşimede açık açık söylüyorum valla. bıktım onun çenesinden diye. önce tartışma konusu olurdu artık sesini çıkarmıyor. sanki dünyanın en mükemmel insanı. kendinden başka kimseyi beğenmez. çokta umrumda sanki onun ne düşündüğü. dinlemiyorum bile gıcık oluyor. sanki o konuşmuyormuş gibi hareket ediyorum. elimde olsa ömrümün sonuna kadar ne yüzünü görmek nede sesini duymak istemiyorum. evide hep ona en uzak mesafelerden tutmaya bakıyorum. yoksa ben işteyken gelir oturur bide etrafını inceler karıştırır.
Selam canım, mesai saati olayına sevindim adına, minnoşun uyumadan daha fazla vakit geçirirsiniz...
Evinizi insallah en kısa zamanda bulup yerleşirsiniz cnm hayırlısı olsun ...
Sen işteyken gelip evi mi karıştıracak, anahtar vermezsiniz, sen evde iken gelsin Tonton sürahi hanım, ay pardon senin kv
uykusuz geceleri yasir gibi bi cocuk buyutmus olmama ragmen ne de cabuk unutmusum zombi gibiyim kendimi hicbiseye yetemiyo gibi hissediyorum yasire karsi ozellikle

hemen buyusun bu bebeler lutfeen ;(((
Allah kolaylık versin canım , en zor zamanlar şimdi, Zümra'nın uykusu düzene girsin rahatlarsın insallah biraz daha...
Yarın kahvaltıya arkadaşlarımız geliyor. Kıymalı börek yapmayı planlıyorum. Pancakete kararsızım. Acıka, baharatlı patates, soslu sucuk, haşlanmış yumurta olacak. Kahvaltılıkları saymıyom zaten. Pancake yapıyım dimi????
Oyy nefis menü

Evet şöyle ; üzerinden bol çikolata yahut ballar akan bir pankek, çok nefis olur bence de